Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '15

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    2016 Yılının Modasına merhaba

    2016 Yılının Modasına merhaba
     

     Merhabalar, Moda hakkında sizlerle buluşmak çok keyifli, çünkü ne derece yetenekli olduğunuzu biliyorum. Modanın klasik tanımından başlamak istemiyorum. Keza herkesin kendine özgü bir moda tanımı var. Moda evrensel olsa da, kendi kendimize tanımladığımız bu içsel yolculuk tarzımızı belirler, bazen ruh halimizi, bazen özel bir günümüzü yansıtırız kıyafetimizle birçok şey anlatmamız mümkün aslında Moda severler bilirler konuşmadan anlatılır birçok şey. Sanattır moda, giyinmenin dışında bir olgu.

    Günümüzde moda ile ilgili farkındalık çok güzel bir noktada. Türk Milleti bilinçli ve bu konuda zengin bir kaynağa sahibiz. Gün geçmiyor ki moda etkinlikleri birbiri ardına sıralanmasın. Müthiş yetenekli öncü modacılara sahibiz. 'Modanın büyüsüne kapılıp, modanın esiri olmadan ‘kendi tarzına güvenip seçimlerini buna göre oluşturuyor, moda severler. Konbin yetenekleri inanılmaz derecede mutluluk verici, çoğu zaman moda evimde vay kırmızı halıya hazırsınız diyorum. Modayı meslek edinmiş biri olarak, ilham kaynağımın etrafımdaki kişilerden oluşması çok gurur verici.

    Zevk sahibi, moda tutkunu, modayla dans eden bu güzel keyifli dostlarıma bir kaç öneride bulunmadan geçemeyeceğim. 2016-2017 yıllarında korkusuzluk moda, kaybetmekten korkmamak moda, cesur olun. Kaybetmeden kazanılamayacağını bilin. İçinizdeki gücün çıkmasına izin verirseniz, olanlara şaşırmakla kalmayın, lütfen tadını çıkarın. Önemli olan renkleri dengelemek değil, cesur renklerin gücünden faydalanmak. Uyumlu renk ve süliyetlerin ahengini kırıp alışılmış monoton renklerden sıyrılmak moda. Bu yıl canlı renklerin hayatımıza girmesine izin vereceğiz. Fuşya ve mavinin bir arada olduğunu düşünün. Canlı mavinin yeşilin, turuncunun bir arada kullanıldığı zengin bir renk paletine sahip olacağız.

    Türkiye olarak farklı güzel zevkli bir dünyanın kapılarını aralamaya çoktan hazırız. Hoşgeldin 2016 Sevgilerle…

    EMEL DEMİRBİLEK

     
    Toplam blog
    : 1
    : 84
    Kayıt tarihi
    : 04.12.15
     
     

    Modaya merhaba. Aslında modacılara merhaba demek istiyorum. Moda ve tekstil konusundaki eğitim ve..