Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '15

 
Kategori
Astroloji
 

24 - 30 Ağustos 2015 Haftalık burç astroloji: Dikkat! 26 Ağustos 2015 yılın en olumsuz günüdür.

24 - 30 Ağustos 2015 Haftalık burç astroloji: Dikkat! 26 Ağustos 2015 yılın en olumsuz günüdür.
 

haftalık burç


26 Ağustos 2015 günü -18 katsayısıyla 2015 yılının en olumsuz günüdür. Bu günde Güneş, Jüpiter Başakda, Ay, Plüto Oğlakda, Venüs, Mars Aslanda, Satürn Akrepde, Uranüs Koçda, Neptün Balıkda düşük katsayılarda olacaktır. Bu durumdan en çok Koç, Yengeç, Oğlak ve Kova burcunu simgeleyen şeyler daha olumsuz olarak etkilenebilir. (Ağustos 2015 burç)

Güneş yüzünden gurur, kibir ve egoistlik
Ay yüzünden güvenlik problemleri, verimsizlik
Venüs yüzünden açagözlülük, kendi isteklerine düşkünlük, yavaşlık
Mars ve Plüto yüzünden ölümcül saldırılar, terör olayları, deprem gibi doğal afetler
Jüpiter yüzüden abartılı davranışlar, fanatiklik
Satürn yüzünden bunalımlar, engel ve yasaklar
Uranüs yüzünden gruplar içinde aykırılıklar, ayaklanma yada baş kaldırmalar, huzursuzluklar, teknolojik aletlerde bozulmalar
Neptün yüzünden salgın hastalıklar, psikolojisi bozuk kişilerin eylemleri, zehirlenmeler, nedeni belli olmayan olaylar olabilir.

Bir tek diğer gezegenlere göre daha yüksek katsayıya sahip olan Merkür ve sembolize ettikleri (Güneşi yada Marsı İkizler veya Başakda olanlar, vs) günü kurtarmaktadır. (haftalık burç)

Önümüzdeki yıllarda bir daha böyle düşük katsayıya -17 katsayısıyla 22 Mayıs 2017'de ve -18 katsayısıyla 12 Eylül 2018'de ulaşılacaktır. Özgürlükçü ve hümanist grupları simgeleyen Uranüs ise 16 Mayıs 2018'de Boğa burcuna geçecek ve bu sefer de Boğa burcunu simgeleyen şeyleri (İsrail devletini, sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, ülkelerin mal-mülk ve toprak paylaşımlarını vs) olumsuz etkileyecektir. Bilindiği üzere şu an Uranüs Koç burcunda olduğundan özgürlükçü gruplar ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkilemektedir. (haftalık astroloji)

26 Ağustos günü Ay Oğlakda -3 ve Uranüs Koçda -4 katsayısında en düşük seviyede olacağından Yengeç - Oğlak, Kova - Koç çatışması belirgin bir şekilde yaşanabilir. (Ağustos astroloji)

 

10 Ağustos haftası için yaptığımız yorumlarda 12 ve 13 Ağustos için -13 katsayısıyla haftanın en yoğun günleri olduğunu söylemiştik. Gerçekten de, bu günlerde ABD ilk defa İncirlikten Işid için insanlı hava saldırısı yaptı; Yalova ve Marmara bölgesinde 3.8 şiddetinde deprem oldu; Çin de çok büyük bir patlama oldu 44 kişi öldü; PKK'nın önemli ismi öldürüldü; AKP-CHP görüşmesi olumsuz sonuçlandı; Piyasalar allak bullak oldu. (Ağustos 2015 burç)

 

13 Ağustosda AKP - CHP görüşmeleri olumsuz sonuçlanınca herkesin gözü erken seçime kaydı. Erken seçim olursa herkes Kasım diyor ama bence Aralık ayında olabilir. Ancak önümüzde atlatılması gereken bir 26 Ağustos var. Ağustos ve Eylül aylarında transitlerin katsayıları düşük olduğundan çok yoğun geçek. Transitlerin katsayıları ancak Ekim ve Kasım ayından itibaren tamamen değil ama kısmen yükselecek. AKP Aslan burcunda kurulu olduğundan Güneşin katsayısı bilhassa 03 - 06 Aralık günlerinde Yay burcunda yüksek olacak. Bu yüzden parti bazında yine AKP'nin kazanma olasılığı yüksektir. (haftalık burç)

24 Ağustos günü Güneş Başak burcuna, 28 Ağustos günü ise Merkür Terazi burcuna geçecektir. (2015 Ağustos burç)

Gezegenlerin neleri sembolize ettikleri örneklerle tablo şeklinde aşağıda verilmiştir. (2015 haftalık burç)

Not: Güneş burcu kadar Mars burcu da çok önemlidir. Natal Güneş ve Mars kişiyi ortaya koyan gezegenlerdir. Bu yüzden aşağıda Natal Güneşin yanı sıra bir çok ünlünün Natal Marsları da baz alınmıştır. Astrolojiden iyi verim alabilmek için Güneş burcunuzun haricinde diğer gezegenlerinizin de burcunu bilirseniz daha iyi olur. Bunun için Astrolog 5.4 gibi bedava yazılımları indirebilirsiniz. Natal gezegenler sizi siz yapan gezegenlerdir. Transitler ise karşılaşabileceğiniz kişi ve olaylardır. (Ağustos 2015)

26 Ağustos günü

Güneş Başakda düşük katsayıda

Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Başkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Başkanı Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Abdulah Öcalan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, İsrail, Kıbrıs Rum Kesimi, Suudi arabistan, Kuveyt, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu (Güneşi) simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Davutoğlu, MHP Başkanı Bahçeli, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC, Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP, TÜRAŞ, PYD
- İkizler ve Başak burcunu (Merkürü) simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Güneşi simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar gurur, kibir, egoistlik ve baskınlığa yol açabilirler. Bu durum Merkürü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Güneşi simgeleyen şeylerde iletişimsizlik, kurnazlık, hilekarlık, eleştirel yaklaşım yada titizlik olabilir.

Örneğin spekülatif konularda (Borsa, altın, dolar, vs) hile ve kurnazlıklar olabilir. Obama baskın olmaya çalışabilir ve Başak burcu Esadı olumsuz etkileyebilir. Yunanistan başkanı Çipras Almanyayı olumsuz etkileyebilir. AKP parti bazında CHP'yi olumsuz etkileyebilir. Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Afganistan gibi ülkeler Amerika, Almanya yada Fransayı olumsuz etkileyebilir. Bazı liderler işçi ve çalışanları olumsuz etkileyebilir. Gençler her türlü iletişimi yada hizmetle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) ticari konuları olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

 

Bu arada Merkürü simgeleyen şeyler Güneş (Aslan) ve Jüpiteri (Yay) simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alsa da yine kendi gibi Merkürü simgeleyen şeylerden olumlu etkiler alabilir. Örneğin Esad Obamadan (Güneş Aslan) ve Cumhurbaşkanı Erdoğandan (Mars Yay) olumsuz etkiler alsa da kendi gibi Merkürü simgeleyen her türlü iletişim, bilgi, belge gibi şeylerden olumlu etkiler alabilir.  (Ağustos 2015 burç)

Jüpiter Başakda düşük katsayıda

Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Merkel, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Yunanistan, Kürdistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: HDP, PKK, AKP
- Yay burcunu (Jüpiteri) simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Jüpiteri simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar abartılı davranışlara, fanatikliğe yol açabilirler. Bu durum Merkürü simgeleyen ünlüleri, partileri,
grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Jüpiteri simgeleyen şeylerde iletişimsizlik, kurnazlık, hilekarlık, eleştirel yaklaşım yada titizlik olabilir.

Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan Obamayı, Esadı, Davutoğlunu veya Bahçeliyi olumsuz etkileyebilir. Çok enteresandır ki Esadın tarafını tutan Putin de Esadı olumsuz etkileyebilir. Bu arada Putin Obamayı da olumsuz etkileyebilir. İran Başkanı Ruhani bir takım abartılı davranışlarıyla Obama ve Amerikayı olumsuz etkileyebilir. Din, inanç ve felsefeyle ilgili konularda yada hukuk ve yasalarda hile ve kurnazlıklar olabilir. (Ağustos astroloji)

Ay Oğlakda düşük katsayıda

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Merkel, aktivist Julian Assange, Türkmenistan Başbakanı Muhammedov
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Irak, Mısır, Nijerya, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan partiler, gruplar: IMF (Para Fonu), FED (Federal Rezerv), BM (Birleşmiş Milletler)
- Yengeç burcunu (Ay.ı) simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Satürnü (Oğlak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ünlüler: CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Başkanı Bahçeli, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ülkeler: İtalya, Tunus
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, IMF, FED (Federal Rezerv)
- Oğlak burcunu (Satürnü) simgeleyen şeyler: İş, Meslek, kariyerle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri

Ay.ı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aşırı hassasiyete, güvensizliğe, güvenlik problemlerine, verimsizliğe yol açabilirler. Bu durum Satürnü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Ay.ı simgeleyen şeylerde bunalımlar, engel ve yasaklar olabilir.

Örneğin vatani konularda bunalımlar olabilir. IMF ile FED birbirlerini olumsuz etkileyebilirler. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. IMF yada FED Amerikadan yada Almanya Başbakanı Merkelden olumsuz etkiler alabilir. Ülke Başkanları yada patronlar vatani konulardan olumsuz etkiler alabilirler. (2015 Ağustos burç)

Plüto Oğlakda düşük katsayıda

Plüto (Akrep burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ünlüler: Abdullah Gül, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ülkeler: Japonya, Filistin, Türkiye, KKTC, Türkmenistan
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan partiler, gruplar: MHP, AB (Avrupa Birliği), BM (Birleşmiş Milletler), TÜPRAŞ
- Akrep burcunu (Plütonu) simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler ve gruplar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs)

Plütonu simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım) yol açabilirler. Bu durum Satürnü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Plütonu simgeleyen şeylerde bunalımlar, engel ve yasaklar olabilir.

Örneğin gizli saklı işlerde, gruplarda, bankacılık konularında bunalımlar, engel ve yakalar olabilir. Yer altındaki fay hatlarında sonradan deprem yapmak üzere bir baskı oluşabilir. Kılıçdaroğlu veya Bahçeli Abdullah Gülden yada Türkiyeyi ilgilendiren şeylerden olumsuz etkiler alabilir. Japonya, Filistin, Türkiye gibi ülkelerde olumsuz yıkıcı ve ölümcül değişimler olabilir. Suriye Başkanı Esad veya İran Başkanı Ruhanide de olumsuz değişimler, yıkıcı davranışlar olabilir. MHP parti bazında Kılıçdaroğlunu yada Bahçeliyi olumsuz etkileyebilir. AB ve BM içinde de olumsuz değişimler olabilir. (Ağustos 2015 burç)

Venüs Aslanda düşük katsayıda

Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Başkanı Barzani
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İngiltere, İsrail, Çin, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu (Venüsü) simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Venüsü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar yavaşlığa, kararsızlığa, talepkarlığa yol açabilirler. Bu durum Güneşi simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Venüsü simgeleyen şeylerde gurur, kibir, yetersizlik ve baskınlık olabilir.

Örneğin Putin her zamankinden daha talepkar olabilir ve Obamayı olumsuz etkileyebilir. İsrail Başbakanı Netanyahu da talepkar olup Obamayı olumsuz etkileyebilir. Obama Çin, İsrail, Türkiye, Suriye gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. AKP ve CHP HDP.den olumsuz etkiler alabilir. HDP parti bazında daha talepkar olabilir. Sosyal ve siyasi konularda egoistlik, gurur ve kibir olabilir. (Ağustos astroloji)

Mars Aslanda düşük katsayıda

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran, Irak
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, NATO
- Koç burcunu (Marsı) simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Marsı simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar öfke, kavga, tartışma ve saldırılara yol açabilirler. Bu durum Güneşi simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Marsı simgeleyen şeylerde gurur, kibir, yetersizlik ve baskınlık olabilir.

Örneğin Demirtaş, Öcalan, Müslim gibi Koç burcundan kişiler her zamankinden daha öfkeli olabilirler. Bu durumdan AKP ve CHP parti bazında olumsuz etkilenebilir. Filistin, İran ve Irak gibi ülkelerde de öfke, kavga ve saldırılar Obamayı yada İsraili olumsuz etkileyebilir. Marsı Aslan burcunda olan İsrail İrandan, Işid, Filistin gibi ülke ve gruplardan olumsuz etkiler alabilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde baskın davranışlar olabilir. (haftalık burç)

Satürn Akrepde düşük katsayıda

Satürnü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar korku, kuşku, engel, yasak ve bunalımlara yol açabilirler. Bu durum Plütonu simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Satürnü simgeleyen şeylerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım) olabilir. (Bakınız Satürnü, Plütonu simgeleyen şeylere)

Örneğin Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım) olabilir. Kılıçdaroğlu yada Bahçeli her zamankinden daha kuşkucu olabilirler ve bunalımlara neden olabilirler. Bu durumdan parti bazında MHP ve ülke bazında Türkiye olumsuz etkilenebilir. IMF yada FED AB (Avrupa Birliği)'yi olumsuz etkileyebilir ve bunalımlara yol açabilir. Gizli saklı işler ve örgütler bir takım Başkan ve otorite konumundaki kişilerden olumsuz etkilenebilir. (haftalık astroloji)

Uranüs Koçda düşük katsayıda

Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, aktivist Julian Assange
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Rusya, Japonya, Yunanistan, Kürdistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, MHP
- Kova burcunu (Uranüsü) simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Uranüsü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar asilik ve huzursuzluklara yol açabilirler. Bu durum Marsı simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Uranüsü simgeleyen şeylerde öfke, kavga, tartışma ve saldırganlıklar olabilir. (Bakınız Marsı simgeleyen şeylere)

Örneğin grup ve organizasyonlar içinde öfke, kavga ve saldırganlıklar olabilir. Teknolojik konularda saldırılar olabilir. Özgürlükçü ve hümanist kişiler her zamankinden daha öfkeli olabilirler. Selahattin Demirtaş hem kendini hem de Öcalanı olumsuz etkileyebilir. Rusya ülke bazında Filistin, İran yada Irakı olumsuz etkileyebilir. Kürdistan yönetimi Demirtaşı, Öcalanı, PYD Başkanı Salih Müslimi yada Işidi olumsuz yönde ekileyebilir. MHP parti bazında Selahattin Demirtaşı yada Öcalanı olumsuz etkileyebilir. (Ağustos 2015)

Neptün Balıkda düşük katsayıda

Neptünü (Balık burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ülkeler: İran, Yemen, Tunus
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, PYD
- Balık burcunu (Neptünü) simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Hastaneler, hapishaneler, vakıflar, üniversiteler, özel şirketler, kamu kurumları), Başka devletler, bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, uyuşturucu vs) yada alışkanlıklar

Neptünü simgeleyen ünlüler, ülkeler, partiler, gruplar aldatıcı ve bulanık olaylara, belirsizliğe yol açabilirler. Bu durum yine Neptünü simgeleyen ünlüleri, partileri, grupları, şeyleri olumsuz etkileyebilir. Neptünü simgeleyen şeylerde bulanık ve aldatıcı olaylar, belirsizlik ve aldanmalar olabilir.

Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu yada PYD Başkanı Salih Müslim birbirlerini olumsuz etkileyebilir ve bulanık olaylara neden olabilirler. İran içinde bulanık ve aldatıcı karışık olaylar olabilir. Işid, DHKP-C yada PYD içinde de bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlarda, şirketlerde karışıklık ve bulanık olaylar olabilir. Hastahanelerde dikkatsizlik yüzünden salgın hastalıklar çıkabilir. Yada psikolojisi bozuk kişilerin neden olacağı olaylarda artışlar olabilir. Zehirlenme olaylarında artışlar olabilir. Işid kendi kendini yada PYD gibi grupları veya İran, Yemen, Tunus gibi yerleri olumsuz etkileyebilir. (2015 haftalık burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/08/24-30-agustos-2015-haftalk-burc.html

 

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç Bütün bir hafta Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova ve Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.

Boğa Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29 Ağustos Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

İkizler Bütün bir hafta İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan ve Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
24, 26, 28, 29 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
24, 26 Ağustos İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
25 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
25 Ağustos İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29 Ağustos İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa ve Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç 25 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut.
25, 26 Ağustos Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
26, 28, 29 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
28 Ağustos Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
29 Ağustos Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Aslan Bütün bir hafta Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi ve Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.
24, 26 Ağustos Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
25 Ağustos Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak Bütün bir hafta Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan ve Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
24, 26, 28, 29 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda bilgili, becerikli ve hamarat davranma olasılığınız mevcut.
24, 26 Ağustos Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
25 Ağustos hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
25 Ağustos Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29 Ağustos Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa ve Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28, 29 Ağustos Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Akrep Bütün bir hafta Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
24, 26 Ağustos Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
25 Ağustos Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler ve Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
25 Ağustos Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
26 Ağustos Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
28 Ağustos Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık 29 Ağustos Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut.
Bütün bir hafta Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

 


  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..