Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '19

 
Kategori
Erkek Modası
 

2020 Erkekleri

Erkek modası son yıllarda kadın modasını ikinci plana atacak kadar hızlı ve çılgınca değişiyor. Dünya çapında erkek modası ve farklı farklı high fashion moda akımları çeşitli dedikodulara, bıyık altından gülüşmelere ve hayretle bakan gözlere rağmen delidolu değişimlere ve ağızları açık bırakan görüntülere sebep olmaya devam ediyor.

2020'li yıllara televizyonlar, moda programları, sosyal medya paylaşımları ve kişisel hesaplarda çılgınca giyinen erkekleri görerek giriyoruz. Günlük hayatta sokaklarda yeni trendlere uygun şekilde giyinen erkekleri görme ihtimalimiz hala zayıf olsa da bu yeni akımlar kendilerinden fazlasıyla bahsettireceğe benziyor.

İçine gömlek ya da t-şhirt giymeden takım elbisesi ile sokaklarda gezen erkekler görürseniz sakın korkmayın. Hemen anlayın ki yeni trend bu. 2020 de takım elbiseleri içlerine herhangi bir şey giymeden giymek moda olacak şimdiden söyleyeyim. 

Kadınlara oranla çok daha sınırlı olsa da erkeklerin de özel yerlere giderken taktıkları takı ve aksesuarları artık günlük oluyor. Hatta özel yerlere giderken bile sadece şık bir bileklik takan erkekleri bu özel parçalardan çok sayıda bilekliği yan yana takarken, birkaç kolye üst üste takıp bir de küpelerini takıp güpegündüz ortalarda dolaşırken görünce artık şaşırmayacağız. 

Takım elbiseler içlerine bir şey giyilsin veya giyilmesin, yine en göz alan erkek giyim parçaları olmaya devam edecekler. Ancak ortalarda mor veya turuncu takım elbiseli adamlar görürseniz yine hemen paniğe kapılmayın ya da rüya gördüğünüzü düşünmeyin. Yeni moda! Hatırlayın. Çünkü siyah ve lacivert takım elbiseler yeni sezona vize alamadıkları için giriş yapamayacaklar. 

Erkeklerin yazın giydikleri şortların kısalığı gözlerden kaçmayacak. Kısacık şortlarla ortalarda gezen erkekler eğer vücut yapıları bu şortlara uygun ise adeta kadınların göz zevklerine yeni bir boyut getirecekler.

2020’de desenler yerini karışık ve pastel renkli boyalara bırakıyor. Ortalarda çok sayıda boya sıçramış gibi görünen renk renk t-shirt olacak. Renk cümbüşünde gözleriniz kamaşmasın diye şimdiden güneş gözlüklerinizi yanınıza alın derim.

Yine rengarenk uzun hırkaları erkeklerin üzerinde görmek sizi hayrete düşürürken, pembe renk balıkçı yaka giyen başka bir erkek onun yanından usulca geçiyor olacak. “Evet tabii ki sıkıcı büyükbaba kıyafetleri giymesinler ama bu denli değişim hangi ara oldu da biz kaçırdık?” dedirtecek kazaklar, hırkalar ve pantolonlar sokaklara yayılmış olacak.

Baştan aşağı bembeyaz kombinasyonları erkekler üzerinde görmeye hazır olun. 2020 cool tanımı erkek modasında başta aşağı beyazlara bürünmek anlamına gelecek. Beyaz takım elbiseleri beyaz gömlek ve beyaz ayakkabılarla tamamlayan erkekler cool olmakta çoktan baş adım öne geçmiş olacaklar. 

Çok cepli yelekler yine 2020’nin olmazsa olmazlarından. Erkekler çanta taşımak yerine telefon, cüzdan, anahtar, gözlük gibi kişisel eşyalarını rahatlıkla taşıyabilecekleri avcı yeleği diye adlandırılan yeleklere büyük rağbet gösterecekler. 2020’nin moda sloganlarının en etkili olanı şıklık konusunda bakalım nasıl bir sınav verecekler? Erkekler bu parçalarla şıklığı nasıl yakalayacaklar hep birlikte göreceğiz.

Bir de sokaklarda etek giyen erkekler göreceğiz, şimdiden hazırlanın.

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..