Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '12

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Nisan: Bu hafta Koçlar için girişimcilik ve rekabetle geçecek!

23 - 29 Nisan: Bu hafta Koçlar için girişimcilik ve rekabetle geçecek!
 

Astroloji


Geçen hafta yani 16 - 22 Nisan haftası için Mars Başak burcunda iyi konumda olduğundan polis ve güvenlik birimlerinin hizmet ve sağlık sektörüne öncülük edebileceğini söylemiştik. Gerçektende bu durum sağlık sektörüyle ilgili yeni güvenlik önlemleri alınmasıyla sonuçlandı.

Mars yine bütün bir hafta boyunca Başak burcunda iyi konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri, işçi ve çalışanlar ya da hizmet ve sağlık sektörü ile ilgili konularda öncülük yada girişimcilikte bulunabilirler, kendi içlerinde olumlu rekabete girişebilirler, bazı eleştirmenlere de öncülük edebilirler. Örneğin işçiler, çalışanlar, hizmet ve sağlık sektörü ile ilgili yeni güvenlik yöntemleri uygulanabilir. Kişisel açıdan aynı şey Koç burçları için de geçerli yani Koç burçları hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirler, iş arkadaşları yada çalışanları ile tatlı bir rekabete girişebilirler. Bu hafta Koçlar için rekabet ve girişimcilik ile geçecek.

Satürn ise Cumartesi hariç bütün bir hafta Terazi burcunda kötü konumda olduğundan emir veren, başkan konumundaki patronlar, adalet ve diplomasiyle uğraşanlara baskı uygulayabilirler, bir takım hukusal konularda sansürler yada yasaklamalar yapabilirler. Bireysel açıdan Oğlaklar Terazi burçlarına baskı uygulayabilir. Oğlak burçları ikili ilişkilerinde dominant olabilirler (evlilik, ortaklık, adli davalar). Terazi burçları patronlarına bilhassa Oğlak burcundan olan patronlarına dikkat etsinler. Ayrıca Terazilerin kemik, diş, iskelet yapısı, dalak ve kulak ile ilgili problemleri varsa bu hafta nüksedebilir.

Neptün bütün bir hafta Balık burcunda iyi konumda fakat özellikle Pazartesi günü haftanın en iyi konumunda olacağından büyük kurum ve kuruluşlar diğer kurum ve kuruluşlardan iyi etki alıyorlar. Aynı şekilde hayırsever kişiler ve kuruluşlar da kendileri gibi hayırsever vatandaş ve kurumlardan olumlu etki alacaklar. Hayırsever vatandaşların, kurum ve kuruluşların ve Balık burçlarının yaratıcılık ve sezgileri artıyor. Büyük kurum ve kuruluşlarda insani duygular ve özveri ön plana çıkıyor. Aynı şey Balık burçları için de geçerli. Balık burçları yine kendileri gibi Balık burcundan olan kişilerle yaratıcı çalışmalara girebilirler. Balık burçlarının idealist, yaratıcı ve özverili olacakları bir hafta olacak.

Ay bütün bir hafta iyi konumda fakat Salı günü İkizler burcunda, Perşembe ve Cuma günleri de Yengeç burcunda en iyi konumunda olacağından özellikle Salı günü üretici ve vatansever kişilerin iletişim konularında (internet, sosyal medya, televizyon, gazetecilik) ve ticarette karşılık güvenle birlikte başarılı olacakları bir gün. Kişisel açıdan İkizler burcu ile Yengeç burcu birbirlerine karşı duyarlı olabilecekleri bir günde olabilirler. Perşembe ve Cuma günlerinde ise Ay kendi öz burcunda iyi konumda olacağından üretken ve vatansever insanlar ile Yengeç burçları huzurlu ve güven dolu olabilirler. Yengeç burçları yine kendileri gibi Yengeç burcundan olan kişilere güven besleyip, duyarlı davranabilirler.

Plüto da bütün bir hafta boyunca Oğlak burcunda iyi konumda ama Cuma günü en iyi konumunda olduğundan emir veren, patron, başkan konumundaki insanlar olumlu değişimlerden iyi etkiler alıyorlar. Bu kişiler hem çevrelerini hem de kendilerini olumlu yönde değiştirecek kararlar almaya devam edecekler. Olumlu, devrim niteliğindeki değişimler Cuma günü tavan yapabilir. Kişisel açıdan Akrep burçları hayatlarındaki patron konumundaki kişilerle çok iyi kaynaştıkları bir dönemdeler. Bu durum bu hafta için Cuma günü tavan yapacak. Akrep burçları meslek ve kariyerlerinde de çok çalışarak patronlarının gözüne girebilirler. Oğlak burçları Akrep burçlarından iş hayatında olumlu etkiler alabilirler. Oğlak burçları ve patron konumundaki kişiler bu hafta bankacılık (vergi, miras, ortak para, borç gibi) konularında yine şanslılar.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..