Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '09

 
Kategori
Astroloji
 

22-28 Şubat 2009 Zeynep Kocasinan'ın haftalık astroloji değerlendirmesi

22-28 Şubat 2009 Zeynep Kocasinan'ın haftalık astroloji değerlendirmesi
 

1. Koç Burcu (21 Mart -20 Nisan):

Gayret gerektiren bir dönemi tamamladınız. Şimdi bu hafta kendinizi ve fiziksel bedeninizin ihtiyaçlarına ilgi gösterin. Bedeninizi nasıl ihmal ediyorsunuz? Beslenmenize özen göstermeye başlamak için iyi bir dönem. Oğlak ve Koç burçları gibi fiziksel başta olmak üzere yaşamınızın tüm alanlarını beslemeniz gerekiyor. Bugüne kadar aldığınız yolda kaynaklarınızı kullandınız, tükenmediniz ama tazelenme, yenilenme, beslenme ihtiyacı var.

2. Boğa Burcu (21 Nisan-21 Mayıs):

Bu haftadan başlayarak gelecek dört hafta ile dört ay içerisinde duygusal olarak özellikle duygusal olarak kendinizi zengin hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Size doyum hissi verecek olan maddi hediyeler ve eşyalarda karşınıza çıkabilir. Yaşamınızdaki Yengeç burcu insanları ve/ya ailenizden mücevher, bilgisayar, giyim veya sizin tarafınızdan lüks sayılan bir şeyler verebilirler. Size duyulan sevgiyi hissedeceksiniz. Size sunulanları her zaman şükran ve içten teşekkür ile kabul edin. Dengeyi ihmal etmeyin.

3. İkizler Burcu (22 Mayıs-21 Haziran):

İstediğiniz mutlu ilişkileri yaşamak için kendinizi sevmeniz gerekiyor. Bu hafta sevginizi paylaşabileceğiniz insanlara ve ortamlara bakmaya ne dersiniz? Yaşamınızda size nerelerden sevgi geliyor? Sizi mutlu edecek olan ilişkilerde karşılıklı denge, eşitlik gerekiyor. Sevgiyi verme ve alma kapasiteleriniz dengelemek istiyor. Bu hafta dünyaya sevgi dolu gözler ile bakmaya özen gösterin.

4. Yengeç Burcu (22 Haziran-23 Temmuz):

Gösterdiğiniz sevgi ve ilgiye rağmen bunun kıymetini bilmeyen insanlara artık kendinizden daha fazla vermeyi bırakma zamanı. Kimi insanları mutlu etmeniz, tatmin etmeniz, isteklerini karşılamanız mümkün değildir. Ne verseniz yetmez. Sevginizi kıymetini bilebilecek olan kimlere yönlendirebilirsiniz? “Yeni projeler başlatmayı severim” sizin için haftanın onaylaması.

5. Aslan Burcu (24 Temmuz-23 Ağustos):

Hayatınızdaki Koç burcu insanları ile olan ilişkilerinizde doğru ve dürüst olmaya gayret edin. Zihniniz, kalbiniz ve davranışlarınızda net olarak hareket etmeniz gerekiyor. Bu hafta alacağınız kararlarda da buna dikkat edin. Eğer zihin, kalp ve hareketleriniz birbiri ile uyum içinde değilse, karar almayın, harekete geçmeyin, olayların netleşmesini bekleyin. Eğer tüm yönlerden birlik hissi varsa çok kuvvetli olarak harekete geçebilir ve yol alabilirsiniz.

6. Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül):

Aileniz ile ilgili konuları ele almak için uygun bir hafta. Eski korkular, sizi rahatsız eden eski alışkanlar, eski aileden gelen kalıplar kendini gösterebilir. Endişeye gerek yok. Bunları bırakabilmeniz için neler oldukları ile tekrar karşılaşmanız gerekebilir. Yaşamınızdaki Boğa burcu insanları ile olan ilişkilerinizi bu hafta ele almak isteyebilirsiniz. Çözümler için iç sesinize başvuracaksınız. Size yol gösterebilecek, örnek olabilecek bir öğretmen ile karşılaşabilirsiniz; ancak unutmayın son sözü söyleyen mutlaka Sizin iç sesiniz olsun.

7. Terazi Burcu (24 Eylül-22 Ekim):

İyi bir hazırlık haftası. Sizi yoran, tedirgin eden ortamlarda bulunmayın. Bu hafta boyunca sevildiğinizi bildiğiniz, güvende hissettiğiniz insanlar ile ve çevrelerde bulunun. Yapmak istediklerini başarabilmek için arada kendinizi korumaya almanız ve daha önce ilgilenmeye fırsat bulamadığınız konu ve detaylar ile ilgilenmeniz gerekiyor. Eğer yaşamınızda değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız, öncelikle hazırlıklarınızı tamamlayın. Duygusal olarak hazır olmak fiziksel hazırlıklar kadar önemli.

8. Akrep Burcu (23 Ekim-22 Kasım):

Yaşamınızdaki Aslan Burcu insanları yaratıcılığınızı nasıl kullanabileceğinize dair fikir verebilir, ve hayatınızdaki Aslan insanları ile çözülmeyi bekleyen eski konular varsa, bunları tatlılık ile ele almanın zamanı. Kendi kişisel gücünüzü ve farklılığınızı ifade etme ihtiyacınızı karşılamadan mutluluğu tam yaşamanız mümkün değil. Duygularınızı size engel olarak görmeyin; duygularınız sizin kuvvetiniz olabilir.

9. Yay Burcu (23 Kasım-22 Aralık):

Yanlış anlaşmaları aşma zamanı geldi. Bazen herhangi konuda sizin için nelerin uygun olduğunu net olarak ifade etmiyorsunuz. Anlaşılmamak sizi üzüyor. Kimlere karşı kendinizi, inandığınız, doğru bulduğunuz şeyleri ifade etmekte zorlanıyorsunuz? Açıklık zayıflık değildir. Tam tersine sağlam ve ölçülü şekilde ama net ifade edilen kendine güven ile sadece kendi yaşamınızı değil çevrenizde iletişimde olduğunuz insanların da yaşamlarını açabilirsiniz. Özellikle Yay burcu insanları ile direkt iletişim kurarak sorunları aşabilirsiniz.

10. Oğlak Burcu (23 Aralık-20 Ocak):

Yarım kalan hangi işleriniz var? Organizasyon yapmak için, tamamlanmayı bekleyen işler ve detayları tamamlamak için doğru bir hafta. Geçmişten gelen ve tamamlanmayı bekleyen hangi işleriniz var? Yarım kalmış şeyleri tamamlamak, size tamlık hissi verecek. Yaşamınıza düzen ve güzellik getirmek için etkili bir hafta. Bunları yaparken sizin için anlam ifade eden konulardan başlayın. Başak burcu insanlarının belki daimi olarak kullanabildiği özellikleri bu hafta sizde kuvvetli olarak değerlendirebilirsiniz.

11. Kova Burcu (21 Ocak – 18 Şubat):

Bu hafta normalde zorlu olan kişiler ve durumlarda etkili iletişim sağlayabilirsiniz. Sadece sözleriniz ile değil davranışlarınız ile, yüreğinizde hissettikleriniz ile de iletişim kurmakta olduğunuzun farkında olun. Bu hafta kendinizi ifade etmek istediğinizde doğru zamanı yakalamak çok daha kolay olacak. İş ve özel yaşamınızda size zorlu gelen durumlar etkili iletişim ile çözülmekten öte farklı olumlu bir şekle dönüşebilir. Yeteneklerinize güvenin.

12. Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart):

Kendinize değer vermek ve saygı duymak bir lüks değil sizin olmak için doğduğunuz insan olmanız için gerekli. Bağımsız, özgür ve uyum içinde var olabilmek için kendinize yetebilecek bilgiye sahip olduğunuza dair inancınızı tazelemeniz gerekiyor. Bu hafta sezgilerinizin sesini dinleyin. Size ait kaynaklarınız hakkında neler söylüyor? Zor zamanlarımızda bizi kurtaracak olan vahalar ararız; ama suyu tükenmeyen zengin kaynakları olan vaha dışarıda değil içimizdedir. Bol su içmek bu hafta size çok iyi gelecek.

*

Özellikle Balık burçlarına olmak üzere bu hafta bol su içmenizi öneriyorum.

Sevgi, sağlık ve neşe dolu günler sizinle olsun.

Z.

 
Toplam blog
: 132
: 1125
Kayıt tarihi
: 04.11.07
 
 

Üsküdar Amerikan Kız Lisesi'ni birincilikle bitirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde Cornell Üniv..