Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

2018 Türkiye’sinin Felaket Senaryoları Üzerine

2018 Türkiye’sinin Felaket Senaryoları Üzerine
 

Negatif enerjiden beslenen ne çok kişi varmış arkadaş, bayılıyoruz felaket senaryoları üretip milletin önüne sunmaya.  "2017 çok kötü bir yıldı iyi ki bitti, nihayet bitti", nesi kötüydü 2017’nin siz kötü yıl görmemişsiniz, bi düşünün bakalım kurtuluş savaşı yıllarını, o dönemdeki sefaleti, yokluğu, yoksulluğu. Şimdi dönüp tekrar bakın 2017’ye ne kadar kötüydü bir daha düşünün bakalım.

2018 için de bir çok uzman yine her senenin başında olduğu gibi kehanetlere başladılar ve tabiî ki her sene olduğu gibi hiç iyi bir tablo çizmediler, zaten çizmelerini de ben şahsım adına beklemiyorum çünkü onlarda  maalesef negatiften beslenen insanlar. Büyük büyük harflerle negatif cümleler kurmaya bayılıyorlar. Zannediyorum kim daha çok negatif senaryo üretirse o kadar göz önüne çıkıp o kadar ünlü oluyor ve bide ucundan kıyısından azıcık tutarsa da değmeyin keyiflerine amaç zaten  “bakkkk ben söylemiştim” demek ve ego orgazmı yaşamak.

Ben de her zaman buna karşı çıktım hala çıkıyorum ve çıkmaya da devam edeceğim. Çünkü ben biliyorum ki üzerinde durulan şey büyür ve gerçeğimiz olur. Sen bir insana 365 gün boyunca her gün güne başlarken 40 kere bugün çok kötü bir gün dedirtirsen zaten o insanın iyi bir gün yaşama şansı yok. Gözünü sevdiğimin çekim yasası, bazıları seni inkar etse de, ben sensiz bu evrenin bile olamayacağı inancımı sürdürerek, yine çekim yasası gereği "sen neysen onu kendine çekersin, onu yaşarsın" diyorum.  Bu konuda daha geniş bilgi kitabım “frekansınız kaç”da var isteyenler okuyabilirler.

Nefes aldığım sürece hiçbir zaman felaket tellallığı ile insanların enerjilerini sömüren, enerji vampirlerinin bunu yapmalarına izin vermeyeceğim. Ne şahsi ne de toplumsal olarak enerji vampirlerinin ellerini kollarını sallayarak ortalıkta dolaşıp milletin enerjilerini almalarına izin vermeyeceğim.  Bu nedir arkadaş yeter millet zaten umutsuz, olan olaylar karşısında kendini çaresiz görüyor çünkü bir şey yapamıyor ve bu durumda gelsin panik ataklar, gelsin depresyonlar ve fiziksel hastalıklar. Yeter sizden çektiğimiz nedir ya.

Tamam her şey güllük gülistanlık değil, bir sürü kötü şey oluyor görüyor ve yaşıyoruz ama insanları daha da kötüsüne sürüklemenin ne alemi var. Evet diyelim ki hissettin veya bir takım tekniklerle 2018’in bazı negatif durumlarını gördün, ve bu gördüklerinle 2018’in çok da iyi geçmeyeceği şeklinde bir fikre vardın diyelim ve bu fikrin doğru olduğunu da varsayalım. Bunun davul zurnalarla sanki çok çok iyi bir şey olacakmış coşkusuyla insanlara vermenin alemi nedir arkadaş, sen niye bu insanların umutlarıyla, moralleriyle, geleceğe pozitif bakışlarıyla oynuyorsun, niye bundan besleniyorsun?

Tamam anladık çok iyi bir uzmansın, çok iyi hislerin var, çok iyi tekniklerin var, seni tebrik ederiz, sen çok iyisin, süpersin, her şeyi biliyorsun alkışlıyoruz. Ama lütfen biraz da pozitif olmayı dene, felaket senaryolarını görsen de biraz kendine saklamayı öğren, biraz kuantum düşünce tekniklerini, çekim yasasını oku öğren, biraz gülmeyi, insanları ve ülkeni sevdiğini hatırla. Şimdiye kadar çizdiğin felaket senaryolarının kimseye bir faydasının olmadığını hatta zarar verdiğini bi gör. Lütfen kendin ve bütünün hayrına bunu yapmayı en azından bir dene.

Ne kadar sevgi ve pozitif enerji verirsek o bize katlanarak geri gelir bunun lütfen farkına var, elinden geldiği kadar da uygulamaya çalış, hatta kendini buna zorla. Sevgi diye bir şey yok deyip geçiştirme sevgi var, hepimizin özü ve hatta bu evrenlerin yaradılışı zaten sevgi frekansı ile oldu. Sevginin hissedilmemesini veya yok olmasını sağlayan bizlerin içimizdeki asıl özü unutmamızdır. Aynen yaradılış frekansı gibi bizlerin de özü sevgi.  Bizler hepimiz bir’iz ve bütünün parçalarıyız. Hepimiz aynıyız, ne birimiz diğerinden akıllı ya da üstün, ne de diğerimiz. Bizler Tanrı’nın halifeleriyiz, zaten bunu hatırladığımızda her şey muhteşem olacak. Tanrı’nın halifeleri her şeyin en iyisine en güzeline layıktır.  Lütfen artık birbirimizi korkutup üzmekten umutlarımızı çalmaktan vazgeçip iyilik güzellikle sevgi ile birbirimize yaklaşalım. Sürekli negatiften, kötüden beslenen insanlar pozitif enerjiye ihtiyaç duyarlar bunu da çevresindeki insanların enerjilerini çalarak dengelemeye çalışırlar.  Kötü ve negatif enerjide olmaktan vazgeçtiğinizde zaten diğer insanların pozitif enerjisine ihtiyacınız da kalmayacak kendinize zaten var olan o muhteşem sevgi enerji size fazlasıyla yetecektir.  

Ben de bir kehanet yapıyorum; merak etmeyin birilerinin dediği gibi 2018 çok büyük felaketlere gebe olmayacak, Türkiye’de herhangi bir rejim değişikliği de olmayacak. Cumhuriyetimiz sonsuza kadar ilelebet varolacak.  2017 den de hiçbir farkı olmayacak hatta belki bazı yönlerden 2017 den bile daha da iyi olacak. Zaten biz bir ve bütün olup sevgi olduğumuzu hatırladığımızda değiştiremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur.

Her şeyin tek ilacı sevgidir ve SEVGİ SEVGİYLE ÇOĞALIR….

Aşk ile

 

Aşiyan

 
Toplam blog
: 6
: 1354
Kayıt tarihi
: 21.08.10
 
 

Kişisel Dönüşüm, Spritüel Gelişim, Şifa Enerjileri yazılarımla buradayım.... Kitabım "Frekansınız..