Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2017 Trend alarmı

2017 Trend alarmı
 

Rahat, Şık ve Şehirli Kadın


Taptaze bir yılın ilk günlerinde soğuk havanın da etkisiyle kat kat giyinmeye başladığımız kış sezonunda 2017 trend alarmlarının sesine hadi biraz kulak verelim.

2017 de simetriyi bir kenara kaldırıp asimetrik kesimli formlara kapılarımızı açıyoruz. Tek omuzlu parçalar ve asimetrik eteklerle daha özgür yaklaşımları bedenimizde taşımaya hazırlanıyoruz.

Lateks , rugan ve vinyil kumaşlar parlak görünümleriyle günlük hayatımıza hızla giriyor.

Dantelleri ise bütün şekilde değil ama deri ve kadifelerin arasında daha naif kullanımlarla detay olarak görüyoruz.

Oversize sweatshirtler devamlılığını sürdürürken mont ve ceket kalıplarının daha fit bir forma girdiğini zamanla gözlemleyeceğiz.

Bileklere kadar uzanan elbiseler, etekler ve trençkotlar hakimiyetini genişletirken , romantik çiçek desenlerini farklı dinamiklerle birlikte çoklu desenler halinde göreceğiz.

Gömlek , triko ve bluzleri derin v yaka ince askılı elbiselerin altında görmeye  zaten aşina olmuştuk. Bu tarz kombinler daha güçlü ifadelerle yorumlanmış şekilde karşımıza çıkacak.

2015 yılında ilk trend sinyallerini veren pijama takımı stillerini inceleyebilirsiniz. Genelde saten görünümlü ceket ve pantolondan oluşan takımları, içinize giyeceğiniz sade iç çamaşırınız ya da bir crop top ile bütünleştirebilirsiniz. Bu pijama takımlarının kadife dokulu olanları da çok etkileyici görünüyor. Zarif bir topuklu ayakkabı ile hem rahat eder hem de şık görünüm sağlayabilirsiniz. Bu stil, sanırım birkaç yıl daha popülerliğini koruyacak gibi görünüyor.

90’ların star parçalarından şişme montlar yeniden hayatımıza girdi.Bir çok yerden temiz edebileceğiniz,  soğuklara inat can alıcı renklerdeki şişme montlarla sıcacık bir kış geçirebilirsiniz.

Metropol hayatının koşuşturmasında hareket kabiliyetimizi kısıtlamayan ve oldukça şık görünen bu tarz kombinlere dolabımızda hemen yer ayıralım derim.

 

 
Toplam blog
: 27
: 126
Kayıt tarihi
: 30.12.16
 
 

Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi Lisans mezuniyetimden sonra İstanbul Moda Akademisinde Moda Yöne..