Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '18

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Ocak 2018 Haftalık Burç Astroloji: 26 Ocak Ay, Merkür, Plüto Süper ama 28 Ocak Dikkat !

22 - 28 Ocak 2018 Haftalık Burç Astroloji: 26 Ocak Ay, Merkür, Plüto Süper ama 28 Ocak Dikkat !
 

haftalık astroloji


19 Ocak haftasında başlayan Venüs transitinin katsayı düşürmesi ve bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını çift yönde olumsuz etkilemesi 22 Ocak haftası boyunca da devam edecektir. Venüs transiti yüzünden hafta boyu her türlü iletişimde, hizmetlerde, işçi ve çalışanlarda, günlük rutin işlerde bir yavaşlama oluşabilir. Hatta bu durum işçi ve çalışanların grev yapmasına kadar gidebilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişilerin Tr Venüs yüzünden katsayıları düşeceğinden Tr Venüsün bulunduğu eve göre her zamankinden daha kararsız, talepkar ve ağırkanlı olabilirler. Venüsü sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişiler Tr Venüs kendi haritalarında hangi evdeyse o konularda kendi kendilerini de olumsuz yönde etkileyebilirler yada kendileri gibi başka Boğa ve Terazi burçlarından olumsuz etkiler alabilirler. (Ocak 2018 burç) (haftalık burç)

Hafta boyu Güneş Transiti de düşük katsayıda olmaya ve Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Bilhassa Koç ve Terazi burçları hafta boyu Tr Güneş ve sembolize ettiklerinden son derece olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcu genel olarak yeni başlangıçları, asker, polis ve güvenlik birimlerini, Natal Güneşi Koç burcundan kişileri sembolize etmektedir. Terazi burcu ise sosyal ve siyasi konuları, her türlü ikili ilişkileri (evlilik, ortaklık, partnerlik, vs), siyasetçileri, diplomatları, Natal Güneşi Terazi burcundan kişileri sembolize etmektedir. Ancak Terazi burcunun katsayısı Tr Venüs yüzünden düşeceğinden hafta boyu Terazi burcu aynı zaman da talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişileri de sembolize etmektedir. Bu kişiler Tr Güneşi sembolize eden ülkelerin tanınmış ve nüfuzlu kişilerinden, egoist ve baskın kişilerinden olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin grev yapan işçi ve çalışanlar olursa baskın ve egoist patronlarından olumsuz etkiler alabilirler. Talepkar kişilerin taleplerine karşılık bulamayacağı ve çatışmanın çıkabileceği bir hafta olabilir. (haftalık astroloji)

Hem Güneş hem de Venüs transitleri 24 ve 28 Ocak günleri -2 katsayısında olup bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık astroloji) (Ocak astroloji)
 

24, 28 Ocak
Tr Güneş ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, BM, AB / DHKP-C /Fenerbahçe, Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk,Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani

24 ve 28 Ocak günleri bilhassa Tr Güneş ve Tr Venüsden hem Natal Güneş hem de Natal Mars bazında son derece olumsuz etki alacak kişiler: Suriye, Azerbaycan, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi
 

Türkiye'nin İsrail ve İsrail Başbakanı Netanyahu'ya dikkat etmesi gerekebilir !
Yukardaki tablodan ülkemiz Türkiye'Nin ve İYİ Partinin Güneş ve Venüsü sembolize eden şeylerden son derece olumsuz etkiler alabileceği görülmektedir. Ülkemiz Türkiye'nin İsrail'e, Suudi Arabistan'a, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya son derece dikkat etmesi gerekebilir. İYİ Partinin kendi içinde Venüs ve Güneşi sembolize eden kişiler yüzünden bir takım karışıklıklar çıkabilir. Ayrıca İYİ Partinin AKP, CHP yada HDP'ye de dikkat etmesi gerekebilir. (2018 Ocak burç)

Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Güneş ve Venüsü sembolize eden şeylerden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Örneğin Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye son derece dikkat etmesi gerekebili. Hafta boyu Filistin - İsrail gerilimi iyice artabilir. (2018 haftalık burç)

24 ve 28 Ocak günleri İran ve Başkanı Ruhani de Güneş ve Venüsü sembolize eden şeylerden, sosyal ve siyasi konulardan, toprak paylaşımlarından olumsuz etkiler almaya devam edebilirler.

Hafta boyu Güneş ve Venüsün olumsuzluklarına karşın Tr Merkür ve Tr Plüto yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarına son derece olumlu fırsatlar sunabilir. Bilhassa 27, 28 Ocak günleri Tr Merkür Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarına çift yönde olumlu fırsatlar sunabilir. 27, 28 Ocak Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Tr Merkür hangi evimizdeyse o konularda son derece iletişimci, becerikli, akıllı kişilerle karşılaşabiliriz. Yada Tr Merkür hangi evdeyse o konularda olumlu haberler alabiliriz. Tr Plüto hangi evimizdeyse o konularda olumlu değişimler olabilir. Örneğin Tr Plüto 6.evimizdeyse sağlık konusunda olumlu değişimler yaşayabiliriz, eski rutin işlerin yerine yeni rutin işler yada hizmetler gelebilir. (Ocak 2018)

Hafta boyu Tr Plütonun katsayısı yüksek olacağından ülkemiz Türkiye her ne kadar Tr Güneş ve Tr Venüsden olumsuz etkiler alsa da Türkiye'Nin ve bütün Akrep burçlarının yıldızı parlayacak ve daha görünür hale geleceklerdir. Aynı şekilde Tr Merkürün katsayısı yüksek olacağından İkizler ve Başak burçlarının da yıldızı parlayacak başka transitlerden olumsuz etkiler alsalar da kendilerini daha iyi ifade etme fırsatları bulacaklardır.

26 Ocak Cuma günü Ay, Merkür ve Plüto transitlerinin katsayısı +5 seviyesinde olup haftanın en yüksek değerlerine ulaşacaktır. 26 Ocak günü Tr Ay.dan Natal Marsı bütün burçlar ama bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçları olumlu etki alırken, Tr Merkür ve Tr Plütondan Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. 26 Ocak günü hem Tr Ay, hem Tr Merkür hem de Tr Plütondan olumlu etki alan burçlar Natal Marsı Başak, Balık olanlardır. 26 Ocak günü Natal Marsı Başak, Balık olanlar Ay, Merkür, Plütondan son derece olumlu fırsatlar elde edebilirler.
 

26 Ocak
Ay, Merkür, Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Başak, Balık olanlar

Ermenistan, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
26 Ocak Natal Marsı Balık olan Mehmet Altan olumlu bir haber alabilir !
26 Ocak günü Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İlker Başbuğ gibi isimlerin Ay, Merkür ve Plüto hangi evlerindeyse o konularda olumlu etkiler almaları olasıdır. Güneş ve Venüsden olumsuz etkiler alan İran'ın 26 Ocak Cuma günü Ay, Merkür ve Plütondan olumlu etkiler alması olasıdır. Tutuklu bulunan Mehmet Altan'ın (11.01.1953) Natal Marsı Balık olduğundan Ay, Merkür ve Plütonu sembolize eden şeylerden olumlu etkiler alması olasıdır. Belki de bir tahliye haberi alabilir yada tahliyesi ile ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir.

Dünya genelinde 26 Ocak günü Başak (işçi ve çalışanlar, sağlık ve hizmet sektörü, Marsı Başak olanlar, haritamızda Başak burcuna düşen ev) ve Balık (Devlet kurumları, başka devletler, şirket ve vakıflar, Marsı Balık olanlar, haritamızda Balık burcuna düşen ev) burçlarını sembolize eden şeyler Ay (güven ve üretkenlik), Merkür (olumlu haberler) ve Plütondan (olumlu değişimler) olumlu etkiler alabilir.

Uranüs hafta boyu genelde yüksek katsayıda ama 25, 28 Ocak Uranüs +4 olmasına rağmen Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkilemeye devam edebilir. Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını sembolize eden şeyler ise Tr Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler.

Deprem - Akrep burcunun en fazla olumsuz etki aldığı günler:
28 Ocak Akrep burcu deprem yapıcı Transitlerden -7 seviyesinde olumsuz etki alabilir.
Bunlar Tr Güneş (-2), Tr Mars (-1), Tr Uranüs (+/-4)

Hava, Kara, Deniz yolculukları
28 Ocak İkizler ve Yay burcu iletişimi engelleyici Transitlerden -7 seviyesinde olumsuz etki alabilir.
Bunlar Tr Güneş (-2), Tr Venüs (-2), Tr Mars (-1), Tr Satürn (-1), Tr Neptün (-1)

Para konuları
28 Ocak Boğa burcunu sembolize eden para konuları -9 seviyesinde olumsuz etki alabilir.
Bunlar Tr Güneş (-2), Tr Venüs (-2), Tr Mars (-1), Uranüs (+/-4)
 

28 Ocak Haftanın en yoğun günü !
Yukardaki tablodan anlaşılacağı üzere 28 Ocak -7 katsayısı ile haftanın en yoğun gün olup hava, kara, deniz yolculuklarına, para konularına ve zayıf fay hatlarında depremlere dikkat etmek gerekebilir.

Transitlerin katsayıları ve burçlar

Tr Güneş
22, 23, 24**, 25, 26, 27, 28** Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Aslan olanların katsayısı düşebilir.

Tr Ay
22, 26, 27, 28 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı artabilir.
23, 24, 25 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı düşebilir.

Tr Merkür
22 - 28 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri İkizler/Başak olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Venüs
22, 23**, 24**, 25, 26**, 27, 28** Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Boğa/Terazi olanların katsayısı düşebilir.

Tr Mars
22 - 27 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Koç olanların katsayısı yükselebilir.
28 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Koç olanların katsayısı düşebilir.

Tr Jüpiter
22 - 28 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yay olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Satürn
22, 23, 26, 27, 28 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı düşebilir.
24, 25 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Uranüs
22 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Kova olanların katsayısı düşebilir.
23 - 28 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Kova olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Neptün
22, 23, 25, 27 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı yükselebilir.
24, 26, 28 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı düşebilir.

Tr Plüto
22 - 28 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Akrep olanların katsayısı yükselebilir.

Not: (**) -2 ve daha düşük seviyede

Yukardaki tablodan Natal gezegenleri bilhassa Boğa, Terazi ve Aslan olanların Natal gezegenlerinin katsayıları çok düşebilir ve hem kendilerini hem de başka kişileri olumsuz yönde etkileyebilirler. Her bireyin Natal gezegenlerinin katsayısı doğduğu güne göre değişmektedir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için:  http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(11.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 2.ev Ay, 10.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(10.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 1.ev Ay, 9.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_14.html


Yükselen İkizler
(9.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 12.ev Ay, 8.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_43.html


Yükselen Yengeç
(8.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 11.ev Ay, 7.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_35.html


Yükselen Aslan
(7.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 10.ev Ay, 6.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_16.html


Yükselen Başak
(6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 9.ev Ay, 5.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_75.html


Yükselen Terazi
(5.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 8.ev Ay, 4.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_13.html


Yükselen Akrep
(4.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 7.ev Ay, 3.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_91.html


Yükselen Yay
(3.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 6.ev Ay, 2.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_39.html


Yükselen Oğlak
(2.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 5.ev Ay, 1.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_7.html


Yükselen Kova
(1.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 4.ev Ay, 12.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_58.html


Yükselen Balık
(12.ev Güneş, Venüs Dikkat, 26 Ocak 3.ev Ay, 11.ev Merkür, Plüto Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2018/01/22-28-ocak-2018-haftalk-burc-astroloji_55.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..