Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '17

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 22 Mayıs 2017 yılının en olumsuz günü. Dikkat !

22 - 28 Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 22 Mayıs 2017 yılının en olumsuz günü. Dikkat !
 

haftalık astroloji


22 Mayıs -17 katsayısı ile 2017 yılının en olumsuz günü olup bilhassa Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarının Ay, Venüs, Jüpiter ve Plüto Transitlerine son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Bu  transitler hangi evlerinize geliyorsa o konularda Tr Ay yüzünden dalgalanmalar, güvenlik problemleri, verimsizlikler, Tr Venüs yüzünden talepkarlıklar, kararsızlıklar, yavaşlıklar, Tr Jüpiter yüzünden abartılı davranışlar, fanatiklikler, terör benzeri faaliyetler, Tr Plüto yüzünden olumsuz değişimler olabilir. (Mayıs 2017 burç)

22 Mayıs Pazartesi günü Ay ve Venüs transit ikilisine İkizler, Aslan, Yay, Kova burçları da son derece dikkat etmelidir. 22 Mayıs günü en göze çarpan kişi Natal Güneşi İkizler, Marsı Aslan olan Donald Trump gelmektedir. ABD Başkanı Trump'ın 22 Mayıs günü Ay.ı sembolize eden Natal Güneşi ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişilere ve Venüsü sembolize eden Natal Güneşi ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Tr Ay ve Venüs Trump'ın hangi evindeyse o konularda Trump.a zarar verebilir. Bütün transitler düşük katsayıda olduğunda Plüton gibi öldürücü olabilirler. Ay güvenliği, Venüs ise ikili ilişkileri, açık rakipleri, sosyal ve siyasi konuları, para konularını sembolize etmektedir. (haftalık burç)

22 Mayıs ve civarı Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerin otorite sahibi kişilerinde, Başkan ve patronlarında ölümler, olumsuz değişimler, güvenlik problemleri, yavaşlıklar, talepkarlıklar, terör faaliyetleri olabilir. Özellikle Natal Güneş ve Marsı Terazi burcu olan Suriye'de çatışmalar alevlenebilir. Irak veya Venezuella.da da çatışmalar olabilir. NATO'nun da içi karışabilir. (haftalık astroloji)

- 22 Mayıs ve civarı İstanbul Fay Hattı da deprem yapıcı çok ciddi etkiler alabilir.
- ABD Dolarında ciddi oynamalar olabilir. Dolar TL karşısında çıkabilir.
- IMF ve FED gibi para kuruluşlarında dalgalanmalar olabilir.

22 Mayıs ve civarı Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan riskli ülke, grup ve kişiler: Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

22 Mayıs ve civarı Sadece Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olan ülke, grup ve kişiler: Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Galatasaray / Türk Lirası / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

22 Mayıs ve civarı sadece Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanların da Tr Ay, Venüs, Jüpiter, Plüto yüzünden keyifleri kaçabilir. Ama Natal Marslarının katsayısı yüksekse bu olumsuz transitlerin üstesinden gelebilirler. (Mayıs astroloji)

 

22 Mayıs ve civarı ABD Başkanı Trump'ın işi çok zor !

22 Mayıs günü ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay (ülke güvenliği) ve Tr Venüs (sosyal ve siyasi konular) bazında kendi ülkesi olan Amerika.ya, İngiltere'ye, Almanya'ya, Fransa'ya, Çin'e, Suudi Arabistan'a, Suriye'ye, Meksika'ya, Türkiye'ye, Irak'a, Afganistan'a, İsrail'e, TSK'ya (Türk Silahlı Kuvvet), MİT'e (Milli İstihbarat), CIA'ye (Amerikan Haber Alma), BM'ye (Birleşmiş Milletler), IMF ve FED'e, Almanya Başbakanı Angela Merkel.e, Julian Assange'a, Fetullah Gülen'e, AB Başkanı Donald Tusk'a, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'ye, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye, FED Başkanı Janet Yellen'a, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya, Amerikalı Savcı Preet Bharara'ya, Rusya Başkanı Putin'e, İngiltere Başbakanı Theresa May.e, Rıza Zarrab'a, kovulan FBI Başkanı James Comey'e çok dikkat etmesi gerekebilir. Kısaca 22 Mayıs ve civarı Trump'ın işi çok zor. (2017 Mayıs burç)


22 Mayıs günü sadece Ay ve Venüs transitlerinden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP / FBI (Federal Soruşturma) / PKK / Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Ürdün Kralı 2.Abdullah

22 Mayıs günü en çok Yengeç - Oğlak ekseni ile Koç - Terazi ekseni olumsuz etkiler alabilir. Örneğin IMF, FED, SURİYE ve NATO'nun son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Yengeç burcu olan Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Oğlak burcu olan Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi isimler son derece olumsuz etkiler alabilirler. (2017 haftalık burç)

22 Mayıs günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Ay ve Venüs transitleri bazında güvenliğine, sosyal ve siyasi konulara, Yengeç burcu olan Deniz Baykal'a, MİT'e (Milli İstihbarat) dikkat etmesi gerekebilir. (Mayıs 2017)

22 Mayıs günü Rıza Zarrab'ın da MİT'e (Milli İstihbarat), CIA'ye (Amerikan Haber Alma), kendi güvenliğine, sosyal ve siyasi konulara dikkat etmesi gerekebilir.

26 Mayıs Cuma günü ise Ay Transiti İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Kişisel olarak Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar Tr Ay.dan hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. 26 Mayıs günü her türlü iletişimde, askeri konularda, sosyal ve siyasi konularda, hukuk ve yasalarda, Büyük kurum ve kuruluşlarda güvenlik önlemleri artabilir, üretim ve verim artabilir.

28 Mayıs Pazar günü de Neptün Transiti +5 katsayısında olacağından Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar Neptün hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler.

Bütün bir hafta Venüs düşük katsayıda olacağından Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden konularda yavaşlık, grev benzeri aksaklıklar yada talepkarlıklar olabilir.

Bütün bir hafta Jüpiter düşük katsayıda olacağından Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden konularda abartılı davranışlar ve fanatiklikler olabilir.

Bütün bir hafta Uranüs yüksek katsayıda olacak ama Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden konularda huzursuzluklar olabilir. Örneğin yer altını sembolize eden Akrep burcu yüzünden depremlerde artışlar olabilir. Gizli saklı örgütler içinde huzursuzluklar olabilir.

Bütün bir hafta Plüton düşük katsayıda olacağından Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden konularda olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) olabilir. Örneğin Akrep burcu olan Türkiye'nin katsayısı Plüton yüzünden düşeceğinden hafta boyu bilhassa 22 Mayıs ve civarı Türkiye'nin ülke bazında keyfini kaçırıcı şeyler olabilir. Türkiye - Suriye, Türkiye - Irak yada Türkiye - NATO arasında olumsuzluklar olabilir. (Yumuşatarak söylüyorum) 22 Mayısdan 2 gün sonra (24 - 25 Mayıs) Brüksel'de yapılacak NATO zirvesi de olumsuz etkiler alabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Yay burcu olduğundan ve Jüpiteri sembolize ettiğinden başta Yengeç burcu olan Almanya Başbakanı Merkel olmak üzere, Amerika, Irak, Koç burcu olan NATO, Selahattin Demirtaş, Oğlak burcu olan Devlet Bahçeli, Terazi burcu olan İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin Cumhurbaşkanından olumsuz etkiler alabilir.
 

22 Mayıs ve civarı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Jüpiter bazında (yabancı ülke ve kültürler) Rusya Başkanı Putin ile arası bozulurken ABD Başkanı Trump'a daha çok yaklaşabilir. Bu arada Natal Marsı Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Yay olan Rusya Başkanı Putin'in de Tr Jüpiter bazında Yengeç burcu ABD devletine karşı olumsuz etki verirken Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a karşı olumlu etkiler verebileceği görülmektedir. Yani Putin Tr Jüpiter bazında Amerikan devletine olumsuz ama Başkanına olumlu etkiler verebilir. Durum biraz karışık !

Bütün bir hafta Plüton düşük katsayıda olacağından Natal Marsı Akrep olan Kuzey Kore ile Natal Güneşi Yengeç olan ABD arasında yüksek oranda bir gerilim de olabilir.

22 Mayıs haftası boyunca Akrep burcu Türkiye Uranüs transitini sembolize eden Natal Güneşi ve/veya Marsı Kova burcu olan Yunanistan'dan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden ve MHP içindeki bazı gelişmelerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(22 Mayıs 1.ev Ay, Venüs, 7.ev Jüpiter, 10.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 4.ev, 10.ev, 1.ev, 7.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(22 Mayıs 12.ev Ay, Venüs, 6.ev Jüpiter, 9.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 3.ev, 9.ev, 12.ev, 6.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_14.html


Yükselen İkizler
(22 Mayıs 11.ev Ay, Venüs, 5.ev Jüpiter, 8.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 2.ev, 8.ev, 11.ev, 5.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_69.html


Yükselen Yengeç
(22 Mayıs 10.ev Ay, Venüs, 4.ev Jüpiter, 7.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 1.ev, 7.ev, 10.ev, 4.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_90.html


Yükselen Aslan
(22 Mayıs 9.ev Ay, Venüs, 3.ev Jüpiter, 6.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 12.ev, 6.ev, 9.ev, 3.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_10.html


Yükselen Başak
(22 Mayıs 8.ev Ay, Venüs, 2.ev Jüpiter, 5.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 11.ev, 5.ev, 8.ev, 2.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_24.html


Yükselen Terazi
(22 Mayıs 7.ev Ay, Venüs, 1.ev Jüpiter, 4.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 10.ev, 4.ev, 7.ev, 1.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_32.html


Yükselen Akrep
(22 Mayıs 6.ev Ay, Venüs, 12.ev Jüpiter, 3.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 9.ev, 3.ev, 6.ev, 12.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_52.html


Yükselen Yay
(22 Mayıs 5.ev Ay, Venüs, 11.ev Jüpiter, 2.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 8.ev, 2.ev, 5.ev, 11.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_7.html


Yükselen Oğlak
(22 Mayıs 4.ev Ay, Venüs, 10.ev Jüpiter, 1.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 7.ev, 1.ev, 4.ev, 10.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_11.html


Yükselen Kova
(22 Mayıs 3.ev Ay, Venüs, 9.ev Jüpiter, 12.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 6.ev, 12.ev, 3.ev, 9.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_25.html


Yükselen Balık
(22 Mayıs 2.ev Ay, Venüs, 8.ev Jüpiter, 11.ev Plüto Dikkat, Hafta boyu 5.ev, 11.ev, 2.ev, 8.ev Dikkat!)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/05/22-28-mays-2017-haftalk-burc-astroloji_78.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..