Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '20

     
    Kategori
    Futbol
     

    21 Takımlı Süper Lig Başlıyor

    Dünyayı etkisi altına alan salgın neticesinde futbol da ağır darbe almıştı. Geçtiğimiz sezon futbol adına tüm dünyada tuhaf, enteresan bir sezon geçirdik bunu kabul etmeliyiz. Pandemi süreci sonrası alınan önlemler çerçevesinde ligimiz seyircisiz devam etti ve tek olumlu taraf olarak değerlendirebileceğimiz  gelişme Başakşehir’in şampiyonluğu oldu. Artık yeni bir şampiyonumuz var. 

    Aslına bakıldığında kalan maçların seyircisiz oynanması kararından sonra şampiyon az çok kendini belli etmişti. Son haftaları genellikle silip süpüren Galatasaray, Rize deplasmanından ağır kayıplarla döndü. Benim fikrimce yalnızca 3 puan kaybetmediler. Şampiyonluğu da kaybettiler. 

     

    Trabzonspor müthiş bir lig çıkarmalarına rağmen son haftalarda pek istediğini bulamadı. Seyircisiz maçlar Trabzona yaramadı ve son olarak geçtiğimiz 4 sezondur kafaya oynama pratiği olan, seyircisiz oynama dezavantajını avantaja çeviren Başakşehir Okan Buruk yönetiminde şampiyonluğu götürdü. Lafın özü Başakşehir’e şampiyonlar liginde başarılar dileriz. 

     

    Yeni Sezon ve Pandemik Süreçler

    Yeni sezon hazırlıkları kapsamında taraftarını en fazla heyecanlandıran şüphesiz ki Fenerbahçedir. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Yapılan transferler taraftarı heyecanlandırmaya, hayaller kurmaya itti. Hazırlık maçlarında da iyi bir performans sergileyen takımın ilk resmi müsabakası merakla bekleniyor. 

     

    Bu sezon yaşanan mücbir sebeplerden dolayı ligimiz 21 takım ile gerçekleşecek. Futbol severleri heyecanlandıran bir gelişme olarak 14. Haftadan sonra hafta içi de karşılaşmalar olacak. Tabii her hafta bir takımın bay geçeceğini de unutmamak gerek. Futbol severler Ziraat Türkiye kupası maçlarıyla birlikte bu sezon takımlarını doyasıya izleme fırsatı bulacak diyebiliriz. 

     

    Bu açıdan bakıldığında şu an ligin en formda takımı görünen Fenerbahçenin erken form tutması ilerleyen süreçte yorgunluk belirtileri ile bir dezavantaja dönüşebilir mi?

     
    Kayıt tarihi
    : 23.05.14
     
     

     Merhaba Değerli Okuyan ben Tunahan Kahraman. Bağlı olduğu ilden daha büyük olan ilçe Çorlu da me..