Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '13

 
Kategori
Astroloji
 

21 - 27 Ekim : Hafta başı kötü başlasa da 25 Ekim Ay Yengeç de (vatani konular) süper !

21 - 27 Ekim : Hafta başı kötü başlasa da 25 Ekim Ay Yengeç de (vatani konular) süper !
 

Astroloji


07 - 13 Ekim haftası için yaptığımız yorumlarda Neptünün Balık burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağını bu yüzden Büyük Kurum ve Kurumlar içinde aldanma ve aldatılma olaylarına dikkat çekmiştik. Gerçekten de bütün bir hafta boyunca psikolojisi bozuk kişilerin işlediği cinayet haberlerinde artış kaydedildi. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylarda artış oldu. Örneğin 11 Ekim.de İETT hacklendi binlerce yolcu şaşkınlık içinde kaldı (http://gundem.milliyet.com.tr/iett-hacklendi-binlerce-yoycu-bunu/gundem/detay/1776512/default.htm). 13 Ekim günü Hacca gitmek isteyenler dolandırıldıklarını iddia ettiler (http://www.haberler.com/dolandirildiklarini-iddia-eden-haci-adaylari-firma-5179101-haberi/). Neptün bağımlılık yaratan maddeleri de içerdiğinden bu dönemde bir çok uyuşturucu baskını yapıldı (http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/10/09/istanbulda-dev-narkotik-operasyonu).

14 - 20 Ekim haftası için 17 Ekim.de Plüto kötü konumda olacağından yeraltında yıkıcı bir hareketlilik söz konusu olabilir demiştik gerçekten de Plüto etkisini tam 5 gün öncesinden gösterdi. 12 Ekim Cumartesi günü Girit Adası yakınlarında 6.4 büyüklüğünde deprem oldu. Ardından Karayiplerde de bir deprem oldu (http://www.turkiyegazetesi.com.tr/dunya/88500.aspx). 15 Ekim.de Filipinlerin orta kesiminde 7.2 şiddetinde can ve mal kaybı olan bir deprem oldu (http://dunya.milliyet.com.tr/asya-7-2-buyuklugundeki-depremle-sa/dunya/detay/1777485/default.htm). Bazen gezegenlerin etkisi 7 gün öncesinden 7 gün sonrasına kadar hissedilebiliyor. 17 Ağustos.da olan 1999 İstanbul depremi de 11 Ağustos.da olan Güneş tutulmasından tam 6 gün sonra olmuştu.

Haftaya genel bakış:

Bu hafta 23 Ekim Çarşamba günü Güneş Akrep burcuna geçiyor ve Akrep burcunun değerlerini olumlu yönde etkiliyor.

Hafta başında Akrep burcunun değerleri Merkür ve Satürn.den kötü etki alırken hafta sonuna doğru bilhassa 27 Ekim Pazar günü olumlu etkiler almakta olduğundan mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler ve bankacılık konularında olumlu gelişmeler olabilir.

Merkür Akrep burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan değişim, dönüşüm, yenilik ve reform niteliğindeki hareketler ile bankacılık konuları bir takım kurnaz, hilekar kişiler tarafından ve olumsuz fikir, yazı ve konuşmalardan kötü yönde etkilenebilirler.

Satürn de Pazar hariç bütün bir hafta Akrep burcunda kötü konumda olduğundan bir takım gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler.

Bilhassa 21 ve 22 Ekim günleri Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür ve Satürnün olumsuz etkisiyle kötü konuma düşebilir. Bu günlerde yeraltında ve yerüstünde olumsuz yıkıcı olaylar meydana gelebilir. Gizli saklı işlerle uğraşanlar Merkür (Hilekar ve kurnaz kişilerden) ve Satürn.den (kötü niyetli Başkan ve patronlar) destek görebilirler.

21 ve 22 Ekim günleri Akrep burcunun olumsuzluğuna rağmen Terazi ve Boğa burcunu simgeleyen değerler süper bir konumda olacak. Yani para konularında, diplomatik, siyasi ve sosyal konularda süper olaylar ve gelişmeler olabilir.

24, 25 ve 26 Ekim günleri ise Ay Yengeç burcunda süper bir konumda olduğundan vatani konularda, üretim ve ülke güvenliğini ilgilendiren konularda süper gelişmeler ve olaylar olabilir. Bilhassa 25 Ekim Cuma günü Ay Yengeç.de haftanın en iyi konumunda olacağından bu günde Jüpiterin de (Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar) desteğiyle ülke güvenliğinde yada vatani konularda veya üretimle ilgili konularda önemli gelişmeler olabilir.

27 Ekim Pazar günü ise Akrep burcunu simgeleyen değerler süper bir konumda olacağından eskimiş değerlerin yenilenmesinde, bankacılık konularında, yeraltı yada yerüstündeki cevherler konusunda önemli değişimler ve gelişmeler olabilir.

21 Ekim Pazartesi

Akrep burcunu simgeleyen değerler kötü : Her ne kadar Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda olsa da Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn kötü konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür ve Satürn.den olumsuz yönde etkilenebilirler. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Satürn.ün olumsuz yönünü sembolize eden gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Bu günde yeraltı ve yerüstünde olumsuz yönde bir hareketlenme ve yıkıcı olaylar da meydana gelebilir.

Olumsuz fikir, yazı, konuşmalar,

Hilekar ve kurnaz kişiler,                                              Değişim ve dönüşümler,

Gecikme, engel ve kısıtlamalar,                             ->   yenilikler, bankacılık 

yasaklar, korkak, karamsar, inatçı ve                           işlemleri

kötü niyetli patron ve otorite sahibi kişiler

Terazi ve Boğa burcunu simgeleyen değerler süper: Terazi ve Boğa burcunun yöneticisi Venüs iyi bir konumda. Ayrıca Terazi burcundaki Güneş ile Boğa burcundaki Ay da iyi konumda olduklarından Terazi ve Boğa burcunu sembolize eden değerler süper bir konuma ulaşıyor. Yani Para, mal-mülk konularıyla uğraşanlar ile ikili ilişkilerle, diplomatik konularla, siyasetle ve sosyal konularla uğraşanlar Güneş ve Ay.dan olumlu etkiler almaktalar. Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) ile Ay.ı sembolize eden vatanseverler, vatani konular, üretimle ve güvenlikle ilgili konular para konularını, diplomatik, siyasi ve sosyal konuları ve bu konularla uğraşan kişileri olumlu yönde etkileyebilirler. Örneğin vatani konular diplomatik ve siyasi konuları olumlu yönde etkileyebilirler. Üretimle ilgili konular ve nüfuzlu kişiler de para konularını olumlu yönde etkileyebilirler. Bu günde para konularıyla ilgili yada diplomatik, siyasi ve sosyal konularla ilgili süper bir olay yada gelişme de olabilir.

22 Ekim Salı

Akrep burcunu simgeleyen değerler kötü: Her ne kadar Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda olsa da Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn kötü konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür ve Satürn.den olumsuz yönde etkilenebilirler. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Satürn.ün olumsuz yönünü sembolize eden gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. Bu günde yeraltı ve yerüstünde olumsuz yönde bir hareketlenme ve yıkıcı olaylar da meydana gelebilir.

Olumsuz fikir, yazı, konuşmalar,

Hilekar ve kurnaz kişiler,                                                 Değişim ve dönüşümler,

Gecikme, engel ve kısıtlamalar,                               ->    yenilikler, bankacılık 

yasaklar, korkak, karamsar, inatçı ve                              işlemleri

kötü niyetli patron ve otorite sahibi kişiler

Terazi ve Boğa burcunu simgeleyen değerler süper: Terazi ve Boğa burcunun yöneticisi Venüs iyi bir konumda. Ayrıca Terazi burcundaki Güneş iyi konumda olduğundan Terazi ve Boğa burcunu sembolize eden değerler süper bir konuma ulaşıyor. Yani Para, mal-mülk konularıyla uğraşanlar ile ikili ilişkilerle, diplomatik konularla, siyasetle ve sosyal konularla uğraşanlar Güneş.den olumlu etkiler almaktalar. Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) para konularını, diplomatik, siyasi ve sosyal konuları ve bu konularla uğraşan kişileri olumlu yönde etkileyebilirler. Örneğin nüfuzlu kişiler para konularını yada diplomatik konuları olumlu yönde etkileyebilirler. Bu günde para konularıyla ilgili yada diplomatik, siyasi ve sosyal konularla ilgili süper bir olay yada gelişme de olabilir.

23 Ekim Çarşamba

Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür ve Satürn.den kötü Güneş.den iyi etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda. Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn kötü konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür ve Satürn.den olumsuz yönde etki alabilirler. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Satürn.ün olumsuz yönünü sembolize eden gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Ancak Akrep burcundaki Güneş iyi konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişiler mevcut değişim ve dönüşümlere, yeniliklere, bankacılık işlemlerine destek vereceğinden bu konular Merkür ve Satürnün olumsuz etkisinden pek de etkilenmeyebilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi bir konumda. Koç burcunda bulunan Uranüs ise kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilir. Bir takım girişimler, asker, polis ve güvenlik birimleri aykırı ve asi grup ve kişilerden, bir takım aykırı teknolojik aletlerden kötü yönde etki alabilirler. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan Marsı sembolize eden konular Uranüsü simgeleyen asi ve aykırı gruplardan fazla etkilenmeyebilir.

24 Ekim Perşembe

Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür ve Satürn.den kötü Güneş.den iyi etki almakta : Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda. Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn kötü konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür ve Satürn.den olumsuz yönde etki alabilirler. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Satürn.ün olumsuz yönünü sembolize eden gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Ancak Akrep burcundaki Güneş iyi konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişiler mevcut değişim ve dönüşümlere, yeniliklere, bankacılık işlemlerine destek vereceğinden bu konular Merkür ve Satürnün olumsuz etkisinden pek de etkilenmeyebilir.

Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper: Yengeç burcunun yöneticisi Ay iyi bir konumda ve Yengeç burcunda. Yengeç burcundaki Jüpiter de iyi bir konumda ve Yengeç burcuna destek vermekte olduğundan Yengeç burcundaki değerler süper bir konumda olacak. Yani vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular bu günde süper bir konumda olabilir. Ayrıca Jüpiteri simgeleyen değerlerden olan yabancı ülke ve kültürler ile Hukuk ve yasalardan da vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular destek alıyor. Bu günde vatani konularla yada ülke güvenliğiyle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Bu önemli gelişmeye yabancı ülke ve kültürlerden yada hukuk ve yasalardan destek de gelebilir.

25 Ekim Cuma

Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür ve Satürn.den kötü Güneş.den iyi etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda. Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn kötü konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür ve Satürn.den olumsuz yönde etki alabilirler. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Satürn.ün olumsuz yönünü sembolize eden gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Ancak Akrep burcundaki Güneş iyi konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişiler mevcut değişim ve dönüşümlere, yeniliklere, bankacılık işlemlerine destek vereceğinden bu konular Merkür ve Satürnün olumsuz etkisinden pek de etkilenmeyebilir.

Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper: Yengeç burcunun yöneticisi Ay iyi bir konumda ve Yengeç burcunda. Yengeç burcundaki Jüpiter de iyi bir konumda ve Yengeç burcuna destek vermekte olduğundan Yengeç burcundaki değerler süper bir konumda olacak. Yani vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular bu günde süper bir konumda olabilir. Ayrıca Jüpiteri simgeleyen değerlerden olan yabancı ülke ve kültürler ile Hukuk ve yasalardan da vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular destek alıyor. Bu günde vatani konularla yada ülke güvenliğiyle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Bu önemli gelişmeye yabancı ülke ve kültürlerden yada hukuk ve yasalardan destek de gelebilir.

26 Ekim Cumartesi

Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür ve Satürn.den kötü Güneş.den iyi etki almakta: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda. Akrep burcunda bulunan Merkür ve Satürn kötü konumda olduklarından Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür ve Satürn.den olumsuz yönde etki alabilirler. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Satürn.ün olumsuz yönünü sembolize eden gecikme, engel ve kısıtlamalar, yasaklar; ayrıca korkak, karamsar, inatçı ve kötü niyetli Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler de mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Ancak Akrep burcundaki Güneş iyi konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişiler mevcut değişim ve dönüşümlere, yeniliklere, bankacılık işlemlerine destek vereceğinden bu konular Merkür ve Satürnün olumsuz etkisinden pek de etkilenmeyebilir.

Yengeç burcunu simgeleyen değerler süper: Yengeç burcunun yöneticisi Ay iyi bir konumda ve Yengeç burcunda. Yengeç burcundaki Jüpiter de iyi bir konumda ve Yengeç burcuna destek vermekte olduğundan Yengeç burcundaki değerler süper bir konumda olacak. Yani vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular bu günde süper bir konumda olabilir. Ayrıca Jüpiteri simgeleyen değerlerden olan yabancı ülke ve kültürler ile Hukuk ve yasalardan da vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular destek alıyor. Bu günde vatani konularla yada ülke güvenliğiyle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Bu önemli gelişmeye yabancı ülke ve kültürlerden yada hukuk ve yasalardan destek de gelebilir.

Koç burcunu simgeleyen değerler Uranüs.den kötü etki almakta: Koç burcunun yöneticisi Mars iyi bir konumda. Koç burcunda bulunan Uranüs ise kötü konumda olduğundan Koç burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilir. Bir takım girişimler, asker, polis ve güvenlik birimleri aykırı ve asi grup ve kişilerden, bir takım aykırı teknolojik aletlerden kötü yönde etki alabilirler. Ama Marsın katsayısı yüksek olduğundan Marsı sembolize eden konular Uranüsü simgeleyen asi ve aykırı gruplardan fazla etkilenmeyebilir.

27 Ekim Pazar

Akrep burcunu simgeleyen değerler Merkür.den kötü Güneş ve Satürn.den iyi etki almakta ve süper bir konumda: Akrep burcunun yöneticisi Plüto iyi bir konumda. Akrep burcunda bulunan Merkür kötü konumda olduğundan Akrep burcunu simgeleyen değerleri olumsuz yönde etkilemeye çalışabilir. Yani mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler, bankacılık işlemleri Merkür.den olumsuz yönde etki alabilir. Merkür.ün olumsuz yönünü sembolize eden olumsuz fikir, yazı ve konuşmalar; ayrıca iletişim, hizmet ve sağlık sektöründeki samimiyetsiz, hilekar ve kurnaz kişiler mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumsuz yönde etkilemeye çalışabilir. Satürn ve Güneş ise Akrep burcununda iyi konumda olduklarından Satürünün olumlu yönünü sembolize eden sorumlu ve güvenilir Başkan, patron ve otorite sahipleri ile Güneşin olumlu yönünü sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler ve spekülatif (Borsa, altın, döviz, vs.) konular mevcut değişim ve dönüşümleri, yenilikleri, bankacılık işlemlerini olumlu yönde etkileyip destek olabilirler. Bu günde mevcut değişim ve dönüşümler, yenilikler ve bankacılık konularında olumlu gelişmeler ve olaylar olabilir. Yeraltı ve yerüstündeki enerji kaynaklarında olumlu gelişmeler de olabilir. 

Aslan burcunu simgeleyen değerler AY.dan kötü etki almakta: Aslan burcunun yöneticisi Güneş Akrep burcunda ve iyi bir konumda. Ama Aslan burcundaki Ay kötü konumda olduğundan vatani konular, üretim ve güvenlikle ilgili konular nüfuzlu ve tanınmış insanları ve spekülatif (Borsa, altın, döviz, vs.) konuları olumsuz yönde etkilemeye çalışabilirler. Güneşin katsayısı yüksek olduğundan Aslan burcunu simgeleyen değerler Ay.ın kötü konumundan pek fazla etkilenmeyebilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 21 – 27 Ekim haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Çrş, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısıyla ilgili dünyaya yaklaşımda huzursuzluk, kişisel görünümle ilgili başlangıçlarda sorumsuzluk, aykırılık.)

Ay 4.evde Prş, Cuma, Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 5.evde Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 9.evde Pzt, Salı süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili meslekte kıskançlık. Ünlü, kariyerli patronun kıskançlık, katılık ve megalomanisi. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun ölmesi yada yıkımı.)

Plüto 10.evde Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili meslekte yenilik ve dönüşüm. Ünlü, kariyerli patronun güçlenmesi, yenilik ve dönüşüm yapması. Ünlü, kariyerli, yaşlı bir işveren yada patronun hastaysa iyileşmesi.)

Yükselen Boğa  

Ay 3.evde Prş, Cuma, Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 4.evde Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 8.evde Pzt, Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde ölüm yada yıkım. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda yıkım.)

Plüto 9.evde Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ün ve kariyerle ilgili yüksek öğrenimde yenilik ve dönüşüm. Kariyerle ilgili uzun yolculuklarda, yabancı ülke ve kültürlerde güçlenmek. Ün, itibar ve kariyerle ilgili hukuki konularda güçlenmek ve nüfuz edici olmak.)

Uranüs 12.evde Çrş, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Öncü, savaşçı ve gözü pek gizli düşmanların huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili sıkıntı ve sorunların huzursuz etmesi.)

Yükselen İkizler

Ay 2.evde Prş, Cuma, Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 3.evde Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 7.evde Pzt, Salı süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde kıskançlık. Anne/babayla ilgili mirasda kıskançlık ve şiddet. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda yıkım. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde yıkım.)

Plüto 8.evde Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili yeniliklerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Anne/babayla ilgili mirasda güçlenmek. Anne/babayla ilgili ameliyatlarda iyileşme gücü. Anne/baba, patron yada kariyerle ilgili ortak paralar, bankacılık işlemleri, borç ve kredilerde iradeli ve güçlü olmak.)

Uranüs 11.evde Çrş, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Savaşçı, öncü, gözüpek arkadaş ve tanıdıklarların güvenilmez, sorumsuz ve huzursuz olması. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili grup ve organizasyonların, teknolojik aletlerin güvenilmezliği.)

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Prş, Cuma, Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 2.evde Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 6.evde Pzt, Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde kıskançlık, katılık ve megalomani. Kariyerle ilgili adli davalarda yıkım. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde katılık.)

Plüto 7.evde Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili ortaklıklarda, rakiplerde, birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak. Kariyerle ilgili adli davalarda güçlü olmak. Anne/baba yada patronla ilgili birebir ilişkilerde güçlü ve nüfuz edici olmak.)

Uranüs 10.evde Çrş, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili meslek ve kariyerde huzursuzluk, sorumsuzluk ve ani değişim. Savaşçı, öncü, gözüpek işverenlerin huzursuz, bencil ve güvenilmez olması.)

Yükselen Aslan

AY 1.evde Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 5.evde Pzt, Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette kıskançlık, katılık ve megalomani. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta ölüm yada yıkım. Yaşlı ev hayvanlarında ölüm. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında ölüm. Meslekle ilgili verimlilikte yıkım.)

Plüto 6.evde Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili hizmette keskin ve nüfuz edici olmak. Anne/baba yada patronla ilgili fiziksel sağlıkta tedavi ve iyileşme. Yaşlı ev hayvanlarında tedavi ve iyileşme. Yaşlı çalışanlar yada iş arkadaşlarında tedavi ve iyileşme. Meslekle ilgili verimlilikte güçlenmek.)

Uranüs 9.evde Çrş, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Polis, asker ve güvenlikle ilgili yüksek öğrenimde ani değişim. Hukuki konuların ve uzun yolculukların başlangıcında sorumsuzluk.)

Ay 12.evde Prş, Cuma, Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

Yükselen Başak

Merkür 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 4.evde Pzt, Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Mesleki alanda kendini ifadede kıskançlık, katılık ve megalomani. Mesleki spekülasyonlarda katılık. Meslekle ilgili hobilerde kıskançlık. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde kıskançlık, katılık ve megalomani.)

Plüto 5.evde Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Mesleki alanda kendini ifadede güçlü olmak. Mesleki spekülasyonlarda derin analiz. Meslekle ilgili hobilerde yaratıcı potansiyel. Meslek ve kariyerle ilgili eğlencelerde yaratıcı olmak.)

Uranüs 8.evde Çrş, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili yeniliklerde, ameliyatlarda sorumsuzluk. Bankacılık işlemlerinin başlangıcında sorumsuzluk. )

Ay 11.evde Prş, Cuma, Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 12.evde Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Terazi 

Merkür 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 3.evde Pzt, Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında kıskançlık, şiddet ve katılık. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde ölüm. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yıkım.)

Plüto 4.evde Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Anne/babayla ilgili gayrimenkul konularında yenilik ve dönüşüm. Aileden uzak, yaşlı ebeveynlerde tedavi ve iyileşme. Eskimiş ev yada gayrimenkullerde yenilik ve dönüşüm.)

Uranüs 7.evde Çrş, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Kişisel görünümle ilgili ortaklıklarda, danışmanlıklarda sorumsuzluk, huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili birebir ilişkiler ve adli davalarda sorumsuzluk, güvenilmezlik. Savaşçı, öncü, gözüpek rakiplerin huzursuz olması.)

Ay 10.evde Prş, Cuma, Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 11.evde Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Akrep

Merkür 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 2.evde Pzt, Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde katılık. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) ölümü. )

Plüto 3.evde Pazar süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Meslek ve kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili iletişimde güçlü ve nüfuz edici olmak. Yaşlı yada kariyerli yakın çevreden kişilerin (kardeş, akraba, komşu) tedavisi yada iyileşmesi.)

Uranüs 6.evde Çrş, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili fiziksel sağlıkta ani değişim ve sorumsuzluk. Vücut yapısı ve kişisel görünümle ilgili hizmetlerde, günlük işlerde sorumsuzluk ve huzursuzluk. Aktif, enerjik küçük ev hayvanlarında ani değişim yada sorumsuzluk. )

Ay 9.evde Prş, Cuma, Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 10.evde Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. 

Yükselen Yay   

Venüs 1.evde Pzt, Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili parada kıskançlık. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde kıskançlık yada şiddet. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında yıkım. Yaşlı fiziksel duyularda yıkım.)

Plüto 2.evde Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili parada güçlenmek. Anne/baba yada patronla ilgili para veya mal-mülkde nüfuz edici olmak. Meslekle ilgili harcama veya kazanma tarzında güçlenmek. Yaşlı fiziksel duyuların tedavi olması ve iyileşmesi.)

Uranüs 5.evde Çrş, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Aktif, enerjik çocuklarda sorumsuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımınızla ilgili kendinizi ifadede aşırılık. Girişimcilikle ilgili spekülasyonlarda güvenilmezlik ve ani değişimler. Romantik ilişkilerin başlangıçlarında bencillik, huzursuzluk. Kişisel görünümle ilgili hobilerinizde ani değişim yada sorumsuzluk. Enerjik, aktif ve maceracılıkla ilgili eğlence ve hobilerinizde sorumsuzluk.)

Ay 8.evde Prş, Cuma, Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 9.evde Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. 

Yükselen Oğlak  

Plüto 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşım katı, kıskanç. Kariyerle ilgili başlangıçlarda dayanılmaz istek)

Plüto 1.evde Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Sosyal statüyle ilgili dünyaya yaklaşımda derin analiz. Kariyerle ilgili başlangıçlarda güçlü ve nüfuz edici.)

Uranüs 4.evde Çrş, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Ev ve gayrimenkul konularındaki başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Aile ve ev içi işlerdeki başlangıçlarda huzursuzluk, sorumsuzluk.)

Ay 7.evde Prş, Cuma, Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 8.evde Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 12.evde Pzt, Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

 

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Çrş, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Başlangıçlarla ilgili iletişimde huzursuzluk. Kişilik ve dünyaya yaklaşımla ilgili fikirlerde aşırılık ve aykırılık. Savaşçı, öncü, gözüpek karakterdeki yakın çevrede (kardeş, akraba, komşu) huzursuzluk ve sorumsuzluk. Öğrenimle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Ay 6.evde Prş, Cuma, Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 7.evde Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 11.evde Pzt, Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunlarda şiddet. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanlarda ölüm. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yıkım.)

Plüto 12.evde Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Kariyerle ilgili, anne/baba yada patronla ilgili sıkıntı ve sorunların güçlenmesi. Anne/baba veya patronla ilgili yada kariyerle ilgili gizli düşmanların güçlenmesi. Anne/baba yada patronla ilgili büyük kurumlarda yenilenme.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Çrş, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Parayla ilgili, mal ve mülkle ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk. Vücut yapısıyla ilgili fiziksel duyularda ani değişim. Aktfi, enerjik ve cesur tarzda yapılan harcama ve kazanımlarda huzursuzluk ve sorumsuzluk.)

Ay 5.evde Prş, Cuma, Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı.

AY 6.evde Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Merkür 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Taklitçi, sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Satürn 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet.

Venüs 10.evde Pzt, Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Diplomatik, sosyal, adil, sanatsal, nazik, barışçı, cana yakın, uyumu idealize eden, denge arayışı içinde, romantik, sevgi, sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin.

Plüto 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların ölümü. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda kıskançlık ve katılık. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yıkım.)

Plüto 11.evde Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah etme, arıtma, dönüşüm, güç, derin analiz, güçlü iyileştirme ve tedavi yeteneği, yaratıcı potansiyel, insanüstü irade, eskimiş değerleri dönüştürme. (Ünlü, kariyerli yada yaşlı arkadaş ve tanıdıkların tedavisi ve iyileşmesi. Meslek ve kariyerle ilgili grup ve organizasyonlarda güçlenmek. Meslek ve kariyerle ilgili projelerde, teknolojik konularda yaratıcı potansiyel.)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..