Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '17

 
Kategori
Astroloji
 

23 - 29 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: 24 Ocak Ay Transitine 29 Ocak Neptüne Dikkat !

23 - 29 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: 24 Ocak Ay Transitine 29 Ocak Neptüne Dikkat !
 

haftalık astroloji


24 Ocak Salı günü Ay Transiti +6 katsayısı ile haftanın en yüksek katsayılı transitlerinden olacak. Ay Transiti Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burçlarını olumlu etkilerken Yengeç ve Oğlak burçlarını olumsuz olarak etkileyebilir. Ay transiti olumlu anlamda güven ve güvenliğin artması, üretimin yükselmesini olumsuz anlamda ise güvenlik problemlerini, ülke güvenliğindeki açıkları, üretim ve verimin düşmesini sembolize etmektedir. Yani Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden konularda ve kişilerde güvenlik problemleri, güvensizlik ve verimsizlik olsa da Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burçlarında tam tersi olabilir. Natal Güneş ve Marsı Yengeç/Oğlak olanlar Ay transitinden daha çok olumsuz etki alabilirler. Natal Güneşi Yengeç/Oğlak olup Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanların ise Ay transitini sembolize eden (ev, aile, anne, annelik, gayrimenkul, güvenlik, üretim, vatani konular) konular yüzünden sadece biraz keyifleri kaçabilir. Natal Güneşi Yengeç/Oğlak olmayıp Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar ise 24 Ocak Salı günü Ay Transiti hangi evlerinde olacaksa o konularda kendilerini güvende hissedebilir veya verim ve üretkenlikleri artabilir. Bu arada Ay Transitinden olumlu etki alabilmek için Natal Marsınızın katsayısının da yüksek olması gerekir. (Ocak 2017 burç)

Örneğin Yükselen Aslan ise 24 Ocak Salı günü Ay Transiti 5.evinizde olacak eğer Natal Güneşiniz Yengeç/Oğlak değil ve Natal Marsınız Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olup katsayısı yüksek ise 5.evi sembolize eden hobilerle, varsa çocuklarla, varsa romantik ilişkinizle ilgili konularda üretkenliğiniz artabilir, kendinizi bu konularda güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz.

24 Ocak günü Satürn de +6 katsayısında olup Ay Transiti ile kavuşum yapacak. Satürnden de bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilir. Satürn olumlu anlamda kişiye disiplin ve metodik çalışma azmi verir. Örneğin Satürn 5.evinizde ise varsa hobilerinizle, çocuklarınızla ilgili disiplinli çalışmalara yön verebilirsiniz. (haftalık burç)

Ay Transitini Sembolize eden şeyler (Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar) : Amerika, Irak, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, BM (Birleşmiş Milletler), IMF, FED, ABD Doları, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Ay Transitini sembolize eden konular: Vatani konular, ülke güvenlikleri, güvenlik problemleri/açıkları, üretimle ilgili konular, aşırı duygusal ve hassas kişiler (haftalık astroloji)

Dünya genelinde 24 Ocak günü Ay Transitinden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler: Amerika, Irak, ABD Doları, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Rusya, İtalya, Tayvan, IMF, FED, IMF Başkanı Christine Lagarde, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Ülke genelinde 24 Ocak günü Ay Transitinden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler: Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Türk Lirası, Adana, Gaziantep (Ocak astroloji)

24 Ocak Salı günü Olasılıklar
- Amerika'nın ve Irak'ın Güneşi Yengeç olduğundan nüfuzlu ve tanınmış kişilerinde ve genç kesiminde dalgalanmalar olabilir. Amerika ve Irak'ın vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular yüzünden keyfi kaçabilir. Amerikadaki güvensiz ortam yüzünden ABD Doları olumsuz etki alabilir. ABD Doları yüzünden Türk Lirası da olumsuz etki alabilir.
- IMF ve FED içinde dalgalanmalar olabilir. IMF veya FED Amerikayı, ABD Dolarını, Rusyayı olumsuz etkileyebilir.
- Julian Assange Amerikadan vatani konular bazında, ülke güvenlikleri yada kendi güvenliği bazında olumsuz etki alabilir.
- Rusya Amerikadan, Irakdan, BM'den vatani konular ve ülke güvenlikleri bazında olumsuz etki alabilir.
- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, vatani konular bazında İngiltereden veya BM'den (Birleşmiş Milletler) olumsuz etki alabilir.
- Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Amerikadan ülke güvenliği yada kendi güvenliği bazında olumsuz etki alabilir.
- Meral Akşener ve Devlet Bahçeli vatani konular yada kendi güvenlikleri bazında olumsuz etki alabilir. Devlet Bahçeli vatani konular bazında Meral Akşener'den olumsuz etki alabilir.
- Adana, Gaziantep gibi şehirler kurtuluş tarihlerine göre Natal Güneşleri Oğlak burcunda olduklarından vatani konular ve ülke güvenliği, güvenlik açıkları, aşırı hasssas ve duygusal kişiler bazında olumsuz etkiler alabilir. 24 Ocak günü Adana ve/veya Gaziantep'de saldırılara karşı ek önlemler alınması gerekebilir. (Bakınız Ay Transiti Bölümü)

29 Ocak Pazar günü Jüpiter, Satürn ve Uranüs +6 katsayısında olacağından özellikle Koç ve Terazi burçlarını sembolize eden şeyler Satürn ve Uranüsden, Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler Jüpiter ve Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. (2017 Ocak burç)

29 Ocak günü Natal Marsı Yengeç/Oğlak olanlar katsayıları oranında (İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, BM, IMF, FED, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu) Jüpiter ve Uranüsden aldıkları etki ile hareket ve davranışlarında daha yayılmacı, orjinal ve objektif olabilirler. Örneğin 29 Ocak günü Kemal Kılıçdaroğlunun Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden, Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan, teknolojik konulardan, geleceğe dair bir takım plan ve projelerden Natal Güneşi yada Marsı Yay/Kova burçlarından (MHP.den) olumlu etkiler alması olasıdır. (2017 haftalık burç)

29 Ocak Pazar günü Balık burcunun yöneticisi Neptün Transiti -1 katsayısına düşecek olduğundan Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını sembolize eden şeylerde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Balık burcu devlet kurumlarını, şirket ve vakıfları, İkizler burcu her türlü iletişimi (bilgi, belge, konuşma, yazışma, internet, telefon, vs), Başak burcu her türlü hizmeti (eğitim, öğretim, ulaşım), işçi ve çalışanları, Yay burcu hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri, din, inanç ve felsefi konuları ve bu konularla uğraşanları sembolize etmektedir. Bu konularda bulanık olaylar olabilir. Bu durumdan en çok olumsuz etki alabilecek kişiler Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda olan kişilerdir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğanın Güneşi Balık Marsı Yay burcunda olup 12.evindeki Neptün transitinden yani devlet kurumları içinde olası bulanık olaylardan olumsuz etkiler alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Terazi burcundaki Natal Neptünü de düşük katsayıda olacağından 29 Ocak günü bilhassa Natal Güneş ve/veya Marsı Balık burcundan (Natal Marsı Balık olan İlker Başbuğ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Natal Güneşi Balık olan Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim) kişilere katsayıları oranında dikkat etmesi gerekebilir. 24 Ocak Salı günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9.evindeki Ay ve Satürn kavuşumundan (Natal Marsı Yay olduğundan) yani hukuk ve yasalarla ilgili verimli ve disiplinli çalışmalardan son derece olumlu etkiler alabilmesi olasıdır. (Ocak 2017)

29 Ocak günü Natal Marsı Balık olan Işid, DHKP-C, PYD, İran, Belçika gibi ülke ve grupların Neptün yüzünden katsayıları düşeceğinden bu ülke ve grupların sebep olabileceği bulanık olaylar gündeme gelebilir. 29 Ocak günü İzmir'in kurtuluş tarihi 09 Eylük 1922 olduğundan Natal Güneş Başak Mars Yay olup Neptün Transitinin neden olabileceği bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan Neptünyen olaylardan olumsuz etkiler alabilir. Örneğin İzmir'de 29 Ocak günü Işid yada DHKP-C saldırıları gündeme gelebilir. Tabiki bütün bunlar birer olasılıktır kesin bir şey olabilir diyemeyiz. Allah ülkemizi korusun ! (Bakınız Neptün Transiti Bölümü)

29 Ocakta katsayısını düşürecek Neptün 31 Ocak, 01, 02, 04, 05, 07, 09, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 18, 21 Şubat Tarihlerinde de -1 katsayısında olup Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Neptün bireysel anlamda psikolojiyi ve hayal dünyasını da sembolize ettiğinden psikolojisi bozuk kişilerin neden olabileceği olaylarda artışlar olabilir. Neptün ayrıca uyuşturu maddeleri, alışkanlık yapan ilaçları da sembolize ettiğinden uyuşturan veya bağımlılık yapan maddelerin kullanımında dikkatli olmak gerekebilir. Neptün zehirlenmeleri (gıda, ilaç, vs), nedeni belirsiz yangınları, boğulma olaylarını, kurban edilmeyi, aldanma ve aldatılma olaylarını, sisli ve bulanık olayları da sembolize etmektedir. Bu yüzden Natal Güneş ve Marsı Balık, Yay, Başak, İkizler burcu olup Natal Neptünün katsayısı da düşük ise bu kişilerin Neptün Transitine çok dikkat etmeleri gerekebilir.
 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

 

Yükselen Koç
(24 Ocak 9.ev Ay Süper ama 4 ve 10.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 12.ev Neptün Dikkat, 1.ev Uranüs, 7.ev Jüpiter, 9.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(24 Ocak 8.ev Ay Süper ama 3 ve 9.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 11.ev Neptün Dikkat, 12.ev Uranüs, 6.ev Jüpiter, 8.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_15.html


Yükselen İkizler
(24 Ocak 7.ev Ay Süper ama 2 ve 8.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 10.ev Neptün Dikkat, 11.ev Uranüs, 5.ev Jüpiter, 7.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_38.html


Yükselen Yengeç
(24 Ocak 6.ev Ay Süper ama 1 ve 7.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 9.ev Neptün Dikkat, 10.ev Uranüs, 4.ev Jüpiter, 6.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_54.html


Yükselen Aslan
(24 Ocak 5.ev Ay Süper ama 12 ve 6.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 8.ev Neptün Dikkat, 9.ev Uranüs, 3.ev Jüpiter, 5.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_95.html


Yükselen Başak
(24 Ocak 4.ev Ay Süper ama 11 ve 5.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 7.ev Neptün Dikkat, 8.ev Uranüs, 2.ev Jüpiter, 4.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_68.html


Yükselen Terazi
(24 Ocak 3.ev Ay Süper ama 10 ve 4.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 6.ev Neptün Dikkat, 7.ev Uranüs, 1.ev Jüpiter, 3.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_43.html


Yükselen Akrep
(24 Ocak 2.ev Ay Süper ama 9 ve 3.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 5.ev Neptün Dikkat, 6.ev Uranüs, 12.ev Jüpiter, 2.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_47.html


Yükselen Yay
(24 Ocak 1.ev Ay Süper ama 8 ve 2.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 4.ev Neptün Dikkat, 5.ev Uranüs, 11.ev Jüpiter, 1.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_10.html


Yükselen Oğlak
(24 Ocak 12.ev Ay Süper ama 7 ve 1.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 3.ev Neptün Dikkat, 4.ev Uranüs, 10.ev Jüpiter, 12.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_51.html


Yükselen Kova
(24 Ocak 11.ev Ay Süper ama 6 ve 12.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 2.ev Neptün Dikkat, 3.ev Uranüs, 9.ev Jüpiter, 11.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_77.html


Yükselen Balık
(24 Ocak 10.ev Ay Süper ama 5 ve 11.eve olumsuz yansıma, 29 Ocak 1.ev Neptün Dikkat, 2.ev Uranüs, 8.ev Jüpiter, 10.ev Satürn Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/01/23-29-ocak-2017-haftalk-burc-astroloji_12.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..