Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '21

 
Kategori
Burçlar
 

21 Eylül Balık Dolunayı

Kadersel Bitişler
21 Eylül’de gerçekleşecek Balık Dolunayı Eylül’ün son 10 günlük kısmının çatışmalı geçmesine sebep olacak. Dolunaylar tamamlanma süreçlerini ifade eder. Balık burcundaki bu dolunay da maneviyatla somut fikirlerin karşı karşıya gelmesine sebep olacak. Duygusal ve hassas davranmaya daha yatkınlaşacağız. Sezgilerimiz kuvvetlenirken iç sesimizi dinlemekle gerçeklik sandığımız durumlar arasında kalabiliriz. Merhamet duygusuyla yanılmaya daha müsait olacağımızdan temkinli davranmamız gereken günlerdeyiz.
İlişkilerde ve ortaklıklarda beklenmedik gelişmelerle karşılaşılabilecek bu dönemde birçok anlaşma bozulabilir. Çoğu bitiş aslında oldukça kadersel etkiler barındıracak.
Zihinlerin bulanık olacağı iki hafta boyunca bilginin çarpıtılmasına karşı ayağı yere sağlam basmak gerekiyor. 20-24 Eylül arasında ve 27-28 Eylül’de en yoğun etki yaşanacak. 
Bir yandan da olumlu bir açı var. Dengeli düşünmeyi ve iş birliği içinde olmayı destekleyen bu görünümü, özellikle eğitim ve ticari konularda değerlendirebiliriz. Dikkat edilmesi gereken nokta abartıya kaçmamak olacak.
Ünlülerin ilişkilerine dair şaşırtıcı haberler gündeme düşebilir. Ani değişen hava şartları ve sularla ilgili sorunlar yaşanabilir. Ayrıca bel ve böbrek hassasiyetlerine karşı da temkinli olunmalı.
Türkiye haritasının aldığı etkiye baktığımızda, ekonomiyi düzeltmek için atılan bazı adımların çok tartışılacağını, gençlerle ilgili konuların öne çıkacağını ve iktidarın bu dönemde vereceği kararların uzun vadede önemli olacağını görüyoruz.
Bu dolunaydan daha fazla etki alacaklar ise 18-24 Eylül, 17-23 Aralık, 16-22 Mart, 17-23 Haziran arasında doğanlar ve 28 derece Balık burcunda önemli vurguları olanlar.
Balık Dolunayının yükselen burçlara göre etkileri ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Uzun zamandır netleşemeyen konular bu dönemde sonlanabilir. İkili ilişkilerde olayları olduğundan farklı algılama riskine karşı temkinli olunmalı. Gizli kalmış konularla yüzleşilebilir. Farkındalığı tetikleyecek olaylar yaşanacağından biraz içe dönmek iyi gelecektir.
YÜKSELEN BOĞA
Geleceğe dair hedeflere ve sosyal hayata daha odaklı olunacak bir dönem. İş hayatındaki fırsatlar değerlendirilmeli. Çalışma arkadaşları ile yaşanan olaylar göründüğünden farklı olabilir. İkili ilişkilerde kadersel tamamlanmalar yaşanabilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Evden çıkıp daha çok göz önünde olunacak bir dönem. Sürüncemede kalmış ailevi konular tamamlanabilir. İş hayatında olayları farklı algılamaya bağlı sorunlar gündemde olacak. Aşk hayatında da iyimserliğin dozunu kaçırmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Hayata bakış şeklinin daha iyimser olacağı bir dönem. Aileden maddi destek alınabilir. Fakat bilgi akışında net olmayan noktalar anlaşmazlıklara yol açabilir. Kişisel keyfin öne çıkması ileri dönük hedeflerde zorlayabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Finansal durumlarla ilgili korkuların daha çok hissedileceği bir dönem. Miras, nafaka gibi konularda netleşmeler yaşanabilir. Atılacak imzalarda, yapılan görüşmelerde dikkatli olunmalı. Yeri geldiğinde vazgeçebilmek önemli olacak.
YÜKSELEN BAŞAK
İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda netleşen durumlar gündemde olacak. Maddi konularda yapılan iş birliklerinde aniden ortaya çıkan anlaşmazlıklar yaşanabilir. Uzun süredir emek verilmiş alanlarda güzel geri dönüşler alınabilir. Fikir ayrılıklarını krize döndürmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Sağlıkla ilgili süreçlerde bağımlılıkları bitirme, günlük akışı düzen altına alma isteği ağır basacak. İş arkadaşları ile olan iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Aşk hayatında olumlu gelişmeler gündemde. Bel ve böbrek hassasiyetleri ihmal edilmemeli.
YÜKSELEN AKREP
Aşk hayatı ve tutku ön planda olacak. Hem ikili ilişkilerde hem de çocuklarla ilgili konularda netleşmeler yaşanacak. Gizli düşmanlıklar, saklı kalmış konularla uğraşılmak zorunda kalınabilir. Arkadaşlıkların da sorgulanacağı bir dönem olacak.
YÜKSELEN YAY
Ebeveynlerle ve evle ilgili konular ön planda olacak. Hesapta olmayan gelişmelerle karşılaşılabilir. Geleceğe dair sonuç alınabilecekl fikirler geliştirmek mümkün. Sosyal çevrede yanlış anlaşılmaya bağlı gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Sezgilerin kuvvetli olacağı bu dönemde eğitimler, fikir üretme ve iletişim faaliyetleri öne çıkacak. İş hayatında kazançlı fırsatlarla karşılaşılabilir. Kandırılmaya yatkın olunan bu dönemde bilgi akışının doğruluğuna dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN KOVA
Kazançlarla ve üretilen değerlerle ilgili netleşmelerin yaşanacağı bir dönem. Daha iyimser bir bakış açısına sahip olunabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İşle ilgili dikkatli olmaya, ısrarcı davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BALIK
Hayatın önem verilen her alanında belirsizliklerin kalkabileceği bir dönem. Kişisel istekler, ikili ilişkiler içinde daha öncelikli olacak. Geçmişte sonuçlanamamış bazı maddi konular da netleşebilir. Kazalara karşı daha temkinli olmakta fayda var.
Hepimize merhametin kazandırdığı bir dolunay süreci olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..