Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '16

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Ağustos 2016 Haftalık burç astroloji: 23, 24 Ağustos Yengeçler ve Ay süper!

22 - 28 Ağustos 2016 Haftalık burç astroloji: 23, 24 Ağustos Yengeçler ve Ay süper!
 

haftalık astroloji


2017 yılına doğru hızla yol alırken yılın en yoğun günü 22 Haziranı gerilerde bıraktığımıza şükrediyor ve bazı şeyleri ucuz atlattığımızı düşünüyorum. Ancak önümüzde hala çok önemli ve kritik günler var (06 Kasım Ay, Mars -3 ve 03 Aralık Venüs -3). Şimdilik bu haftaya bakacak olursak 23 ve 24 Ağustos Ay Transiti açısından çok önemli günlerdir. 23 Ağustos günü Boğa burcundaki Ay Transiti +3 katsayısı ile Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu etkilerken Koç ve Terazi burçlarını son derece olumsuz etkileyebilir. Örneğin para konularında, spekülatif konularda (borsa, vs), her türlü iletişimde (bilgi, belge, konuşma, yazışma, vs) ve bu işlerle uğraşanlarda (gazeteciler, öğretmenler, bilgi işlemciler, vs), her türlü ticari konularda, her türlü hizmetlerde (sağlık, ulaşım, eğitim, vs), gizli saklı işlerde, ülkelerin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs), hukuk ve yasalarda, bize göre yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda, bilimsel ve teknolojik konularda, özgürlükçü kişi ve gruplarda, Büyük kurum ve kuruluşlarda, şirket ve vakıflarda, devlet kurumlarında, bize göre başka devlet kurumlarında güvenlik ve üretim artabilir. Ancak asker, polis ve güvenlik birimlerinde, sosyal ve siyasi konularda, siyasetçilerde dalgalanmalar, verim düşüklüğü ve güvenlik problemleri oluşabilir. Ayrıca 23 Ağustos Ay.dan olumsuz etki alan Suriye veya NATO'nun Ay.ı sembolize eden vatani konular bazında hemen hemen tüm dünyadan olumsuz etki alma olasılığı mevcuttur. 23 Ağustos günü Işid, İran ve Rusya Başkanı Putin vatani konular bazında içsel çatışma, ikilem yaşayabilir. (Bakınız Ay Transiti Bölümü) (Ağustos 2016 burç)
 
 24 Ağustos Boğa burcundaki Ay transiti +5 katsayısına ulaşıp Yengeç burçlarının katsayısını arttıracak. Natal Güneşi veya Marsı Yengeç burcundan kişilerin katsayısı artacağından bu kişiler kendilerini ifade ederken son derece başarılı olabilirler. Ay Boğa burcunda olduğundan Natal Güneşi/Marsı Yengeç burcundan kişilerin mal-mülk, para konularından veya Güneşi/Marsı Boğa burçlarından kaynaklı keyifleri yerine gelebilir. 24 Ağustos günü Ay Transiti Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri sonderece olumlu etkileyebilir. 23 Ağustosdan tek farkı Ay Transiti bu sefer Yengeç ve Oğlak burçlarını da son derece olumlu etkilecektir. Yengeç burcu deyince akla ilk Amerika gelmektedir. Tam da 24 Ağustos günü ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden Türkiye'yi ziyaret edecektir. 24 Ağustos Amerikanın kendini daha iyi ifade edebileceği bir gün olacaktır. 24 Ağustos günü Amerika mal-mülk, para konularından, toprak paylaşımlarından, Güneşi/Marsı Boğa burçlarından (İsrail, İngiltere, Ekvador, Tayvan, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ) canlandırıcı bir etki alabilir ve bu etkiyi Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarına aktarabilir. 24 Ağustos Marsı Kovada olan Fetullah Gülen'in de Amerika'dan vatani konular bazında olumlu etki alma olasılığı mevcut. Suriye Başkanı Esad'ın da vatani konular bazında Amerika'dan yada Irak'dan olumlu etkiler alma olasılığı mevcut. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım hem Amerika'dan hem de Almanya Başbakanı Angela Merkel'den vatani konular bazında son derece olumlu etkiler alabilir. Bu arada Güneşi Yengeç Marsı Kova olan ünlü aktivist Julian Assange'a da 23 ve 24 Ağustosda vatani konular, kendi güvenliği hakkında Amerika'dan, İngiltere'den kısaca Yengeç burcunu sembolize eden diğer ülke, grup ve kişilerden müjdeli haberler gelebilir. Güneşi veya Marsı Yengeç olanlar ile Marsı Ay.dan olumlu etki alanlar bu kısmeti iyi değerlendirmeli bence. (Bakınız Ay Transiti Bölümü) (haftalık burç)
 
 Bütün bir hafta Türkiyenin Birleşik Rusya Partisine, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Selahattin Demirtaş'a, Fetullah Gülen'e, asi ve aykırı kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada terör örgütü Işid'in de kendi içindeki asi ve aykırı kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Bütün bir hafta boyunca NATO, AB, BM gibi kuruluşların da asi ve aykırı kişilerden olumsuz etki alması olasıdır. Bilhassa Kuzey Kore Lideri Kim Jong NATO'yu huzursuz etmeye devam edebilir. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümü) (haftalık astroloji)
 
 22, 23, 25, 28 Ağustos her ne kadar aramız iyileşmiş olsa da Türkiye'nin yabancı ülke ve kültürler bazında Rusya'ya dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada terör örgütü Işid'in de Rusya'ya dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Türkiye'nin hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler bazında Almanya Başbakanı Merkel'e, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a, Rusya Başkanı Putin'e, İran Başkanı Ruhani'ye son derece dikkat etmesi gerekebilir. Suriye Başkanı Esad'ın hem Putine hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Jüpiteri sembolize eden konular bazında dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Jüpiter Transiti Bölümü) (Ağustos astroloji)
 
 24, 26, 27 Ağustos PYD'nin hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler bazında son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Bu arada PYD Başkanı Salih Müslim'in de Jüpiter bazında içsel çatışma yaşama ihtimali olabilir. Yani PYD Başkanı Salih Müslim hukuk ve yasalardan, kendine göre yabancı ülke ve kültürlerden her ne kadar olumlu etki alsa da bu olumlu etki yine de keyfini kaçırabilir, ikilem içinde kalabilir. Aynı şekilde Suriye Başkanı Esad da Jüpiteri sembolize eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve Putin'den olumlu etki alabilir ama bu etki Esad'ı ikileme düşürebilir. (Bakınız Jüpiter Transiti Bölümü) (2016 Ağustos burç)
 
 Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkelerin Suriye Başkanı Esad'a, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'ye, Hillary Clinton'a, İran Başkanı Hasan Ruhani'ye olumsuz ve yıkıcı değişimler bazında dikkat etmesi gerekebilir. NATO'nun da Kuzey Kore ve/veya Türkiye gibi ülkelere dikkat etmesi gerkebilir. (Bakınız Plüto Transiti Bölümü) (2016 haftalık burç)
 
 Deprem: Plüton ve Akrep burcu yer altını ve fay hatlarını sembolize etmektedir. Bilhassa 22, 23, 25, 28 Ağustos günleri Akrep burcu hem Uranüs hem de Jüpiterden olumsuz etkiler almaktadır. Bunun yanı sıra Akrep burcunun yöneticisi Plüton transitinin katsayısı da düşük olduğundan yer altında olumsuz ve yıkıcı hatta abartılı bir hareketlilik olabilir ve bu durum fay hatlarının zayıf olduğu yerlerde deprem yapabilir. (Ağustos 2016)
 
 Gizli saklı işler ve örgütler: Akrep burcunun yöneticisi Plüton transitinin bu hafta katsayısı düşük olacağından ve 22, 23, 25, 28 Ağustos günleri hem Uranüsden hem de Jüpiterden olumsuz etkiler alacağından gizli saklı işlerde ve örgütlerde bir huzursuzluk, fanatiklik, abartılı davranışlar olabilir. Örneğin FETÖ terör örgütünde yada diğer gizli saklı işlerle uğraşan örgütlerde huzursuzluk ve fanatiklik gözlemlenebilir. (Ağustos 2016 burç)
 
 22, 23, 24 Ağustos Cumhurbaşkanı Erdoğanın Işid'e, İran ve Irak'a, PYD Başkanı Salih Müslim'e yada Selahattin Demirtaş'a veya asker, polis ve güvenlik birimleri bazında NATO'ya dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Mars Transiti Bölümü) (Ağustos astroloji)
 
 22, 23, 24 Ağustos Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kariyer bazında Rusya, İtalya gibi ülkelere, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Avusturya Başbakanı Christian Kern gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Satürn Transiti Bölümü) (2016 Ağustos burç)
 
 22, 23, 26, 28 Ağustos Işid, İran, Suriye gibi ülke ve grupların bilgi, belge ve iletişim bazında Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelere, Suriye Başkanı Esad'a, Donald Trump'a, Obama'ya dikkat etmeleri gerekebilir. (Bakınız Merkür Transiti Bölümü) (2016 haftalık burç)
 
 25, 28 Ağustos sosyal ve siyasi konular bazında NATO'nun Suriye, Türkiye gibi ülkelere dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Venüs Transiti Bölümü) (Ağustos 2016)
 
 22, 23, 25 Ağustos Amerika, Almanya, Fransa, Kuzey Kore, Rusya, Japonya, Yunanistan gibi ülkeler yeni organizasyonlardan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan, Obama'dan, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'dan son derece olumlu etkiler alabilirler. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneşi sembolize eden Obama'dan, AKP ve CHP'den, İsrail'den canlandırıcı yeni organizasyonlar bazında olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Güneş Transiti Bölümü) (Ağustos 2016)
 
 26, 27, 28 Ağustos Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük kurum ve kuruluşlardan, başka devletlerden Neptün bazında son derece olumlu etkiler alabilir. Ancak Işid, İran, DHKP-C, PYD, PKK gibi ülke ve gruplar da başka devletlerden, büyük kurum ve kuruluşlardan olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Neptün Transiti Bölümü) (Ağustos astroloji)

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/08/22-28-agustos-2016-haftalk-burc.html

 

Yükselen Koç
 (1.EV ve 7.EV 23 Ağustos 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 2.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Boğa
 (12.EV ve 6.EV 23 Ağustos 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 1.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen İkizler
 (11.EV ve 5.EV 23 Ağustos 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 12.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Yengeç
 (10.EV ve 4.EV 23 Ağustos 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 11.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Aslan
 (9.EV ve 3.EV 23 Ağustos 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 10.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Başak
 (8.EV ve 2.EV 23 Ağustos 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 9.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Terazi
 (7.EV ve 1.EV 23 Ağustos 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 8.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Akrep
 (6.EV ve 12.EV 23 Ağustos 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 7.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Yay
 (5.EV ve 11.EV 23 Ağustos 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 6.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Oğlak
 (4.EV ve 10.EV 23 Ağustos 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 5.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Kova
 (3.EV ve 9.EV 23 Ağustos 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 4.EV 24 Ağustos Ay Süper!)
 Yükselen Balık
 (2.EV ve 8.EV 23 Ağustos 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki Dikkat, 3.EV 24 Ağustos Ay Süper!) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..