Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '14

 
Kategori
Astroloji
 

24 - 02 Mart 2014 astroloji burç : 26 Şubat dikkat, 01 Mart Balıklar süper !

24 - 02 Mart 2014 astroloji burç : 26 Şubat dikkat, 01 Mart Balıklar süper !
 

2014 astroloji


10 - 16 Şubat 2014 astroloji burç yorumlarımızda 14 Şubatın yoğun bir gün olabileceğini öncesi ve sonrası olayların olabileceğine dikkat çekmiştik gerçekten de;

15 Şubat Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanıp Türkiye getirilişinin 15. yıl dönümü nedeniyle Diyarbakır ve Batman’da bazı dükkanlar kepenk açmadı. Şırnak, Van, Mardin'de olaylar çıktı. (Venüs ve Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek)(http://gundem.milliyet.com.tr/kepenkler-acilmadi-/gundem/detay/1837173/default.htm)

14 Şubat MİT krizi sonrası Emniyet'teki ses kayıtları basına sızdırıldı. MİT Müsteşarı'nın ifadeye çağrılmasıyla başlayan krizin ardından TEM Amiri'nin polislerle toplantı yaptığı ortaya çıktı. (Merkürün kötü konumda oluşuna örnek) (http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/02/14/mit-krizi-sonrasi-emniyetteki-ses-kayitlari)

14 Şubat Bugün gazetesi ise aynı haberi "Akşam Gazetesi'nden ses kayıtlı operasyonel haber manşetiyle " verdi. (Merkürün kötü konumda oluşuna örnek) (http://gundem.bugun.com.tr/aksam-fena-cuvalladi-haberi/974404)

14 Şubat CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan bomba iddia. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan'a "TİB Başkanı Cemalettin Çelik'in kardeşi olduğu belirtilen kişinin El Kaide bağlantısı olduğu gerekçesiyle takip edildiği ve bağlantılarının tespit edildiği iddiası doğru mudur? diye sordu. (Merkürün kötü konumda oluşuna örnek) (http://gundem.bugun.com.tr/dogruysa-cok-vahim-haberi/974900)

14 Şubat 'Bosphorus 360' projesinin maketi internete sızdı. Etiler Polis Okulu’nun tapusu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ta olsa da araziye yapılması planlanan 'Bosphorus 360' projesinin maketi internete sızdı. (Merkürün kötü konumda oluşuna örnek) (http://ekonomi.bugun.com.tr/iste-o-goruntuler-haberi/974923)

14 Şubat HSYK kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu'nda kavga çıktı. Aldığı darbe sonucu burnu kanayan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, hastaneye kaldırıldı (Venüs, Marsın ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://siyaset.milliyet.com.tr/meclis-te-yumruk-yumruga-kavga-/siyaset/detay/1837057/default.htm)

13 Şubat İşçi Partisi (İP) üyesi kalabalık, Ergenekon ve Balyoz gibi davalardaki uzun tutukluluk sürelerini protesto etmek için TBMM’ye yürümek isteyince polis ekipleri tarafından biber gazı ve tazyikli su ile engellendi. (Uranüs Koç burcunda kötü, Merkür Kova.da kötü aykırı fikir yada konuşma) (http://www.bugun.com.tr/son-dakika/tbmmye-yuruyen-isci-partililer--haberi/972727)

13 Şubat İtalya'da hükümet krizi Başbakan Letta'nın istifasını getirdi. (Satürnün kötü konumda oluşuna örnek) (http://dunya.bugun.com.tr/basbakan-istifa-ediyor-haberi/973500)

13 Şubat Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için 14 Şubatta İstanbul'a geldi. (http://dunya.milliyet.com.tr/irak-karisti-o-isim-istanbul-a/dunya/detay/1836438/default.htm) (Plütonun kötü konumda oluşuna örnek)

13 Şubat Barajlar ve HES Fuarını protesto eden bir grup, fuar merkezine girmek isteyince arbede yaşandı. Polisin müdahale ettiği grup, biber gazı kullanılarak dağıtıldı. (Uranüsün kötü konumda oluşuna örnek)(http://www.bugun.com.tr/son-dakika/hes-protestosu-olayli-bitti-haberi/972758)

13 Şubat İskenderun'da 4,5'lik deprem paniğe yol açtı. (Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://www.bugun.com.tr/son-dakika/iskenderunda-45lik-deprem--haberi/973703)

13 Şubat Kabataş'ta dayak yediğini ve tacize uğradığını söyleyen Zehra D'nin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. (Merkürün kötü konumda oluşuna örnek) (http://gundem.milliyet.com.tr/balcicek-ilter-den-kabatas/gundem/detay/1836693/default.htm?ShowPageSkin=1)

12 Şubat Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. (Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://dunya.bugun.com.tr/73-buyuklugunde-deprem-haberi/970873)

17 - 23 Şubat 2014 astroloji burç yorumlarımızda 18 Şubata dikkat çekmiştik gerçekten de öncesinde ve sonrasında bir takım sosyal ve siyasi önemli gelişmeler oldu;  

17 Şubat Taraf Gazetesi'nden gündeme bomba gibi düşen haberde AK Parti memur adayları için renkli listeler hazırladı. Kırmızı listeye Cemaat, CHP, Geziciler ve Kürtler girerken, yeni alımlar mavi ve yeşil listeden yapıldı. AKP hükümeti, “paralel yapı” olarak nitelendirdiği cemaat üyelerini, kamu dışında tutmak için “liste formülü” buldu. (http://gundem.bugun.com.tr/dogruysa-felaket-haberi/977727) (Merkürün Kova burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay)

17 Şubat Marmara Üniversitesi'nde olaylar çıktı. (Uranüs Koç burcunda kötü konumda) (http://gundem.milliyet.com.tr/marmara-universitesi-nde-olaylar/gundem/detay/1838015/default.htm)

17 Şubat Taksim'de patlama. İstanbul'da Kazancı Yokuşu'ndaki bir binada çok şiddetli patlama meydana geldi. (Plütonun kötü konumda oluşuna örnek bir olay) (http://gundem.milliyet.com.tr/istanbul-da-korkutan-patlama-sesi/gundem/detay/1838077/default.htm)

18 Şubat İstanbul'a 3'üncü havalimanı projesi için Yüksek Planlama Kurulu ve Hazine Müsteşarlığı'nın olumsuz rapor verdiği ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan'ın ısrarla savunduğu proje için 2012 yılında hazırlanan raporlarda "fiziki engeller ve finansal çıkmazlar" vurgulandı. (Merkürün Kova burcunda kötü konumda oluşuna örnek) (http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/belgelerle-tayyipe-cilgin-raporu-h22782.html)

18 Şubat Medyada İran ile doğalgaz sözleşmesinin imzalanabilmesi için Reza Zarrab’ın malvarlığındaki tedbirin kaldırıldığı iddia edildi. (http://www.habererk.com/haber/3973/iran-ajanlari-zarrab-in-pesinde) (Ay, Merkür, Venüs ve PLütonun kötü konumda oluşuna örnek bir olay)

18 Şubat Ünlü cemaat lideri Fetullah Gülen’İn yeni telefon kayıtları medyaya sızdı. (http://www.odatv.com/n.php?n=gulenin-yeni-telefon-kayitlari-ortaya-cikti-1802141200) (Güneş, Merkür ve Venüsün kötü konumda oluşuna örnek olay.)

18 Şubat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında konuştu ve Sarıgülle ilgili sansür tapelerini dinletti. (http://gundem.bugun.com.tr/11-zor-soru-haberi/979704) (Güneş, Merkür ve Venüsün kötü konumda olmasına örnek olay)

18 Şubat HSYK düzenlemesi Çankaya Köşkü'ne gönderildi. (Merkürün ve Venüsün kötü konumda olmasına örnek olay) (http://gundem.bugun.com.tr/hsyk-duzenlemesi-koske-gonderildi-haberi/979785)

18 Şubat Van'da korkutan deprem oldu. Saat 23.51'de merkez üssü Akçift-Van olan Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (http://gundem.milliyet.com.tr/van-da-korkutan-deprem-/gundem/detay/1838920/default.htm) (Plütonun kötü konumdaki etkisi)

18 Şubat Ukrayna’da isyanın en kanlı günü: 15 ölü. Kiev’de hükümet karşıtı Euromaidan işgalini bitirmek için harekete geçen polise 20 bin gösterici karşılık verdi. Altısı polis en az 15 kişi öldü. Muhalif lider Kliçko, Devlet Başkanı Yanukoviç’le gece yarısı görüştü. (http://dunya.milliyet.com.tr/ukrayna-da-isyanin-en-kanli-gunu-/dunya/detay/1838820/default.htm) (18 Şubat Ukrayna’da daha çetin geçti. ) 

24 - 02 Mart 2014 astroloji burç : 26 Şubat dikkat, 01 Mart Balıklar süper !

Bu haftada uzunca bir süredir kötü konumda olan Oğlak burcunu sembolize eden şeyler Ay, Venüs ve Plüto.dan kötü etkiler almaya devam edecek. Terazi burcunu simgeleyen şeyler Mars.dan, Kova burcunu simgeleyen şeyler Merkür'den bütün bir hafta kötü etkiler alacaklar. Kısmen de Koç burcunu temsil eden kişi ve olaylar Uranüs'den Akrep burcunu simgeleyen olaylar da Satürn'den kötü etkiler almaya devam edecekler. Haftanın tek olumlu gelişmesi ise geçen haftadan beri iyi bir konumda olan Balık burcunu sembolize eden şeylerin Neptün'den iyi etkiler almaya devam etmesidir.

26 Şubat Çarşamba haftanın (6 gezegen kötü konumda ve -11 gibi düşük katsayılarda olacaklarından) en kötü günü olabilir. Bugün de Ay, Venüs Oğlak.da, Merkür KOva.da, Mars Terazi.de, Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da kötü konumda olacak. 26 Şubat günü Venüs Oğlak burcunda Marsın da olumsuz etkisiyle -5 gibi haftanın en düşük katsayısına sahip olacak. Ama 01 Mart Cumartesi günü (Balık burcundaki Neptün +18 ve Ay +9 katsayılarıyla süper konumda olduğundan) Balık burcu ve sembolize ettiği kişi ve olaylar için olumlu olabilir.

Gezegenleri tek tek incelersek;

Venüs Oğlak burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otoriter kişiler para konularından, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardan olumsuz etkiler almaya devam edebilirler. Para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bunalımlar ve aksilikler olmaya devam edebilir. Yani Başkan, patron ve otoriter kişiler Para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardaki bunalımlardan etkilenmeye devam edebilirler.

Plüto da Oğlak burcunda 24 ve 25 Şubat günleri kötü konumda olacağından bu günlerde Başkan, patron ve otoriter kişiler gizli saklı işlerden, bankacılık konularından, yer altı ve üstü kaynaklardan (petrol, maden, vs.), başkalarının sahip olduğu değerlerden, değişim ve dönüşümlerden, yeniliklerden olumsuz yönde etkilenebilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda (petrol, maden, vs.), başkalarının sahip olduğu değerlerde, değişim ve dönüşümlerde, yeniliklerde bunalımlar, yasak ve engeller olabilir. Bu günlerde ayrıca yer altında ve üstünde yıkıcı değişimler de olmaya devam edebilir. Büyük depremlere hazırlık olarak fay hatlarındaki katmanlarda yer değiştirmeler devam edebilir.

Ay da Oğlak burcunda 26 Şubat Çarşamba kötü konumda olduğundan Başkan, patron ve otoriter kişiler Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, vatansever kişilerden, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler, korku ve karamsarlıklar yada yetersizlikler olabilir.

Satürn 24, 25, 26 ve 27 Şubat günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, maden, vs.), başkalarının sahip olduğu değerler, değişim ve dönüşümler, yenilikler Başkan, patron ve otoriter kişilerden kötü etkiler alabilir. Başkan, patron ve otoriter kişiler bu günlerde her zamankinden daha katı, sahiplenici yada yıkıcı olabilirler veya yıkıcı kararlar almaya devam edebilirler. Yani gizli saklı işler yapanlarla Başkan, patron ve otoriter kişiler arasındaki olumsuz etkileşim devam edebilir.

Mars ise bütün bir hafta Terazi burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Bu yüzden bu hafta da sosyal, siyasi ve diplomatik konular bir takım girişimlerden, asker, polis ve güvenlik birimlerinden, aktivistlerden kötü etkiler almaya devam edebilirler. Sosyal ve siyasi konular bir takım zorlamalardan, hoşgörüsüzlüklerden ve saldırılardan da kötü yönde etki alabilir. Bilhassa 26 Şubat Çarşamba günü sosyal ve siyasi konularda kavgaların şiddeti artabilir. Bu hafta da asker, polis ve güvenlik birimleri, aktivist kişiler sosyal ve siyasi konularda talepkar olabilirler. Bir takım talepkar girişimler de sosyal ve siyasi konularda olmaya devam edebilir. 

Merkür Kova burcunda bütün bir hafta kötü konumda olmaya devam edeceğinden bu hafta da Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü ve hümanist kişi ve gruplar, geleceğe yönelik plan ve projeler, teknolojik konular iletişim ve hizmet sektöründen, ticari konulardan, işçi ve çalışanlardan, internetten, fikir, konuşma, yazı, bilgi ve belgelerden olumsuz etkiler almakta. Bu hafta da bir takım huzursuz edici yada aykırı fikir, konuşma, yazı, bilgi ve belge ortaya çıkabilir. İşçi ve çalışanların da huzursuz olabileceği bir hafta olabilir. Örneğin Merkürü simgeleyen gazetecilerde de huzursuzluklar olabilir. Aynı şekilde Merkür ticari konuları da simgelediğiden ticari konularda da huzursuzluklar olabilir. Bütün bu huzursuzluklar yada aykırılıklar özgürlükçü kişileri, teknolojik konuları, plan ve projeleri olumsuz etkileyebilir. Aynı zaman da Merkür kötü konumdayken kurnaz ve hilekar kişileri de simgelediğinden özgürlükçü kişiler kurnaz ve hilekar kişilerden de kötü etkiler alabilirler.   

Uranüs de Koç burcunda 24, 25, 26, 28, 01 ve 02 Mart günleri kötükonumda olduğundan özgürlükçü ve hümanist kişi ve gruplar öfkeli, geleceğe yönelik plan ve projeler, teknolojik konular da zorlayıcı olabilirler. Öfkeli hümanist kişi ve gruplar asker, polis ve güvenlik birimlerini kötü yönde etkileyebilirler. Bir takım zorlayıcı plan ve projeler yada teknolojik konular ve silahlar da asker polis ve güvenlik birimlerini veya bir takım girişimleri olumsuz anlamda etkileyebilirler.

26 Şubat Çarşamba (Haftanın en kötü günü)

                                                                                    Ay    -> Oğlak

Merkür -> Kova (Uranüs) -> Koç (Mars) -> Terazi (Venüs) -> Oğlak (Satürn) <-> Akrep (Plüto)

 

İhtimaller: Aykırı ve huzursuz edici fikir, konuşma, yazı, bilgi ve belgeler özgürlükçü ve hümanist kişileri kötü etkileyebilir. Bu arada aykırı ve huzursuz edici hizmetler, çalışanlar da özgürlükçü kişileri kötü yönde etkileyebilirler. Öfkeli özgürlükçü ve hümanist kişiler asker, polis ve güvenlik birimlerini yada bir takım girişimleri kötü yönde etkileyebilirler. Talepkar ve kendi isteklerine düşkün asker, polis ve güvenlik birimleri ile maddi - manevi talepkar girişimler sosyal ve siyasi konuları kötü yönde etkileyebilirler. Sosyal, siyasi, vatani ve ülke güvenliğiyle yada üretimle ilgili bunalımlar Başkan, patron ve otoriter kişileri kötü yönde etkileyebilirler. Böylece gizli saklı işlerle, bankacılık konularıyla, değişim ve dönüşümlerle, yer altı ve üstü kaynaklarla ilgili bunalımlar ile yıkıcı veya katı kararlar alan Başkan, patron ve otoriter kişiler karşılıklı olarak olumsuz bir etkileşim içinde olmaya devam edebilirler.

Güneş -> Balık (Neptün)

Neptün -> Balık

İhtimaller: Özverili nüfuzlu kişiler, liderler, gençler Büyük Kurum ve Kuruluşları olumlu yönde etkileyebilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar başka kurum ve kuruluşlardan olumlu etkiler alabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde nüfuzlu kişilerin desteğiyle özverili, idealist insani yardım ve çalışmalar olabilir.

Haftanın tek olumlu gelişmesi ise Neptünün Balık burcunda bütün bir hafta süper bir konumda oluşudur. Neptün astrolojik evlerimizden hangisine geliyorsa o konularda olumlu etkiler alabiliriz. Neptün Büyük Kurum ve Kuruluşları, şirketleri, hayırsever kişi ve kurumları simgelediğinden Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde insani yardımlar, özverili çalışmalar olabilir. İdealist kişiler insani konularda özverili çalışmalar yapabilirler. Bilhassa Büyük Kurum ve Kuruluşlar içindeki bu özverili çalışmaları Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, lider konumundakiler veya gençler de destekleyebilirler. Bu hafta Büyük Kurum ve Kuruluşların başka kurum ve kuruluşlardan destek ve yardım alabilecekleri bir hafta olabilir. Artistik konularda da (resim, müzik, sinem, vs.) yaratıcı çalışmalar ortaya çıkabilir.

01 Mart günü haftanın en olumlu günüolduğundan bu günde Balık burcundaki Güneş (nüfuzlu kişiler, liderler, gençler) ve Ay.ın (vatani konular, vatanseverler, ülke güvenliği ve üreticiler) desteğiyle Neptün süper bir konumda olacağından Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde özverili, insani çalışmalar olabilir.

01 Mart Cumartesi (Haftanın en iyi günü)

              Güneş  -> Balık (Neptün)

              Neptün -> Balık            

Jüpiter -> AY     -> Balık

İhtimaller: Özverili nüfuzlu kişiler, liderler, gençler Büyük Kurum ve Kuruluşları olumlu yönde etkileyebilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar başka kurum ve kuruluşlardan olumlu etkiler alabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde nüfuzlu kişilerin desteğiyle özverili, idealist insani yardım ve çalışmalar olabilir. AYrıca Ay.ın etkisiyle Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde güvenlik artabilir. Bu durumu Jüpiterin simgelediği konular da destekleyebilir. Örneğin hukuki konularda üretkenliğin yada yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi, Irak, İran, Suriye, vs) ilgili konularda güvenliğin artmasıyla vatani konular olumlu etkiler alabilir. Vatani konularda ve ülke güvenliğiyle ilgili konularda özverili çalışmalar Büyük Kurum ve Kuruluşları olumlu yönde etkileyebilir.  

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 24 Şubat - 02 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir. Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir.)

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. )

Satürn 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler. 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Akrep burcunda olduğundan Akrep burcunun yöneticisi olan Plüton transiti de kötü konumdaysa hayatınızdaki patron ve otorite konumundaki kişilere, meslek ve kariyerle, bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler ilgili yada kemik, cilt, omurilikle, üreme sistemiyle, hücrelerin kendini yenilemesiyle ilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir. )

Ay 10.evde Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 10.evde Pzt, Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. )

Neptün 12.evde Bütün bir hafta süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden yine bu konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.

Yükselen Boğa  

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Terazi burcunda olduğundan Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs transiti de kötü konumdaysa böbrekler, damarlar, bel bölgesi, baş, yüz, adaleler, safra kesesi, ateşli hastalıklar gibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Satürn 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 9.evde Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 9.evde Pzt, Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 10.evde Bütün bir hafta kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. )

Neptün 11.evde Bütün bir hafta süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.

Yükselen İkizler

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. )

Satürn 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler. 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Akrep burcunda olduğundan Akrep burcunun yöneticisi olan Plüton transiti de kötü konumdaysa üreme sistemi, hücrelerin kendini yenilemesi, kemik, omurilik, cilt gibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Ay 8.evde Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir. 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn transiti de kötü konumdaysa hayatınızdakipatron ve otorite konumundaki kişilere, meslek ve kariyerle, anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili yada kemik, cilt, omurilikle, göğüsle, mideyleilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir.)

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler. 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn transiti de kötü konumdaysa hayatınızdaki para konularıyla, ikili ilişkilerle (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konularla, patron, otorite konumundaki kişilerle, meslek ve kariyer konularıyla ilgili yada kemik, cilt, omurilikle, böbrekler, damarlar, bel bölgesiyleilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir.)

Plüto 8.evde Pzt, Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden yine bu konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm). 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn transiti de kötü konumdaysa hayatınızdaki bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işlerle, patron, otorite konumundaki kişilerle, meslek ve kariyer konularıyla ilgili yada kemik, cilt, omurilikle, üreme sistemiyle, hücrelerin kendini yenilemesiyle ilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir.)

Merkür 9.evde Bütün bir hafta kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. )

Neptün 10.evde Bütün bir hafta süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden yine bu konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.)

 

Yükselen Yengeç

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler.)

Satürn 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 7.evde Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Ay kötü : Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler.)

Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 7.evde Pzt, Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 8.evde Bütün bir hafta kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Kova burcunda olduğundan Kova burcunun yöneticisi olan Uranüs transiti de kötü konumdaysa hayatınızdaki arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konularla, yakın çevrenizle (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizle, ticari konularınızla, günlük işlerinizle, iş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla, sağlık konularınızla, ev hayvanlarınızlailgili yada solunum ve sinir sistemi, sindirim sistemi, tansiyon, kan dolaşımıyla ilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir.)

Neptün 9.evde Bütün bir hafta süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.

Yükselen Aslan

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. )

Satürn 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 6.evde Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler. 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn transiti de kötü konumdaysa kemik, omurilik, cilt, göğüs, mide gibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Venüs 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler. 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn transiti de kötü konumdaysa böbrekler, damarlar, bel bölgesi, kemik, omurilik, cilt gibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Plüto 6.evde Pzt, Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm). 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunun yöneticisi olan Satürn transiti de kötü konumdaysa üreme sistemi, hücrelerin kendini yenilemesi, kemik, omurilik, cilt gibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Merkür 7.evde Bütün bir hafta kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler )

Neptün 8.evde Bütün bir hafta süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylarözverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.)

 

Yükselen Başak

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler.)

Satürn 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 5.evde Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 5.evde Pzt, Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 6.evde Bütün bir hafta kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Kova burcunda olduğundan Kova burcunun yöneticisi olan Uranüs transiti de kötü konumdaysa solunum ve sinir sistemi, sindirim sistemi, tansiyon, kan dolaşımıgibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Neptün 7.evde Bütün bir hafta süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir. 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Koç burcunda olduğundan Koç burcunun yöneticisi olan Mars transiti de kötü konumdaysa hayatınızdaki yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları, arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konularlailgili yada baş, yüz, adaleler, safra kesesi, ateşli hastalıklarla, tansiyon, kan dolaşımıyla ilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir.) 

Yükselen Terazi 

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden yine bu konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir. )

Satürn 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızdahayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 4.evde Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden yine bu konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilirler.)

Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 4.evde Pzt, Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 5.evde Bütün bir hafta kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. )

Neptün 6.evde Bütün bir hafta süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden birebir ilişkilerde (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar), sosyal konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler. Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir.)

Ay 3.evde Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 3.evde Pzt, Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 4.evde Bütün bir hafta kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler.)

Neptün 5.evde Bütün bir hafta süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden günlük işlerinizde, sağlık konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve ev hayvanlarınız sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir. 6.evin doğal yöneticisi Natal Merkür kötü konumdaysa ve 6.ev Koç burcunda olduğundan Koç burcunun yöneticisi olan Mars transiti de kötü konumdaysa tansiyon, kan dolaşımı, baş, yüz, adaleler, safra kesesi, ateşli hastalıklar gibi sağlık konuları ciddi problemler çıkarabilir.)

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. )

 

 

 

Yükselen Yay   

Ay 2.evde Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 2.evde Pzt, Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızdahayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 3.evde Bütün bir hafta kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler.)

Neptün 4.evde Bütün bir hafta süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden romantik ilişkilerde, hobilerinizde, eğlenme tarzınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, baba, erkek, çocuk ve nüfuzlu kişiler sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.)

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler.)

Satürn 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konulardakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

 

Yükselen Oğlak  

Ay 1.evde Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir. Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir.)

Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler. Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir.)

Plüto 1.evde Pzt, Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm). Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir.)

Merkür 2.evde Bütün bir hafta kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. )

Neptün 3.evde Bütün bir hafta süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, anne ve kadınlar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.)

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden meslek ve kariyer konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar, patron ve otorite konumundakiler öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. )

Satürn 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konulardakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

 

 

Yükselen Kova

Merkür 1.evde Bütün bir hafta kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler. Natal Marsınız da kötü konumdaysa bu kişiler yada olaylar sizin kişilik ve dünyaya yaklaşımınızı, başkaları üzerinde bıraktığınız etkiyi olumsuz yönde etkileyebilir. )

Neptün 2.evde Bütün bir hafta süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden yakın çevrenizde (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminizde, ticari konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.)

Mars 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. )

Satürn 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden yine bu konulardahayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 12.evde Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 12.evde Pzt, Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

 

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Bütün bir hafta süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, duyarlı, spritüellik, ilüzyon, rüyalar, müzik, yaratıcılık, idealizm, incelik, zerafet, hassaslık, insancıllık, artistik duyarlılık, özveri, kendini adamak, sezmek. (Sıkıntı ve sorunlar, büyük kurum ve kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konular yüzünden yeni başlangıç ve girişimlerde hayatınızdaki kişiler ve olaylar özverili, merhametli, insancıl olabilirler.)

Uranüs 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Arkadaş ve tanıdıklar, grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular yüzünden parada, maddi-manevi kaynaklarınızda, mal-mülk konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar sabırsız, inatçı, huzursuz, güvenilmez, aykırı olabilir.)

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açıları yüzünden bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler konularında hayatınızdaki kişiler ve olaylar öfkeli, kavgacı, hoşgörüsüz, zorlayıcı olabilirler. 8.evin doğal yöneticisi olan Natal Plütonunuz kötü konumdaysa ve 8.ev Terazi burcunda olduğundan Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs transiti de kötü konumdaysa hayatınızdakiikili ilişkilerle (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konularla, yeni başlangıçlar, girişimler, başkalarının kişilik ve dünyaya bakış açılarıyla ilgili yada böbrekler, damarlar, bel bölgesiyle, baş, yüz, adaleler, safra kesesi, ateşli hastalıklarla ilgili ölümcül olabilecek konulara dikkat etmeniz gerekebilir.)

Satürn 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularındakısıtlamalar, gecikme, engelleme, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, kadercilik, kalpsizlik, sansür, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik, kötü niyet. (Patron, otorite konumundaki kişiler, meslek ve kariyer konuları yüzünden yüksek öğrenimde, hukuki konularda, yabancı ülke ve şehirlerde, uzun yolculuklarda hayatınızdaki kişiler ve olaylar kısıtlayıcı, engelleyici, bunalım yaratıcı olabilirler.)

Ay 11.evde Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik. (Anne, kadın, ev, aile, gayrimenkul ve güvenlikle ilgili konular yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız aşırı duyarlı ve güvensiz olabilir.)

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, kararsız. (Para konuları, ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, rakipler, danışmanlık, adli davalar) , sosyal konular yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız talepkar (maddi-manevi), kararsız, ağırkanlı, kendi isteklerine düşkün olabilirler.)

Plüto 11.evde Pzt, Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık. (Bankacılık, ortak paralar, borç, miras, vergi, başkalarının kaynakları, kendi kaynaklarınız, başkalarıyla bütünleşme, değişim ve dönüşümler, yenilikler, gizli saklı işler yüzünden bağlı olduğunuz grup ve organizasyonlarınızda, plan ve projelerinizde, teknolojik konularınızda hayatınızdaki kişiler ve olaylar, arkadaş ve tanıdıklarınız katı, kıskanç, sahiplenici, yıkıcı ve ölümcül olabilirler veya sona erebilirler (bitiş/ölüm).)

Merkür 12.evde Bütün bir hafta kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yakın çevreniz (kardeş, akraba, komşu), fikir, yazı, konuşma ve iletişiminiz, ticari konularınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, sağlık konularınız, ev hayvanlarınız yüzünden sıkıntı ve sorunlarınızda, büyük kurum ve kuruluşlarda, hayır işlerinde, artistik işlerde (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda hayatınızdaki kişiler ve olaylar yüzeysel, kurnaz, hilekar, sinirli, inatçı ve dik kafalı olabilirler.)

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..