Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '17

 
Kategori
Astroloji
 

21 Ağustos Yeniay ve Güneş Tutulması

21 Ağustos Yeniay ve Güneş Tutulması
 

21 Ağustos'ta, 21:31 de tam bir güneş tutulması yaşanacak. Daha çok Amerika'dan izlenebilecek bu tutulma.. Şimdiden felaket senaryoları yazılmaya başlandı bile. 

Güneş Tutulması ne demektir? Önce bunu anlayalım. Güneş tutulması esnasında Ay Dünya ve Güneşin arasına giriyor ve dolayısıyla Güneşin önüne geçer. Ay Güneşi tamamen kapatacağı içinde tam tutulma diyoruz. Güneş yaşam enerjisini temsil eder ve Ay Güneşin ışığını keserek zayıflattığı için kadim uygarlıklar bunu korkuyla doğa olaylarına yorumlamışlar. 

Korkuya odaklanmak korku enerjisini daha fazla büyütmekten başka bir şeye yaramaz. Bir şeyi olmayacağı varsa da oldurursunuz.

Bir Güneş tutulması, bir döngünün sonu yeni bir döngünün başlangıcı anlamına gelir. 6 aylık sürecek bir döngüdür bu. Ve bence nasıl karşıladığınız önemli.Kartları doğru oynarsanız başarı getirir. 

Çünkü Astrolojik olarak yorumuna gelirsek. Aslan burcunda gerçekleşecek bir tutulma bu ve aynı zamanda bir yeniay bence sahnede olmak, gösteriş, ışıklar demek. Dolayısıyla da bi çok kişiye bilakis olumlu da gelecek. Aslan burcunda bir yeni ay hayatımızda yapmak istediğimiz bir konuda çalışmalara başlamak için uygun enerjiler taşır her zaman.

Güneş ve Ayla beraber Mars ve Merkür de Aslan da. Çok yüksek bir enerjiye işaret ediyor. Bu enerjiden hareket edip;

Ne istediğinize neyi dillendirdiğinize dikkat edin. Gerçek olabilir. Niyet ederek istediğiniz şeylerin tohumunu ekin.

 

Yapılacak bir uygulama.

Duygusal bağlardan özgürleşmek için. Kalp şeklinde bir kağıt kesin ve içine korku duyduğunuz şeyi yazarak yakın. Kağıt yanarken "bu artık benim gerçeğim değil" deyin.

Eğer bir dileğin tezahürünü istiyorsanız bu defa bir kağıda dileğinizi yazarak bunu 7 gün tekrarlayın. (Her defasında tekrar yeni bir kağıda dileğinizi yazıyorsunuz) Sonra bu kağıtları saklayın, veya suya atın. (Yakmayın ve çöpe asla atmayın)

 

Sağlık olarak ise; sırt bölgesi, kalp, dolaşım sisteminde oluşan rahatsızlıklar için şifa çalışmaları yapmak son derece etkili olur.

 

Tutulma dönemlerinde

Daha çok içinize dönün, ruhsal çalışmalara her zamankinden daha fazla ağırlık verin. 

Herkes haritasında aldığı açılara göre farklı etkilenebilir. Eskiler böyle dönemlerde suskunluk orucu tutarlarmış. Her türlü yanlış anlaşılma ihtimaline karşı. Çevrenizdekilerin de sizin gibi gergin olabileceğini düşünüp tartışma ortamlarından kaçının.

Bol su için,

Doğada yürüyüşler yapın, ağaçlara dokunun topraklanın. (Vücudunuzdaki negatif enerjiyi dönüştürün)

Rüyalara da dikkat! 

 

Okunabilecek esmalar.

Ya Hayy Ya Kayyum esmalarının 174 defa okunması çok iyidir.  Ayrıca Ya Gani, Ya Hafiz, Ya Vedud ve Ya Vasi esmalarının da okunmasının çok uygun olduğunu düşünüyorum. İçlerinden birini (veya dilerseniz hepsini de olur) ebced değerince okuyabilirsiniz.

*Bolluk ve bereket için eğer yapabilirseniz, size ait üzerinizde bulunduracağınız altın bir eşyaya 18769 adet Ya Vasi okuyup üzerinizde taşırsanız ve hergünde 137 adet okumaya devam ederseniz maddi durumunuzda gerçekten çok büyük rahatlamalar olur.

 Bu gerçekten hayatınızdaki her şeyi pozitife çeviren çok büyük bir sırdır:) 

 

Sevgiler tüüm kalbimden:)

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..