Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '12

 
Kategori
Güncel
 

21 Aralık'ta kıyamet kopmayacak

21 Aralık'ta kıyamet kopmayacak
 

Güvenceli yer Şirince


Maya takvimine göre 21 Aralık 2012 'de kıyametin kopacağı, Bütün Dünya'da merakla beklenmektedir.

Bilim adamları, böyle bir felakette sağ kalmayı düşleyenlere beklenen müjdeyi verdi. Dünyada bir değil, iki yerin güvenli nokta olduğu ilan edildi. Bunlardan biri, bildiğimiz Şirince, diğeri ise Fransa'da Bugarach isimli bir köy.

Bilimsel verilere göre, bu iki köy, konumları nedeniyle, üzerlerinde barındırdıkları yüksek basınç sayesinde felaketten etkilenmeyecekler. Bugarach ve Şirince hayatta kalmak isteyen uyanıkların istilasına uğradılar. Öyle ki; Şirince'de değil kiralık bir odacık, sinek barınacak bir yer bile  kalmamış.

Neden olmasın? Bu maya medeniyeti, hafife alınacak gibi değil. Kim şöyle gerilere doğru kendisini kaptırırsa "Maya" ile karşılaşıyor. Bilimin efsane ile buluştuğu yer de orasıdır galiba... Bir olay Maya'lara dayanıyorsa,gizemi de bol oluyor. Büyük bir kesim, fazla kondurmasa da, 21 Aralık gecesini rahat geçiremeyecektir. Daha sıkı inananlar da olabilir. Neyse ki; Tüm canlıların ölmeyeceği güvenli yerler tesellimiz oluyor.
    
Ayrıca, özellikleri nedeniyle Dünyamızın tamamen yok olması beklenmiyor. Daha önce yaşanmış, dağları, ovaları parçalayan, kıtaları değiştiren jeolojik zamanlardan biri yaşanabilir

Bu söylenti ve tahminlere rağmen, kıyametin 21 Aralık 2012 de kopacaği öngörüsü gerçekleşmeyecektir. Konunun  gündeme gelmesinden bu yana hissettiklerim ve sezgi gücümle bunu rahatlıkla söylüyorum. Gelecekten haber verme gibi bir yeteneğim asla yoktur. Ancak bu olayla ilgili sezgilerime güveniyorum.

Daha önce de, kıyamet hakkında tarihler verilmişti. Kıyametin 2000 yılından önce mutlaka kopacağını söyleyenler olmuştu. Bir gün elbet bir feleket olacaktır. Kime uğrar, kim kurtulur bilinmez.

Yaşam zevkinizi yitirmeden daha nice 21 Aralıklar geçirmenizi temenni ederim.

 
Toplam blog
: 163
: 1230
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1941 yılında Trabzon'da doğdum. 1961 Erzurum Yavuz Selim İlköğretmen Okulunu bitirdim. 1965 A..