Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '07

 
Kategori
Mizah
 

2050'de Bunlar Olacak

2050'de Bunlar Olacak
 

Yapılan genel seçimlerden büyük bir hezimetle çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal düzenlediği basın toplantısında:

Görevi bırakmayı düşünmüyorum. Ben gidersem parti dağılır. Üstelik hükümet seçimlerde tüm devlet kaynaklarını kullandı. Tüpçüler ve sütçüler her girdikleri evde CHP aleyhine propaganda yaptılar. Yine de geçen seçimlere göre CHP başarı sağlamıştır. % 1,02 olan oy oranımızı % 1,11’e çıkardık. Asıl önemli patlamayı Antalya’da yaptık. Geçen seçimde 2 oy çıkmıştı bu seçimde oyumuzu 3’e çıkardık. % 50 artış sağladık.

Yapılan araştırmada Mehmet Sevigen’in seçimden önce ikametini Antalya’ya aldırdığı ortaya çıktı.

***

Fenerbahçe’nin ligde şampiyon olamaması üzerine Aziz Yıldırım 26. defa istifa etti. Bunun üzerine Ali Şen, Bodrum’dan apar topar İstanbul’a geldi. Aziz Yıldırım’ın yanağından bir makas aldı. Ardından “Bugün cuma enseyi kapa!” diyerek ensesine bir tokat atarak gergin ortamı yumuşattı. Aziz Yıldırım bu kadar ısrara dayanamayarak istifasını geri aldı ve:

Fenerbahçe’yi başarıdan başarıya koşturacağım. Bu yıl tam 7 kupa kazanacağız. Dışarıda Şampiyonlar Ligi ve Kıtalar Arası Şampiyonlar Kupası, Türkiye’de ise lig, Türkiye Kupası, süper kupanın yanı sıra Şemdinli Kaymakamlık Kupası ve Akseki Halı Saha Kupası’nı da kazanacağız, dedi.

***

Galatasaray’da dün genel kongre yapıldı. Kongre üyelerinin, “Liseli olsun da isterse taştan olsun!” bakış açıları sayesinde Galatasaray tarihinin en başarısız başkanı olan Özhan Canaydın üst üste 28. defa başkan seçildi. Başkan teşekkür konuşmasında:

Seyrantepe Stadı’na kazmayı bu ay sonunda vuracağız. Ayrıca transferde 3 yıldız, 4 süper yıldız, 3 film yıldızı ve 2 kuyrukluyıldız alacağız, dedi.

***

Fenerbahçe’nin kazandığı son Türkiye Kupası yüzünden kulüp ile Topkapı Sarayı yetkilileri mahkemelik oldu. Yetkililer:

O kupanın antik değeri çok yükseldi. Fenerbahçe Kulübü kupayı koruyamıyor. Bize versinler Kaşıkçı Elması’nın yanında sergileriz, dediler.

***

Hakan Şükür nihayet Tanju Çolak’ın rekorunu kırmayı başardı. Görüşlerini sorduğumuz Hakan Şükür:

Yaşımla ilgili söylenenlere gülüp geçiyorum. Ayaklarım izin verdiği sürece oynayacağım. Şimdi hedefim Pele’nin 1000 gollük rekoru. Onu da kırdıktan sonra Filipinler’e transfer olup Filipinler’in en golcü futbolcusu olacağım, dedi.

***

Fındık üreticileri hükümetin belirlediği taban fiyatı beğenmedi. Hükümete gözdağı veren üreticiler, sandıkta hesaplaşacaklarını söylediler. Bilindiği üzere fındık üreticileri hükümeti en son 2007 seçimlerinde cezalandırmıştı.

***

ABD dün Karaip Adaları’nı işgal etti. Beyaz Saray yetkilileri, bu bölgede yer alan korsan mezarlarının terör unsuru barındırdığını iddia ettiler.

***

Beşiktaş’ta dün tarihi bir gün yaşandı. 50 yıldan beri ilk defa dün Beşiktaş yöneticilerinden bir tanesi bile istifa etmedi. Yapılan görüşmede kulüp sekreteri:

Belki istifa eden bir yönetici olabilir ama faksı elimize geçmedi. Çünkü faksımız dün bozuldu, dedi.

***

Trabzonspor’da başarısız geçen bir sezonun daha ardından “ikinci sınıf oyuncular yerine öze dönmeliyiz” dendi.

***

UEFA başkanı seçilmeden önce Şampiyonlar Ligi'ne 4 takımla katılan ülkelerin kontenjanlarını 3'e, 3 takımla katılan ülkelerin takımlarını ise 2'ye düşürme vaadi ile seçilen Platini, Almanya, İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere'nin Şampiyonlar Ligi'ne 15'şer takımla katılacaklarını açıkladı.

 
Toplam blog
: 150
: 2951
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

1975 Aydın doğumluğum, bir Ege sevdalısıyım. Dostluğa, arkadaşlığa önem veririm...