Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '16

 
Kategori
Astroloji
 

25 - 31 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: Neptün Salı, Satürn hafta sonu süper !

25 - 31 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: Neptün Salı, Satürn hafta sonu süper !
 

haftalık burç


Bütün bir hafta boyunca Jüpiterin katsayısı düşük olacağından başta Başak burcu olmak üzere Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak ve Balık burcunu sembolize eden şeyler olumsuz etki almaya devam edebilir. Jüpiter düşük katsayıda iken fanatik ve sorumsuz kişileri sembolize eder. Örneğin Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular fanatik kişilerce olumsuz etkilenebilir. Yani kısaca fanatik kişilerin olası terör saldırıları devam edebilir. (Ocak 2016 burç) (Ocak astroloji)

26 Ocakda Merkür retrosu bitecek. 26 Ocak Salı günü Neptün +5 katsayısı ile süper bir konumda olup Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyecek. Bilhassa Natal Marsı bu burçlarda olanlar Neptün transiti hangi evinizdeyse o konularla alakalı yardımsever, özverili, yaratıcı kişiler sizin dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir. Ülke genelinde ise Neptün insan hakları ve insanlık için uğraşan özverili yardımsever kişileri ve grupları simgeler. Örneğin 26 Ocak günü Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda insan hakları için uğraşan örgüt ve kişiler faaliyet gösterebilir. Yada Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürler (göçmen ve mülteciler), hukuk ve yasalarla ilgili konular özverili, yardımsever grup ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. (haftalık burç) (2016 Ocak burç)

Bu hafta Venüs de hemen hemen bütün bir hafta boyunca düşük katsayıda olacak. Venüs hafta içi Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. 30 Ocak Cumartesi günü Venüs Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep ve Balık burçlarını olumsuz etkilerken Pazar günü etkisini biraz yitirip sadece Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçlarını olumsuz etkileyecek. Venüs düşük katsayıdayken talepkar, kararsız ve ağırkanlı kişileri sembolize eder. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ve Natal Marsınız İkizler ise hafta içi Venüs transiti hangi evinizdeyse o konularda ağırkanlı, talepkar yada yavaş kişi ve olaylardan olumsuz etki alabilirsiniz. Bu arada Natal Güneşiniz Boğada olduğundan ve Venüs katsayınızı düşüreceğinden sizin de ağırkanlı ve kararsız olmanız beklenebilir. Ama Marsınız İkizler olduğundan İkizleri yöneten Merkürün katsayısı yüksek olduğundan kararsızlık ve ağırkanlılığınızı aşabilirsiniz. Ülke genelinde örnek verecek olursak Venüsü sembolize eden talepkar kişiler Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları olumsuz etkileyebilir. İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde yavaşlık söz konusu olabilir. Bilgi akışı güçleşebilir. Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarla ilgili konularda talepkarlıklar ön plana çıkabilir. Hafta sonu ise Venüs Koç burcunu da olumsuz etkilemeye başlayacağından Koç burcunu sembolize eden askeri konular talepkar kişilerden yada siyasi konulardan olumsuz etkilenebilir. (haftalık astroloji) (2016 haftalık burç)


Hafta sonu Satürn +5 katsayısı ile Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, KOva ve Balık burçlarını son derece olumlu etkileyecek. Zaten bu burçlar bütün bir hafta boyunca Satürnden olumlu etki alacaklar ama hafta sonu iyice hissedilebilir olacak. Satürn yüksek katsayıda iken disiplinli, güvenilir, çalışkan kişileri sembolize eder. Natal Marsınız bu burçlardan birindeyse Satürn hangi evinize geliyorsa o konularda size güven veren, çalışkan kişiler yada disiplinli çalışmalar dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir. Ülke genelinde Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda (borsa, vs), gençlerle ilgili konularda, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmet, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmalarda, grup ve organizasyonlar içersinde, Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel) disiplinli çalışmalar olabilir. (Ocak astroloji) (Ocak 2016)

Haftanın en yoğun günleri -4 katsayısı ile 25 Ocak Pazartesi ile 28 Ocak Perşembe günleridir. (2016 Ocak burç) (haftalık burç)

25 Ocak günü Güneş, Venüs, Jüpiter ve Plüto -1 katsayısında olacaktır. 28 Ocak günü ise Güneş, Ay, Venüs, Jüpiter -1 katsayısında olacaktır.

 

25 Ocak günü

 

Güneş, Venüs, Jüpiter ve Plütodan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar

MF, FED

 

28 Ocak günü

Güneş, Ay ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)

 

Suriye / NATO

 

28 Ocak günü

 

Güneş, Ay ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olanlar)

 

PKK 

 

28 Ocak günü

 

Güneş, Venüs ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlarIMF, FED

 

28 Ocak günü

 

Ay, Venüs ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Başak, Balık olanlarUkrayna / PYD

 

Bütün bir hafta

 

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)

Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Belçika, Filistin, Türkiye, KKTC, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB, BM, NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, PYD Başkanı Salih Müslim

 

Bütün bir hafta

 

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)

Rusya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Libya / CHP / İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Selahattin Demirtaş

Bütün bir hafta Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Işid yada İranın Jüpiterden olumlu etki alan Rusya, Suudi Arabistan gibi ülkelere dikkat etmeleri gerekebilir. Suriye Başkanı Esadın da bir ihtimal İngiltere Başbakanı David Camerona dikkat etmesi gerekebilir. Türkiyenin de Rusyaya bir ihtimal İsraile dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 haftalık burç) (haftalık astroloji)

 

26 Ocak

 

Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Belçika, Işid, İran, Yemen, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Mısır, Nijerya, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus / MHP, HDP, AKP / IMF, FED, BM, AB / PKK, PYD, DHKP-C / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

 

30, 31 Ocak Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler

 

(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, KOva, Balık olanlar)

Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim

16 Ocak günü için yaptığımız tahminlerde Güneş, Merkür ve PLütondan bazı burçlar olumsuz etki alırken Marsı Balık burcu olan İranın Güneş, Merkür ve Plütondan olumlu etki alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de tam da 16 Ocak günü İran için tarihi bir karar olan İran’a uygulanan yaptırımların kaldırılacağı medyaya yansıdı. Ayrıca 16 Ocak günü CHP'nin olağan genel kurul toplantısı olacağından ve Kılıçdaroğlunun Natal Güneşi Yay Natal Marsı Oğlak olduğundan Merkür ve Plütondan kısmi Güneşden ise tam olarak olumsuz etki alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 16 Ocak günü CHP kongresine Gani Aşık’ın Kılıçdaroğlunu itham eden sözleri damgasını vurdu. Bu olay Kılıçdaroğlunun her türlü iletişimi sembolize eden düşük katsayıdaki Merkürden aldığı kısmi etkiye örnek olaydır. Akrep burcu olan ve 17'sinde Türkiyeye gelmesi beklenen Joe Bidenın gelişi ise 23 Ocak.a ertelendi. 11, 12 Ocak için düşük katsayıdaki Jüpiterin Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebileceğini söylemiştik. Gerçekten de, 12 Ocak günü Güneşi Akrep Marsı Terazi Türkiyenin Sultanahmet meydanında Jüpiteri sembolize eden fanatik bir kişi tarafından patlama meydana geldi. Ayrıca 12 Ocak için Uranüsün katsayısının yüksek olacağından bilimsel gelişmeleri sembolize eden Kova burcunu olumlu etkileyebileceğini söylemiştik. Gerçekten de, 12 Ocak günü Yerçekimini sağlayan dalgaların varlığı keşfedildi haberi medyaya yansıdı. (Ocak 2016) (Ocak 2016 burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/01/25-31-ocak-2016-haftalk-burc-astroloji.html

 

Yükselen Koç (6, 10, 11.ev Dikkat, 9, 12.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 9, 10.ev Dikkat, 8, 11.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 8, 9.ev Dikkat, 7, 10.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 7, 8.ev Dikkat, 6, 9.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 6, 7.ev Dikkat, 5, 8.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 5, 6.ev Dikkat, 4, 7.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 4, 5.ev Dikkat, 3, 6.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 3, 4.ev Dikkat, 2, 5.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 2, 3.ev Dikkat, 1, 4.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 1, 2.ev Dikkat, 12, 3.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 12, 1.ev Dikkat, 11, 2.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 11, 12.ev Dikkat, 10, 1.ev Süper)  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..