Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '16

 
Kategori
Astroloji
 

21 - 27 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji: 22 Kasım Merkür (Anlaşma, sözleşme) süper dikkat!

21 - 27 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji: 22 Kasım Merkür (Anlaşma, sözleşme) süper dikkat!
 

haftalık astroloji


Bütün bir hafta ama bilhassa 22 Kasım Merkür +5 katsayısı ile haftanın en yüksek katsayıdaki transiti olacaktır. Merkür her türlü iletişimi (bilgi, belge, anlaşma, yazışma, konuşma, internet), her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim, ticaret), işçi ve çalışanları sembolize etmektedir. Merkür aynı zamanda Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burcundan ülke, grup ve kişileri de sembolize etmektedir. Merkür transiti 22 Kasım günü Koç, Aslan, Terazi, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri yada Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanları olumlu etkilerken Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri yada Natal Güneş ve Marsı bu buçlardan olan ülke, grup ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin; (Kasım 2016 burç)

Bütün bir hafta bilhassa 22 Kasımda yapılacak bir sözleşme, anlaşma Natal Marsı Aslan olan Donald Trump'ı son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Balık Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanların bu hafta boyunca Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova burçları ile yapacakları anlaşmaları iyice okumalarında fayda vardır. Donald Trump'ın Natal Güneşi de Merkür yönetiminde İkizler burcunda ve yüksek katsayıda olduğundan 21 - 27 Kasım haftası Donald Trump için sözleşme, anlaşma ve iletişim kurma haftası olabilir. (haftalık burç)

Aynı şekilde bu hafta boyunca PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kernden gibi isimler de yapacakları anlaşma ve sözleşmelerden karlı çıkabilirler. Ama bu durum Natal Güneşi ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarının işine gelmeyebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kişilerin yapacağı anlaşma veya sözleşmelerden olumsuz etki alabilir. (haftalık astroloji)

Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarındaysa Merkür hangi evinizdeyse hayatınızın o alanından kaynaklı anlaşma, sözleşme, bilgi, belge gibi şeylere karşı dikkat etmeniz gerekebilir. (Kasım astroloji)

Genel olarak Koç (askeri konular, yeni başlangıçlar), Aslan (spekülatif konular, borsa, vs, çocuklar ve gençler, nüfuzlu kişiler), Terazi (sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler), Kova (özgürlükçü gruplar, teknolojik aletler) burçları Merkürden (bilgi, beceri, iletişim) olumlu etki alırken Yay (ülke dışı yolculuklar, hukuk ve yasalar), İkizler (ülke içi yollar, komşu devletler, ticaret), Başak (her türlü hizmet, ulaşım, eğitim, sağlık, işçi ve çalışanlar), Balık (Devlet kurumları, hastane, hapishane, şirketler, vakıflar) burçları Merkürden (hile ve kurnazlık) olumsuz etki alabilir. Örneğin sosyal ve siyasi konularda iletişim artarken hukuk ve yasalarla ilgili konularda kurnazlıklar artabilir. Ülke içi ve dışı yollarda iletişim eksikliğinden doğan kazalar olabilir. (2016 Kasım burç)
 

Venüs 24 Kasımdan itibaren düşük katsayıda!

İkili ilişkiler, para, sosyal ve siyasi konuları sembolize eden Venüs 24 Kasımdan itibaren katsayısını düşürecektir. Bu yüzden Venüs yönetimindeki Boğa ve Terazi burçlarının da katsayıları düşeceğinden bu kişiler Venüs transiti hangi evlerindeyse bu konulardan kaynaklı biraz kararsız veya talepkar olabilirler. 24 Kasımdan itibaren Venüs transiti yani kararsız ve talepkar kişiler, Natal Güneşi ve/veya Marsı Boğa/Terazi olanlar, sosyal ve siyasi konular, para, mal-mülk ve toprak paylaşımlarıyla ilgili konular Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. 24 Kasımdan itibaren para konularında kararsızlıklar ve talepkarlıklar olabilir. Örneğin Venüs transiti 6.evinizdeyse talepkar iş arkadaşlarına dikkat etmeniz gerkebilir. Her türlü hizmetle (sağlık, eğitim, ulaşım, vs) ve günlük rutin işlerinizle ilgili konulara talepkar kişiler yüzünden çok para harcayabilirsiniz. Ama Natal Venüsünüzün katsayısı yüksekse size para harcatmaya çalışan kişilere karşı gelme olasılığınız var. Transitler dış etkenleri, Natal gezegenler ise sizin karakter ve davranışlarınızı belirler. (2016 haftalık burç)


Genel olarak düşük katsayılı Venüs
Oğlak burcunu ülkelerin Başkanlarında talepkarlık, açgözlülük olarak etkileyebilir.
Koç burcunu askeri konularda kararsızlık, dengesizlik olarak etkileyebilir.
Boğa burcunu mal-mülk, para, toprak paylaşımı konularında talepkarlık olarak etkileyebilir.
Yengeç burcunu vatani konularda kararsızlık olarak etkileyebilir.
Başak burcunu her türlü hizmetlerde (ulaşım, eğitim, sağlık, vs) yavaşlık hatta grev olarak etkileyebilir.
Terazi burcunu siyasetçilerde talepkarlık ve açgözlülük olarak etkileyebilir.
Akrep burcunu ülkelerin yer altı (doğagaz, petrol, vs) ve üstü kaynaklarında talepkarlık ve açgözlülük olarak etkileyebilir.
Balık burcunu hastane, hapishane gibi kamu kurumlarında, şirket ve vakıflarda yavaşlık, grev, talepkarlık olarak etkileyebilir.

 

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızda Donald Trump'ın ABD Başkanı olmasıydı. Hem 13 Mart 2016'daki ABD seçimleri ile ilgili yazımızda (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/03/donal-trump-vs-hillary-clinton.html) Hem de 30 Ekim 2016'da 07 Kasım haftasına ait yorumlarımızda (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/07-13-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_32.html) Trump'ın kazanabileceğini yazmıştık. (Kasım 2016)

 

06 Kasım Ay ve Mars kavuşumu Eskiye dair ne varsa Değişeceğine işaret etmekte !

06 Kasım Oğlak burcundaki Ay ve Mars kavuşumuna 22 Ekimde yazdığım haftalık yazımda (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/31-06-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_2.html) da Dikkat çekmiş ve Kasım ayının en önemli olayıdır demiştim. Çünkü Oğlak burcu ülkelerin Başkanlarını, patronlarını, eski ve kemikleşmiş yapıları sembolize etmektedir. Ay değişimleri, Mars ise saldırı, kavga ve tartışmaları sembolize etmektedir. Örneğin 06 Kasımdan sonra yapılan ABD seçimlerinde eskimiş Obama yönetiminin yerine Trump'ın Başkan olarak seçilmesi Oğlak burcundaki Ay ve Mars kavuşumunun en belirgin örneğidir. Trump ile birlikte Oğlak burcunda kurulu IMF ve FED'in de değişimlere maruz kalması olasıdır. Zaten IMF ve FED ile ilgili değişimler olabileceğini de daha önceden belirtmiştik. Ülkemizde de mevcut sistemin yerine Başkanlık sistemiyle ilgili konuşmaların harlanması buna örnek gösterilebilir. Ay ve Mars kavuşumunun Oğlak burcunu sembolize eden şeyler üstündeki etkileri zaman içinde daha çok ortaya çıkacaktır. (Kasım 2016 burç)
 

*** Özet Transitler ***

23, 24, 25, 26, 27 Kasım AB (Avrupa Birliği) yada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Yay burcundaki Güneş bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili nüfuzlu kişiler) Türkiyeden olumsuz etki alabilir. (Bakınız Güneş Transiti)

23 Kasım Suriye veya NATO Başak burcundaki Ay bazında (hizmetlerle ilgili güvenlik) Amerikadan yada Irakdan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Ay Transiti)


21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım PYD, PKK gibi gruplar Yay burcundaki Merkür bazında (yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili anlaşma) Türkiyeden olumsuz etki alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili anlaşmalar) PYD Başkanı Salih Müslimden, Donald Trump'dan, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzaniden, Rıza Zarrab'dan Selahattin Demirtaşdan, Fetullah Gülenden olumsuz etki alabilir. Donald Trump Merkürü sembolize eden Suriye Başkanı Esad konusunda yada Amerikalı Savcı Preet Bharara konusunda ikilem yaşayabilir. (Bakınız Merkür Transiti)

24, 25, 26, 27 Kasım Işid, İran, Irak, Suriye, NATO, AB (Avrupa Birliği), IMF, FED gibi ülke ve gruplar Türkiye'den Oğlak burcundaki Venüs bazında (Başkan, patron ve yönetenlerle ilgili sosyal ve siyasi konular) olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

21, 22, 23, 26 Kasım Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Kova burcundaki Mars bazında (özgürlükçü kişilerle ilgili öfke) Işid, İran, Irak'dan olumsuz etki alması olasıdır. Bütün bir hafta Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Işid, Irak, İran'dan olumsuz etki alabilir. 24, 25, 27 Kasım Türkiye Marsı sembolize eden Selahattin Demirtaş, İran, Irak, NATO, PYD Başkanı Salih Müslim gibiisimler bazında içsel çatışma yaşayabilir.
(Bakınız Mars Transiti)

25 Kasım Türkiye, Suriye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili Başkanlık, yönetim) Rusyadan olumlu etkiler alabilir. 25 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Satürn bazında Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti)

25 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri konularla ilgili huzursuzluklar, asilikler) Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. 25 Kasım NATO da askeri konularla ilgili huzursuzluklar bazında olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Uranüs Transiti)

21 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Balık burcundaki Neptün bazında (Devlet kurumlarıyla ilgili bulanık olaylar) PYD Başkanı Salih Müslimden, İlker Başbuğ'dan yada Işid, İran, Belçika gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Neptün Transiti)

Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi gruplar Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkanlıkla, patronlukla ilgili olumsuz değişimler) Kuzey Koreden, Türkiyeden, AB ve BM'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Plüto Transiti)
 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(9.ev Merkür, 10.ev Venüs, Plüto, 11.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji.html

Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(8.ev Merkür, 9.ev Venüs, Plüto, 10.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_12.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(7.ev Merkür, 8.ev Venüs, Plüto, 9.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_99.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(6.ev Merkür, 7.ev Venüs, Plüto, 8.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_64.html

Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(5.ev Merkür, 6.ev Venüs, Plüto, 7.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_49.html

Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(4.ev Merkür, 5.ev Venüs, Plüto, 6.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_80.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(3.ev Merkür, 4.ev Venüs, Plüto, 5.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_37.html

Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(2.ev Merkür, 3.ev Venüs, Plüto, 4.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_58.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(1.ev Merkür, 2.ev Venüs, Plüto, 3.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_46.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(12.ev Merkür, 1.ev Venüs, Plüto, 2.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_11.html

Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(11.ev Merkür, 12.ev Venüs, Plüto, 1.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_50.html

Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(10.ev Merkür, 11.ev Venüs, Plüto, 12.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/11/21-27-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_91.html

Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..