Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '19

 
Kategori
Astroloji
 

2019 Haziran Burç Yorumları

3 Haziran Yeni ay İkizler burcunda. İletişimimizi güçlendirmeye, yeni bilgilere açık olduğumuz zamanlar. İletişimle alakalı eşyalar satın alabiliriz. Tam bayrama denk gelen günler gezeceğimiz akraba ziyaretinde bulunacağımız amanla söz konusu.

3 Haziran Venüs pluto olumlu açı yapıyor sevgisel konularda enerjik ve dikkatli olacağımız bir dönem.

4 Haziran Merkür Yengeç te aile yuva ve evle alakalı konularda gelişmeler söz konusu, evle alakalı harcamalarımız olabilir.

7 Haziran Merkür Uranüs olumlu açı Zihnimizin çok daha özgür çalışacağı, güzel fikirler eserler üretebileceğimiz zamanlar.

9 Haziran Venüs İkizler burcunda artık düşüncelerini ve bilgi hazinesini beğeneceğimiz kişilerden hoşlanma ve aşkın beyne, bilgiye, sakinliğe hitap eden kısmına yöneleceğiz.

9 Haziran Güneş kare Neptün Hedeflerimize ulaşmak için sezgilerimiz yeterli gelmeyebilir. Dikkatli temkinli adım atmalı istişare yapmayı elden bırakmamalıyız.

10 Haziran Güneş karşıt Jüpiter iyilik yapma isteğimizin kat kat arttığı dönemler. Sadaka belayı defeder bunu da hatırlayalım bu arada.

13 Haziran Mars birleşim K. Ay Düğümü sosyal ilişkilerde başarılı, yapıcı olduğumuz zamanlar.

14 Haziran Mars Üçgen Neptün hayallerimizi harekete geçirme de enerji duyduğumuz zamanlar söz konusu.

14 Haziran Mars Karşıt Satürn iş hayatında zorlanmalar yaşayabiliriz. Agresif olmamakta sakin kalmakta fayda var.

16 Haziran Merkür Neptün olumlu açı yapıyor. Zihnimiz ve hayallerimiz yoğun çalışabilir. Ayağımız bir taraftan yere basmalı yine de.

16 Haziran Merkür Satürn karşı karşıya geliyor. Zihinsel aktivitelerimizde zorlanmalar yaşayabiliriz ve sabretmek zorunda kalabiliriz.

16 Haziran Jüpiter Satürn ile sert açı yapıyor. İyiliklerimiz, kişisel rahatlamamız gecikebilir.

17 Haziran dolunay Yay burcunda seyahat öğrenim gibi konularda hareketlenmeler söz konusu. Bilgisel genişleme, merak edilen konuların ortaya çıkması da muhtemel. Yurtdışı gezileri ya da yurtdışı ile alakalı işleri olanların dikkatli olmalarında fayda var.

18 Haziran Satürn  Neptün olumlu açısı var. Uçmak isteyen hayal gücümüzün biraz fren yapacağı, sabredeceğiz zamanlar söz konusu.

18 Haziran Merkür birleşim Mars zihinsel konularda daha sabırsız, agresif ve heyecanlı olabiliriz.

19 Haziran Merkür Pluto karşı karşıya geliyor. Düşüncelerimizi özellikle olumsuz olanları  pat diye söylememeli kalp kırmamaya dikkat etmeliyiz.

21 Haziran Neptün geri gidiyor. Bu da bizde uyuşukluğun artabileceğini, yaratıcılık hissimiz azalabilir, hayal kurmamız güçleşebilir.  Neptün normal seyrine 27 Kasım’da dönecek.

21 Haziran Güneş Yengeç burcunda evimize yöneleceğimiz, ailemiz ile vakit geçireceğimiz zamanlar söz konusu.

23 Haziran Venüs Jüpiter karşı karşıya geliyor bu sevgisel konularda artışa yol açabilir. Herşeyin aşırısı zararlı o yüzen mantığı ölçülü olmayı da elden bırakmamak lazım.

24 Haziran Venüs Neptün olumsuz açı yapıyor sevgisel konularda dikkatli olmaya devam etmeliyiz. Ayağımız yerden kesilirken aklımızın yerinde olduğundan emin olmalıyız.

27 Haziran Merkür Aslan burcuna geçecek bazen ego ya da kendini beğenmenin de gerekli olduğunu gösterebilir aşırıya kaçmadan değerlendirmek lazım.

27 Haziran Güneş  Uranüs olumlu açı yapıyor. Ay sonuna doğru bir şeyler üretmek için girişimde bulunacağımız zamanlar.

KOÇ BURCU YÜKSELEN KOÇLAR 

Koç burçları bu aya kendilerine ve yakın akrabalarına vakit ayırarak başlıyorlar. Evle ilgili dekorasyon tamiratlar işleri ile uğraşabilirler. Taşınma söz konusu olabilir. Kardeş, komşu, akraba ile vakit geçirebilecekleri, okuma yazma ile ilgilenecekleri verimli zamanları olabilir. Yurtiçi gezilerinin aktif olacağı dönemdeler.  Kardeşleri ile barış ve iyi geçinme adına Selam ve Hadi esmalarıyla destek alabilirler. Kalbe ve sağlıklarına dikkat etmeleri dinlenmeye de vakit ayırmaları sağlıkları için iyi olur. Ayın ikinci yarısından itibaren yurtdışı seyahatleri gündeme gelebilir. Gerek yurtdışı seyahatleri gerekse yabancı dil kursları için hem istekleri hem de maddiyatlarının uygun olduğu zamanlar söz konusu. Yurtdışı seyahatlerine gidecekler yine de dikkatli davranmalılar. İlim, gezi, eğitim gibi konular için Hadi, Rab, Alim ve Vedud esmaları ile destek almaları yerinde olur.

BOĞA BURCU YÜKSELEN BOĞALAR

Boğalar Haziran ayının ilk haftası mali konularda hareketli bir dönem yaşayacaklar. Maddi yönden ummadıkları ya da umdukları paralar gelebilir. Para harcama konusunda dikkatli olmalarında fayda var. Görüntü, nezaket ve çekicilikleri sayesine çevre ile uyumları güzel, sosyal yönden aktif olacakları zamanlardalar. Sağlık yönünden ufak üşütme, klimada kalmamaya dikkat etmeliler.  Maddi konularda daha da rahatlamak için Gani, Samet ve Kerim esmaları ile destek almaları yerinde olur. Ayın ikinci yarısından sonra maddi harcamalarda dikkatli olmaları gerekmekte. Arkadaşlarınıza para verirken dikkatli olmalılar. Miras ve  maddiyatla alakalı konular için Hay, Kayyum ve Vedud esmaları ile destek almaları yerinde olur.

İKİZLER BURCU YÜKSELEN İKİZLER

Yeni ay İkizler burcunun birinci evinde yani kendi ile alakalı konuların ön plana çıktığı bir dönem söz konusu. Aya enerjik başlıyorlar. Geziler, eğlenceler, kurslar, hoşlanacağı aktiviteler için enerji ve istek duyacakları zamanlar. Yeniliklere açık olacakları güzel bir dönem. Temel işlerde yüksek bir enerji söz konusu. Aynı zamanda. Son yıllarda bayağı yorulan İkizler için aşk yönünden de talihli bir dönem olabilir. Hayatın keyifli, mutluluk veren yönlerini de yaşayabilirler. Maddi yönden de olumlu gelişmeler söz konusu. Sağlık yönünden de iyi dönemleri. Aziz ve Muiz esmaları ile yapmak istedikleri işe başlarken ve devam ederken destek almaları yerinde olur. Haziran ayının ortasından itibaren evlilik ve ortaklık konularında gelişmeler söz konusu olabilir. Bu konuda harcamaları artabilir. Evlilik, ortaklık ya da ikili ilişkiler için Cami ve Vedud esmaları ile dua etmeleri yerinde olur. Finansal konularda da gelişme söz konusu. Beklenmedik kazançların yanı sıra ani giderler de olabilir. Yeni kazanç kapıları için araştırma yapmak ve girişimde bulunmak için güzel zamanlar. Risk alırken iyi araştırmaları son derece dikkatli olmaları gerekmekte.

YENGEÇ BURCU YÜKSELEN YENGEÇ

Yengeç burçları aya iç dünyalarında ve zihinsel huzur arayışı ile başlıyorlar. Ruhlarını dinlendirmek ve beden sağlıklarıyla ilgilenmek için güzel zamanlar. Kişisel gelişimleri için mücadeleleri rahatlamalarına yardımcı olur. İtikaf, dualar, meditasyon için güzel dönemler. Spor ya da sanatsal olabilir kendilerini iyi gelecek aktiviteleri yapmaları yerinde olacak. Evli ya da birlikteliği olan Yengeçler için gerginlik yaşamaları söz konusu olabilir. Tartışmamaya girmemek adına dikkat etmek yumuşak davranmakta fayda var. İç dünyalarında huzuru bulma adına Mümin Müheymin esmalarıyla destek alabilirler. Ayın ilk haftası geliriniz iyi olsa da borçlanmaya girmemeniz gereken bir dönem. Ayın ikinci yarısından itibaren sağlık konularında sıkıntılar olabilir mide ve karaciğer konusunda dikkatli olmalılar. Sağlıklarına dikkat etmeli riskli hareketlerde bulunmamalılar. Şafi, hafız esmalarıyla sağlık için destek almaları yerinde olur. 17 Haziran’da dolunayın etkisi ile iş yerinde sıkıntılı durumlar olmaması için daha dikkatli ve sakin olmalarında fayda var.21 Haziran’dan itibaren kendi burcuna geçecek olan Güneş  kendilerine olanı güvenin gelmesine, enerjilerinin artmalarına yardım edecek.

ASLAN BURCU YÜKSELEN ASLAN

Aslan burçları sosyal yönden de hareketli,  macera dolu zamanlar geçirecekleri bir aya giriyorlar. Sosyal hayatlarının canlanacağı, arkadaşlarıyla daha sık görüşüp bir sürü aktiviteye katılabilirler. Arkadaşları aracılığı ile yeni bir aşka başlayabilirler ya da eşleri ile olan diyalogları daha da güzelleşebilir. Arkadaşlıklar, sosyal aktiviteler konusunda Kayyum ve Kavi esmalarıyla destek alabilirler. Gelirleri bu ay artacak olsa da maddiyat ile alakalı konularda dikkatli olmalarında fayda var. Sağlık konusunda karaciğer, bağırsaklar ve sindirim organlarına dikkat etmeliler. Ayın ikinci yarısından itibaren aile ve çocuklarla güzel vakitler geçirebilecekleri zamanları olacak. Yine müzik spor ya da sanatsal aktiviteler için ayın ikinci yarısından itibaren vakit ayırabilirler.  Kerim, Kadir ve Vedud esmaları ile birlikte çocukları ve sevdikleri için dua edebilirler.

BAŞAK BURCU YÜKSELEN BAŞAK

Başak burçları Haziran ayına kariyer konularına odaklanarak başlamakta. Sosyal hayatları canlı ve ekip çalışmasına yatkın oldukları zamanlar. Yeni bir iş teklifi ya da terfi almaları ya da iş değişikliği yapmaları muhtemel olabilir. Karaciğer, böbrek, bağırsaklar ve sindirim sistemine dikkat etmeli sağlıklarına önem vermeliler. Ayın ilk yarısından finansal artış olabilir ve ikinci yarısında düşüş olabilir bu konularda dikkatli olmakta fayda var. Aziz ve Muiz esmaları ile iş ve  kariyer için dua edebilir destek alabilirler. Ayın ikinci yarısından sonra aile ile alakalı gelişmeler söz konusu olabilir. Aileleri ile ilgilenebilir, hayatta ise anne babalarının hayır dualarını alabilirler. Evlilik ve ikili ilişkilerinizde ayağınız yere sağlam basmalı ani kararlar almamanızda fayda var. Gayri menkul yatırımı, taşınma ya da taşınma düşünceleri söz konusu olabilir. Malikül mülk esması ile gayrı menkul konusunda dua etmeleri yerinde olur.

TERAZİ YÜKSELEN TERAZİ

Teraziler Haziran  ayında seyahat ve eğitim konularına ağırlık vererek başlamakta. Yurtdışı ile bağı olanlar ya da yabancı dil öğrenenler için güzel dönemler. Aşk konularında romantik, duygusal bir  dönem yeni bir aşk söz onuşu olabilir. Kariyer konusunda da gelişmeler söz konusu. Yurtdışı ile bağı olanlar için uluslararası ilişkiler ve hukuksal konularda anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. Eğitim için öğlen namazı vakitlerinde Hadi Rab ve Alim esmalarıyla dua etmeleri yerinde olur. Gelir konusunda Mayıs ayının ilk yarısında artış söz konusu. Sağlık konusunda fazla yolculuklar yoğun tempo söz konusu olduğundan yorulabilir sağlıkları bozulabilir dinlenmeyi de ihmal etmemeliler. İkizlerde ki Güneş  bilgi, iletişim ve geziler konusunda Terazileri çok çekecek bu dönemde. Ayın ikinci yarısından itibaren iletişimle alakalı sorunlar yaşayabilir, yanlış anlaşıldıklarını düşünebilirler. Kardeşleri ile alakalı gelişmeler söz konusu. Genel olarak mutlu ve pozitif olarak geçirecekleri bir ay söz konusu. İletişim ve de kardeşlerle kırgınlıkları düzeltmek adına Basir, Hadi ve Vedud esmaları ile dua etmeleri iyi olacak.

AKREP YÜKSELEN AKREP

Akrepler ekonomik olarak gelişme gösterebilecekleri bir şekilde Haziran ayına başlamaktalar. Ödemelerini yapabilecekleri kaynaklar bulmaları mümkün.  Ayın başlarında eşleri ya da partnerleri ile seyahat ya da güzel vakitler geçirmeleri mümkün.  Aşk hayatında gelişme söz konusu olabilir. Bekar akreplerin kısmeti açık.  Evli ya da partneri olan Akrepler ailevi sebeplerden pürüz yaşayabilirler. Sonrasında üzülmemek için aşık olduğu kişiyi gözünde fazla büyütmemeli ve ayağı yere sağlam basmayan hayallerden vazgeçmeli. Gayrimenkul, emlak ve taşınmaz mallar ile alakalı olumlu gelişmeler olabilir. Miras, burs, prim gibi getiriler söz konusu olabilir. Sağlık açısından mide ve ciltlerine dikkat etmelerinde fayda var. Kilo problemleri olanların spor ve diyete başlamak için uygun zamanları. Mesleki açıdan sakin başlayan ay günler  ilerledikçe daha iyiye, yeni fırsatlara doğru ilerlemekteler. Hay, Kayyum, Afüv, Tevvab esmalarıyla sağlık, günahların affı gibi konular için destek alınmalı. Ayın ikinci yarısından itibaren maddi artış söz konusu. Eşyalarınızı kaybetmemeye, maddi zarara sebep olacak alışveriş ve benzeri hareketlere dikkat etmeliler. Maddi konularda yükseliş ve bol kazanç için Samet, Kerim ve Gani esmalarıyla dua etmelerinde fayda var.

YAY BURCU YÜKSELEN YAY

Yay  burçları bu yıl itibari ile Jüpiter’in bolluk bereket hareket getiren enerjilerine sahipler. Evlilik evlerinde gözüken yeni ay ile yeni bir tanışma ya da evlilik görüşmesi adına gelişme yaşayabilirler. Aynı zamanda ortaklarla çalışan Yay için işleri ile alakalı başlangıçlar ve gelişmeler de söz konusu olabilir. Aşk, evlilik nişan, iş, gibi konular oldukça gündemde olabileceği bir dönem. Maddi konularda yaşadıkları sıkıntıları geride bırakacak bir takım fikirleri projeleri olabilir.  Çevreleri ile ilişkilerinde, sorunları çözmede dikkatli hareket etmeleri yerinde olur. İşleri ve maddi durumlarda gelişme olabilir. Jüpiter ve Güneş’in güzel etkileri ile enerjik ve girişken zamanları söz konusu. Bu dönemde kendileri fazla zorlayabilirler. Aynı anda bir çok işe girişebilirler. Fazla iyimser olmamak aynı anda fazlaca işlere girişildiğinde konsantrasyon eksikliği olabilir. Bu konuda dikkatli olmalılar. Evlilik ve ortaklıklarının daha iyi olması için Cami ve Vedud esmaları ile destek almaları yerinde olur. Ayın ikinci yarısından itibaren dolunayın da etkisi ile gergin zamanlar yaşayabilirler. Yeni bir iş, yeni projeler, fırsatlar çıkabilir. Kendileri ile ilgili yüksek enerjileri ile ben buradayım diyecekleri zamanları olacak.  Enerjilerini dengelemek ve ayı güzel tamamlamak adına Aziz, Muiz ve Vedud esmalarıyla destek alabilirler.

OĞLAK YÜKSELEN OĞLAK

Haziran ayında Oğlak burçları işyerlerinde yeni gelişmeler, fırsatlar, terfi gibi konularda gelişme yaşayabilecekleri bir dönemde olabilirler. Çalışmaktan zaten hoşlanan Oğlaklar için iş konusunda iyi gelişmeler söz konusu. Sağlık ile alakalı  gelişmeler olabilir. Allahtan Şafi ve Hafız isimleriyle şifa dilemeliler. Sağlık evlerindeki yeni ay mutlu bir duruma geçmelerine yardım edebilir, olumlu haberler alabilirler. Ayın ikinci yarısından itibaren maddi konularda sıkıntılar yaşamaları mümkün. Özel hayatlarında ki kişi ile zor zamanlar yaşayabilirler. Anlaşmazlık ve zorlanma konularında daha anlayışlı ve sakin olmalarında fayda var. Kendilerini eleştirmek egolarının artmasını da engeller. Ruhlarını besleyecekleri zamanlardalar Selam ve Vedud esmaları ile içsel huzur için dua etmeliler. İtikaf, Allaha yönelme, maneviyatı kuvvetlendirme için uygun zamanlardalar.

KOVA YÜKSELEN KOVA

Kova burçları için aşk kapıyı çalıyor. Evli olan  Kova burçları da eşleri ile sevgi dolu vakitler geçirebilirler. Çocukları ile ilgili güzel haberler alabilir, yeni bir bebek müjdesi gelebilir ya da çocuklarıyla güzel vakitler geçirebilirler. Gerek çocukları gerekse sevdikleri için Kerim, Kadir ve Vedud esmaları ile destek alabilirler. İşle alakalı konularda ilk hafta dikkatli olmalılar diğer haftalarda durumlar gayet iyi gözükmekte. Sağlık konusunda güçlü oldukları bir dönem olacak. Diyet, sağlıklı beslenme, kalorisi düşük gıdalara yönlenebilirler. Yine ayın ikinci yarısından itibaren arkadaşları ile çokça vakit geçirecekleri zamanları olacak ancak tartışma yapmamaya dikkatli olmaları gerekli. Arkadaşlarına borç  vermekten ya da borç almaktan uzak durmaları yerinde olur. Kayyum, Kavi ve Vedud esmaları ile dostlarıyla muhabbetleri ve sosyal aktivelerinin iyi geçmesi için destek alabilirler.

BALIK YÜKSELEN BALIK

Balık burçları ev ve aileleri ile ilgili konulara yoğunlaşacakları bir aya başlıyorlar. Ailede yeni bir gelişme, yeni birinin gelmesi ya da bir bebek müjdesi olabilir. Yine emlak alım satımı, taşınma düşüncesi görüşmesi olabilir. Aşk hayatları canlanıyor.  Maddi konulardan sorun gözükmemekte. Sağlık açısından iyi dönemde olsalar da kalp, karaciğer, göğüs ve bağırsaklarına dikkat etmeleri yerine olur. Açık havada spor yapmak hobilerine vakit ayırmak Balıklara iyi gelecek. Evle alakalı konular için Malikül mülk esması ile ve anne babaları aileleri ile alakalı konular için Rahman, Rahim esmaları ile dua etmeleri destek almaları yerinde olur. Ayın ikinci yarısından itibaren işlerine kariyerlerine odaklanacakları bir zamana geçiyorlar. Kariyerleri konusunda olumlu gelişmeler, yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Yine bu konuda dikkatli adım atmalılar. İşlerine yarayacak imkanları yanlış hareketlerle kaybetmemeliler. İşlerine aşırı düşkünlük göstermeleri yorulmalarına enerjilerinin tükenmelerine sebep olabilir dinlenmeye vakit ayırmaları yerinde olur. Kariyer, iş ve maddiyat ile alakalı konular için Aziz ve Muiz esmaları ile destek almaları yerinde olur

 

 
Toplam blog
: 36
: 466
Kayıt tarihi
: 22.05.11
 
 

37 yaşındayım. Çankırı'da doğdum. Yurt dışında yaşadım. Evliyim ve 2 çocuğum var. A.Ü Turizm-Otel İş..