Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

21 Aralık'ta kopacak kıyamette dünyayı kurtaracak adam bulunmuş:))

21 Aralık'ta kopacak kıyamette dünyayı kurtaracak adam bulunmuş:))
 

Bazı dostlar diyor ki, sen de taktın şu 21 Aralık’a…

Nasıl takmama, dünyanın sonu ufukta belirdiJ

Gerçi dünyayı kurtaran adam ve oğlu hala hayatta!

Yine kurtarırlar diye içimden geçirirken, meğer dünyayı kurtarmak için başka başka adaylarda varmış.

Maya takvimine göre 21 Aralık’ta kıyamet kopacak mı?

Kopacak?

Dünyayı bu felaketten kurtaracak adam sizce kim?

Cüneyt Arkın mı?

Oğlu Mehmet Ali Erbil mi?

Yoksa Bruce Willis mi?.

Veya Sigourney Weaver mi?

Yüzlerce yıl önce yok olan Maya Uygarlığı'nın tabletlerine göre 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı inanışı her yeni olaylar ve farklı açılımlarla popülerliğini koruyor. 

İngiltere’de kıyamet gününe Hollywood açılımı getiren bir grup tarafından yapılan ankete göre 21 Aralık’ta dünyayı Bruce Willis kurtaracakmış. Dünyayı kurtarmaya aday diğer bir isimse Sigourney Weaver’miş.

Ya bunların bizim Cüneyt Arkın ve oğlu rolünü gayet başarılı(!) oynayan Mehmet Ali Erbil’den haberleri yok galiba…

Asıl açılımın bu alanda yapılması gerekiyor. Muhteşem Yüzyıl Belgesel(!)i ile Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlere açılım yaparken, eski filmlerimizi bir türlü pazarlayamıyoruz. İşte ‘Dünyayı Kurtaran Adam’ ve ‘Dünyayı kurtaran Adamın oğlu’ filmlerini piyasaya sürmenin tam zamanı!

İngiltere’de katılımcılar Bruce Willis’in “Armageddon” filminde dünyayı göktaşından kurtarmasından ve Sigourney Weawer’ın “Alien”da uzaylılara karşı savaşmasından etkilendiklerini söyleyerek kıyametin kopmasını engelleyebilecek iki ismi seçmişler.

Hemen bizde bir anket yaparak, dünyayı kurtaracak adamımızı veya adamlarımızı seçmeliyiz. Şunun şurasında 21 Aralık’a ne kaldı?

The DaIly Mirror gazetesinin yayımladığı ankete 2 bin kişi katılmış ve her 4 kişiden biri Bruce Willis ve Sigourney Weaver’a oy vermiş. Ankette halkın yüzde 13’ünün yaklaştığı iddia edilen kıyamet günü nedeniyle endişeli olduğu da ortaya çıkmış. 

Anket sonuçlarına göre halkın büyük kısmı dünyanın sonunun bir göktaşının çarpması sonucunda geleceğine inanıyormuş. Göktaşından sonraki ikinci sırada doğal felaketler, üçüncü sırada ise nükleer patlama yer alıyormuş. 

Biz böyle bir anket yapsak, 21 Aralık’ta kıyametin kopacağına inanan bulabilir miyiz? Buluruz, buluruz da Maya Takviminin ne anlama geldiğini bilene rastlar mıyız?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..