Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '14

 
Kategori
Astroloji
 

25-31 Ekim tutulmanın burçlara göre etkileri

25-31 Ekim tutulmanın burçlara göre etkileri
 

25-31 Ekim Tutulma Haftasını Burçlara Göre Yorumladım

Koç : Sanatsal çalışmalar için avantajlı olduğunuz birdönemdesiniz. Bir çok partiye, kutlamaya, eğlenceye ve festivale katılabilirsiniz.  Çocukları kapsayan tüm aktiviteler yararlıdır. Hamilelik, doğum haberleri duyabilirsiniz.  Kendiniz birey olarak kuvvetli egonuzu güçlü hissedebilirsiniz. Yatırım girişimlerinden yana şanslısınız. Kaderinizi, var oluşunuzun amacını hissedebilir, iyi ya da kötü neyi hak ettiğinizi anlayabilirsiniz. Seyahatlerden, yüksek bilgiden ve ruhsal öğretmenlerden gelecek olan iyiliklerden yarar sağlayabilirsiniz. Alkol gibi alışkanlıkları olanlar için tedbirli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Boğa : Yaşamınız düzeliyor. Denge ve istikrar hissedebilirsiniz. Emlak yatırımından gelir elde edip, mobilyalarınızı yenileyip evinizi güzelleştireceksiniz. Ailenizden mutluluk ve yardım alabilirsiniz. Statüden ve toplumsal amaçlardan uzaklaşma ihtiyacında olabilirsiniz. Ailevi gelenekler içersinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz. Evinizde sosyal toplantılar düzenleyip bundan haz duyabilirsiniz. Araba, ev alabilir kendinizi mutlu ve tatminkar hissedebilirsiniz. Kariyer başarısı ve profesyonel alanda etkinizin artacağı bir dönemdesiniz.

İkizler : Bulunduğunuz çevrede çok aktif ve enerjik olabilirsiniz. Sık sık komşularınızla ve çevrenizle kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Çeşitlilikten ve yaşamın tadından haz alabilirsiniz.  Hedefleriniz gerçekleştirir, amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. İlgi alanlarınızın peşinden gideceğiniz ve ara vermeden aktivitelere katılabilirsiniz yine de enerjiniz devam edecektir. Maceradan keyif alabilirsiniz. Evlilik ya da önemli bir aşk ilişkisi ihtimalinizin olduğunu da unutmayın. Günlük kazancın yanı sıra yan gelirler de elde edebilirsiniz. Yüksek öğretim kurumları ile olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç : Bolluk ve değer duygusunun sevincini yaşarken somut yararlar sağladığınız hissi yaşayacağınız bir süreçtesiniz. Kendinizi iyi hissederek hak ettiğinizi almayı ümit edebilirsiniz. Parayla ilgili tüm konularda avantajlısınız. Yeni çalışmalara başlayabilir ya da okulunuza geri dönebilirsiniz. Yazarak ya da öğreterek bilginizi yaymaya karar verebilirsiniz. İşinizde ve kariyerinizde kolayca başarılı olabilirsiniz. Biraz zorlanıp borç para da alabilirsiniz.

Aslan :  İyimser, neşeli ve hoşnut hisedebilirsiniz. Başkaları tarafından nazik davranışlara tanık olabilirsiniz. Halkla ilişkiler alanında çalışanlar daha popüler ve ünlü olabilirler. Fırsatlar lehinize doğru artabilir. Rekabet durumunda rakiplerinizi ve ortaklarınızı geçebilirsiniz. Kibirden, şımarıklıktan ve bencillikten kendinize aşırı güvenden sakınmalısınız. Seyahate, hukuk ve felsefeyle ilgilenebilirsiniz.  Aldığınız her riskten fayda sağlayabilirsiniz. Evlilik ve yeni bir aşk ihtimali görülmektedir.

Başak : Sezgisel gücünüzün artmış, özverili yardımsever ve yüce gönüllü hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi iyileştirme zamanındasınız geçmişinizde ki sinir bozucu şeylerle yüzleşebilirsiniz. Günlük işlerinizden zevk alacağınız, patronlarınızla ya da iş arkadaşlarınızla iyi anlaşacağınız bir haftadasınız. Arsa alımı yeni bir eve taşınma olasılıkları olabilir. Annenizden gelecek olan avantajı ve şansı da unutmamalısınız. Lüks diyebileceğimiz mücevher, süs ya da diğerlerine karşı bir arzu duyabilirsiniz. Eşinizden, vasiyetten ve çalışmadan gelen bir kazanca sahip olabilirsiniz. Astroloji, okült konularına özel bir ilgi duyabilirsiniz.

Terazi : Yaptıklarınızla ya da kim olduğunuzla ilgili olarak tanınarak statü, saygınlık ve şöhret kazanabilirsiniz. Otorite figürleri ve devlet görevlileri açısından avantajlı olduğunuz bir dönemdesiniz. Hayatınızın çağrısından haberdar olarak çevrenizde somut bir fark yarattığınızdan emin olabilirsiniz. Babanızla olan ilişkinizden dolayı derin bir takdir hisseder ve bağlarınız güçlenebilir. Maddi yararlar, iyi çalışma koşulları ve sağlık için her şeyin düzeldiğini görebilirsiniz. Dini ruhsal konularda uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Kariyerinizde ilerleme, terfi ve profosyonel aktiviteler için uygun bir zamandasınız.

Akrep : İhracat ve ithalatla ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. İdeallerinizi ve vizyonlarınızı ciddiye almalısınız. Kahinlik yönünüz artmış olabilir. Belli bir dinin ya da özgürlüğün ateşli destekleyicisi olabilirsiniz. Hamilelik, doğum, çocuklarla ilgili olumlu ilişkiler, başarılı yatırımlar elde edebilirsiniz. Mantığınız ve muhakeme gücüyle sezgisel becerilerinizin nasıl dengeleyeceğinizin farkında olmalısınız. Kalp ve zihin arasında bir anlaşma söz konusudur. Başka şehirlere ya da ülkelere seyahat edebilir, başarılı ve verimli olabilirsiniz. Yazım ya da yayın işlerinde başarılı olabilirsiniz.

Yay : Duygusal olarak zengin ve esnek hissediyor olabilir başkalarına karşı açık ve incinmekten korkmuyorsunuz. Bireysel ihtiyaçlarınızı terk ederken sahiplenmekten çok paylaşmaya doğru kişisel değerlerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Mali ortaklıklardan şanslı, vasiyetlerden, miras, bağış gibi konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Bilincinizin genişlediğini hissedebilir partnerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Ruhsal gelişim, anlaşmalar, başka ülkelere seyahat ihtimaliniz olabilir. Yersiz hassasiyetten arınmış mutluluğunuz ve dengeniz dışarıda ki herhangi bir başarıya ya da başarısızlığa bağlı değildir.

Oğlak : Verimli bir ortaklık ya da aşk ilişkilerine sahip olabilirsiniz. Yıpratıcı veya tüketici bir ilişki sürdürdüyseniz eğer daha iyisini hak ettiğinizi anlayabilirsiniz ve daha düzgün büyük fırsatları görmeye başlayabilirsiniz.  Diplomatik olacağınız huzuru, uyumu ve güçlü bir takdir duygusunu deneyimleyebilirsiniz.  Her durumda ortaklıklarda önemli bir kısmet, aşk fırsatlarında ise dürüst, tutarlı ve prensipli bir karakter karşısında büyülenebilirsiniz. Günlük ayak işleri ve ufak tefek görevler için büyük bir enerji hissedeceksiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkiniz olumlu olacaktır.

Kova : Bedeninizi güçlendirebilir, sağlık sorunlarınızı aşabilirsiniz. Yeni bir diyete ya da spor rejimine başlamak için mükemmel bir zaman içindesiniz. Tatlılara ve diğer zaaflarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Yeni bir gardrop almaya karar verebilirsiniz. Rakiplerden ve düşmanlardan rahatsızlık duymayabilirsiniz. Eğitimden, bilgi ve herhangi türden üretimden yarar sağlayabilirsiniz. Toplum için yaptığınız işlerde başarılı olabilirsiniz. Gündelik işlerde başarılı ve çok az eleştiri ile karşılaşabilirsiniz. Kişinin işteki verimliliği ve tutarlılığı daha yüksek olur ve işinizde uzmanlaşabilirsiniz.

Balık : Hayatınızın anlamını araştırdığınız bir dönemi yaşıyorsunuz. İş ya da profesyonel çıkarlar nedeni ile yabancı ülkelere seyahate çıkabilirsiniz. Yeteneklerinizi mükemmeleştirmek için, uzman olmak için verimli sonuçlara dönüştürmek için iyi bir zaman dilimindesiniz. Kardeşlerle ilgili gecikmeler, engeller ve karışıklıklar söz konusudur. Hedeflerinizi ve hırslarınızı gerçekleştirmekte geçici zorluklar ve başarısızlıklar deneyimleyebilirsiniz. İş yerinizde baskı ve stres yaşayabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..