Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '21

 
Kategori
Astroloji
 

22 Ağustos Kova Dolunayı

Egodan Özgürleşmek
22 Ağustos Pazar İstanbul saatiyle 15:01’de yaz mevsiminin ikinci Kova dolunayı gerçekleşecek. Önemli bir kraliyet yıldızına denk gelen bu dolunaya Jüpiter eşlik ediyor. Kova’nın ifade ettiği özgürlük, bireyselliğin korunması ve sosyalleşme isteği, Jüpiter’in de etkisi ile bu dönemde her zamankinden fazla olacak. 
Sosyalliğin artacağı dolunay döneminde bir yandan da bireysel alanımızı korumaya gayret edeceğiz. Bu sınırı geçmek isteyenlere beklenmedik tepkiler verebiliriz.
Aniden gelişen ve büyüyen olaylar gündemi meşgul edebilir. Jüpiter hem olayları alevlendirecek hem de inançlarla ilgili konuları öne çıkaracak.
İki haftalık dönemde kararlarımız, tepkilerimiz duygusal olmayacak. Hatta duygularımızdan biraz uzaklaştığımız bir dönemdeyiz.
Bu dolunay aynı zamanda güçlü olanın gücünü nasıl kullandığı sorgulatacak. Aslan Yeniayının etkisi altında olduğumuz 8-22 Ağustos arasını nasıl değerlendirdiğimizin sonuçlarını göreceğiz. Yeniayın bize getirdikleriyle yüzleşerek mi ilerledik, yoksa kibrimize mi yenik düştük? Bu süreçte daha çok egomuzdan ne kadar özgürleşebildik, bunun neticesini alacağız. 
Durumların, süreçlerin netleşmesi, sürüncemede kalan konuların sonuçlanması yaşanacak.
Yine öncelikli konuların başında ilişkiler yer alıyor. Bu dolunay ikili ilişkilerde gerçekten ne istediğini bilenlere destek verecek. Geçmişe dair problemli konular bugünlerde bir anda sonuçlanabilir.
Maddi konularda bir takım yapılanma fırsatları gelişebilir. Eğitimde ve ticari konulardaki belirsizlikler de nispeten şekillenecek. 
Kalp ve tansiyon hassasiyeti devam ettiğinden bu konularda dikkatli olmak bu dönemde de önemli.
Dolunaydan doğum haritalarında sabit burçların (Aslan-Akrep-Kova-Boğa) 29 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 19-25 Ağustos, 19-25 Kasım, 15-21 Şubat, 17-23 Mayıs doğumlular daha yoğun etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak;
YÜKSELEN KOÇ
Sosyal hayatın daha hareketlendiği bir dönem olacak. Aşk hayatında egoyu ön planda tutan bir davranış sergilemediyseniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatında da kazanç getirecek fırsatlarla karşılaşılabilir.
YÜKSELEN BOĞA
İşle ilgili konuların güzel sonuçlanacağı, kazançların artacağı bir dönem olacak. Ailevi konularda kendi isteklerinizle, karşı tarafın istekleri arasında denge kurabildiyseniz bu dönemdeki akış olumlu olacaktır. Aşk hayatında güzel gelişmeler olabilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Yurt dışı bağlantılı işlerin ve eğitim konularının gündemde olacağı bir dolunay. Yakın çevreyle olan ilişkilerde sabit fikirle davranılmadıysa bu dönemde olumlu geri dönüşler alınacaktır. Sıkışık hissedilen konularda ani çözümlenmeler yaşanabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Giderlerin, borçların düzene koyulmaya çalışıldığı bir dönem olacak. Harcamalar konusunda keyif odaklı davranılmadıysa bu günlerde olumlu gelişmelere şahit olabilirsiniz. Arkadaşlardan destek alınan, iletişimi yoğun günler kapıda.
YÜKSELEN ASLAN
İkili ilişkilerin, iş birliklerinin olumlu hareketleneceği bir dönem olacak. Bireysel isteklerin gerektirdiği sorumluluklar alınmışsa güzel gelişmeler yaşanabilir. Finansal konularda, işe ilgili alanlarda çıkacak fırsatlar değerlendirilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Günlük akış, çalışma hayatı hareketlenecek. İhmal edilen, geri plana atılan konulara önem verildiyse bu alanlarda güzel sonuçlanmalar yaşanabilir. Eğitim ya da yurt dışı bağlantılı konularda fırsatlar gelişebilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Aşk hayatını, keyifli vakit geçirmeyi destekleyen bir dolunay olacak. Arkadaş ilişkilerinde bencil davranılmadıysa bu dönem daha olumlu geçecek. Giderleri azaltabilir, bu konuda bazı düzenlemeler yapabilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
Evle ya da ebeveynlerle ilgili konularda belirsizliklerin netleşeceği bir dolunay olacak. İşle ilgili konularda ego ön planda tutulmadıysa bu dönemde olumlu geri dönüşler alınacaktır. Sosyal çevrenin ve ikili ilişkilerin destekli olacağı bir dönem.
YÜKSELEN YAY
Yakın çevreyle olan iletişimin hareketleneceği, eğitimlerin, kısa seyahatlerin artacağı bir dönem. Ön yargılardan uzaklaşılabildiyseniz bu dönemde değişik fikirleri hayata geçirebilirsiniz. İşle ilgili konularda da bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
Kazançları hareketlendirecek, kendini daha hissettirecek bir dolunay olacak. Son dönemde yaşanan çatışmalarda bencil davranılmadıysa güzel geri dönüşler alabilirsiniz. Keyifli seyahat planları da yapılabilir.
YÜKSELEN KOVA
Hayatın pek çok alanında yaşanan belirsizliklerin sonuçlanabileceği, önemli bir dolunay olacak. İkili ilişkilerde ego ön planda tutulmadıysa bu dönemde güzel gelişmeler yaşanır. Evle ve aile ile ilgili yapılması planlanan harcamalar hayat geçirilebilir.
YÜKSELEN BALIK
Bu dolunay psikolojik süreçlerde netleşmeler getirecek. Daha sakin ve huzurlu hissetmek mümkün. Günlük akışta kibirden uzak durulduysa bu dönem çok olumlu geçecek. Verimli anlaşmalar, iş birlikleri yapılabilir. 
 
Hepimize ruhumuzu özgürleştirebileceğimiz bir dolunay süreci dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..