Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '12

 
Kategori
Astroloji
 

22-28 Ekim: Bayram'da Akrepler, Koçlar, Yaylar, İkizler Dikkat!

22-28 Ekim: Bayram'da Akrepler, Koçlar, Yaylar, İkizler Dikkat!
 

Astroloji


Bayram geliyor herkes Suriye'den ateşkes bekliyor ! Keşke ateşkes olsa! Olsa bile gökyüzünün konumu çok gergin. Bilhassa Bayramın ilk 3 günü yani 25, 26 ve 27 Ekim günleri Akrepler, Koçlar, Yaylar ve İkizler için gerilimli günler olabilir.

Satürn Akrep burcunda Pazartesi iyi konumda ama Satürn, Güneş ile birlikte Akrep burcunda Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi, Pazar kötü konumda olacak. Şöyle ki;

Pazartesi patron ve başkan konumundaki kişiler, gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı daha sabırlı olabilirler. Yada bu kişiler bir takım gizli kalmış konularla ilgili disiplinli bir çalışma içine girebilirler. Ama Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi, Pazar günleri gizli saklı işlerle uğraşanlar hem Güneşden hem de Satürnden kötü etkiler almakta. Bu yüzden hem göz önündeki tanınmış kişilerden hem de patron, başkan konumundaki insanlardan yasak ve sansürlerle, gurur, kibir veya egoistlikle karşı karşıya kalabilirler. Gizli saklı işler yapanların bu günlerde yaptıkları gizli işler ortaya çıkabilir. Kişisel olarak Pazartesi günü Akrepler Oğlaklardan olumlu etkiler almakta ama Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi, Pazar günleri Akrepler, hem Aslanlardan hem de Oğlaklardan kötü etkilenebilirler. Bu günlerde Akreplerin kariyerleri, patronları, çocukları, hobileri ile ilgili sorunları ortaya çıkabilir. Akrepler bu günlerde hobilerini yaparken, eğlenirken yada iş hayatlarında daha dikkatli olsunlar. Aslında bu durum bir tek Akrepleri değil astrolojik haritamızda Akrep burcu hangi evimize denk geliyorsa o evle ilgili konuları etkileyecek.

Jüpiter İkizler burcunda Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan İkizler burcunu ilgilendiren her şey Jüpiter.den kötü etkiler almakta. Yine bu günlerde hukuk ve yasalarla ilgili sorumsuzluklar haber olabilir. Bazı fanatik yada idealist kişiler boylarını aşan sözler söyleyebilirler. Yabancı ülkelerin sorumsuzluğu yüzünden komşularla yada yakın çevre ile ilişkilerimiz bozulabilir. Döviz kurları ile ilgili oynamalar tüccarları olumsuz etkileyebilir. Öğrenciler, öğretim görevlileri yada din adamlarının yapacağı sorumsuzluklar yada fanatiklikler de haber olabilir. Fanatik ve idealist kişiler iletişimi olumsuz etkilemeye devam edebilir. Örneğin fanatik ve idealist kişiler yolları kesebilir, ilköğretim ve okulları olumsuz etkilemeye devam edebilir. Kişisel açıdan İkizler burçları hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim, uzak ülkelere yolculuklar konularında sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler. Bu konularda İkizler burçları kendi işlerini kendileri halletsinler, başkalarına devretmesinler. Özellikle de Yay burçlarına karşı dikkatli olsunlar. Yay burçları ise yakın çevrelerine karşı sorumsuz olacakları günlerdeler. Yay burçlarının ağızlarından istemedikleri kelimeler çıkabilir, iletişim konularında dikkatli olsunlar.

Uranüs Koç burcunda Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri bazı asi yada devrimci kişilerden huzursuz olabilirler. Bir takım projeler yada gruplar polis ve güvenlik birimlerini rahatsız edebilir. Bu günlerde yeni başlangıçlar yapmak da doğru olmayabilir çünkü çeşitli aksilikler yada hesapta olmayan olaylar çıkabilir. Baz teknolojik aletler yada gelişmeler güvenliğimizi tehdit eder hale gelebilir. Kişisel olarak Koç burçları Kova burçlarına karşı dikkat etsinler. Kovalar Koçların huzurunu kaçırabilir. Ayrıca Koç burçlarının geleceğe ait plan ve projelerinde aksilikler çıkabilir. Kova burçlarının ise başları polis ve güvelik birimleri ile derde girebilir.

Mars Yay burcunda Cuma günü kötü konumda olduğundan uzak ülkelere karşı kavgacılık, saldırganlık yada kabalık söz konusu olabilir. Bu arada Yay burcununun yönetici gezegeni Jüpiter de İkizler burcunda kötü konumda olduğundan yabancı ülkeleri ilgilendiren kavga, saldırı ve kabalıklarla ilgili haberler de gündeme gelebilir. Yay burcunu sembolize eden diğer unsurlar ise öğrenciler, öğretim görevlileri, din adamları, idealist ve fanatik kişiler polis ve güvenlik birimleri tarafından saldırı ile karşı karşıya kalabilirler. Bu kişiler arasında kavgalar çıkabilir. Kişisel açıdan Koçlar Yay burçlarına karşı saldırgan davranabilirler. Koçların uzak ülkeler, yüksek öğrenim, hukuk ve yasalarla ilgili problemleri çıkabilir. Yay burçlarının başı da polis ve güvenlik birimleri ile derde girebilir.

Ay Salı gün Kova burcunda en iyi konumda, Kovayı simgeleyen Uranüs de Koç burcunda iyi konumda bu demektir ki, bazı bilimsel gelişmeler yada teknolojik aletlerle ilgili üretimler polis ve güvenlik birimlerinin işine yarayacak. Vatansever kişiler de insanlık ve demokrasi adına uğraşanlarla el ele verip polis ve güvenlik birimlerine destek verecekler. Kişisel olarak Yengeç burçları Kova burçlarını olumlu yönde etkileyebilir. Ayrıca Salı günü Kovalar ev yada gayrimenkulle ilgili konularda sağduyu sahibi olacaklarından bu gibi konularda işlem yapacaklarsa ön sezilerine güvenebilirler. Kovalar Salı günü çok üretken olacakları bir gündeler. Yengeçler de bu günde kendilerini arkadaş ve tanıdıkları arasında huzurlu bulacakları bir gündeler. Yengeçler Salı günü grup ve organizasyonlarda üretken ve verimli olabilirler.

Ay Cumartesi ise Koç burcunda kötü konumda olduğundan bazı vatansever kişiler polis ve güvenlik birimlerine karşı aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler. Kişisel açıdan Yengeç burçları Koç burçlarına karşı aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler. Ayrıca Yengeçler bu günde güvenliklerinden de endişe duyabilirler. Yengeçlerin yeni başlangıçlar yapmaması gereken bir gün. Koç burçlarının da üretkenliklerinin düşeceği bir gün. Bazı ev yada gayrimenkulle ilgili işler Koç burçlarını tedirgin edebilir.

Perşembe günü Plüto Oğlak burcunda en iyi konumunda olduğundan patron yada başkan konumundaki kişileri olumlu değişimler yada yenilikler bekliyor. Bankacılık, borçlar ve vergiler konularında olumlu değişiklikler gündeme gelebilir. Ancak bu olumlu değişiklikler yada yenilikler gizli saklı işler yapanların işine gelmeyecek çünkü Plüto.nun yönetici gezegeni Satürn Akrep burcunda kötü konumda. Kişisel açıdan Akrep buçları Oğlak burçlarını olumlu yönde etkileyecek ama Akrepler Oğlaklardan olumsuz etki alacak. Oğlaklar Akreplere karşı soğuk, katı ve kuşkucu davranabilirler. Yani Akrepler patronlarından yada Oğlak burçlarından umduklarını bulamayabilirler.

Haftanın en yoğun günleri Perşembe, Cuma ve Cumartesi gözüküyor. Özetlersek bilhassa bu günlerde polis ve güvenlik birimleri ile idealist ve fanatik insanlar arasında çatışmaya varabilecek durumlar olabilir. Ayrıca uzak ülkeler ve komşularımızla aramız daha da gerginleşebilir. 26 Ekim Cuma günü Mars.ın Yay burcunda kötü konumda oluşu ile uzak ülkelere saldırılar yada kabalıklar gündeme gelebilir. Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerle uğraşanlar (örgütler, gruplar, vs.) ise hem medyatik hem de başkan ve patron konumundaki insanlar tarafından hedef tahtası haline gelebilirler. Aslında ülkemiz de bir Akrep burcu ülkesi olduğundan bu durum bir yandan Türkiye'yi de etkileyebilir. Kişisel açıdan Akrepler, Yaylar, İkizler ve Koçlar dikkatli olsunlar.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..