Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '20

 
Kategori
Astroloji
 

23 KASIM HAFTASI BURÇ YORUMLAR

23 KASIM &  29 KASIM BURÇ YORUMLARI

Balık burcu enerjisiyle başlayacağımız yeni bir haftadan  merhaba,

Yaratıcılığın ön planda olacağı, estetik değerlerin aktif kullanılacağı bir enerjiyle haftaya başlıyoruz. Odaklanmakta zorlanabilir, kendinizi hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Güneş’in Yay burcunda olması enerjinizi dengelemekte size yardımcı olacaktır. Salı günü oluşacak Merkür&Neptün üçgen açısı, yaratıcılık potansiyelinizi fazlasıyla kullanmanıza imkan sunacaktır, değerlendirmenizi öneririm.

Haftanın zorlayıcı açısı, Cuma günü oluşacak olan Venüs&Uranüs karşıtlığı, ilişkilerde gerilime neden olabilir, ani kopuşlar getirebilir. Hızlı karar almamaya dikkat edin. Cumartesi akşam saatlerinde oluşacak Merkür&Jüpiter uyumlu açısı şans getirecektir. Cumartesi ve Pazar günü bu güzel enerjiyi kullanabilirsiniz.

Haftanın enerjisinin burçlara etkilerine gelecek olursak;

Sevgili KOÇ Burcu ve Yükselen Burcu KOÇ olanlar;

Haftanın balık enerjisiyle başlaması sizin modunuzu düşürebilir, Çarşamba günü Ay’ın  burcunuza geçmesiyle tekrar hareketli enerjinize geri dönüş yapabileceksiniz. Kariyer alanında yaratıcılığınız ön planda olacak, proje üretmek için harika bir zaman dilimi. Cuma günü harcamalarınıza dikkat. Hafta sonu, Şans gezegeni Jüpiter ile Merkür’ün çok güzel bir açısı var, şansa ihtiyacınız olan işleri bu süreçte halledebilirsiniz.

Sevgili BOĞA Burcu ve Yükselen Burcu BOĞA  olanlar;

İkili ilişkilerinizin ve arkadaşlık ilişkilerinin aktif olacağı bir haftaya başlıyorsunuz. Keyifli sohbetlerin eşlik edeceği güzel birliktelikler yaşayabilirsiniz. Cuma günü gergin enerjiler aktif olacak. Özellikle partnerinizle olan ilişkinizde gerilebilirsiniz. Hafta sonu şans gezegeni Jüpiterin Merkür ile çok güzel bir açısı olacak, keyfini çıkarabilirsiniz.

Sevgili İKİZLER  Burcu ve Yükselen Burcu İKİZLER  olanlar;

Kariyerinizde yaratıcılığınız ön planda olacak. Fikirleriniz ile herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sağlığınıza dikkat edin özellikle sinirsel rahatsızlıklar sizi zorlayabilir. Ortaklı kazanımlarınızda Şanslı bir hafta sonu sizi bekliyor.

Sevgili YENGEÇ   Burcu ve Yükselen Burcu YENGEÇ  olanlar;

Haftanın en güçlü açılarından oluşacak olan yaratıcılık enerjisi, sizlerin yeni bir hobi edinmenize ve bu alanda kendinizi yeniden keşfetmenize olanak sağlayacak. Arkadaşlık ilişkilerinizde aşırı duygusallıktan uzak durmaya dikkat edin sonra üzülen siz olabilirsiniz. Hafta sonu oluşacak Şans enerjisi size yeni bir ilişki getirebilir veya var olan ilişkinizde evlilik kararı alabilirsiniz.

Sevgili ASLAN  Burcu ve Yükselen Burcu ASLAN  olanlar;

Evinizi yenilemek, değiştirmek gibi bir niyetiniz varsa kesinlikle bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılığınız ile çıkacak sonuca siz bile şaşıracaksınız. Kariyer –aile konularında ikilemler yaşayabilir, kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ailenizin desteğini yanınıza alarak bu sorunu rahatlıkla çözebilirsiniz.

Sevgili BAŞAK  Burcu ve Yükselen Burcu BAŞAK  olanlar;

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin desteği ile ikili ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri çözebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz yada mesafe olarak uzak olduğunuz kişilerle iletişim kurabilir ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu çocukların veya sevgiliniz ile keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir enerji hakim. Şimdiden programınızı yapabilirsiniz.

Sevgili TERAZİ  Burcu ve Yükselen Burcu TERAZİolanlar;

İş arkadaşlarınız ile oluşturcağınız yeni projeler yeni gelir kapıları açacaktır sizlere. Yaratıcılığınızı kullanmakta çekinmeyin. Hafta sonuna doğru sürpriz ödemeler çıkabilir, bütçenizin dengesini bozacak harcamalardan uzak durunuz. Finansal anlamda ailenizden destek görebileceğiniz bir hafta.

Sevgili AKREP  Burcu ve Yükselen Burcu AKREP olanlar;

Burcunuzda bulunan Venüs’ün Neptün ile yapacağı uyumlu açı, hayallerinizdeki aşkı getirebilir. Evli ya da uzun süreli ilişkisi olan akrep burçları için hafta sonuna doğru sinirler gerilebilir, mümkün olduğunca sakin kalmanız sizin yararınıza olacaktır. Kendinizi sıkışmış hissettiğinizde yakın çevrenizden destek alabilirsiniz, Özellikle bu konuda hafta sonunu değerlendirebilirsiniz.

Sevgili YAY Burcu ve Yükselen Burcu YAY olanlar;

Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi çok daha rahat ifade etme ve gösterme şansına sahipsiniz. Fakat bilinçaltınızı temsil eden alanda bulunan Merkür ve Venüs fazlasıyla sizleri zorluyor olabilir. Ailenizden bu konuda destek alabilirsiniz. Sağlık konuları da yine ön planda olacak aman sağlığınızı ihmal etmeyin.

Sevgili OĞLAK  Burcu ve Yükselen Burcu OĞLAK olanlar;

Şartlar çok uygun olmasa da sosyalleşmek size iyi gelecek bu hafta. Gerekli önemleri alarak sosyalleşebilirsiniz. Sadece Perşembe ve Cuma günü gerilimli enerjiler hakim olacak, ani kararlardan uzak durmanızı öneririm. Hafta sonu şans gezegeni Jüpiter’in güzel açıları var değerlendirebilirsiniz.

Sevgili KOVA  Burcu ve Yükselen Burcu KOVA olanlar;

Kariyer alanınızda, yeni fikirler ve yeni projeler üretebilir ve yeni kazanç kapıları açabilirsiniz kendinize. Aile ortamınızda oluşan sıra dışı sürpriz gelişmeler sizi zorlayabilir. Hafta sonu yine işle ilgili size şans getirecek konular gündeminize gelebilir.

Sevgili BALIK  Burcu ve Yükselen Burcu BALIK olanlar;

Sezgilerinizin  güçlü olduğu bir haftadasınız, hayata bakış açınız, inançlarınız, kendinizi iyi hissedeceğiniz konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde sürpriz sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

 

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..