Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

25 dakikalık sit-com görücüye çıktı ! | Bebek İşi yayında!

25 dakikalık sit-com görücüye çıktı ! | Bebek İşi yayında!
 

Show Tv'nin günlerdir bangır bangır reklamlarla haber verdiği yeni dizisi Bebek İşi bugün itibariyle başladı..

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar'ın oynadığı dizinin bir özelliği süresinin 25 dakika olması.. Show Tv 25 dakikadan 2 yeni bölüm birden verdi.. Sonra bu 25 dakikadan 2 bölümü tekrar baştan verdi.. Reklamıyla birlikte 2 saati buldu yayın.. Keşke böyle 2 bölüm yapmasalardı da dizinin süresi 40-45 dakika olsaydı.. Daha az dikkat dağıtıcı olurdu sanki ..

Dizinin biraz da esinlenmişlik görüntüsü var.. TRT'nin kült dizilerinden Ceyda Düvenci ve Kaan Girgin'in çiftinin başrolünde olduğu Dikkat Bebek Var dizisine benziyor sanki.. Orda da bebeği Ziya Kürküt seslendiriyordu.. Bebek İşi'nde bu görevi Erkan Can yapıyor.. Ama tabi buradan suçlamak doğru olmaz sanki..

O değilde Erkan Can ne kadar müthiş bir oyuncudur yahu.. O küçücük bebeği o kadar güzel seslendiriyor ki.. Önce biraz yaşlı mı kaçıyor diye düşünülse de sonradan alışıyorsınuz.. Gülmekten ve hayran olmaktan alamıyorsunuz kendinizi.. Bebek ayrı bir şirin zaten.. Isır ağzını burnunu.. Öyle yani..

Nurgül Yeşilçay'da Belalı Baldız'dan sonra ilk kez bir komedi de oynuyor.. İlk bölümler itibariyle rolünün hakkını veriyor.. De Timur Acar biraz sırıttı gibi geldi bana nedense.. Bilmiyorum sadece bana mı öyle geldi ama sanki başkası olsa daha mı iyi olurdu ne ?

Unutmadan dizi 25 dakika da olsa mizah unsurlarının varlığı ve kalitesini biraz daha arttırsa 1 Erkek 1 Kadın'a rakip olabilir.. Ama daha çok çalışmak lazım üzerinde tabi o da ayrı bir konu..

Biz alışkın değiliz böyle kısa süren yapımlara.. 90 dakikadan az dizimiz yok neredeyse.. O yüzden süre bakımından önemli bir örnek olacaktır Bebek İşi..  Ama şu 2 bölüm birden işine bir çözüm bulmak ve mizahın kalitesini biraz daha arttırmak koşuluyla..

Dizinin yolu açık olsun.. Tatlı bebeğimiz ve Erkan Can'ın hayranlık uyandıran seslendirmesi güme gitmez inşallah..

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..