Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '18

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Nisan 2018 Haftalık Burç Astroloji: 28 Nisan Ayın En Yoğun Günü!

23 - 29 Nisan 2018 Haftalık Burç Astroloji: 28 Nisan Ayın En Yoğun Günü!
 

haftalık astroloji


28 Nisan -9 katsayısı ile Nisan ayının en yoğun günü ünvanını almaktadır. Bu günde bilhassa Ay Transiti Terazi burcunda -2 katsayısında olacaktır. Bilindiği üzere geçen haftalarda yaptığımız yorumlarda 07 Nisan için Merkür Transitinin -2 katsayısında olacağından bazı katsayısı düşük İkizler/Başak burçlarının kurnazlıklar yapabileceğinden, hava, kara ve deniz yollarında ise kazalar olabileceğinden bahsetmiştik. Gerçekten de tam da 07 Nisan günü İstanbul Boğazında tarihi yalıya gemi çarptı. 07 Nisan günü en önemlisi Suriye'de savunmasız sivil halka kimyasal silahla saldırı yapıldı. 14 Nisan için Tr Satürn -2 katsayısında olduğundan Koç (İran), Yengeç (ABD), Terazi (Suriye), Oğlak (Rusya) burçlarının Tr Satürne dikkat etmeleri gerektiğini yazmıştık. Gerçekten de Suriye'ye ABD tarafından akıllı füzeler atıldı. Şimdi sırada 21 Nisan var. Ben bu yazıyı yazarken daha 21 Nisanda değilim (Bütün yorumlarımı 10 gün önceden yazdığımdan) ama bir önceki haftalık yorumlarımda 21 Nisandan bahsetmiştim. 21 Nisanda bilhassa Yengeç (ABD) ve Oğlak (Rusya) burçlarının Güneş, Merkür, Uranüs yüzünden gerilimi artabilir demiştik. Hatta 21 Nisan bu yüzden bir dönüm noktası olabilir diye yazmıştık. Belki yeni bir saldırı ama öncesi yani 17 Nisandan itibaren Koç burcu İran'ın Irak ve/veya Suriye'ye olumsuz etki vermesi olasıdır. İran'da Esad yüzünden yada Suudi Arabistan Kralı yüzünden bir karışıklık olabileceğini de eklemiştik. Olayların özeti bu şekildeydi. (Nisan 2018 burç)

28 Nisanda Ay Transiti -2 katsayısı ile Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık burç)
 
28 Nisan (-2)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden,Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Ay'ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

28 Nisanda İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden hava, kara ve deniz yolculuklarında güvenlik problemleri çıkabilir. 28 Nisanda Amerika, Almanya, Fransa, Suriye, Rusya, Suudi Arabistan gibi ülkelerde güvenlik problemleri yada siyasi dalgalanmalar olabilir. Çünkü 28 Nisanda Ay Terazi burcunda ve Terazinin yöneticisi Tr Venüs İkizler burcunda olduğundan bu güvenlik problemleri yada siyasi dalgalanmalar İkizler burcunu sembolize eden kişilerden yada her türlü iletişim kanallarından (yazışma, konuşma, bilgi, belge) kaynaklı olabilir. 28 Nisanda bir takım asılsız bilgiler de yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin güvenliğine zarar verebilir. Örneğin 28 Nisanda ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Başkanı Putin'in güvenliğinde bir takım iletişim kanalları yüzünden problemler çıkabilir. 28 Nisanda İkizler burcu Trump yine atacağı tweetlerle ortalığı karıştırabilir. Bu arada Dolarda dalgalanmalar yaşanabilir. 28 Nisanda bir takım asılsız haberler yüzünden BitCoin'de de dalgalanmalar olabilir. 28 Nisanda ABD Başkanı Trump ile Rusya Başkanı Putin bir ihtimal CIA'den (Amerikan Haber Alma) de olumsuz etkiler alabilirler. (haftalık astroloji)

28 Nisanda Ay.ı sembolize eden Almanya Başbakanı Angela Merkel'in katsayısı düşeceğinden Amerika, Fransa, Rusya, Suriye gibi ülkeleri olumsuz yönde etkileyebilir. Bunun nedeni Ay Terazi burcunda ve Terazinin yöneticisi Venüs İkizler burcunda olduğundan İkizler burcu ABD Başkanı Trump olabilir yada bir takım asılsız haberler, bilgi ve belgeler olabilir. 28 Nisanda Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan bu örnekler çoğaltılabilir. (Nisan astroloji)
 
28, 29 Nisan Koç, Boğa, Terazi, Akrepler Marsa Dikkat!
28, 29 Nisanda Oğlak burcundaki Mars bütün burçları ama bilhassa Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını çift yönde olumsuz etkilemeye başlıyor. 28 Nisandan itibaren Akrep burcu Türkiye'nin Oğlak burcundaki Tr Marsa çok dikkat etmesi gerekebilir. Ülkemizde öfekli tartışmalar ve saldırılar artabilir. Bunun kaynağı Mars Oğlakda ve Oğlak burcunun yöneticisi Tr Satürn de Oğlakda düşük katsayıda olduğundan Türkiye'nin ülke bazında Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burçlarına dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 28 Nisandan itibaren Türkiye'nin Oğlak burcu Rusya'ya, koyu bir Oğlak burcu olan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'ya, Suudi Arabistan Kralı Selman'a Marsı sembolize eden Irak, İran ve Işid unsurlarına dikkat etmesi gerekebilir.

28, 29 Nisanda kişisel olarak Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçları Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda Oğlak burcunu sembolize eden konular yüzünden kavga, tartışma ve saldırılar oluşabilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ise Tr Mars 6.evinizdeyse 6.evi sembolize eden günlük rutin işler, hizmetler ve varsa ev hayvanları ile ilgili konularda yada varsa iş arkadaşları veya çalışanlarınızla kavga ve tartışmalar yaşanabilir. Bunun kaynağı Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burcu bir iş arkadaşınız yada çalışanınız olabilir. Yada Oğlak burcunu sembolize eden size emir veren poziyonda birileri olabilir (patron, otorite sahibi birileri, anne/baba, ev sahibi, apartman yöneticisi, vs). Yani 28 Nisandan itibaren Tr Mars 6.evinizdeyse 6.evin konuları ile alakalı size emir veren poziyondan birileri ile yada Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burcundan birileri ile kavga etmemeye özen göstermelisiniz. 6.ev sağlık evi de olduğundan Tr Mars 6.evinizde ve Oğlak burcunda olduğundan ve Tr Satürn de Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunu sembolize eden kemik, diş, cilt problemlerine de dikkat etmeniz gerekebilir. (2018 Nisan burç)
 
28, 29 Nisan (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB /Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

28, 29 Nisanda ülkemiz Türkiye'Nin NATO'nun içindeki bazı otorite sahibi kişilere, İran ve Irak'In içindeki otorite sahibi kişilere, Selahattin Demirtaş'a, PYD Başkanı Salih Müslim'e dikkat etmesi gerekebilir. Aynı şekilde Suriye'nin de İran, Irak, NATO gibi ülke ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 haftalık burç)
 
Hafta Boyu Yengeç ve Oğlaklar Uranüse Dikkat !
Hafta boyu Uranüs Transiti Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay burçlarını ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. Hafta boyu bilhassa Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçlarının Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacağı görülmektedir. Tr Uranüs olumsuz anlamda huzursuzluk demektir. Bu huzursuzluğun kaynağı ise Tr Uranüs Koç burcunda olduğundan ve Koç burcunun yöneticisi Tr Mars Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcu otorite sahibi kişi, başkan yada patronlardan kaynaklı olabilir. (Nisan 2018)
 
Bütün bir hafta (-1)
Uranüsden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)

Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Yukardaki tablodan bakınca Amerika ve Rusya'nın hafta boyu Tr Uranüsü sembolize eden şeylerden (teknolojik aletler, asi ve aykırı gruplar, vs) çift yönde olumsuz etki aldıkları ve birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilecekleri görülmektedir. Bu olumsuz durumun nedeni Tr Mars Oğlak burcunda olduğundan bazı ülke başkanları yada Oğlak burcu otorite sahibi kişiler olabilir.

Hafta boyu ama bilhassa 28 ve 29 Nisanda zayıf fay hatlarında Tr Uranüs ve Tr Mars yüzünden şiddetli depremler olabilir.

24, 26, 27 Nisan Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçları Tr Güneşden olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilir. 24, 26, 27 Nisanda Yengeç ve Oğlakların Tr Güneşden de çift yönde olumsuz etki aldıkları görülmektedir.

Hafta boyu Balıkların yöneticisi Neptünün katsayısı yüksek olacak ama bilhassa 26 Nisan Perşembe günü Tr Neptün +5 katsayısında olup Balık burçlarını ön plana çıkarabilir. Ayrıca Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını da Neptünyen konularda son derece olumlu yönde etkileyebilirler.

Hafta boyu ama bilhassa 26 Nisan Perşembe günü Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıldızı parlamaya devam edecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Neptünyen konularda (yardımlaşma, vakıf işleri, yaratıcı çalışmalar, başka devletler) çalışmaları olabilir.
 
23, 24, 25 Nisan (+4), 26 Nisan (+5), 27 Nisan (+4), 28 Nisan (+3), 29 Nisan (+4)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

25, 26 Nisanda Ay ve Neptün Süper !
25, 26 Nisanda yüksek katsayıdaki Tr Ay ve Tr Neptün bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. 25, 26 Nisanda Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunda olanlar Tr Ay ve Tr Neptün hangi evlerindeyse o konularda verim ve güvenlikleri, yaratıcılıkları artabilir. Örneğin Natal Marsınız İkizler ise ve Tr Ay 2.evinizde Tr Neptün 8.evinizdeyse 2.evi sembolize eden para konularında ve 8.evi sembolize eden başkaları ile ortaklaşa sahip olduğunuz değerlerde (ortak para, kredi, miras, vs) bir artış ve verim olabilir.

25, 26 Nisanda Natal Marsı Yay burcu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Ay 6.evinde Tr Neptün 12.evinde olacağından 6.evi sembolize eden her türlü hizmet, sağlık, iş arkadaşları ve çalışanları ile 12.evi sembolize eden devlet işleri konusunda son derece verimli çalışmalar içine girebilir. Bu arada Suriye Başkanı Esad'ın Natal Marsı Akrep olup 25, 26 Nisanda onun da Tr Ay.dan olumlu etkiler alıp kendini güvence altına alması olasıdır. 25, 26 Nisanda Natal Marsı Yay olan Türk Lirasında da bir verim ve artış olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  23 Nisan 24 Nisan 25 Nisan 26 Nisan 27 Nisan 28 Nisan 29 Nisan
Koç -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Boğa -1 +2 +2 -1 +2 -1 -1
İkizler -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Yengeç -1 +2 +4 +5 -1 -2 -1
Aslan +2 -1 +2 -1 -1 -1 +2
Başak -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Terazi -1 +2 +2 -1 +2 -1 -1
Akrep -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Yay +2 +3 +2 +3 +2 +2 +2
Oğlak -1 -1 +2 -1 -1 -1 -1
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Balık +4 +4 +4 +5 +4 +3 +4


Yükselen Koç
(25, 26 Nisan 6.ev Ay, 12.ev Neptün Süper, 28 Nisan 7.ev Ay, 28, 29 Nisan 10.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 1, 2, 7, 8.evlere olumsuz yansıma!)

28, 29 Nisan iş, kariyer ve sosyal statü alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar fiziksel sağlığınıza, parasal konularınıza, ikili ilişkilerinize (evlilik, ortaklık), başkaları ile sahip olduğunuz ortaklaşa değerlere (ortak paralar, krediler) zarar verebilir.

Yükselen Boğa
(25, 26 Nisan 5.ev Ay, 11.ev Neptün Süper, 28 Nisan 6.ev Ay, 28, 29 Nisan 9.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 12, 1, 6, 7.evlere olumsuz yansıma!)

28, 29 Nisan yüksek öğrenim, hukuki konular, uzun yolculuklar, yabancı ülkeler, şehirler alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar varsa gizli düşmanlarınızı kızdırabilir. Bu durum fiziksel sağlığınıza, günlük rutin işlerinize, ikili ilişkilerinize (evlilik, ortaklık) zarar verebilir.

Yükselen İkizler
(25, 26 Nisan 4.ev Ay, 10.ev Neptün Süper, 28 Nisan 5.ev Ay, 28, 29 Nisan 8.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 11, 12, 5, 6.evlere olumsuz yansıma!)

28, 29 Nisan başkaları ile ortaklaşa sahip olduğunuz değerler (ortak paralar, krediler, miras, vergi, vs) alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar varsa gizli düşmanlarınızı kızdırabilir. Bu durum arkadaş ve tanıdıklarınıza, günlük rutin işlerinize, varsa çocuklarınıza, sevgilinize, babanıza zarar verebilir.

Yükselen Yengeç
(25, 26 Nisan 3.ev Ay, 9.ev Neptün Süper, 28 Nisan 4.ev Ay, 28, 29 Nisan 7.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 10, 11, 4, 5.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan her türlü ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, partnerlik, danışmanlık) alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar kariyer ve sosyal statünüze, arkadaş ve tanıdıklarınıza, ev, aile ve annenize, varsa çocuklarınıza, sevgilinize, babanıza zarar verebilir.

Yükselen Aslan
(25, 26 Nisan 2.ev Ay, 8.ev Neptün Süper, 28 Nisan 3.ev Ay, 28, 29 Nisan 6.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 9, 10, 3, 4.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan her türlü hizmetler, rutin işler, iş arkadaşları, çalışanlarınızla ilgili alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar kariyer ve sosyal statünüze, yüksek öğreniminize, hukuksal konularınıza, yabancı ülke ve şehirlerle ilgili konularınıza, ev, aile ve annenize, yakın çevrenize (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişiminize (eğitim, ulaşım, vs) zarar verebilir. Sağlık açısından kemik, diş, cilt hastalıklarına dikkat !

Yükselen Başak
(25, 26 Nisan 1.ev Ay, 7.ev Neptün Süper, 28 Nisan 2.ev Ay, 28, 29 Nisan 5.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 8, 9, 2, 3.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan çocuklar, hobiler, romantik ilişkiler alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar başkaları ile ortaklaşa sahip olduğunuz değerlere (ortak paralar, krediler, miraz, vergi, vs), yüksek öğreniminize, hukuksal konularınıza, yabancı ülke ve şehirlerle ilgili konularınıza, parasal konularınıza, yakın çevrenize (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişiminize (eğitim, ulaşım, vs) zarar verebilir.

Yükselen Terazi
(25, 26 Nisan 12.ev Ay, 6.ev Neptün Süper, 28 Nisan 1.ev Ay, 28, 29 Nisan 4.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 7, 8, 1, 2.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan ev, aile, anne ve annelikle ilgili alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar fiziksel sağlığınıza, parasal konularınıza, ikili ilişkilerinize (evlilik, ortaklık), başkaları ile sahip olduğunuz ortaklaşa değerlere (ortak paralar, krediler) zarar verebilir.

Yükselen Akrep
(25, 26 Nisan 11.ev Ay, 5.ev Neptün Süper, 28 Nisan 12.ev Ay, 28, 29 Nisan 3.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 6, 7, 12, 1.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan yakın çevrenizle (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişiminizle (konuşmalar, yazışmalar) ilgili alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar varsa gizli düşmanlarınızı kızdırabilir. Bu durum fiziksel sağlığınıza, günlük rutin işlerinize, ikili ilişkilerinize (evlilik, ortaklık) zarar verebilir.

Yükselen Yay
(25, 26 Nisan 10.ev Ay, 4.ev Neptün Süper, 28 Nisan 11.ev Ay, 28, 29 Nisan 2.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 5, 6, 11, 12.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan mal-mülk, para alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar varsa gizli düşmanlarınızı kızdırabilir. Bu durum arkadaş ve tanıdıklarınıza, günlük rutin işlerinize, varsa çocuklarınıza, sevgilinize, babanıza zarar verebilir.

Yükselen Oğlak
(25, 26 Nisan 9.ev Ay, 3.ev Neptün Süper, 28 Nisan 10.ev Ay, 28, 29 Nisan 1.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 4, 5, 10, 11.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan fiziksel sağlığınızla, yapacağınız yeni başlangıçlarla ilgili alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar kariyer ve sosyal statünüze, arkadaş ve tanıdıklarınıza, ev, aile ve annenize, varsa çocuklarınıza, sevgilinize, babanıza zarar verebilir.

Yükselen Kova
(25, 26 Nisan 8.ev Ay, 2.ev Neptün Süper, 28 Nisan 9.ev Ay, 28, 29 Nisan 12.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 3, 4, 9, 10.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan gizli düşmanlarınızla, sıkıntı ve sorunlarınızla ilgili alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar kariyer ve sosyal statünüze, yüksek öğreniminize, hukuksal konularınıza, yabancı ülke ve şehirlerle ilgili konularınıza, ev, aile ve annenize, yakın çevrenize (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişiminize (eğitim, ulaşım, vs) zarar verebilir.

Yükselen Balık
(25, 26 Nisan 7.ev Ay, 1.ev Neptün Süper, 28 Nisan 8.ev Ay, 28, 29 Nisan 11.ev Mars Dikkat, 28, 29 Nisan Marsdan 2, 3, 8, 9.evlere olumsuz yansıma!)
28, 29 Nisan arkadaş ve tanıdıklarla, plan ve projelerle, teknolojik aletlerle ilgili alanınızda otorite sahipleri ile kavga ve tartışmalar başkaları ile ortaklaşa sahip olduğunuz değerlere (ortak paralar, krediler, miraz, vergi, vs), yüksek öğreniminize, hukuksal konularınıza, yabancı ülke ve şehirlerle ilgili konularınıza, parasal konularınıza, yakın çevrenize (kardeş, akraba, komşu), her türlü iletişiminize (eğitim, ulaşım, vs) zarar verebilir. 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..