Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2017 kış sezonu için hangi kaban sizin favoriniz?

2017 kış sezonu için hangi kaban sizin favoriniz?
 

2017 kış sezonunun öne çıkan kaban modelleri...

Kış aylarının en kilit parçalarından biridir kaban. Kıyafetiniz nasıl olursa olsun, göz kamaştırıcı, kaliteli ve kusursuz kesime sahip bir kaban ile şık görünmemeniz mümkün değildir. Her yıl değişen kaban modası sayesinde, gardıroplarda çoğalan kabanların yanında modası hiç geçmeyen, klasik olmuş kabanlarda kadınların en değer verdikleri arasında yer alıyor çoğu zaman. 

2017 kış sezonunda öne çıkan kaban modelleri ile birlikte ne tür kombinler hazırlarsak daha trendy, daha şık ve daha stil sahibi görünebiliriz, bir bakalım. :) Modern, renkli, şık, salaş, klasik, oversized kaban modelleri arasından en güzelini seçmek oldukça zor ancak en az iki farklı kaban modelini gardırobunuza katmak kış aylarında işinizi oldukça kolaylaştıracaktır, benden söylemesi. :)

Minimal kombinlerinizin ahengini gri uzun bir kabanla koruyun!

Minimal giyinmeyi seviyorsanız, bir jean, bir t-shirt ya da basic bir kazak genellikle kombin tercihleriniz arasındaysa, bu uyumu bozmayacak, görüntünüzü hareketlendirmeyecek ancak görüntünüze şıklık ve yalınlık katacak gri bir kaban seçimi doğru bir tercih olacaktır. 

RESİM - 1

Klasik kabanlar her zaman göz alıcıdır!

Klasik kaban gündelik şıklığınızda size eşlik eden en önemli parçalardan biridir. Kaşe kumaştan tasarlanmış, siyah, kahve, camel tonlarında klasik kabanlar hem spor hem de şık kıyafetlerinizle uyumlu bir görüntü sergileyecektir. Ancak klasik modellerden şaşmayıp, renklerle biraz oynamak istiyorsanız, alışılmışın dışına çıkarak soft renklerin gücünden ilham alabilirsiniz. Bu konuda size pembeler, maviler ya da yeşiller yardımcı olacaktır. 

RESİM - 2

Siyah kombinlerin asaletini vahşi doğadan ilham alarak taçlandırın!

Çabasız şıklığın en güzel yollarından biri siyah parçaları bir araya getirmektir. Siyahın asaletini vurucu bir parçayla perçinleştirmek ise vahşi doğadan gelen enerjiyle mümkün olabilir. Leopar desenli bir kaban tüm görüntünüzü bambaşka bir havaya sokacaktır, denemenizi öneririm. :)

RESİM - 3

Süet ve yün bir arada! Çok ama çok sıcak bir kış sizi bekliyor!

Yün astarlı kabanlar tam kara kışlık aslında. Hele bu kabanlar bir de yere kadar uzanınca, soğuk havanın sizinle temasa geçmesi mümkün değil. Süetten tasarlanmış, içi yün astarlı kabanları 2017 kışında favoriler listenize ekleyebilirsiniz. Bu parçayla hem trendlerin gerisinde kalmamış olursunuz hem de soğuk kışı sıcacık karşılayabilirsiniz. 

RESİM - 4

Kışın bir diğer vazgeçilmezi kürk de size sıcacık kombinler sunuyor!

Rengarenk kürkler de (tabi ki gerçek olmayanları) kabanlar kadar size sıcak bir kış vaat ediyor. Kürkün kombine kattığı ihtişamlı havayı renklerle modernize etmek de mümkün. Kış aylarında kürkü sokak stilinize katabileceğiniz gibi, kürk detayları olan kabanlardan da yardım alabilirsiniz.

RESİM - 5

Daha fazla kaban modelini, trendleri ve stil önerileri ile ilgili diğer yazılarımı blogum "PIMOOD" da bulabilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..