Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '18

 
Kategori
TV Programları
 

2018 Yerli Dizi Projeleri

2018 Yerli Dizi Projeleri
 

Gülizar


Yakın zamanda ekranlarımızda olacak 2018 Yerli Dizi Projeleri neler bi’ göz atalım; bakalım bizi hangi hikayeler bekliyor:

 

ATV 2018 YERLİ DİZİ PROJELERİ

SEN ANLAT KARADENİZ

Çekimleri Karadeniz’in eşsiz doğasında, Trabzon ve yaylalarda gerçekleşen yapımın senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’e emanet edilen dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

SEN ANLAT KARADENİZ KONU

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkı

Oyuncular: Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu, Öykü Gürman

Yönetmen: Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor.

 

FOX TV 2018 YERLİ DİZİ PROJELERİ

ADI ZEHRA

Çekimleri hem Almanya, hem Amerika’da başlayan, senaryosu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınan dram türündeki dizi tutucu bir Türk ailesinin kızı olan Zehra’nın hayatını konu alıyor.

ADI ZEHRA KONU

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehra’nın Berlin’deki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatır.

Ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilen ve bir kimliği bile olmayan genç Zehra, ardı ardına gelen olaylar sonucunda yedi yıldır kayıp olan Hande adlı bir kızın yerine geçer. Üstelik kayıp kızın annesi de Almanya’ya, Türk konsolosluğuna davet edilmiş ve Zehra’yı kızı olarak teşhis etmiştir! Kızını bulduğu için sevinç içinde olan anne, Zehra’yı alıp, İstanbul’a götürür.

Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gider. Ama aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur? Bu aile neyi gizlemektedir?

Bir yandan peşindeki babası ve ağabeyinden kaçan, bir yandan da öz annesini merak eden Zehra, yeni ailesi hakkındaki sırları öğrendikçe, hem kendi hayatı giderek daha da tehlikeye girecek, hem de aşkı yeniden keşfedecektir.

Oyuncular: Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Alican Yücesoy, İnanç Konukçu

Yönetmen: Taner Akvardar

 

KANAL D  2018 YERLİ DİZİ PROJELERİ

GÜLİZAR

Yayın tarihi henüz açıklanmayan Gülizar Çağan Irmak’ın senaryosunu Scripta Yazı Grubu ile birlikte kaleme aldığı ve yönetmenliğini yaptığı bir proje.

GÜLİZAR KONU:

Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat, farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

Oyuncular: Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu, Şerif Sezer, Berkay Ateş, Zuhal Gencer, Sevtap Özaltun, Berk Erçer, Osman Alkaş, Mahperi Mertoğlu, Ayşe Tunaboylu, Goncagül Sunar, Gonca Cilasun, Emre Taşkıran, Pelin Abay, Sinem Yener, Feriha Eyüboğlu, Baran Can Eraslan

Yönetmen: Çağan Irmak

 

SHOW TV 2018 YERLİ DİZİ PROJELERİ

YUVAMDAKİ DÜŞMAN

Rüya İşçileri’nin senaryosunu yazdığı Yuvamdaki Düşman psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlamayı hedefliyor. Projenin bir özelliği de usta oyuncu Nebahat Çehre’yi yine güçlü, zeki ve dominant anne rolüyle karşımıza çıkarması. Entrika dolu hikayede hayallerini gerçekleştirmek için bakıcı olarak eve giren Ceren’in bu uğurda neler yapacağı merakla bekleniyor.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN KONU:

Çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

Oyuncular: Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan, Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç

Yönetmen: Müge Uğurlar

 

STAR TV  2018 YERLİ DİZİ PROJELERİ

BÖRÜ

Henüz yayın tarihi belirlenmemiş, Şubat 2018 gibi ekranlarda olmasını beklediğimiz Börü özel kanalların ilk mini dizisi, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak. Diğer mini dizilerden farklı olarak finalini sinema filmi olarak yapacak. Dağ II filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar bu projesi birbirine bağlı bir öykü evreni yaratma projesinin ilk adımı. Tıpkı DAĞ filmlerinde olduğu gibi, gerçek hikayelerden esinlenen, gerçek ekipmanlar ile gerçek mekanlarda çekilen BÖRÜ, özellikle çatışma sahnelerinde kullanılacak görsel efektleriyle dikkat çekecek.

BÖRÜ KONU

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.
Onlar son kale.

Oyuncular: Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbu ve Mesut Akusta

Yönetmen: Can Emre ve Cem Özüduru

 

BABAMIN GÜNAHLARI

Aksiyon örgüsü ile kurgulu bu derin bir baba-kız hikayesi 10 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyiciyle buluşuyor.

BABAMIN GÜNAHLARI KONU

Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır…Kızı Zeyno.

Oyuncular: Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour ve çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi

Yönetmen: Abdullah Oğuz

Dizilerin fragmanları için > http://aslininsureti.com/haberler/2018-yerli-dizi-projeleri/

Yukarıdaki listeden hangi diziyi merakla bekliyorsunuz?

http://aslininsureti.com/haberler/anket-hangi-diziyi-merakla-bekliyorsunuz/

 

Aslı’nın Sureti

*.*.*.*.*

Aslı’nın Suretini sosyal medya hesaplarından takip etmek ister misiniz?

Facebook:https://www.facebook.com/Aslının-Sureti-1065930830209554

Twitter:https://twitter.com/aslininsureti

 

Gezdim Gördüm, Yedim İçtim ve İzledim kategorilerinde daha fazla yazı için >  www.aslininsureti.com

 
Toplam blog
: 183
: 1217
Kayıt tarihi
: 27.09.17
 
 

Ben Aslı…  'Takvim Yılı – Doğum Yılı hesabının sonucu giderek yükselmesine, aynaya baktığında kaz..