Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '13

 
Kategori
Astroloji
 

23 – 29 Eylül : 27 – 28 Eylül’de vatani konularda olumlu bir gelişme !

23 – 29 Eylül : 27 – 28 Eylül’de vatani konularda olumlu bir gelişme !
 

Astroloji


09-15 Eylül haftası için yaptığımız yorumlarda 14 Eylül için ve 16 – 22 Eylül haftası için yaptığımız yorumlarda 17 Eylül için yoğun bir gün olabileceğini belirtmiştik. 14 Eylül’den 2 gün sonra ve 17 Eylül’den 1 gün öncesine denk gelen 16 Eylül günü hava sahamızı ihlal eden Suriye helikopteri düşürüldü. (http://dunya.milliyet.com.tr/suriye-ordusu-ndan-ilk-aciklama/dunya/detay/1764583/default.htm) Bu olaylar sonucunda da diplomatik konularla ilgili bir Yoğunluk oluştu. 16 – 22 Eylül haftası için idealist ve insani konuları simgeleyen Neptün 16, 17, 18 ve 19’unda iyi konumda olduğundan ötürü insani konularda idealist çalışmalar yapılabilir demiştik gerçekten de 17 Eylül’de insani konuları da içeren Demokratikleşme paketi son şeklini aldı. Ayrıca 17 Eylül günü Amerika’daki donanma üssüne saldırı oldu ve Amerika güvenlik önlemlerini arttırdı.(http://www.aa.com.tr/tr/dunya/229278--abd-savunma-bakanligindan-guvenlik-alarmi) Ülkemizde de Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Suriye tarafındaki sınır kapısında bombalı araç patlatıldı 12 kişi öldü 15 kişi yaralandı. (http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/09/17/sinirda-patlama)

Haftaya genel olarak bakacak olursak Venüs Akrep burcunda bütün bir hafta kötü konumda olup Akrep burcunun yöneticisi Plütonu kötü anlamda etkilemeye çalışacak. Bunun sonucunda Plütonun simgelediği olumlu yenilikler, dönüşüm ve değişimler Venüsün simgelediği para konularından ve diplomatik ilişkilerden olumsuz yönde etkilenebilir. Ancak Plütonun katsayısı yüksek olduğundan Plüton üzerindeki bu olumsuz etki Salı ve Çarşamba etkili olabilir. 24 Eylül Salı ve 25 Eylül Çarşamba günleri para konularındaki ve diplomatik konulardaki sorunlar değişim, dönüşüm ve yeniliklere olumsuz yönde yansıyabilir. Plüton Oğlak burcunda olduğundan da bu değişim ve dönüşümler Başkan, patron ve otorite sahiplerini ayrıca gizli saklı işlerle uğraşanları ilgilendirebilir. 

Mars da Aslan burcunda Pazartesi hariç bütün bir hafta kötü konumda olduğundan Aslan burcunu sembolize eden konularda zorlanmalar yaşanabilir. Ancak Aslan burcunun yöneticisi Güneşin katsayısı yüksek

olduğundan Güneşi sembolize eden nüfuzlu insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) Cuma ve Cumartesi haricinde fazla zorlanmayabilir. 27 Eylül Cuma ve 28 Eylül Cumartesi ise nüfuzlu insanlar, spekülatif konularda zorlanmalar daha belirgin bir hal alabilir. Güneş Terazi burcunda olduğundan nüfuzlu insanlar daha çok diplomatik konularla ve siyasetle uğraşanlar arasından olabilir. Spekülatif konulardaki dalgalanmalarda para konularından özellikle Borsadan kaynaklanabilir. 

Mars her ne kadar hemen hemen bütün bir hafta Aslan burcunda kötü konumda olsa da Koç burcundaki Uranüs.den (insani ve özgür grup ve organizasyonlar, yüksek teknolojik savunma silahları) olumlu etkiler alıyor. Uranüs Marsın saldırgan etkisini Cuma gününe kadar azaltıyor. Ancak 27 Eylül Cuma, 28 Eylül Cumartesi ve 29 Eylül Pazar günü Marsın olumsuz etkisi arttığından nüfuzlu insanlara, spekülatif konulara karşı yapılacak şiddet ve zorlama bu günlerde belirgin bir hal alabilir.

Satürn Akrep burcunda Pazartesi, Salı ve Çarşamba kötü konumdaolduğundan Plütonun simgelediği olumlu yenilikler, dönüşüm ve değişimler Satürnden de yani Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden de kötü etkiler alabilir. Ancak Plütonun katsayısı yüksek olduğundan Plüton üzerindeki bu olumsuz etki Salı ve Çarşamba etkili olabilir. Salı ve Çarşamba günleri Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler değişim, dönüşüm ve yeniliklere olumsuz etki edebilirler. Plüton Oğlak burcunda olduğundan da Başkan, patron ve otorite sahipleri başka Başkan, patron ve otorite sahiplerini kötü yönde etkileyebilirler. 

Pazartesi ise Ay Boğa burcunda kötü konumdaolduğundan vatani konular, güvenlikle ilgili konular ve üretimle ilgili konular para konularını ve Boğa burcunun yönetcisi Venüs yüzünden de ikili ilişkilerle diplomatik konuları kötü yönde etkileyebilirler. 

27 Eylül Cuma ve 28 Eylül Cumartesi günüise Ay Yengeç burcunda ve Yengeç burcundaki Jüpiter.den de iyi etkiler aldığından süper bir konumda olacak. Özellikle vatanseverler, vatani konular bu günlerde daha bir huzurlu ve uyumlu olabilirler. Üretimde ve güvenlikle ilgili konularda verimlilik artabilir. Bu günlerde vatani konularla ilgili olarak huzur verici, rahatlatıcı bir olay da olabilir. Vatani konularla ilgili güven ve huzur verici olay hukuk ve yasalardan yada yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, Amerika, vs.) desteğinden de kaynaklanabilir. (Jüpiter Yengeç burcunda iyi konumda ve Yengeç burcunun yöneticisi Ay iyi etkiler alıyor.) Bu yabancı ülke muhtemelen Yengeç burcunda olan Amerika da olabilir. 

23 Eylül Pazartesi 

Ay Pazartesi Boğa burcunda kötü konumda. Ay'ın sembolize ettiği vatani konular, güvenlikle ilgili konular ve üretimle ilgili konular Boğa burcunu sembolize eden para konularını ve yöneticisi Venüs'den ötürü de ikili ilişkiler ve diplomatik konuları kötü yönde etkilemeye çalışabilir. Ama Güneş ve Merkürden yani nüfuzlu insanlardan, spekülatif konulardan (Borsa, altın, döviz, vs.), bazı fikir, yazı ve konuşmalardan, ticaretle ve iletişimle uğraşanlardan iyi etkiler aldığından Venüsü yani para konularıyla uğraşanları ve diplomatik konularla uğraşanları iyi yönde etkileyecek

Venüs ve Satürn de Akrep burcunda kötü konumdaama Akrep burcunun yöneticisi Plüton iyi etkiler aldığından Venüs ve Satürn.den gelen kötü etkileri nötürleyebilir. Yani İkili ilişkiler, diplomatik konular, para konularındaki ve Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerden gelebilecek sıkıntı ve sorunlar olması gereken olumlu değişim ve dönüşümleri, Bankacılık konularını etkilemeye geciktirmeye çalışsa da olması gereken dönüşüm, değişim ve yenilikler yolunda gidecek. Plütonun olumlu anlamda sembolize ettiği yeraltı ve yerüstü kaynaklarında, bankacılık konularında da olumlu gelişmeler beklenebilir.          

24 Eylül Salı 

Venüs ve Satürn Salı günü de Akrep burcunda kötü konumda. AKrep burcunun yöneticisi Plüto her ne kadar iyi etkiler alsa da Venüs.den gelen kötü etkiler iki katına çıktığından bu sefer Plüto bu kötü etkileri nötürleyemiyor ve kötü konuma geçiyor. Yani para konuları, ikili ilişkiler ve diplomatik konulardaki olumsuzluklar bu günde iki misli artabilir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde sorun çıkardıklarından olabilecek dönüşüm, değişim ve yenilikler, Bankacılık konuları engellenme, kısıtlanma ve anlaşmazlıklarla sonuçlanabilirler. Plüto Oğlak burcunda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri başka Başkan, patron ve otorite sahiplerine karşı manipülatif, katı ve  yıkıcı olabilirler. Satürnün verdiği baskı yüzünden de yeraltında da hareketlilik olabilir. 

Bu günde Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış insanlara karşı öfke ve saldırılar yada kavga ve kargaşalar olabilir. Ama Güneşin katsayısı yüksek olduğundan nüfuzlu kişiler, spekülatif konular bu zorlanmalara karşı koyup fazla etkilenmeyebilirler. 

25 Eylül Çarşamba

Venüs ve Satürn Çarşamba günü de Akrep burcunda kötü konumda. AKrep burcunun yöneticisi Plüto her ne kadar iyi etkiler alsa da Venüs.den gelen kötü etkiler iki katına çıktığından bu sefer Plüto bu kötü etkileri nötürleyemiyor ve kötü konuma geçiyor. Yani para konuları, ikili ilişkiler ve diplomatik konulardaki olumsuzluklar bu günde iki misli artabilir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde sorun çıkardıklarından olabilecek dönüşüm, değişim ve yenilikler, Bankacılık konuları engellenme, kısıtlanma ve anlaşmazlıklarla sonuçlanabilirler. Plüto Oğlak burcunda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahipleri başka Başkan, patron ve otorite sahiplerine karşı manipülatif, katı ve  yıkıcı olabilirler. Satürnün verdiği baskı yüzünden de yeraltında da hareketlilik olabilir. 

Bu günde Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış insanlara karşı öfke ve saldırılar yada kavga ve kargaşalar olabilir. Ama Güneşin katsayısı yüksek olduğundan nüfuzlu kişiler, spekülatif konular bu zorlanmalara karşı koyup fazla etkilenmeyebilirler. 

26 Eylül Perşembe 

Perşembe günü Akrep burcundaki Satürn iyi konuma geçiyor ama Venüs Akrep burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı ise yine yüksek. Venüs.den (para konuları, diplomatik ilişkiler) gelen kötü etkiler yapılacak olumlu değişim ve dönüşümleri etkilemeye çalışsa da Satürn.den (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) gelen olumlu etkiler ve Plütonun aldığı olumlu açılar sayesinde olması gereken olumlu değişim ve dönüşümler olması gerektiği gibi olacak. Plütonun olumlu anlamda sembolize ettiği yeraltı ve yerüstü kaynaklarında, bankacılık konularında da olumlu gelişmeler beklenebilir. 

Bu günde Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış insanlara karşı öfke ve saldırılar yada kavga ve kargaşalar olabilir. Ama Güneşin katsayısı yüksek olduğundan nüfuzlu kişiler, spekülatif konular bu zorlanmalara karşı koyup fazla etkilenmeyebilirler.   

Bu günde ayrıca Terazi burcundaki Merkür süper bir konumda. Bilhassa İkizler burcundaki Ay.dan olumlu etkiler alan Merkürün her türlü konuşma, fikir ve yazıların vatani konuların ve vatanseverlerin desteğiyle diplomatik konuları olumlu etkilemesi beklenebilir. Üreticilerin desteğiyle de ticaret yapanların para konularınına olumlu katkıları olabilir.   

27 Eylül Cuma

Cuma günü Akrep burcundaki Satürn yine iyi konumda ama Venüs Akrep burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı ise yine yüksek. Venüs.den (para konuları, diplomatik ilişkiler) gelen kötü etkiler yapılacak olumlu değişim ve dönüşümleri etkilemeye çalışsa da Satürn.den (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) gelen olumlu etkiler ve Plütonun aldığı olumlu açılar sayesinde olması gereken olumlu değişim ve dönüşümler olması gerektiği gibi olacak. Plütonun olumlu anlamda sembolize ettiği yeraltı ve yerüstü kaynaklarında, bankacılık konularında da olumlu gelişmeler beklenebilir. 

Bu günde Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış insanlara karşı öfke ve saldırılar yada kavga ve kargaşalar olabilir. Bu sefer Güneşin katsayısı pek yüksek olmadığından nüfuzlu kişiler, spekülatif konular bu zorlanmalara fazla karşı koyamayabilirler. Spekülatif konularda dalgalanmalar; nüfuzlu ve tanınmış kişilere karşı öfke, kavga ve saldırılar olabilir.

Bu günde Yengeç burcundaki Ay aldığı olumlu etkilerle süper bir konumda. Ay.ın sembolize ettiği vatani konular, güvenlikle ilgili konular ve üretimle ilgili konular iyi etkiler almakta. Ayrıca Yengeç burcundaki Jüpiter.den de olumlu etkiler gelmekte olduğundan hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) ilgili konular da vatani konuları olumlu anlamda etkilemekte. 

28 Eylül Cumartesi 

Cumartesi günü Akrep burcundaki Satürn yine iyi konumda ama Venüs Akrep burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı ise yine yüksek. Venüs.den (para konuları, diplomatik ilişkiler) gelen kötü etkiler yapılacak olumlu değişim ve dönüşümleri etkilemeye çalışsa da Satürn.den (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) gelen olumlu etkiler ve Plütonun aldığı olumlu açılar sayesinde olması gereken olumlu değişim ve dönüşümler olması gerektiği gibi olacak. Plütonun olumlu anlamda sembolize ettiği yeraltı ve yerüstü kaynaklarında, bankacılık konularında da olumlu gelişmeler beklenebilir.

Bu günde Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış insanlara karşı öfke ve saldırılar yada kavga ve kargaşalar olabilir. Bu sefer Güneşin katsayısı pek yüksek olmadığından nüfuzlu kişiler, spekülatif konular bu zorlanmalara fazla karşı koyamayabilirler. Spekülatif konularda dalgalanmalar; nüfuzlu ve tanınmış kişilere karşı öfke, kavga ve saldırılar olabilir. 

Bu günde de Yengeç burcundaki Ay aldığı olumlu etkilerle süper bir konumda. Ay.ın sembolize ettiği vatani konular, güvenlikle ilgili konular ve üretimle ilgili konular iyi etkiler almakta. Ayrıca Yengeç burcundaki Jüpiter.den de olumlu etkiler gelmekte olduğundan hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) ilgili konular da vatani konuları olumlu anlamda etkilemekte.

29 Eylül Pazar 

Pazar günü Akrep burcundaki Satürn yine iyi konumda ama Venüs Akrep burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı ise yine yüksek. Venüs.den (para konuları, diplomatik ilişkiler) gelen kötü etkiler yapılacak olumlu değişim ve dönüşümleri etkilemeye çalışsa da Satürn.den (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) gelen olumlu etkiler ve Plütonun aldığı olumlu açılar sayesinde olması gereken olumlu değişim ve dönüşümler olması gerektiği gibi olacak. Plütonun olumlu anlamda sembolize ettiği yeraltı ve yerüstü kaynaklarında, bankacılık konularında da olumlu gelişmeler beklenebilir. 

Bu günde Mars da Aslan burcunda kötü konumda olduğundan nüfuzlu ve tanınmış insanlar, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs.) zorlanabilirler. Nüfuzlu ve tanınmış insanlara karşı öfke ve saldırılar yada kavga ve kargaşalar olabilir. Bu sefer Güneşin katsayısı yüksek olduğundan nüfuzlu kişiler, spekülatif konular bu zorlanmalara karşı koyabilirler

Bu günde de Aslan burcundaki Ay aldığı olumlu etkilerle süper bir konumda. Güneş.in sembolize ettiği spekülatif konular, nüfuzlu ve tanınmış insanlar vatani konulardan iyi etkiler almakta. Ayrıca Yengeç burcundaki Jüpiter.den de olumlu etkiler gelmekte olduğundan hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, vs.) ilgili konular da spekülatif konuları, nüfuzlu ve tanınmış insanları olumlu anlamda etkilemekte.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 23 - 29 Eylül haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Para konularında güvensizlik yaşayacağınız olaylar olabilir.)

Ay 4.evde Cuma, Cts süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (4.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 4.evinizi iyi bir şekilde etkilediğinden 4.evin konularında yani ev, aile, gayrimenkul, ev içi işler konularında annenizden yada hayatınızdaki kadın figürlerinden anlayış görebilirsiniz. Bu kişiler size ev, aile ve gayrimenkul konularında anaç davranabilirler. Aynı zamanda Jüpiteri temsil eden hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden de ev ve gayrimenkul konularında bir başarı elde edebilirsiniz. )

Ay 5.evde Pazar süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (5.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 4.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 4.evin konuları olan ev ve gayrimenkul konularındaki bir başarı sizi 5.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 5.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Hobilerinizi yaparken yada eğlenirken kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 1.evinizdeki Tr. Uranüs 5.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Yani bu günlerde Uranüs.ün kişiliğinize kattığı insancıl ve objektiflik duygusu 5.evinizin konularında karşılabileceğiniz kavgacı kişilerin etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif duygunuz bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 7.evde Cuma, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (5.evinizdeki Tr. Mars 7.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürdüğünden 5.evin konularında yani hobilerinizi yaparken yada eğlenirken kavgacı kişiler evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilerinizdeki kişilere baskı yapmaya çalışabilirler. ) *

Merkür 7.evde Prş süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (3.evinizdeki Tr. Ay 7.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkilediğinden 7.evinizin konularında yani ikili ilişkilerinizdeki kişilerin eş, ortak, vs. yakın çevrenizdeki kardeş, akraba, komşu, vs. kişilerle iletişimleri artabilir.)

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (Bankacılık konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. Başkaları ile kaynaşırken karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 8.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (Bankacılık konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz. Başkaları ile kaynaşırken karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 8.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 10.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)

Plüto 10.evde Salı, Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 10.eviniz 8.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta. Yani kariyeriniz yada işveren ve patronunuz bankacılık, borç paralar, vergi ve krediler konularında talepkar ve kötü niyetli kişilerden olumsuz bir şekilde etkilenebilir.)

 

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay kişiliğinize aşırı duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 3.evde Cuma, Cts süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (3.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 3.evinizi iyi bir şekilde etkilediğinden 3.evin konularında yani iletişim, yakın çevre – kardeş, akraba, komşu konularında annenizden yada hayatınızdaki kadın figürlerinden anlayış görebilirsiniz. Bu kişiler size iletişim, yakın çevre konularında anaç davranabilirler. Aynı zamanda Jüpiteri temsil eden hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden de iletişim ve yakın çevre konularında bir başarı elde edebilirsiniz. )

Ay 4.evde Pazar süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (4.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 3.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 3.evin konuları olan iletişim ve yakın çevre konularındaki bir başarı sizi 4.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 4.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (Ev, gayrimenkul ve aile içi konulara kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 12.evinizdeki Tr. Uranüs 4.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Yani bu günlerde Büyük Kurum ve Kuruluşlardan insancıl ve objektif kişiler 4.evinizin konularında karşılabileceğiniz kavgacı kişilerin etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 6.evde Cuma, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (4.evinizdeki Tr. Mars 6.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürdüğünden 4.evin konularında yani ev, aile ve gayrimenkul konularında kavgacı kişiler sağlık, günlük işler, çalışanlarınız, iş arkadaşlarınız, ev hayvanlarınız konularında baskı yapmaya çalışabilirler. Örneğin evinizde ev hayvanı besliyorsanız bu konularda baskı yada egoistlikle karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Merkür 6.evde Prş süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (2.evinizdeki Tr. Ay 6.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkilediğinden mal-mülk ve para konularındaki üretkenlik ve verimlilik iş arkadaşlarınız ve çalışanlarınıza olumlu yansıyabilir.)

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (İkili ilişkiler konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklık konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 7.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (İkili ilişkiler konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 7.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 9.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)

Plüto 9.evde Salı, Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 9.eviniz 7.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Yükselen İkizler

Ay 2.evde Cuma, Cts süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (2.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 2.evinizi iyi bir şekilde etkilediğinden 2.evin konularında annenizden yada hayatınızdaki kadın figürlerinden anlayış görebilirsiniz. Bu kişiler size 2.ev konularında anaç davranabilirler. Aynı zamanda Jüpiteri temsil eden hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden de 2.ev konularında bir başarı elde edebilirsiniz. )

Ay 3.evde Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (3.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 2.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 2.evin konularında bir başarı sizi 3.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 3.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (3.ev  konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 11.evinizdeki Tr. Uranüs 3.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 5.evde Cuma, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (3.evinizdeki Tr. Mars 5.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 5.evde Prş süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (1.evinizdeki Tr. Ay 5.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (6.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 6.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 6.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (6.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 6.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 8.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)  

Plüto 8.evde Salı, Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 8.eviniz 6.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Ay 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 12.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Yükselen Yengeç

Ay 1.evde Cuma, Cts süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (1.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 1.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 2.evde Pazar süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (2.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 1.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 1.evin konularında bir başarı sizi 2.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 2.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (2.ev  konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 10.evinizdeki Tr. Uranüs 2.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 4.evde Cuma, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (2.evinizdeki Tr. Mars 4.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 4.evde Prş süper: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (12.evinizdeki Tr. Ay 4.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (5.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 5.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 5.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (5.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 5.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 7.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.) 

Plüto 7.evde Salı, Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 7.eviniz 5.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Ay 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 11.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Yükselen Aslan

Ay 1.evde Pazar süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (1.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 12.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 12.evin konularında bir başarı sizi 1.evinizin konularında olumlu etkileyebilir. Örneğin sıkıntı ve sorunlarınız hakkında samimi ve cömert bir kişinin desteği sizin dünyaya yaklaşımınızı olumlu anlamda değiştirebilir.)

Mars 1.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (1.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 9.evinizdeki Tr. Uranüs 1.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 3.evde Cuma, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (1.evinizdeki Tr. Mars 3.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor. Örneğin başkaları üzerinde bıraktığınız öfkeli imajınızdan ötürü yakın çevreniz bunu gurur konusu yapabilir.)

Merkür 3.evde Prş süper: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (11.evinizdeki Tr. Ay 3.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (4.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 4.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 4.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (4.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 4.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 6.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)   

Plüto 6.evde Salı, Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 6.eviniz 4.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta. Örneğin sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir yada iş arkadaşlarınızın, çalışanlarınızın veya ev hayvanlarınızın ölümüyle karşılaşabilirsiniz.)

Ay 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 10.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 12.evde Cuma, Cts süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (12.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 12.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor. Örneğin sıkıntı ve sorunlarınıza karşı huzur verici olaylar olabilir.)

Yükselen Başak

Güneş 2.evde Cuma, Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (12.evinizdeki Tr. Mars 2.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor. Örneğin gizli düşmanlarınızdan kavgacı ve saldırgan kişiler mal-mülk ve para konularında egoistlik yapabilirler.)

Merkür 2.evde Prş süper: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (10.evinizdeki Tr. Ay 2.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (3.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 3.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 3.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (3.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 3.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 6.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)    

Plüto 5.evde Salı, Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 5.eviniz 3.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Ay 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 9.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 11.evde Cuma, Cts süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (11.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 11.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 12.evde Pazar süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (12.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 11.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 11.evin konularında bir başarı sizi 12.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 12.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (12.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 8.evinizdeki Tr. Uranüs 12.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Yükselen Terazi 

Güneş 1.evde Cuma, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (11.evinizdeki Tr. Mars 1.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor. Örneğin arkadaş ve tanıdıklarınızdan kavgacı kişiler sizin gururunuza dokunabilirler.)

Merkür 1.evde Prş süper: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (9.evinizdeki Tr. Ay 1.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (2.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 2.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 2.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (2.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 2.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 5.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)     

Plüto 4.evde Salı, Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 4.eviniz 2.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Ay 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 8.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 10.evde Cuma, Cts süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (10.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 10.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 11.evde Pazar süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (11.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 10.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 10.evin konularında bir başarı sizi 11.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 11.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (11.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 7.evinizdeki Tr. Uranüs 11.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Yükselen Akrep

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (1.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 1.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir. Örneğin her konuda yeni başlangıçlar yaparken talepkar ve ağırkanlı insanlarla karşılaşabilirsiniz.)

Satürn 1.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (1.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir. Örneğin yeni başlangıçlar yaparken karşı taraf size titiz ve kuşkucu gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 1.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 4.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler. Örneğin yeni başlangıçlar yaparken talepkar ve ağırkanlı insanlar ev ve ailevi konularınızı da kötü yönde etkileyebilir.)    

Plüto 3.evde Salı, Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 3.eviniz 1.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Ay 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 7.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 9.evde Cuma, Cts süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (9.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 9.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 10.evde Pazar süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (10.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 9.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 9.evin konularında bir başarı sizi 10.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 10.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (10.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 6.evinizdeki Tr. Uranüs 10.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 12.evde Cuma, Cts kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (10.evinizdeki Tr. Mars 12.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 12.evde Prş süper: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (8.evinizdeki Tr. Ay 12.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Yükselen Yay   

Plüto 2.evde Salı, Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 2.eviniz 12.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

Ay 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 6.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 8.evde Cuma, Cts süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (8.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 8.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 9.evde Pazar süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (9.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 8.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 8.evin konularında bir başarı sizi 9.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 9.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (9.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 5.evinizdeki Tr. Uranüs 9.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 11.evde Cuma, Cts kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (9.evinizdeki Tr. Mars 11.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 11.evde Prş süper: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (8.evinizdeki Tr. Ay 11.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (12.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 12.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir. Örneğin sıkıntı ve sorunlarınız hakkında ağırkanlı, maddiyatçı insanlar karşınıza çıkabilir.)

Satürn 12.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (12.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 12.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 3.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)    

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Salı, Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 1.eviniz 11.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta. Örneğin kötü niyetli ve talepkar arkadaş ve tanıdıklarınız yeni başlangıçlarınızda yıkıcı etkiler yapabilirler.)

Ay 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 5.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 7.evde Cuma, Cts süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (7.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 7.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 8.evde Pazar süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (8.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 7.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 7.evin konularında bir başarı sizi 8.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 8.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (8.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 4.evinizdeki Tr. Uranüs 8.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 10.evde Cuma, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (8.evinizdeki Tr. Mars 10.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 10.evde Prş süper: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (7.evinizdeki Tr. Ay 10.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (11.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 11.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 11.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (11.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 11.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 2.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.)      

Yükselen Kova

Ay 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 4.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 6.evde Cuma, Cts süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (6.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 6.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 7.evde Pazar süper: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (7.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 6.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 6.evin konularında bir başarı sizi 7.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 7.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (7.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 3.evinizdeki Tr. Uranüs 7.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 9.evde Cuma, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (7.evinizdeki Tr. Mars 9.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 9.evde Prş süper: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (6.evinizdeki Tr. Ay 9.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (10.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 10.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 10.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (10.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 10.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 1.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.) 

Plüto 12.evde Salı, Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar konularındaKıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 12.eviniz 10.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)     

Yükselen Balık

Ay 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındadeğişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Tr. Ay 3.ev konularında duyarlılık, alınganlık ve hassasiyet verebilir.)

Ay 5.evde Cuma, Cts süper: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (5.evinizideki Tr. Ay ve Jüpiter Cuma ve Cumartesi günleri 5.evinizi iyi bir şekilde etkiliyor.)

Ay 6.evde Pazar süper: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, anaç, kendini koruyan, anlayışlı, gönül huzuru, uyum sağlayan. (6.evinizdeki Tr Ay Pazar günü 5.evinizdeki Tr.Jüpiter’dan iyi etkiler almakta olduğundan 5.evin konularında bir başarı sizi 6.evinizin konularında olumlu etkileyebilir.)

Mars 6.evde Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındasaldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlük. (6.ev konularında kavgacı kişilere dikkat !) (Salı, Çrş ve Prş günleri 2.evinizdeki Tr. Uranüs 6.evinizdeki Tr. Marsın olumsuz etkisini azaltıyor. Ancak Cuma, Cts ve Pazar günleri insancıl ve objektif kişilerin olumlu etkisi bu kavgacı kişilerin yanında az kalabilir.)

Güneş 8.evde Cuma, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, gösteriş, yıkıcılık, saldırganlık, baskınlık. (6.evinizdeki Tr. Mars 8.evinizdeki Tr. Güneşi Cuma ve Cts kötü konuma düşürüyor.)

Merkür 8.evde Prş süper: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık. (5.evinizdeki Tr. Ay 8.evinizdeki Tr. Merkürü Perşembe günü iyi bir şekilde etkiliyor.)

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındaAğırkanlı, maddeci, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, talepkar, kararsız. (9.ev konularında talepkar insanlarla karşılaşabilirsiniz. 9.ev konularında karşı taraf size ağırkanlı, maddiyata düşkün ve kararsız gelebilir.)

Satürn 9.evde Pzt, Salı, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, kuşkuculuk, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik. (9.ev konularında güvenilmez insanlarla karşılaşabilirsiniz; karşı taraf size kuşkucu, titiz ve soğuk gelebilir.) (Salı ve Çrş. Günleri 9.evinizin konularında maddiyatçı, talepkar insanlar ile güvenilmez kişiler 12.evinizin konularında olumsuz değişimlere yol açabilirler.) 

Plüto 11.evde Salı, Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, yok etmek (yıkım), başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Salı ve Çrş günleri 11.eviniz 9.evinizdeki Tr. Venüs ve Tr. Satürn.den kötü etkiler almakta.)

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..