Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '16

 
Kategori
Bayramlar
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun...

 
(Küçük Hanımlar, Küçük Beyler; Sizler geleceğin bir gülü, bir yıldızı, bir parıltısısınız. Mustafa Kemal Atatürk.)
 
Bugün dünya ülkelerini de tehdit eden terör, insanlık dışı uygulama ,karanlığında mücadele eden ülkemiz, gözyaşları ve acılarını yüreklerini yangın eden canlarımız. O gencecik şehitlerimiz. Vatan sevgisi ile dopdolu milletimiz.
 
Siyasiler, iktidarı, muhalefeti ile hepsini barışa, demokrasiye, insan haklarına, adalete davet ediyoruz. Unutmayalım ki, ülkeyi hep kurtaracak olan büyük önder Ata'mızın çizdiği hedefler, ülkü, üstün ülke sevgisidir.
 
O nedenle demokrasimizin yaşanılır ve hissedilir çerçevesi de , barış, özgürlük, ekonomik -kültürel sosyal, hukuk üstünlüğü, insan hakları ile şekillenecek, gelişecektir.
 
Tam da özlemle, sevgiyle, ülküyle andığımız Ata'mızın, ışığımız çocuklarımızın bayramını dünya ülkelerinin çocuklarına da armağan eden 23 Nisan'ı, Ata'mızı.
 
Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi ile TBMM nin, parlementer sistemin çok daha çalıştırılabilir, milletin iradesini oluşturan parlamentonun,
hayata geçirileceği ve yaşatılacağı , bırakılacağı o çocuklarımız, geleceğimiz ülkemizin teminatı gençlerimizin,
 
Yaşatılacak demokrasi, insana dayalı demokrasi ve barış, geleceğin güvencesidir.O demokrasi ki, dünya çocuklarını, dünya uluslarını da etkisi altına alacak, yükseltecek, şekillendirecektir.
 
O nedenle bu kadar büyük ülkü, Büyük Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınızı kutluyorum. Kutlu olsun.(N.K)
 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..