Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '14

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Aralık 2014 Haftalık burç astroloji: Kova ve Aslan burçları Dikkat !

22 - 28 Aralık 2014 Haftalık burç astroloji: Kova ve Aslan burçları Dikkat !
 

haftalık burç


Aralık ayının en yoğun günleri olan 15 - 16 Aralık günlerini geride bıraktık. 03 Aralık ve 10 Aralık günleri yayınladığımız haftalık astrolojik yorumlarda 13 Aralığın haftanın en yoğun günü olacağını ayrıca 15 ve 16 Aralık günlerinin ayın en yoğun günleri olabileceğini yazmıştık. Twitter fenomeni Fuat Avni de benden 2 gün sonra 12 Aralıkda medyaya yönelik bir operasyon olabileceğini yazmıştı. Gerçekten de 14 Aralık sabahı Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplara yani medya ve gazete sahiplerine Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden operasyon yapıldı. Böylece Fuat Avni ile astrolojik tahminlerim örtüşmüş oldu :)  .

 

Bu hafta da geçen hafta kadar olmasa bile 23 Aralık Salı günü -5 katsayısıyla haftanın en yoğun günüdür. Bu günde Ay, Plüto Oğlak.da, Mars Kova.da, Jüpiter Aslan.da, Satürn Akrep.de kötü konumda olacak. 24 Aralık Satürn rahat ettiği Yay burcuna geçecek. 26 - 28 Aralık tarihlerinde Jüpiter Aslan burcunda -2 katsayısıyla haftanın en kötü konumdaki gezegeni ünvanını almakta. 27 Aralık Cumartesi Satürn Yay burcunda Güneş, Merkür, Venüs ve Plütonun desteğiyle +15 katsayısıyla süper konumda olacak. 28 Aralık Pazar günü de Uranüs Koç.da süper konumda olacak.

Mars Kova burcunda ve Jüpiter de Aslan burcunda bütün bir hafta boyunca kötü konumda olacak. Bu yüzden bu hafta boyunca Marsı simgeleyen kişi (Güneşi veya Marsı Koç burcundan kişiler) ve olaylar (asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni girişim ve başlangıçlar) Kova burcunu simgeleyen kişi (Güneşi Kova burcundan kişileri) ve olayları (özgürlükçü kişi ve gruplar, bilimsel ve teknolojik konular, plan ve projeler) olumsuz etkileyebilirler. Özgürlükçü kişi ve gruplar asker, polis ve güvenlik birimlerinden olumsuz etkiler alabilirler. Bilimsel ve teknolojik konularda da zorlanmalar olabilir. Bilhassa Kova burcunun yöneticisi Uranüs Uranyumu simgelediğinden nükleer çalışmalarda son derece dikkatli olmak gerekebilir. Bilim adamlarına yada özgürlükçü kişi ve gruplara, teknolojik konulara saldırılar olabilir.

Jüpiter de Aslan burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağından Jüpiteri simgeleyen kişi (Güneşi yada Marsı Yay burcundan kişiler. Örneğin CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yada Marsı Yay burcu olan ünlülerden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vs) ve olaylar (yabancı ülke ve kültürden kişiler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular) Aslan burcunu simgeleyen kişi (ABD Başkanı Obama, vs) ve olayları (nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular, vs) olumsuz etkileyebilirler. Borsa, altın ve döviz fiyatlarını simgeleyen spekülatif konular yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etkiler alabilirler. Bu dönem borsada oynamak riskli olabilir. Hukuk ve yasalar yada yüksek öğrenimle ilgili konular gençleri olumsuz etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürden kişiler de liderleri olumsuz etkileyebilir.

Satürn 24 Aralık günü Yay burcunda süper bir konuma geçeceğinden Yay burcunu simgeleyen kişi (Güneşi Yay burcunda olan kişiler örneğin CHP başkanı Kılıçdaroğlu, Emine Ülker Tarhan, vs) ve olaylar (yabancı ülke ve kültürden kişiler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular) Satürnü simgeleyen kişi ve olaylardan (Başkan, patron ve otorite sahiplerinden, iş, meslek ve kariyer sahiplerinden, sosyal statüyle ilgili konulardan) süper etkiler alacaklar. Güneşi Yay burcunda olanların disiplin ve sorumlulukları artacak. Plan ve program dahilinde ilerleme kaydedebilecekler. Örneğin yabancı ülke ve kültürden kişiler spekülatif konuları olumsuz etkilerken patronların ve emir veren otoriter kişilerin desteğini alabilirler. Yani Satürn Yay -> Jüpiter Aslan etkileşimi ile bir takım emir veren, otorite sahibi patronlar yabancı ülke ve kültürden kişileri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu etkilerken yabancı ülke ve kültürden kişiler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular nüfuzlu ve tanınmış kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz etkileyebilirler. Satürn - Jüpiter - Güneş arasındaki anlamlı kombinasyonlar göz önüne alınmalıdır.  Bu arada muhtelif Yay burcu ünlüleri örneğin CHP Başkanı Kılıçdaroğlu yada Emine Ülker Tarhan, vs ile Aslan burcunu simgeleyen şeyler arasında örneğin AK Parti ile olumsuz etkileşimler daha da artabilir.

 

Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2014/12/22-28-aralk-2014-haftalk-burc-astroloji.html

 

Aralık 2014 burç, haftalık burç, haftalık astroloji, Aralık astroloji, 2014 Aralık burç, 2014 haftalık burç, Aralık 2014
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..