Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '12

 
Kategori
TV Programları
 

21 Aralık, Tuba Büyüküstün ve Beren Saat

Merhaba,

Ortalama bir aydır 21 Aralık 2012, Tuba Büyüküstün ve 20 Dakika dizisi ile Beren Saat ve İntikam dizisi ve de Beren Saat – Kenan Doğulu ilişkisiyle ilgili çok soruyla karşılaşıyorum. Ben de cevaplarımı kısaca sizlerle de paylaşmak istedim.

Bugüne kadar dizi sektöründen Muhteşem Yüzyıl ve Keşanlı Ali Destanı hakkında yaptığım yorumlar ve sonuçları kimilerince gayet iyi bilinmekte olduğundan Tuba Büyüküstün ve 20 Dakika dizisi ile Beren Saat ve İntikam dizisi hakkında da son zamanlarda sıkça yorumlarım soruldu. Kısaca size de anlatayım.

Öncelikle sektörle ilgili özellikle yapımcıların ve kanalların bilincine varması gereken üç temel konu var:

1. İnsanların artık markalaşmış isimlere eski dönemlerdeki ilgiyi göstermedikleri ve hatta yeni yüzleri veya uzun zamandır görülmeyen yüzleri tercih ettikleri,

2. Bir dizinin, programın kadrosu ne olursa olsun, ne kadar uzun süre ve fazlasıyla (televizyonda, internette, radyoda, yazılı basında, toplu taşıma alanları ve araçlarında, reklam panolarında...) reklamı yapılıyorsa insanlarda o diziden, programdan hızla soğuma yaratıldığı,

3. Bir işte zamanlama işin en önemli noktasıdır. Hele ki sektör, televizyon sektörüyse başlangıç zamanı o işin kaderini belirler.

Bu üç maddeye göre iki diziyi değerlendirdiğimizde,

Her iki oyuncu da gerek reklamlar, gerek diziler ve yazılı basın aracılığıyla uzun zamandır göz önünde,

20 Dakika dizisinin fazlasıyla reklamı yapılıyor,

Ve eğer 20 Dakika dizisinin duyurulan başlangıç zamanı aynı kalırsa büyük beklentilerle yayınlanan ama beklentileri karşılamayan bir dizi olacak ve birkaç ay içinde yayından kalkacak.

İntikam dizisinin de durumu pek tatmin edici değil ama yine de devam edecek. Beren Saat ile Nejat İşler uyumlu bir ikili :)

Her iki dizi de çok eleştirilecek.

Peki ya Beren Saat- Kenan Doğulu ilişkisi... Beren Saat ve Kenan Doğulu evlenmeyecekler, ayrılacaklar...

21 Aralık 2012 Perşembe günü içinse, 22 Aralık'ta ve sonrasında da hayatınız varacağı limana kadar gitmeye devam edecek zaten biliyorsunuz... Bireysel haritalarınız için farklı sonuçlar doğurur ama genel olarak bol sohbetli, eğlenceli, dinamik bir gün... Bırakın hurafeleri, tadını çıkartın günün :)

Benden söylemesi....

Sevgilerimle...

Melissa

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 19
: 8119
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

Selam sana ey yolcu,   İnternette hiçbir sitede günlük, haftalık, aylık yorumlar yazmayan..