Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '12

 
Kategori
Astroloji
 

24-30 Aralık: 21 Aralık ve sonrası!

24-30 Aralık: 21 Aralık ve sonrası!
 

Astroloji


21 Aralık haftası için Bilimsel bir gelişme olabilir demiştik gerçektende 18 Aralık günü Türkiye'nin ilk yüksek çözünürlü yerli keşif uydusu Göktürk-2 uzaya fırlatıldı. Çünkü Uranüs Koç burcunda hiç olmadığı kadar pozitif açılar almaktaydı. Koç burcu da bu gelişmelerin askeri ve savunma alanında olacağına işaret ediyordu. Gerçektende bu teknolojik ve bilimsel gelişmeler güvenlik ve savunma alanına yöneliktir. Ayrıca Mars Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan kemikleşmiş otoriter başkan, patron yada yöneticilerin Mars'dan sert etkiler alabileceğini söylemiştik. Yine 18 Aralık günü Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin beyin kanaması geçirdiğini öğrendik. Irak kritik bir bölge olduğundan bir çok ülkedeki dengelerin değişimine neden olabilir. 2013 yılının Temmuz ayının 18'inden itibaren Ağustos ve hatta Eylül aylarında güvenliğimizi ilgilendiren terör olaylarında artış yaşanabilir. Mars başkan ve patronların haricinde Oğlak burcu astrolojik haritamızda hangi eve düşüyorsa herkesi farklı konularda etkiledi. Mars'ın yaydığı duygu ise saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, hoşgörüsüzlüktür.Bunu bizzat ben de kendim deneyimledim.

Mars bu hafta burç değiştiriyor. Oğlak burcunu kötü etkileyen Mars en son 24 Aralık Pazartesi günü de Oğlakları kötü etkiledikten sonra Kova burcuna geçecek. Kovalar Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri Mars'dan kötü etki alabilir. Merkür ise Pazar hariç Yay burcunda hep kötü konumda olacak. Uranüs ise 7 katsayısı ile 25 Aralık Salı günü olumlu anlamda tavan yapıyor. Şöyle ki;

21 Aralık gününe kadar Uranüs olumlu anlamda aldığı açılarla katsayısını arttırıp Koç burcuna yani güvenlik ve savunma alanına olumlu etkileri oldu. Bu hafta ise 25 Aralık Salı günü 7 katsayısı ile Uranüs Koç burçları ile ülke genelinde güvenlik ve savunmayla ilgili konularda bilimsel, teknolojik destek veriyor. Ayrıca Uranüsün simgelediği devrimci, hümanist gruplar da güvenlik ve savunmayla ilgili konulara olumlu pozitif katkılarda bulunuyorlar. Kişisel anlamda Koçlar Kovalardan, arkadaş ve tanıdıklarından olumlu etkiler almaktalar. Diğer burçlarda ise Koç burcu hangi evimize denk düşüyorsa o konularda arkadaş ve tanıdıklardan, teknolojinin nimetlerinden ve geleceğe yönelik plan ve projelerden olumlu etkiler alabiliriz.

Mars 24 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcunda ve Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri de Kova burcunda kötü konumda olduğundan Koçlar ile polis ve güvenlik birimleri Uranüs'den aldıkları bilimsel / teknolojik yada hümanist grupların desteğini 24 Aralık'ta Oğlak ve başkan, patron, yönetici konumundakilere öfke, kabalık hatta saldırganlık anlamında kötü olarak yansıtabilirler. 26, 27 ve 29 Aralık günleri ise Koçlar ile polis ve güvenlik birimleri Uranüs'den aldıkları bilimsel / teknolojik yada hümanist grupların desteğini Kova burçlarına, hümanist gruplara, bilimsel/teknolojik çalışmalara kötü olarak yansıtabilirler. Yani Kovalar Koç burçlarını olumlu yönde etkiliyor ama Koç burçları Kova burçlarına karşı aynı olumlu etkiyi vermiyor. Ya da güvenlik birimleri bazı hümanist grupların desteğini başka hümanist gruplara karşı kötü yönde kullanabilirler. Aynı şey bilimsel/teknolojik gelişmeler için de geçerli.

Merkür ise Yay burcunda Pazar hariç bütün hafta kötü olacağından İkizler ve Başak burçları Yay burçlarına, hukuk ve yasalara karşı kurnaz, hilekar, samimiyetsiz, dikkafalı ve sinirli olabilirler. Yani İkizler ve Başak burçları Merkür'den ötürü hukuk ve yasalarda hilekarlıklara yada kurnazlıklara başvurabilirler; yada yüksek öğrenimle ilgili konularda dikkafalı olabilirler; uzun yolculuklarda da sorun çıkartabilirler. Yay burçlarının özellikle İkizler ve Başak burçlarına karşı dikkatli olmaları gerekir. Yine Yay burçlarının başı bazı asılsız haberlerle de derde girebilir. Yay burçları, çalışanlarının ve iş arkadaşlarının kurnazlıklarına karşı da dikkatli olmalılar. Ülke genelinde ise hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürleri ilgilendiren konularda kurnaz ve hilekar girişimlerde bulunulabilinir.

Venüs de Yay burcunda Perşembe günü kötü konumda olduğundan Yay burçları bu günde Boğa ve Terazilerden de kötü etkiler alabilir. Yaylar Boğa ve Terazilerin açgözlülüğü, üşengeçliği, iradesizliği, ağırkanlılığı ve kararsızlığı ile karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca Yay burçları bu günde para, ortaklık (evlilik, iş, vs), bire bir ilişkilerde de sıkıntı yaşayabilirler. Boğa ve Teraziler ise bu günde hukuk ve yasalara karşı ağırkanlı, kararsız ve manipülatif olabilirler; yüksek öğrenim ve uzun yolculuklarda kendi istekleri ön planda olduğundan sorun çıkartabilirler. Ülke genelinde ise hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürleri ilgilendiren konularda manipülatif ve dayatmacı bir tutum sergilenebilinir.

Satürn hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Oğlak burçları ile başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, Akrep burçları ile gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı kuşkucu yaklaşabilirler; vergiler, ortak paralar, bankacılık, borç paralar konularında ve hesapta olmayan bazı konularda kısıtlamalar, engellemeler ve yasaklar koyabilirler. Bu durumdan sadece Akrepler değil astrolojik haritamızda Akrep burcu hangi eve denk geliyorsa o konularda yasak, kısıtlama ve engellerle karşı karşıya kalabiliriz.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..