Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '17

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Ekim 2017 Haftalık Burç Astroloji: 25 Ekim Ayın En Yoğun Günü Olup Marsa Dikkat !

23 - 29 Ekim 2017 Haftalık Burç Astroloji: 25 Ekim Ayın En Yoğun Günü Olup Marsa Dikkat !
 

haftalık astroloji


25 Ekim -7 katsayısı ile Ekim ayının en yoğun günü olup bu günde Mars transiti -2 katsayısında olacaktır. Mars transiti düşük katsayıda iken öfke, kavga, tartışma ve saldırıları gündeme getirebilir. Aslında Mars hafta boyu katsayısını düşürecek ama en düşük katsayıya 25 Ekim Çarşamba günü ulaşacaktır. Marsın hafta boyu düşük katsayıda olması Natal Güneşi Koç ve/veya Marsı Koç burcundan kişilerin öfkeli davranışlara yol açmasına da neden olabilir. Bu durumdan Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar etki alabilir. Hafta boyu ve bilhassa 25 Ekim günü Mars transitinden en çok İkizler ve Yay burçları olumsuz etki alabilir. Hafta boyu ve bilhassa 25 Ekim günü İkizler ve Yay burçlarının öfkeli ve kavgacı insanlara, Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlara, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. 25 Ekim günü Marsdan olumsuz etki alanlar Mars hangi evinizdeyse o konular bazında kavga ve tartışmalardan kaçınmaları gerekebilir. (Ekim 2017 burç)


Hafta boyu ve bilhassa 25 Ekim Marsdan çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Edward Snowden, Donald Trump, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

 

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 

Hafta boyu ve bilhassa 25 Ekim Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar

Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde

Yukardaki tablodan görüldüğü kadarıyla ABD Başkanı Trump'In başı Mars ile dertte olup Marsı sembolize eden Işid ve İran'a, Irak'a, NATO'ya, Kuzey Kore'ye, Japonya'ya, PYD Başkanı Salih Müslim'e, Başbakan Binali Yıldırım'a Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'ye, Suriye Başkanı Esad'a Mars bazında dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Rıza Zarrab, Can Dündar gibi isimlerin de Mars transitinden son derece olumsuz etkiler almaları olasıdır. PKK terör örgütünün de Mars transitinden son derece olumsuz etkiler alabileceği görülmektedir. (haftalık burç)


25 Ekimde Kürdistan Bölgesel Yönetimi ile Irak arasında bir sıcak savaş gündeme gelebilir !

Hafta boyu ve bilhassa 25 Ekimde Işid saldırıları gündeme gelebilir. İran, Irak gibi ülkelerin de katsayısı düşeceğinden bu ülkelerin de saldırı pozisyonu almaları olasıdır. Hele PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad gibi isimler de saldırı pozisyonunda olabilirler. Bilhassa 25 Ekimde Kürdistan Bölgesel Yönetimi ve Başkanı Barzani (Natal Güneş Aslan Mars Terazi) Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den son derece olumsuz etkiler alabilir. Bir olasılık 25 Ekimde Kürdistan Bölgesel Yönetimi ile Irak arasında bir sıcak savaş gündeme gelebilir. (haftalık astroloji)

Hafta boyu Uranüs de katsayısını düşürecek olup en düşük katsayıya 27 Ekim Cuma günü ulaşacaktır. Hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim Cuma günü Uranüs -2 katsayısında olacağından Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanların da katsayıları düşebilir. Katsayısı düşen bu kişiler hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim günü Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar hafta boyu asi ve aykırı hareket ve davranışlarla bilhassa Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanları üzebilirler. Çünkü Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar Uranüs trasitinden çift yönde olumsuz etki alacaklardır. (Ekim astroloji)
 

Hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim Uranüsden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı İkizler, Yay olanlar

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 

27 Ekim Amerika - Rusya, Irak - Kürdistan Bölgesel Yönetimi restleşmesi !

Yukardaki tablodan görüldüğü üzere Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya arasında Uranüs bazında bir çekişme olabilir. Bu arada Uranüs asi ve aykırı kişileri sembolize ettiğinden Amerika ve Rusya gibi ülkelerin içinde asi kişilerin neden olacağı olaylar artabilir. Irak içinde de asi ve aykırı kişiler ülkede olumsuz olaylara neden olabilirler. Hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim günü Irak hükümeti Kürdistan Bölgesel Yönetiminden son derece olumsuz etkiler alabilirler. 27 Ekimde Almanya Başbakanı Angela Merkel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uranüs bazında olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar arttırılabilir. (2017 Ekim burç)

Hafta boyu ve 27 Ekim günü Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olan Türkiye de Uranüsü sembolize eden şeylerden son derece olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Türkiye Uranüs bazında asi ve aykırı kişilerden, Yunanistan'dan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, Amerikadan, Kıbrıs Rum Cumhuriyetinden, Almanya ve Fransadan, Rusyadan, Almanya Başbakanı Angela Merkelden, Rusya Başkanı Putinden, İran Başkanı Hasan Ruhaniden, Selahattin Demirtaş'dan, Fetullah Gülen'den olumsuz etkiler alabilir.

Hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim günü asi ve aykırı kişilerin yol açabileceği olaylar olabilir. Yer altını sembolize eden Akrep burcu da Uranüsden olumsuz etki alacağından hafta boyu ve bilhassa 27 Ekim günü zayıf fay hatlarında depremler olabilir. (2017 haftalık burç)

Natal Güneşi Yengeç Marsı İkizler olan Amerika'nın bir yandan Uranüsden olumsuz etki alırken bir yandan da Uranüsden olumlu etkiler alması olasıdır. Yani Amerika bir yandan Uranüsden olumsuz etki alırken bir yandan da Rusya, İran, Türkiye gibi ülkelere olumsuz etki verebilir.
 

Hafta boyu Jüpiter düşük katsayıda Fanatik ve Terörist kişilere Dikkat !

Hafta boyu Jüpiter düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar Jüpiterden olumlu etkiler alabilir. Jüpiter düşük katsayıda iken fanatik ve abartılı davranışlı kişileri, terör ve terörist kişileri sembolize etmektedir. Jüpiter aynı zaman da hukuk ve yasalarda, din ve inançla ilgili konularda, yüksek öğrenimle ilgili konularda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda, uzun yolculuklarda abartılı davranışlar ve sorumsuz kişiler yüzünden meydana gelebilecek olaylara da işaret etmektedir. (Ekim 2017)

Hafta boyu Jüpiter Natal Güneş ve/veya Marsı Yay burcundan kişilerin katsayısını düşüreceğinden bu kişilerde abartılı ve sorumsuz davranışlar gözlenebilir. Jüpiterden olumsuz etki alan Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova burcundan kişilerin Tr Jüpiter hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlara, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Jüpiter hangi evinizdeyse o konulara çok para da gidebilir.

Hafta boyu ülkemiz Türkiyede PKK saldırıları yada terör saldırıları artabilir. Jüpiter hafta boyu Akrep burcunu olumsuz etkileyeceğinden yer altındaki fay hatlarında abartılı hareketlenme yüzünden zayıf fay hatlarında depremler olabilir.
 

Hafta boyu Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olanlar

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin hukuk ve yasalardan, kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, terörist kişi ve gruplardan Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlardan, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlardan olumsuz etki alması olasıdır.
 

Hafta boyu Güneş bilhassa Yengeç ve Oğlakların canını yakabilir !

23, 24, 25, 26, 27, 29 Ekim Güneş transiti düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanları olumlu yönde etkileyebilir. Bilhassa Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak olanlar Güneş transitinden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Güneş Transiti, Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişileri sembolize ettiğinden Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanların hafta boyu her zamankinden biraz daha kendilerini düşünen, egolu olmaları olasıdır. Örneğin ABD Başkanı Trump'ın Natal Marsı Aslan olup hafta boyu her zamankinden daha fazla egolu davranabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olup katsayısı daha da düşük olanlar bilhassa Yengeç ve Aslan burçlarını üzebilir, canlarını yakabilir.
 

23, 24, 25, 26, 27, 29 Ekim Güneşden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Yukardaki tablodan hafta boyu Irak'ın, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den yada ABD Başkanı Trump'dan yakıcı ve egoist etkiler alması olasıdır. Dikkat edilirse hafta boyu Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar hem Uranüsden hem de Güneşden olumlu etkiler almaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi Balık ama Natal Marsı Yay olduğundan bir yandan 7.evi (sosyal ve siyasi konular) Güneşden olumsuz etkiler alırken bir yandan da başkalarını olumsuz yönde etkilemesi beklenebilir.

Hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlara, Natal Marsı İkizler, Yay olanlara Güneş transiti bazında dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'In ABD Başkanı Trump'a yada Almanya Başbakanı Merkel'e 7.evi kapsamında dikkat etmesi gerekebilir. Ancak 14 - 22 Kasım arası Cumhurbaşkanı Erdoğan Akrep burcundaki Güneş transitinden çift yönde olumsuz etki alabilir. Bu yüzden 14 - 22 Kasım arası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlara, Natal Marsı Koç, Terazi olanlara 8.evindeki Güneş transiti kapsamında çok dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 14 - 22 Kasım arası ABD Başkanı Trump yada Rıza Zarrab Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı son derece olumsuz yönde etkileyebilir.
 

29 Ekim Ay Kova Burcunda Süper !

29 Ekim Ay bütün burçları bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 29 Ekimde Ay Transiti hangi evinizdeyse o konularda son derece üretken ve verimli fırsatları yakalayabiliriniz. Dünya genelinde 29 Ekimde Boğa burcunu sembolize eden para konularında, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Akrep burcunu sembolize eden yer altı kaynakları (petrol, doğalgaz, vs), Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda güven ve verim artabilir.
 

29 Ekim Ay.dan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar

Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler güvenliklerini ve verimlerini arttırıcı fırsatlar yakalaybilirler.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(25 Ekim 7.ev Mars, 27 Ekim 1.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 11.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(25 Ekim 6.ev Mars, 27 Ekim 12.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 10.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_15.html


Yükselen İkizler
(25 Ekim 5.ev Mars, 27 Ekim 11.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 9.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_62.html


Yükselen Yengeç
(25 Ekim 4.ev Mars, 27 Ekim 10.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 8.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_5.html


Yükselen Aslan
(25 Ekim 3.ev Mars, 27 Ekim 9.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 7.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_75.html


Yükselen Başak
(25 Ekim 2.ev Mars, 27 Ekim 8.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 6.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_21.html


Yükselen Terazi
(25 Ekim 1.ev Mars, 27 Ekim 7.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 5.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_68.html


Yükselen Akrep
(25 Ekim 12.ev Mars, 27 Ekim 6.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 4.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_45.html


Yükselen Yay
(25 Ekim 11.ev Mars, 27 Ekim 5.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 3.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_48.html


Yükselen Oğlak
(25 Ekim 10.ev Mars, 27 Ekim 4.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 2.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_55.html


Yükselen Kova
(25 Ekim 9.ev Mars, 27 Ekim 3.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 1.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_17.html


Yükselen Balık
(25 Ekim 8.ev Mars, 27 Ekim 2.ev Uranüs Dikkat, 29 Ekim 12.ev Ay Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/10/23-29-ekim-2017-haftalk-burc-astroloji_59.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..