Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

21. Aralık. 2012 ile ilgili Büyük ve gerçek sır (!?!)

Kendimi bildim bileli, elimden geldiği kadarı ile akla zarar konulardan hep uzak durmaya çalışmışımdır. Tabiî bu akla zarar konuların en başında da, dedikodular ile tevatür gelir. Adam komşusuna şakacıktan “-Bu gün bir yumurta yumurtladım.” demiş.. Çok kısa bir süre sonra padişah huzuruna çağrılmış. Tabiî apar topar  saraya koşmuş. Tam huzura alınmayı beklerken, oradakilerden biri “-Efendi Sen 99 yumurta yumurtlayan adam değil misin?” diye sormuş. Adamcağız “-Lahevle” çekerken huzura alınmış. Padişahın eteğini öpüp, gösterilen yerde durunca, bu sefer padişah kendisine “-Efendi söyle bakalım, şu 100 yumurtayı nasıl yumurtladın?” demiş. Hikâyenin arkasını anlatmak gerekmez. Buraya kadar olan kısmı, insan aklının dedikodu ve tevatüre ne kadar yatkın olduğunu anlatmaya yeter de artar bile.

Bütün Dünya uzun bir zamandır, birbirine girmekte. Neymiş efendim? 21.Aralık.2012 tarihinde Dünya yok olacakmış. Çünkü Maya takvimi o tarihte bitiyormuş. Belki de Maya takvimini yazan kişi, 21.Aralık.2012 tarihini yazıp da öldü. Takvimin sonrasını da getiren başka kimse olmadı. Olamaz mı yani? Bu olayı kıyamete yormanın ne alemi var? Dünya’ya ve Kâinata bölgesel Bir gözle bakmayı da, aklım erdiği günden beri mantığım almadı. Ve fakat çok fazla insan, olaylara adeta oturduğu ev ile iş yeri arasındaki mesafede ve o mesafenin kendisine kazandırdığı kültür çerçevesinde bakmakla malûldur. Ve bu insanlar, saplandıkları bu bataktan, dışarıya bir türlü de çıkamazlar nedense? Her olayı, bu denli dar bir çerçevede değerlendirmenin, çoğu konuda felâketlere sebep olabileceğini de, hiç düşünmezler, hiç göremezler her nedense? İşte böyle Bir akıl, hiç araştırmadan soruşturmadan, bir konuyu alıp, genişletip, etrafına sunmaya kalkarsa, bir yumura, Yüz yumurta da, Bin yumurta da YüzBin yumurta da olur. Kendi halinde ve yoluna devam eden Dünya, 21.Aralık.2012 tarihinde batacak da olur. Tabiî bu tevatürün üzerinden, epeyi paralar kazananlar da bulunur. Ve hatta sırf bu sebeple, bu balon ortaya atılmış da olabilir. Safsata, tevatür ve dedikodu konusunda, insan  hafsalasının hudutlarının sonsuz olduğuna, ne yazıktır ki; kanaatim kesindir.

Balonlar bir yana. Bu olayı büyük bir heyecanla bekleyenler bir yana. Birçok kişinin hiç bilmediği Bir gerçek ise, ayan beyan maalesef ortada durmaktadır. Şimdi vereceğim bu gerçek haber, herkesin bu kıyamet hevesini kursağında bırakacak bir niteliktedir. Ancak ben bu sağlam haberi vermeden önce herkesin bilgisine, ciddi bir hususu sunmak isterim. Ve ümit ederim ki; bu tevatüre inananlar, şu dediklerimi de muhakeme etmek basiretini gösterebilirler. Aksi hâlde insan oğlu, daha Milyonlarca yıl, gerçek kıyamet kopana kadar, her On yılda bir, bu heyecanı yaşamaktan perişân kendi hayatını yaşayamaz olur.

Yaradan, bu Mükevvenat-ı Alem’i, Sizce ve Sizin için, bu kadar kısa bir zamana bağlı olarak, yaratmış olabilir mi?. Yazım kayıtlara geçsin ki; Değil Kâinat; Sadece Dünya, yaşadığı hayat kadar, daha iki misli hayat yaşama kapasitesindedir. Bu hayatı da mutlaka yaşayacaktır. Kaldı ki; daha önemli husus da şudur. Yaradan, kıyamet gününü,  parça pörçük bir şekilde, hiç  kullarına reva görür mü? Bunu asla zannetmem.  Yoksa “-KÜN” emri ile yarattığı gibi “-YEKÜN!” emri ile bir seferde mi, Mükevvenat-ı Alem’i yok edecektir? Tabiî Yaradan yerine düşünmek, kimsenin haddi değil ama O’nun kitabı da ortada. Böyle bir gerçek önümüzde dururken; Onun bunun ağazına ve palavrasına bakmanın anlamı ne? Hakk halkı için, mutlaka en hayırlısını verecektir.

İmdi gelelim 21.Aralık.2012  tarihi dolayısı ile en şenlikli gerçeğe. Tabiî şu an herkes 2012 yılında olduğumuzu zannetmektedir. Oysa real olarak 2019 yılında olduğumuz, artık bilim çevreleri tarafından da kabul edilmektedir. Vatikan’ın da 2019 Yıl önce, yapılmış olan büyük hatayı, pek yakında ve artık kabul etmiş olduğu üzre: Hz. İsa’nın doğumu, yani Milât, bazı ciddi kaynak ve ıspatlar tahtında, maalesef Yedi Sekiz yıl kadar rötarla kayıtlara geçmiş bulunmaktadır. Bu olağan dışı sebeple, günümüze göre, 2012 yılı çoktan geçmiş bulunmaktadır. Başta NASA olmak üzre, bu gerçeği bilmeyenlerin, ortalarda dolaşan hezeyanlarına da, gülmemek elde değildir.  Bu ay sonunda idrak edeceğimiz 2020 Yılı hepimiz için hayırlı olsun, dileklerimle...

Haydar Volkan

www.haydarvolkan.com

Çiftehavızlar: 05.Aralık.2012

 
Toplam blog
: 148
: 492
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Haydar Volkan: 21.05.944 Rebabi bestekar Sabahaddin Volkan ve Piyanist Mukadder Volkanın oğlu olar..