Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '21

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Kasım 2021 Astroloji

22 - 28 Kasım 2021 Haftalık Burç Astroloji: 27 Kasım Dikkat! 24 Kasım Güneş, Ay, Merkür, 28 Kasım Mars Süper!
 
24 Kasım Güneş, Ay, Merkür Transitlerinin katsayıları +5 olup Natal Marsı bilhassa Koç, Terazi olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 
 
Natal Marsı Terazi ve Koç olan ülkeler 24 Kasımda Tr Güneş, Ay ve Merkürden olumlu etkiler alıp Dünya çapında adından söz ettirebilir, verim ve güvenliğini arttırabilir ayrıca yeni verimli sözleşme ve anlaşmalara imza atabilirler. 
 
24 Kasımda Tr Ay +5 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumlu etkileyebilir. Tr Ay yüksek katsayıda verim ve güvenliği sembolize eder. Tr Ay hangi evdeyse bilhassa 24 Kasımda verim ve güven artabilir. 
 
24 Kasımda Tr Güneş +5 katsayısında olup Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Oğlak, Balık** olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. 24 Kasımda bilhassa Natal Marsı Balık olan ülkelerin Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alıp adından söz ettirmesi olasıdır. Natal Marsı Balık olan ülkelerin Tr Güneşden alacağı bu olumlu etki Boğa burcu ülkeleri ve Akrep burcu kişileri çok rahatsız edebilir. 
 
24 Kasımda Natal Marsı Balık olan kişiler de Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilir ve adından söz ettirebilirler. Tr Güneş hangi evindeyse o konularda bir canlanma ve ünlenme olabilir.
 
24 Kasımda Tr Merkür de +5 katsayısında olup Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanları olumlu Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
24 Kasım Tam da Öğretmenler günü Tr Merkür her ne kadar +5 katsayısında olsa da İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin bir takım bilgi, belge ve anlaşmalarda zorluklar çıkabilir. Yanıltıcı bilgiler ve dedikodular çoğalabilir. Her türlü haberleşmede ve iletişimde hacker yada casusluk faaliyetleri artabilir. Her türlü iletişim ve ulaşımda (hava, kara, deniz, vs) kazalar olabilir. Internet ve cep telefonu arızaları artabilir.
 
27 Kasım Deprem açısından önemli bir gün olabilir. 27 Kasımda yer altını ve üstünü sembolize eden Boğa ve Akrep burçları Tr Güneş, Venüs ve Uranüsden olumsuz etkiler alabilirler. Ayrıca 27 Kasım diğer günlere kıyasla haftanın en düşük katsayılı günü sayılır.
 
27 Kasım Astro Carto Grafide Tr Güneş, Venüs ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs ve Plüton çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar olabilir. 
 
27 ve bilhassa 28 Kasımda İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeylerin önce Tr Merkür ve Plütondan sonra Tr Güneş, Ay ve Merkürden olumsuz etkiler alması yüzünden Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları (kasırga, fırtına, sel, sis, vs) ve kazaları olabilir.
 
28 Kasımda Tr Mars +6 Katsayısında Süper!
 
28 Kasımda Mars Transiti +6 katsayısında olup Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Mars yüksek katsayıda enerji ve cesaret verebilir. Marsdan olumlu etki alan ülkelerin askeri güçleri artabilir. 
 
Kişisel olarak 28 Kasımda Koç burçlarının Mars transitinden ötürü katsayıları artabilir ve keyifleri yerlerine gelebilir. 28 Kasım Koç burçları açısından da olumlu bir gün sayılır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25
 
22 Kasım Haftası boyunca Aslan ve Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Başak ve Balık burcuna denk gelen evlerimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
 
Yükselen Koç ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 4.ev Ay, 9.ev Güneş, 8.ev Merkür Süper, 28 Kasım 8.ev Mars Süper, Hafta boyu 6.ev ve 12.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Boğa ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 3.ev Ay, 8.ev Güneş, 7.ev Merkür Süper, 28 Kasım 7.ev Mars Süper, Hafta boyu 5.ev ve 11.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen İkizler ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 2.ev Ay, 7.ev Güneş, 6.ev Merkür Süper, 28 Kasım 6.ev Mars Süper, Hafta boyu 4.ev ve 10.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Yengeç ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 1.ev Ay, 6.ev Güneş, 5.ev Merkür Süper, 28 Kasım 5.ev Mars Süper, Hafta boyu 3.ev ve 9.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Aslan ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 12.ev Ay, 5.ev Güneş, 4.ev Merkür Süper, 28 Kasım 4.ev Mars Süper, Hafta boyu 2.ev ve 8.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Başak ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 11.ev Ay, 4.ev Güneş, 3.ev Merkür Süper, 28 Kasım 3.ev Mars Süper, Hafta boyu 1.ev ve 7.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Terazi ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 10.ev Ay, 3.ev Güneş, 2.ev Merkür Süper, 28 Kasım 2.ev Mars Süper, Hafta boyu 12.ev ve 6.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Akrep ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 9.ev Ay, 2.ev Güneş, 1.ev Merkür Süper, 28 Kasım 1.ev Mars Süper, Hafta boyu 11.ev ve 5.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Yay ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 8.ev Ay, 1.ev Güneş, 12.ev Merkür Süper, 28 Kasım 12.ev Mars Süper, Hafta boyu 10.ev ve 4.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Oğlak ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 7.ev Ay, 12.ev Güneş, 11.ev Merkür Süper, 28 Kasım 11.ev Mars Süper, Hafta boyu 9.ev ve 3.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Kova ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 6.ev Ay, 11.ev Güneş, 10.ev Merkür Süper, 28 Kasım 10.ev Mars Süper, Hafta boyu 8.ev ve 2.ev Katsayıları yüksek)
Yükselen Balık ----------------------------------------------------------------------------------------
(24 Kasım 5.ev Ay, 10.ev Güneş, 9.ev Merkür Süper, 28 Kasım 9.ev Mars Süper, Hafta boyu 7.ev ve 1.ev Katsayıları yüksek)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..