Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '21

 
Kategori
Astroloji
 

25 - 31 Ekim 2021 Astroloji

25 - 31 Ekim 2021 Haftalık Burç Astroloji: 26 Ekim Haftanın En Yoğun Günü, 30 Ekim Güneşe Dikkat! 
 
30 Ekim Güneş Transiti -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Güneş düşük katsayıda ego savaşlarını ve liderlik savaşlarını sembolize eder. Bu durumdan bilhassa Yengeç ve Oğlakların çift yönde olumsuz etkiler alması olasıdır. 
 
30 Ekimde Natal Marsı Yay ile Natal Marsı Akrep olan Liderlerin görüşmesinden Natal Marsı Yay olan Liderler Kazançlı Çıkabilir! 
 
Hafta boyu ve özellikle 30 Ekimde Tr Venüs +4 katsayısında olup Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Kova, Balık** olanlara olumlu etki verirken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları olumsuz yönde etkileyebilir. 30 Ekimde +4 katsayısındaki Tr Venüs Boğa ve Terazilerin katsayılarını arttıracağından Boğa ve Terazilerin keyfi yerine gelebilir. Natal Marsı Boğa/Terazi olanlar da Tr Venüs ile daha paylaşımcı, verici ve adil olabilirler. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 30 Ekimde Tr Venüs hangi evinizdeyse o konulardan kaynaklı olumlu etkiler alabilirsiniz. Tr Venüs 30 Ekimde bilhassa Başak ve Balık burcu evlerinizi son derece olumlu etkileyecektir. Örneğin Yükselen Aslanların 2.ev Başak, 8.ev Balık olduğundan para ve ortak gelirler, paralar, miras, krediler gibi konuları 5.evinden yani babadan, çocuklardan, hobilerden, şans oyunlarından kaynaklı olumlu etkiler alabilir. 
 
31 Ekimde Tr Plüton +4 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir. 
 
31 Ekimde Tr Mars +3 katsayısında olup Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları olumsuz yönde etkileyebilir. 31 Ekimde Tr Mars bazılarına enerji verirken bazılarını ise zorlayabilir. 
 
30 Ekimde Tr Ay +5 katsayısında olup Natal Marsı bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu etkileyebilir. 29 ve 30 Ekimde Tr Merkür de +5 katsayısında olup Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanları son derece olumlu etkileyebilir. 30 Ekimde hem Tr AY hem de Tr Merkürün İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkilemesinden ötürü Dünya genelinde her türlü iletişimde, uzay yolculuklarında verim, güven ve iletişim artabilir. 30 Ekimde uzay, füze, roket çalışmaları hız kazanabilir. 30 Ekimde kazançlı yeni sözleşme ve anlaşmalar olabilir. 
 
26 Ekim ise -6 katsayısı ile haftanın yoğun günlerindendir. 26 Ekimde yer altını sembolize eden Akrep burcu Tr Güneş, Mars ve Uranüsden olumsuz etkiler alacağından zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 26 Ekimde ayrıca Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları (sel, kasırga, vs) olabilir.
 
26 Ekim Astro Carto Grafide Tr Güneş, Mars ve Uranüsden olumsuz etki alan Ay, Satürn, Güneş, Uranüs, Venüs, Plüto çizgilerin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, göçükler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, elektronik alet kazaları, toprak paylaşımı ve sınır çatışmaları, ayaklanma ve protestolar, olumsuz hava koşulları ve kazaları olabilir.
 
Yukarda Astro Carto Grafide görüldüğü üzere 26 Ekimde Tr Güneş, Mars ve Uranüsden Dünyanın çok geniş bir bölgesi olumsuz etki almaktadır.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
25 Ekim Haftası boyunca Aslan, Kova, Oğlak burçlarına denk gelen evlerimiz en düşük katsayıya sahip olurken İkizler ve Yay burcuna denk gelen evlerimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır. 
 
Yükselen Koç ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 8.ev Dikkat, 5.ev Ay Süper, Hafta boyu 7.ev Merkür Süper)
Yükselen Boğa ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 7.ev Dikkat, 4.ev Ay Süper, Hafta boyu 6.ev Merkür Süper)
Yükselen İkizler ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 6.ev Dikkat, 3.ev Ay Süper, Hafta boyu 5.ev Merkür Süper)
Yükselen Yengeç ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 5.ev Dikkat, 2.ev Ay Süper, Hafta boyu 4.ev Merkür Süper)
Yükselen Aslan ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 4.ev Dikkat, 1.ev Ay Süper, Hafta boyu 3.ev Merkür Süper)
Yükselen Başak ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 3.ev Dikkat, 12.ev Ay Süper, Hafta boyu 2.ev Merkür Süper)
Yükselen Terazi ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 2.ev Dikkat, 11.ev Ay Süper, Hafta boyu 1.ev Merkür Süper)
Yükselen Akrep ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 1.ev Dikkat, 10.ev Ay Süper, Hafta boyu 12.ev Merkür Süper)
Yükselen Yay ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 12.ev Dikkat, 9.ev Ay Süper, Hafta boyu 11.ev Merkür Süper)
Yükselen Oğlak ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 11.ev Dikkat, 8.ev Ay Süper, Hafta boyu 10.ev Merkür Süper)
Yükselen Kova ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 10.ev Dikkat, 7.ev Ay Süper, Hafta boyu 9.ev Merkür Süper)
Yükselen Balık ------------------------------------------------------------------
(30 Ekim Güneş 9.ev Dikkat, 6.ev Ay Süper, Hafta boyu 8.ev Merkür Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..