Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '17

 
Kategori
Astroloji
 

24 - 30 Temmuz 2017 Haftalık burç astroloji: 25 Temmuz Ay Aslanda Süper, 26, 27 Temmuz yoğun !

24 - 30 Temmuz 2017 Haftalık burç astroloji: 25 Temmuz Ay Aslanda Süper, 26, 27 Temmuz yoğun !
 

haftalık astroloji


25 Temmuz Ay ve Uranüs transiti +5 katsayısında olup bilhassa Natal Marsı İkizler ve Yay burcundan kişileri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi isimlerin Natal Marsları Yay ve AB Başkanı Donald Tusk, Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel gibi isimlerin Natal Marsları İkizler olduğundan Tr Ay ve Tr Uranüs hangi evlerindeyse son derece olumlu etkiler alabilirler. Tr Ay olumlu anlamda güven, verim ve üretkenliğin sembolüdür, Tr Uranüs ise objektif olmanın, özgün ve özgür olmanın, keşifler yapmanın sembolüdür. Natal Marsı İkizler ve Yay olan kişiler 25 Temmuz günü vatansever kişilerden, vatani konulardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan son derece olumu etkiler alabilirler. (Temmuz 2017 burç)

25 Temmuz günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç ve Kova burçlarından yani büyük bir ihtimal Almanya Başbakanı Angela Merkel'den Tr Ay (vatani konular) bazında olumlu bir etki alabilir. (haftalık burç)


25 Temmuz Tr Ay bazında olumlu etki alabilecek ülke, grup ve kişiler

(Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)

Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Yukarıda adı geçen ülke, gruplar ve kişiler kendi güvenlik ve verimlerini arttırabilirler. 25 Temmuzda Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler yapanlar kendi güvenliklerini ve verimlerini arttırıcı yollara başvurabilirler. Ayrıca bu günde Akrep burcunu sembolize eden yer altı kaynaklarının (petrol, doğalgaz, vs) veriminde bir artış olabilir. (haftalık astroloji)


Bütün bir hafta Tr Uranüs yüzünden keyfi kaçabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), BM, AB / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıda adı geçen ülke, gruplar ve kişiler bir takım özgürlükçü grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Bütün bir hafta ama özellikle 25 ve 30 Temmuz günleri gizli saklı işler yapanlar özgürlükçü grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Yer altındaki fay hatları olumsuz etki aldığından zayıf fay hatlarının olduğu yerlerde yıkıcı depremler olmaya devam edebilir. Akrep burcunu sembolize eden yer altı kaynaklarında (petrol, doğalgaz, vs) Uranüs Koç burcunda olduğundan ve Koç burcunun yöneticisi Tr Mars düşük katsayıda olduğundan kavgacı ve saldırgan kişiler yada savaşçı kişiler yüzünden huzursuzluklar yaşanabilir. (Temmuz astroloji)

26 ve 27 Temmuz -6 katsayısı ile haftanın yoğun günlerinden olup bilhassa 27 Temmuz Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları ve sembolize ettikleri diğer burçlara göre daha çok olumsuz etki alabilir. Koç burcu asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıçları, Yengeç burcu vatani konuları, Terazi burcu sosyal ve siyasi konuları, Oğlak burcu ise Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri sembolize etmektedir. (2017 Temmuz burç)

27 Temmuzda Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları Güneş, Ay, Venüs, Mars, Jüpiter ve Plüto transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. 27 Temmuzda Ay transitinden çift olumsuz etki alacak burçlar ise İkizler ve Yay burçlarıdır. Bu yüzden 27 Temmuzda İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden yurt içi ve dışı yolculuklarda güvenlik problemleri oluşabilir. 27 Temuzda her türlü iletişimde, hukuk ve yasalarla ilgili konularda güvenlik problemleri (hackerlık, vs) olabilir. (2017 haftalık burç)


27 Temmuzda Tr Ay bazında keyfi kaçabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

27 Temmuz Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar Tr Ay.ı sembolize eden Yengeç burçlarına ve Natal Marsı Yengeç, Boğa, Akrep olanlara Tr Venüs kapsamında dikkat
etmeleri gerekebilir. (Temmuz 2017)

Örneğin 27 Temmuzda ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay.ı sembolize eden Natal Marsı Yengeç olan CIA'ye (Amerikan Haber Alma) dikkat etmesi gerekebilir.

26 ve 28 Temmuz günleri Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyler ise Tr Venüsden çift olumsuz etki alabilir. Venüs transiti olumsuz anlamda talepkar ve açgözlü kişileri, grev ve yavaşlamaları, ağırkanlı kişileri ve kararsızlıkları sembolize etmektedir. Başak burcu gündelik rutin işleri, işçi ve çalışanları sembolize ederken Balık burcu hastane, hapishane gibi devlet kurumlarını, şirketleri, psikolojisi bozuk kişileri, bağımlılık yaratan şeyleri (uyuşturucu, ilaç, vs), bulanık olayları sembolize etmektedir. Bu yüzden 26 ve 28 Temmuz günleri Başak ve Balık burçlarını sembolize eden konularda talepkarlıklar, grev benzeri yavaşlıklar, kararsızlıklar olabilir.

26 ve 28 Temmuz Natal Güneşi Başak, Balık olanlar Tr Venüsü sembolize eden Boğa/Terazi burçlarına ve Natal Marsı Boğa, Terazi, Aslan, Kova olanlara Tr Venüs kapsamında dikkat etmeleri gerekebilir.


26, 28 Temmuz Tr Venüs yüzünden keyfi kaçabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Başak, Balık olanlar)

Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, PYD Başkanı Salih Müslim

Örneğin 26, 28 Temmuzda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Venüsü sembolize eden bir takım sosyal ve siyasi konulara, Natal Marsı Aslan olan Donald Trump'a, Natal Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş ve Fetullah Gülen'e dikkat etmesi gerekebilir.

29 ve 30 Temmuz Natal Marsı Aslan ve Kova olanlar Tr Ay.dan çift olumlu etki alabilirler. Aslan burcu baskın ve nüfuzlu kişileri, liderleri sembolize ederken Kova burcu özgürlükçü kişi ve grupları, bilimsel buluşları sembolize etmektedir. Bu konularda verimli gelişmeler olabilir. Natal Marsı Aslan ve Kova burçları Tr Ay hangi evinizdeyse bu konularda verimli gelişmeler olabilir.


29, 30 Temmuz Tr Ay.dan olumlu etki alabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Örneğin 29, 30 Temmuzda Natal Marsı Aslan olan Trump Tr Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, kendi güvenliği ile ilgili konulardan, Natal Güneşi yada Marsı Yengeç burçlarından son derece olumlu etki alabilir. 27 Temmuzda CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etki alan Trump'ın 29 ve 30 Temmuzda olumlu etki alması olasıdır.

Neptün transiti bütün bir hafta düşük katsayıda olduğundan Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz yönde etkilerken Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanların Balık burçlarına yada Natal Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir.

Örneğin bütün bir hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Neptünü sembolize eden kendisi gibi Balık burcundan kişilere yada Natal Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Hafta boyu kamu kurum ve kuruluşlarında, vakıf ve büyük şirketlerde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan aldatıcı olaylar olabilir.


Hafta boyu Tr Neptünden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Hafta boyu Mars Transiti Bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Akrep burcunu sembolize eden
yer altındaki fay hatlarında depremler meydana gelmeye devam edebilir. Boğa burcunu sembolize eden para konularında, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda kavga, tartışma ve saldırılar olmaya devam edebilir.


24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis


28 Temmuz
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / Adana / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde,Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıda adı geçen ülke, grup ve kişilerin hafta boyu kavga, tartışma ve saldırılara dikkat etmeleri gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(25 Temmuz 1.ev Uranüs, 5.ev Ay Süper, hafta boyu 5.ev Mars, 12.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc.html


Yükselen Boğa
(25 Temmuz 12.ev Uranüs, 4.ev Ay Süper, hafta boyu 4.ev Mars, 11.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_16.html


Yükselen İkizler
(25 Temmuz 11.ev Uranüs, 3.ev Ay Süper, hafta boyu 3.ev Mars, 10.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_24.html


Yükselen Yengeç
(25 Temmuz 10.ev Uranüs, 2.ev Ay Süper, hafta boyu 2.ev Mars, 9.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_98.html


Yükselen Aslan
(25 Temmuz 9.ev Uranüs, 1.ev Ay Süper, hafta boyu 1.ev Mars, 8.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_73.html


Yükselen Başak
(25 Temmuz 8.ev Uranüs, 12.ev Ay Süper, hafta boyu 12.ev Mars, 7.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_96.html


Yükselen Terazi
(25 Temmuz 7.ev Uranüs, 11.ev Ay Süper, hafta boyu 11.ev Mars, 6.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_85.html


Yükselen Akrep
(25 Temmuz 6.ev Uranüs, 10.ev Ay Süper, hafta boyu 10.ev Mars, 5.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_52.html


Yükselen Yay
(25 Temmuz 5.ev Uranüs, 9.ev Ay Süper, hafta boyu 9.ev Mars, 4.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_86.html


Yükselen Oğlak
(25 Temmuz 4.ev Uranüs, 8.ev Ay Süper, hafta boyu 8.ev Mars, 3.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_33.html


Yükselen Kova
(25 Temmuz 3.ev Uranüs, 7.ev Ay Süper, hafta boyu 7.ev Mars, 2.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_46.html


Yükselen Balık
(25 Temmuz 2.ev Uranüs, 6.ev Ay Süper, hafta boyu 6.ev Mars, 1.ev Neptün Dikkat)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/07/24-30-temmuz-2017-haftalk-burc_63.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..