Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '17

 
Kategori
Astroloji
 

25 - 31 Aralık 2017 Haftalık Burç Astroloji: 26 Aralık Yoğun Bir Gün ama Mars ve Jüpiter Süper !

25 - 31 Aralık 2017 Haftalık Burç Astroloji: 26 Aralık Yoğun Bir Gün ama Mars ve Jüpiter Süper !
 

haftalık astroloji


26 Aralık Salı günü -6 katsayısı ile haftanın en yoğun günüdür. Bu günde Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyler (Otorite sahibi kişiler, ülke Başkanları, asker, polis, güvenlik birimleri, vatani konular, sosyal ve siyasi konular, Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçları, Astrolojik haritamızda Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcuna denk gelen evler) Güneş (egoistlikler, baskılar), Venüs (talepkarlıklar, yavaşlıklar), Satürn (engel ve aksilikler, yasaklar), Plüto (ölüm ve yıkımlar) transitlerinden direkt olarak, Koç burcundaki Ay transitinden ise dolaylı olarak olumsuz etki alabilirler. Bu yüzden Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundaki Natal gezegenlerimizin katsayısı ne kadar yüksekse o kadar kendimizi koruyup kollayabiliriz. (Aralık 2017 burç)

Natal Güneşi Oğlak olan ülke, grup ve kişiler
Tayvan, İtalya, Rusya / IMF, FED / Türk Lirası, BitCoin / Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suudi Arabistan Kralı Selman, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Natal Güneşi Koç olan ülke, grup ve kişiler
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran / NATO / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş

Natal Güneşi Yengeç olan ülke, grup ve kişiler
Irak, Amerika, Kanada / MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Natal Güneşi Terazi olan ülke, grup ve kişiler
Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May

Yukardaki tabloda bulunan ülke, grup ve kişilerin Güneş, Ay, Venüs, Satürn, Plüto Transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)

26 Aralıkda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar Tr Güneşden olumsuz etki alabilir. Güneş nüfuzlu ve tanınmış kişileri, egoist ve baskın kişileri, Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişileri sembolize etmektedir. Örneğin Kuzey Kore Lideri Kim Jong ile Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump arasında Güneş bazında bir atışma olabilir. (Aralık astroloji)

26, 27, 29 Aralıkda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar Tr Venüsden olumsuz etki alabilirler. Venüs mal-mülk, para ve toprak paylaşımlarını, sosyal konuları, ikili ilişkileri, siyasitçi ve diplomatları, ortaklıkları ve evlilikleri, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişileri sembolize etmektedir. 26, 27, 29 Aralıkda bilhassa Başak ve Balık burçları Venüs transitinden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Örneğin 26, 27, 29 Aralıkda Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başak burcu Suriye Başkanı Esad Tr Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan çift yönde olumsuz etki alabilirler. (2017 Aralık burç)

26, 31 Aralıkda Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar Tr Satürnden olumsuz etki alabilirler. Satürn hayatımızdaki otorite sahibi kişileri, eskimiş ve yaşlanmış değerleri, Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak burcundan kişileri sembolize etmektedir. Örneğin ABD'de tutuklu bulunan Rıza Zarrab hakim ve savcılardan Satürn bazında olumsuz etki alabilir. Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin gibi isimler de Satürnden olumsuz etki alabilirler. (2017 haftalık burç)

26, 27, 28 Aralıkda Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar Tr Plütondan olumsuz etki alabilirler. Plüton hayatımızdaki gizli saklı işleri, kıskanç, ketum, ölümcül ve yıkıcı kişileri, işleri, Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep burcundan kişileri sembolize etmektedir. 26, 27, 28 Aralıkda Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye gibi ülkeler yıkıcı ve ölümcül etkiler alabilir. (Aralık 2017)

26 Aralıkda Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Ay.dan olumsuz etki alabilirler. Ay transiti vatani konuları, ev, aile, anne, annelik gibi konuları, güvenlik ve üretkenliği, Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişileri sembolize etmektedir. 26 Aralıkda bilhassa İkizler ve Yay burçları Ay transitinden çift yönde olumsuz etki alabilirler. İkizler burcu deyince akla ABD Başkanı Trump gelmektedir. Trump 26 Aralıkda Tr Ay hangi evine denk geliyorsa o konularda dikkat etmesi gerekebilir. Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan da 1.evindeki Tr Ay.dan olumsuz etkiler alabilir. 26 Aralıkda Yay burcu Rıza Zarrab ile Papa Franciscus'in kendi güvenliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Başbakan Binali Yıldırım da Yay burcu ama Natal Marsı Akrep olduğundan Tr Ay.dan fazla etkilenmeyebilir. Yay burcu Kemal Kılıçdaroğlu da 26 Aralık günü Tr Ay.dan son derece olumsuz etkiler alabilir. 26 Aralık günü Ay bazında Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk gibi ülkelerin kendi güvenliklerine, üretimlerine dikkat etmeleri gerekebilir. 26 Aralıkda ABD Dolarında ani dalgalanmalar olabilir.

Merkür transiti hafta boyu düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanların Merküryen konulara (bilgi, belge, konuşma, anlaşma, sözleşme, vs), Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın her türlü bilgi ve belgeye, asılsız haberlere, kurnaz ve hilekar kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Aynı şekilde Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da her türlü bilgi, belge ve haberlere dikkat etmesi gerekebilir.

Hafta boyu Merkür yüzünden ve bilhassa 26 Aralıkda Ay transiti yüzünden İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden deniz, hava, kara yolculuklarında kazalarda artışlar gözlenebilir, iletişim problemleri tavan yapabilir.

Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Uranüsden olumsuz etki alacaklarından depremlerde artışlar olabilir. Zayıf fay hatlarında bilhassa 25, 26, 28 Aralıkda dünya genelinde şiddetli depremler olabilir. Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail 25, 26, 28 Aralıkda Tr Uranüsü sembolize eden aşırı özürlükçü kişi ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir.

28 Aralık Perşembe günü Ay transiti Boğa burcunda +3 katsayısında olup Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık burçlarını olumlu etkilerken Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını ise son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Natal Marsı Aslan, Kova burçları Tr Ay.dan çift yönde olumlu etki alacaklarından Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump Tr Ay.dan alacağı çift yönde olumlu etkiyi Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarına karşı kullanabilir. Mesale 28 Aralıkda Trump Suudi Arabistan Kralı Selman'ı, Kuzey Kore Lideri Kim Jong'ı, Rusya Başkanı Putin'i Ay transiti bazında olumsuz yönde etkileyebilir.

29 Aralık Cuma günü Ay transiti +6 katsayısı ile haftanın en yüksek katsayısına sahip transiti olup Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Böylece Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump Ay transiti bazında bir fırsat yakalabilir. Ancak Natal Marsı Balık olan İran ile Işid de Ay transiti bazında kendi güvenliklerini arttırıcı yeni fırsatlar yakalabilirler.

Haftanın en olumlu olayı ise 26, 27, 28, 31 Aralık günleri Akrep burcundaki yüksek katsayıdaki Mars ve Jüpiter kavuşumudur. 26, 27, 28, 31 Aralık günleri Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr (Transit) Mars ve Jüpiter hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu fırsatlar ele geçirebilirler. Mars olumlu anlamda yeni girişimleri, atılımları, Jüpiter ise bolluk, bereket ve genişlemeyi başarıyı müjdelemektedir. Örneğin Natal Marsı Akrep olan Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis gibi isimler yeni başarılara imza atabilirler. Natal Marsı Balık olan Işid ve İran'ın güçlenmesi beklenebilir. Natal Marsı Aslan olan İsrail Mars ve Jüpiterin vermiş olduğu etki ile 26, 27, 28, 31 Aralıkda daha yayılmacı olabilir. Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'ın, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Mars ve Jüpiterin etkisi ile bir fırsat yakalamaları olasıdır.
 


İşte 26, 27, 28, 31 Aralıkda Mars ve Jüpiter transitlerinden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / Fenerbahçe / BitCoin / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(29 Aralık 2.ev Ay Süper, 26 Aralık 10.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 9.ev Merkür Dikkat, 8.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji.html


Yükselen Boğa
(29 Aralık 1.ev Ay Süper, 26 Aralık 9.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 8.ev Merkür Dikkat, 7.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_17.html


Yükselen İkizler
(29 Aralık 12.ev Ay Süper, 26 Aralık 8.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 7.ev Merkür Dikkat, 6.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_8.html


Yükselen Yengeç
(29 Aralık 11.ev Ay Süper, 26 Aralık 7.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 6.ev Merkür Dikkat, 5.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_99.html


Yükselen Aslan
(29 Aralık 10.ev Ay Süper, 26 Aralık 6.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 5.ev Merkür Dikkat, 4.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_33.html


Yükselen Başak
(29 Aralık 9.ev Ay Süper, 26 Aralık 5.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 4.ev Merkür Dikkat, 3.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_1.html


Yükselen Terazi
(29 Aralık 8.ev Ay Süper, 26 Aralık 4.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 3.ev Merkür Dikkat, 2.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_69.html


Yükselen Akrep
(29 Aralık 7.ev Ay Süper, 26 Aralık 3.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 2.ev Merkür Dikkat, 1.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_83.html


Yükselen Yay
(29 Aralık 6.ev Ay Süper, 26 Aralık 2.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 1.ev Merkür Dikkat, 12.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_10.html


Yükselen Oğlak
(29 Aralık 5.ev Ay Süper, 26 Aralık 1.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 12.ev Merkür Dikkat, 11.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_44.html


Yükselen Kova
(29 Aralık 4.ev Ay Süper, 26 Aralık 12.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 11.ev Merkür Dikkat, 10.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_11.html

 

Yükselen Balık
(29 Aralık 3.ev Ay Süper, 26 Aralık 11.ev Güneş, Venüs, Satürn, Plüto Dikkat, 10.ev Merkür Dikkat, 9.ev Mars, Jüpiter Süper)

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2017/12/25-31-aralk-2017-haftalk-burc-astroloji_67.html

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..