Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

2021 Gülüş Tasarımı Türleri

2021 Yılı Gülüş Tasarımı Tedavileri Türleri
 
Veneers
 
Veneers yani kaplamalar, gülümsemesinin görüntüsünden memnun olmayan hastalar için hızlı bir restorasyon çözümüdür. Kaplamalar porselen gibi doğal, diş renginde seramik malzemelerden yapılır. Şekli, rengi ve genel görünümü iyileştirmek için dişlerinizin önüne tutturulurlar ve diğer insanlar tarafından neredeyse tespit edilemezler. Doğru bakımla genellikle uzun yıllar dayanırlar.
 
Diş Beyazlatma
 
Pek çok insan zamanla diş lekesi geçirir ve bu da gülümserken kendilerine olan güvenlerini etkiler. Bu lekeler yiyecekler, içecekler, yaşam tarzı seçimleri ve yaşlanma gibi birçok farklı faktörden kaynaklanır. Profesyonel diş beyazlatma tedavileri, dişlerinizin düzenli olarak yıpranmasıyla ortaya çıkan lekelerden ve sarılıklardan kurtulmanın en iyi seçeneklerinden biridir. Kliniğimizde 40-60 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanabilir.
 
Beyaz Nokta Kaldırma
 
Beyaz lekeler dişlerde sık görülen bir durumdur ve bazı nedenleri arasında diş florozu, mine hipoplazisi ve kötü diş hijyeni yer alır. Normal diş gelişimi sırasında veya belirli ortodontik tedavilerden sonra oluşabilirler. Beyazlatma veya beyazlatma tedavileri onları daha da öne çıkarabileceğinden, genellikle profesyonel yardıma ihtiyaç duyarlar. Temiz ve düzgün bir gülümseme için sağlıklı diş yapısını koruyan non-invaziv, güvenli ve ağrısız tekniklerle beyaz noktalar kliniğimizde giderilebilir.
 
Invisalign
 
Invisalign, geleneksel diş tellerine bir alternatiftir ve ağzınız için özel olarak tasarlanmış tepsiler kullanarak altı ay boyunca dişlerinizi kademeli olarak düzeltebilir. Geleneksel diş tellerinin rahatsızlığı veya utancı olmadan dişlerinizi yerine geçirmek için birkaç haftada bir plaklarınızı değiştireceksiniz. Invisalign'ın en büyük yararı, onları yemek yemek ve fırçalamak için çıkarabilmenizdir.
https://dentnis.com
Dr. Abdulkadir Narin
 
Toplam blog
: 15
: 47
Kayıt tarihi
: 16.10.20
 
 

Abdulkadir Narin ilk ve ortaöğrenimini Avusturya'da tamamladıktan sonra İstanbul Bahçelievler Ana..