Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '22

 
Kategori
Astroloji
 

23-29 Mayıs Haftası

23 Mayıs haftası sert etkilerin bir nebze ara verdiği, bize de biraz nefes aldıran bir hafta olacak. İkizler, Boğa, Kova ve Balık burçları bu haftanın desteğinden yararlanabilir.
23 Mayıs Pazartesi ticarette, eğitimde ve iletişim faaliyetlerinde fayda sağlayacağımız fırsatlarla karşılaşabiliriz. Akşam saatlerinde daha önce göremediğimiz detayları fark edip bazı konularda netleşebiliriz.
24 Mayıs Salı özellikle geçmişe dönük konularda harekete geçmek, kalıcı sağlam düzenlemeler yapmak mümkün. Öğle saatlerinde merhametli davranmaya daha yatkın olacağız. Bu saatleri şifa ya da farkındalık çalışmaları ile değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde ise hareketlerimizi duygular yönlendireceğinden mantıktan kopmamaya dikkat edebiliriz.
25 Mayıs Çarşamba nasıl harekete geçtiğimizi etkileyen Mars Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 5 Temmuz’a kadar Koç burcunda ilerleyecek Mars, bu süre içinde bizlere ataklık ve hareketlilik verecek. İyicil açılarında girişimi ve rekabeti desteklerken, zorlu açılarında çatışmayı, öfkeyi, kazaları ve fevri hareketleri gündeme getirecek.
26 Mayıs Perşembe kendimizi kısıtlı hissettiğimiz alanlarda ifade etme fırsatı bulabiliriz. Başkalarından fikir alabilir, önemli gördüğümüz konuları gündeme getirebiliriz.
27 Mayıs Cuma haftanın en zorlayıcı günü. Hem ilişkilerde hem de finansal konularda engellerle karşılaşabiliriz. Kıskançlık, hırs ve yönlendirmelerden uzak durmaya çalışalım.
28 Mayıs Cumartesi Venüs, yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve 23 Haziran’a kadar burada ilerleyecek. Venüs Boğa burcundayken yaşamdan keyif alma şeklimizde ve sevgi dilimizde önceliğimizi maddi değerlerde, aşkın fiziksel tarafında, sanatın ve güzelliklerin somut halinde olur. Özellikle Merkür retrosu bitiminde (4 Haziran sonrası) daha istikrarlı sevgi ilişkileri, sevgide kalıcılık ve netlik yaşayabiliriz.
29 Mayıs Pazar ise rekabetin, aklımızdaki konularda harekete geçme motivasyonunun yüksek olduğu bir gün. Adım atarken sabırsız davranmamaya, durumları fazla zorlamamaya dikkat etmek önemli.
23 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında iletişim konuları aktif olacak. Eski konularla ilgili atamadığınız adımları bu hafta gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatında daha etkin davranmak, kazançlara odaklanmak gündemde olacak. Fakat bu alanda aşırı hırslı davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
Görmezden gelinen konularla daha çok ilgilenilecek bu hafta arkadaşlardan destek alınacak.
Hayata bakış şekliniz kendinizi daha değerli hissedeceğiniz şekilde olacak. İleri dönük hedefleriniz için çaba göstereceksiniz. Gizli düşmanlıklardan, kıskançlıklardan uzak durmaya gayret edin.
YÜKSELEN İKİZLER
Kendinizle ilgili kararsız kaldığınız konuları netleştirebileceğiniz bir hafta olacak. Özellikle kriz olarak gördüğünüz konularda daha güvenli hissedecek adımlar atabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız için alacağınız kararlar sizi zorlayabilir. Hafta sonu sosyal hayat içinde oldukça aktif olabilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
İş hayatında tamamlamak istediğiniz konularda sonuç alabileceğiniz bir hafta olacak.  Giderlerinizle ilgili yapılandırmalara gidebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eski sorunları düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Mümkün olduğunca geçmiş konulara takıntı yapmamaya gayret edin.
YÜKSELEN ASLAN
Haftanın ilk günleri sosyalliğin, fikir paylaşımlarının arttığı zamanlar olacak. Hem sağlıkla hem de üstlenilen sorumluluklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Düşüncelerde inatçı ve eleştirel olmamaya dikkat edilmeli. Özellikle hafta sonu hararetli tartışmalardan uzak durulmalı.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta başında otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Eğitim konularında ve yaratıcı faaliyetlerde verimli geçirebileceğiniz bu hafta aşk hayatınızda kıskançlığın sorun olmasına izin vermeyin.
YÜKSELEN TERAZİ
Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkilerle ve ortaklıklarla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Harcamalar konusunda yeni bir düzen oluşturmak istenebilir. Ailevi konularda çözümlenmemiş sorunlar, dayatmacı bir tavır sergilenmezse çözüme ulaştırılabilir. 
YÜKSELEN AKREP
Hafta başında ödemelerinizle ilgili bazı kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde de geçmiş kırgınlıkları telafi etme fırsatı doğabilir. Düşüncelerinizi en etkin şekilde yansıtabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınız konusunda temkinli olmalısınız.
YÜKSELEN YAY
Haftanın ilk günlerinde aşk hayatınızda ve çocuklar konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirme şansı bulabilirsiniz. İş hayatında verimli olacağınız bu hafta harcamalar konusunda risk almamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta başında ailedeki sağlık sorunlarında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kardeşlerle ve çocuklarla keyifli vakit geçirilebilir. Aşk hayatınızda kendinizi ve kararlarınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Evle ilgili hesapta olmayan harcamalar çıkabilir.
YÜKSELEN KOVA
Haftanın ilk günleri daha hareketli ve eğlenceli olacak. Kendinizle ilgili kalıcı kararlar verebilirsiniz. Hafta genelinde de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Gizli saklı konulardan uzak durmaya özen gösterin.
YÜKSELEN BALIK
Hafta başında aile bireylerinden destek alabilirsiniz. Tamamlamak istediğiniz bir eğitim ya da projeyi bitirebileceğiniz bir hafta olacak. Arkadaşlarla ve gruplar içinde etkin iletişim kurabilirsiniz. Harcamalar konusunda abartıya kaçmamaya dikkat edilmeli.
 
Hepimize huzurlu bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..