Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '15

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Mart 2015 Haftalık burç astroloji: 29 Mart Güneş ve Mars Koç'ta süper!

23 - 29 Mart 2015 Haftalık burç astroloji: 29 Mart Güneş ve Mars Koç'ta süper!
 

haftalık burç


Bu hafta da Merkür Balık burcunda düşük katsayılarda seyretmeye devam ederken Mars da yine Koç burcunda yüksek katsayılarda yoluna devam edecek. Merkürün Balık burcuna verdiği olumsuz etkiyi saymazsak geçen haftaya göre olumlu bir hafta sayılır. 23 Mart Pazartesi Venüs rahat ettiği burç olan Boğa burcunda Ay.ın da desteğiyle +8 katsayısına ulaşacak. Bu da Venüsü simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda daha sabırlı, kararlı, uyumlu ve üretken olunacağına işaret etmekte. Venüs Koç burcundayken doların ateşi iyice çıkmıştı. Ancak şimdi para konularında daha bir uyum ve kararlılık söz konusu olabilir. Sosyal ve siyasi konularda da uyum ve kararlılık söz konusu olabilir. Kişisel olarak da Güneşi Boğa burcunda olanlar da Venüsü simgeleyen para konularından, sosyal ve siyasi konulardan, ikili ilişkilerden (evlilik, ortaklık, vs) Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burçlarından olumlu etkiler alabilirler. Diğer Natal gezegenlerimizden hangisi Boğa burcundaysa o gezegeni simgeleyen konularda da Venüsden olumlu etkiler alabiliriz. Bu arada Astrolojik evlerimizden hangisi Boğa burcundaysa yani Venüs transiti hangi evimizdeyse o evin simgelediği konularda olumlu etkiler alabiliriz. (Mart 2015 burç) (Mart 2015)

28 Mart Cumartesi günü Ay Yengeç burcunda +5 katsayısıyla süper bir konumda olacak. Bu yüzden Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konularda yeni güvenlik önlemleri alınabilinir. Vatani konularda üretkenliğin arttığı bir gün de olabilir. Kişisel olarak da Natal Gezegenlerimizden hangisi Yengeç burcundaysa o gezegeni simgeleyen konularda son derece duygulu, duyarlı, üretken ve huzurlu olabiliriz. Güneşi Yengeç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı yine kendileri gibi Yengeç burcunda olanlardan olumlu etkiler alabilirler. Yengeç burcundaki Ay hangi evimize denk geliyorsa o konularda da olumlu etkiler alabiliriz. (haftalık burç)

29 Mart Pazar günü ise Güneş Koç.da +6 katsayısıyla süper bir konumda olacak. Koç burcundaki Güneş ayrıca Koç burcundaki Marsa da olumlu destek vermektedir. Mars 29 Mart günü hem Güneş.den hem de Uranüs.den olumlu destek alarak +14 gibi yüksek bir katsayıya ulaşacaktır. Zaten Mars bütün bir hafta süper bir konumda olacak ama 29 Mart Pazar günü en yüksek katsayıya olaşacağından bu günde Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde süper bir hareketlilik olabilir. Buna Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular ile Uranüsü simgeleyen teknolojik konular, bilimsel gelişmeler, geleceğe yönelik plan ve projeler de destek verebilir. Örneğin askeri konularda yeni plan ve projeler, yeni teknolojik savunma silahları gündeme gelebilir. Yada Teknolojik ve bilimsel konularda yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. Bu günde nüfuzlu kişiler ve liderler de yeni askeri plan ve projelere yada savunma silahlarına destek verebilirler. Borsa, altın, döviz gibi spekülatif konularda da yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. 29 Mart Pazar günü nüfuzlu kişiler, lider ve gençler de her zamankinden daha bir aktif ve girişken olabilirler. Kişisel olarak da Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan Aslan ve Kova burçlarının desteğiyle olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik evlerimizden hangisi Koç burcundaysa yani Güneş, Mars ve Uranüs hangi evimize denk düşüyorsa o evle ilgili konularda olumlu etkiler alabiliriz. (haftalık astroloji)

Geçen haftalara baktığımızda 09 - 15 Mart haftası için yaptığımız astrolojik yorumlarda ve Aralık 2014'de yazdığımız 2015 özet tahminlerimizde Mart ayı için 14 Marttan itibaren Neptünün katsayısı düşeceğinden devlet içindeki Büyük kurum ve kuruluşlarda bulanık olaylara ve Merkürün de 15 Marttan itibaren düşük katsayılara ulaşacağından yanıltıcı bilgi ve belgelere, bilgi hırsızlığına işaret etmiştik. Gerçekten de 14 Marttan 3 gün önce yani 11 Martta Kozmik Oda Skandalı ortaya çıktı. (Mart astroloji) (http://blog.milliyet.com.tr/2015-tahminleri-ozet--agustos-ayinda-kaos-/Blog/?BlogNo=481533)


11 Martta bir de sanat dünyasından acı kaybımız oldu. 22 Mart 1936 doğumlu Erol Büyükburç evinde ölü bulundu. Doktorlar kalp krizinden öldüğünü söylemekteler. Menajerinin söylediğine göre kendisi şeker hastasıymış ve kalbinde de 3 tane stent varmış. Haritasını incelediğimizde Natal Merkürünün Balık.da -2 ve Natal Uranüsünün Boğada -1 katsayılarında olduğu görülmekte. Natal Merkür sinir sistemini, solunum yollarını ve akciğerleri simgelerken, Natal Uranüs tansiyonu, kan dolaşımını simgeler. 11 Marttaki transitlere baktığımızda Natal Merkür Balık.da olduğundan Balık burcunun yöneticisi Neptün transitinin katsayısına bakıyoruz ve +2 yani vasat olduğunu görüyoruz. Oysaki Erol Büyükburcun Natal Merkürünü artıya geçirmek için (Natal Merkür = -2 + 2 = 0) Neptün transitinin en az +3 olması gerekiyordu. Natal Uranüs ise Boğa burcunda olduğundan Boğa burcunun yöneticisi Venüs transitine baktığımızda Koç burcunda -1 katsayısında olduğunu görmekteyiz. Yani Erol Büyükburcun Natal Uranüsü = -1 -1 = -2 olduğunu görmekteyiz. Bu tablodan da anlaşılacağı üzere Natal Merkürü simgeleyen solunum yollarında ve Natal Uranüsü simgeleyen kan dolaşımı ve tansiyonunun problemli olduğu anlaşılmaktadır. Bu arada Natal Plütonu Yengeç burcunda olduğundan Yengeç burcu beslenmeyi de simgelediğinden yediğine içtiğine yani beslenmesine dikkat etmesi gerekiyordu. Belki o gece yediği bir şey tansiyonunu çıkardı ve kalp problemini tetikledi. Ayrıca ölüm şeklini belirten Natal Plütonun Yengeç burcunda olması da son derece ilginç. Çünkü Yengeç burcu evi simgeler zaten kendisi de evinde öldü. Kendisi son derece dinç görünümlü bir insandı belki bir 10 sene daha yaşardı. Hepimiz çok üzüldük. Erol Büyükburç için Allah'dan rahmet dilerim. (2015 Mart burç)

 

16 - 22 Mart haftası için ise 16 Mart Pazartesi gününe dikkat çekmiştik. Bu günde Venüsün Koç burcunda -2 katsayısında olacağından ülkenin en tepesinden en alttaki bireysel kişilere kadar para konularında, sosyal ve siyasi konularda ve özellikle bireysel anlamda da karşılıklı ikili ilişkilerde kavga, tartışma ve zorlanmalara işaret etmiştik. Gerçekten de 16 Mart günü Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Esad hakkındaki sözleri gündeme oturdu. Kerry'nin bu sözlerine ise Türkiye'den sert tepkiler geldi. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kürt Sorunu Yoktur" ve "Türkiye Anonim Şirket gibi yönetilmelidir" demesi üzerine muhalefetten de sert tepkiler geldi. Ayrıca bu günde sosyal ve siyasi konular yüzünden üniversitelerde ve hatta bir Lisede bile olay ve gerginlikler çıktı. Bu günde Para konularında dolar fazla çıkmadı ama bütçede açık çıktı. Ayrıca Merkür ve Neptün yüzünden YGS sınavıyla ilgili Ankara Barosu ÖSYM'ye suç duyurusunda bulundu. Yine Neptün yüzünden Kocaelinde Domuz Gribinden 1 kişinin öldüğü haberi geldi. Jüpiterin altını simgeleyen Aslan burcunda düşük katsayılarda olması yüzünden de altın fiyatları son 3 ayın dibine vurdu. Bunlar daha basına yansıyan haberlerin bir kısmıydı. Şüphesis 16 Martla ilgili görüşlerimizi 2014 Aralık ayında yaptığımız 2015 özet tahminlerimizde de yazmıştık. (2015 haftalık burç)

 

Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/03/23-29-mart-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

 

  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..