Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Kasım 2020 Astroloji

23 - 29 Kasım 2020 Haftalık Burç Astroloji: 25, 26 Kasım Ayın En Yoğun Günleri!
 
25, 26 Kasım -6 katsayısı ile Ayın en olumsuz ve yoğun günlerinden olup 26 Kasım (+/-2) Perşembe günü Dünya genelinde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 27 Kasımda ise Astro Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Merkür ve Neptünden olumsuz etki alan Merkür, Neptün, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, kuraklık, sel, vs) oluşabilir. 27 Kasımda yolculuğa çıkacakların kaza ve belalara karşı önlem almalarında fayda var. (Kasım 2020 burç) (haftalık astroloji) (Kasım 2020)
 
Hafta boyu Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı yüksek olup Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlara son derece olumlu etkiler verebilir. Akrep burcu ülkemizin Güneşi iyice parlayabilir. Azerbaycan'ın da Natal Marsı Akrep olduğundan Türkiye ve Azerbaycan'ın başarıdan başarıya koşmaları devam edebilir. Ancak bu başarıları kıskanan ülkeler olumsuz girişimler yapmaya devam edebilirler. Hafta boyu D** düşmeye A** yükselmeye devam edebilir. Ancak 25 Kasımda A** bir miktar düşebilir. (haftalık burç)
 
ABD Başkanı Joe Biden'ın da Natal Güneş ve Marsı Akrep olduğundan son derece parlak günler yaşayabilir. Biden'ın Güneşi Trump'ı sönük bıraktığından İkizler burcu Trump'ın şimşeklerini üzerine çekebilir. Trump'ın Natal Marsı Aslan olduğundan 27, 28, 29 Kasımda Tr Güneşin katsayısı düşeceğinden Trump'ın etrafına karşı ve özellikle Biden'a karşı yada Balık ve Başak burçlarına karşı haşin davranması söz konusu olabilir. (Kasım astroloji) (2020 haftalık burç)
 
Hafta boyu Tr Plütondan Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar olumlu etkiler alırken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar olumsuz etkiler alabilirler. Hafta boyu özellikle Natal Marsı Koç, Terazi olanların Tr Plütondan son derece yapıcı ve reformist etkiler almaları olasıdır. Örneğin Natal Marsı Terazi olan Türkiye'Nin ve/veya Suriye'nin Tr Plütondan son derece olumlu etkiler alması, çeşitli konularda reformlar yapması olasıdır. (2020 Kasım burç)
 
Hafta boyu Jüpiter ve Satürn bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Türkiye, Suriye, Filistin, Azerbaycan, Türkmenistan, Japonya, Güney Kore, Kuzey Kore gibi ülkelerin Tr Jüpiter ve Satürnden alacakları olumlu etki ile yayılma, genişleme, disiplinli çalışmalar içine girme durumları olabilir.
 
Natal Marsı Koç olan M** İ** ile Natal Marsı Terazi olan A** B**'ın da Tr Jüpiter ve Satürnden alacakları olumlu etki ile bulundukları konumda yükselmeleri söz konusu olabilir. Bu durum bir daha ele geçmeyeceğinden kişisel olarak Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akreplerin bu günleri iyi değerlendirmeleri gerekebilir. Astrolojik haritanızda da Oğlak (satürn) ve Yay (Jüpiter) burçları hangi evlerinize denk geliyorsa o konularda başarılar elde etmeniz olasıdır. Örneğin Yükselen Aslanlar için 5.ev Yay 6.ev Oğlak olduğundan romantik ilişkilerle, varsa çocuklarla, hobilerle ilgili konularda başarılı olurken, sağlıkla, iş arkadaşlıyla, verilen/alınan hizmet ve görevlerle ilgili konularda disiplinli çalışmalar içine girebilirsiniz.
 
Hafta boyu Tr Uranüsün katsayısı genelde -2 seviyesinde olup asi ve aykırı kişilerin ve teröristlerin faaliyetleri artabilir. Özellikle Ayın en yoğun günleri olan 25, 26 Kasımda terör saldırıları, patlama ve yangınlar oluşabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanların katsayıları -2 birim düşeceğinden bu kişilerin keyifleri Tr Uranüs hangi evlerindeyse kaçabilir yada hareket ve davranışları dengesizleşebilir. Astrolojik haritanızda Kova burcu hangi evinize denk geliyorsa o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlara yada Natal Marsı İkizler, Yay burçlarına (Tr Uranüsden olumlu etki alanlar) çok dikkat etmek gerekebilir.
 
Hafta boyu Tr Uranüsden en çok Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçları olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Amerika ile Rusya'nın Uranüsyen (savunma silahları, roket, füze, uçak, vs) konularda birblerini olumsuz etkilemeleri olasıdır. Natal Marsı Yay olan C** E** ise Amerika - Rusya arasındaki bu Uranüsyen savaştan karlı çıkabilir. 
 
Hafta boyu Tr Venüs Akrep burcunda düşük katsayıda olacağından Venüsyen konularda (ikili ilişkiler, diplomatik konular, para konuları, vs) bilhassa 26 ve 29 Kasımda dikkat etmek gerekebilir. Özellikle 26 Kasımda Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanların Tr Uranüsle birlikte Venüsden olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanların olumlu etkiler alması olasıdır. 29 Kasımda Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Venüden olumsuz etkiler almaya devam edeceklerdir. 
 
26 ve 29 Kasımda Boğa burcu İsrail ve Terazi burcu Netanyahu'nun katsayısı -2 birim düşeceğinden hem kendilerini hem de çevrelerini olumsuz etkileyebilirler. Özellikle 26 Kasımda İsrail - Filistin yada İsrail - Türkiye ilişkileri gerilebilir. 
 
26 Kasımda Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın kendi ülkesinden ve/veya Türkiye'den yada Rusya Başkanı Putin'den veya Amerika'dan Venüsyen (para, mal, mülk, toprak paylaşımları, diplomatik ilişkiler, vs) konularda olumsuz etkiler alması olasıdır.
 
26 Kasım Astro Carto Grafide Tr Güneş, Venüs, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Balıkesir, Manisa, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Marmara, Aydın, Muğla, Kastamonu, Sinop, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Mersin, Rize, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Malatya, Urfa), Kos ve Rodos Adası, Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, İsrail, Filistin, Ürdün, Suriye, Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, BAE, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayland, Malezya, Hong Kong, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Filipinler, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Kanada, Amerika, Meksika, Küba, Panama, Ekvador, Venezuella, Brezilya, Şili, Arjantin, İspanya, Portekiz, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, İngiltere, İrlanda, Norveç, Finlandiya, Romanya, Ukrayna, Bulgaristan, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Rusya
 
26 Kasımda Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, yangın, patlama olayları, sınır savaşları, diplomatik ilişkilerde sorunlar, halk ayaklanmaları, teknolojik aletlerden kaynaklı kazalar görülebilir. 
 
23 Kasım Haftası A** Katsayıları 
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
A**   10   14     8   11     15     14    24
 
Yukardaki tabloda A** yine yüksek seyredebilir ama 25 Kasım Haftanın ve Ayın en yoğun günlerinden olup bugünde A** fiyatları bir miktar düşebilir. Hafta sonu ise A** fiyatlarında tekrar bir artış yaşanabilir.
 
23 Kasım Haftası D** ve T**'nin Katsayıları 
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
D**    7   10    0     3       1       1     6
 
        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
T**     12 17    16 12     19     19     22 
 
Yukardaki Tablodan görüldüğü üzere T**'nin D** karşısında değerlenmesi 23 Kasım haftasında da devam edebilir. D** ve T**'nin katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. D** Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) T**'nın Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(8.ev Venüs, 2.ev Uranüs Dikkat, 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(7.ev Venüs, 1.ev Uranüs Dikkat, 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(6.ev Venüs, 12.ev Uranüs Dikkat, 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(5.ev Venüs, 11.ev Uranüs Dikkat, 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(4.ev Venüs, 10.ev Uranüs Dikkat, 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(3.ev Venüs, 9.ev Uranüs Dikkat, 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(2.ev Venüs, 8.ev Uranüs Dikkat, 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(1.ev Venüs, 7.ev Uranüs Dikkat, 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(12.ev Venüs, 6.ev Uranüs Dikkat, 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(11.ev Venüs, 5.ev Uranüs Dikkat, 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(10.ev Venüs, 4.ev Uranüs Dikkat, 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(9.ev Venüs, 3.ev Uranüs Dikkat, 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..