" />
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '11

     
    Kategori
    Güncel
     

    2023 Türkiye'si

    2023 Türkiye'si
     

    lider ve güçlü ülke


    Yıllarca dünyaya adalet ve hoşgörüyle hükmeden ecdadın bıraktığı mirası; tecrübe ve deneyimle, destanlar yazılan kurtuluş savaşının birlik bilinciyle bütünleştirmesi ve kenetlendirmesiyle, ve asrın devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün yüksek yetenek ve dehasıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti 100. yılına şanlı geçmişine yaraşır bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Kurduğu hayalleri, hayalden gerçeğe dönüştürür hale gelen Türkiye, artık geçmişin sıkıntılarını büyük ölçüde geride bırakan, ayakları yere sağlam basan, önüne büyük hedefler koyan lider bir ülke konumundadır. 

    Rahmet ve minnetle andığımız Adnan Menderes ve Turgut Özal’ın büyük katkılarıyla demokratikleşen ve büyüyen Türkiye, büyük devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan’la siyasi ve ekonomik istikrarı sağlayarak sağlam bir zeminde yoluna devam eden, sadece bugünü değil geleceği de düşünen, konuşan ve bunun için hedefler koyan, darbelerin, insan hakları ihlallerinin, vesayetin konuşulduğu değil her inanç ve düşüncenin serbestçe ifade edildiği ve yaşandığı, halkının kendi anayasasını tartıştığı bir devlet olmuştur. 

    Siyasi iktidarın çıraklık ve kalfalık dönemleriyle yaşanan bu olumlu gelişmelerin ustalık döneminde kararlılıkla artarak devam edeceği ve 2023 Türkiye vizyonu için daha büyük kurduğumuz hayalleri gerçekleştireceğimiz önümüzdeki 12 yıl sonunda, Türkiye asıl olması gerektiği noktada olacaktır. 

    Erdoğan’ın; ‘’Dostlarım dün bitti, bugün ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız, ne dünkü başarılarımıza destanlar yazacağız’’ diyerek hedef büyütmesiyle; Uluslararası alanda daha etkili, güçlü, dünyada etkinliğini arttırmış, Dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olan, kendi tankını kendi uçağını kendi yapan, Özgürlüklerin çok daha ileri seviyelerde olacağı Türkiye için, 74 milyon Türk- Kürt- Laz- Çerkes- Arap- Roman- Zaza- Gürcü- kardeşin yaşadığı Türkiye 2023 hedefine hazırdır. 

    http://vizyon2023.blogyarismasi.com/Article/Details/3324" title="Blog Yarışması" > http://vizyon2023.blogyarismasi.com/Home/Image/4_3324.png"/>  

     
    Toplam blog
    : 1
    : 335
    Kayıt tarihi
    : 21.06.11
     
     

    Vanlıyım. Ankara'da yaşıyorum 83 doğumluyum. İşletmecilik yapıyorum. Erciyes üniversitesi iktisat fa..