Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '12

 
Kategori
Astroloji
 

25 Haziran - 01 Temmuz: İkizler burcu Salıdan sonra rahat edecek!

25 Haziran - 01 Temmuz: İkizler burcu Salıdan sonra rahat edecek!
 

Astroloji


Hastane, hapishane ve büyük kurumları simgeleyen Neptün bir süredir Balık burcunda kötü konumda ve ister inanın ister inanmayın tam da bu dönemde 17 - 18 Haziran günlerinde hapishane yangınları ve isyanları ortaya çıktı. Kanıt olarak 08 Haziran'da yazdığımız astrolojik tahminlerimizde 11 - 17 Haziran haftası için Neptünün kötü konumda olduğunu ön görmüştük.

Geçen hafta da Neptün Balık burcunda kötü konumdaydı bu hafta da 25 ve 26 Haziran günleri Neptün Balık burcunda kötü konumda olmaya devam edecek daha sonraki günlerde ise iyi konuma geçiyor. Neptünün Balık burcunda kötü konumda olmasından Büyük Kurum ve Kuruluşlar (hastane, hapishane vs.) ve Balık burçları kötü bir şekilde etkileniyor. Pazartesi ve Salı günleri büyük kurum ve kuruluşlarda karışıklık, belirsizlik, dalgınlık, dikkatsizlik, nedensiz korkular, endişeler yada hayalkırıklıkları görülebilir. Büyük kurum ve kuruluşlar diğer kurum ve kuruluşlardan, gizli düşmanlardan aldanma yada aldatılma ile karşı karşıya kalabilirler. Kişisel anlamda Balık burçları aldanma yada aldatılmalara karşı dikkatli olsunlar.

Venüs de Pazartesi ve Salı günleri İkizler burcunda kötü konumda olduğundan iletişimciler (gazeteciler, internetle uğraşanlar, enteller vs.) daha az paylaşımcı, talepkar, kendi isteklerine düşkün kişilere karşı dikkatli olsunlar. İletişim konuları ile uğraşanların başları parasal ve adli konularla belaya girebilir. Bazı ortaklıklar bozulabilir. İkili ilişkilerde problemler çıkabilir. Bu durumdan en çok İkizler burçları ile mesleği iletişimciler olanlar etki alıyor. Bu arada trafikte yaşanan sorunlar da 2 haftadan beri Venüsün İkizler burcunda kötü konumda oluşuna rast geldi. Çünkü İkizler burcu yakın çevre ve yollara da işaret eder.

Bir süredir İkizler burcunda kötü olan Jüpiter de Pazartesi günü kötü olup daha sonra iyi konuma geçiyor. Pazartesi günü Jüpiteri sembolize eden hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim ve uzak ülkelerle ilgili olumsuz haberler duyulmaya devam edilebilinir. Bu arada bir süredir İkizler burcunu kötü etkileyen Jüpiter Salı gününden itibaren iyi konuma geçerek İkizler burcunu iyi bir şekide etkileyecek. İkizler burcu insanı Pazartesi günü sorumsuzluk ve savurganlıklara dikkat etsin !

Satürn ise Terazi burcunda bu hafta hep kötü konumda olduğundan adalet konularıyla uğraşanlar ve Terazi burçları hayatlarındaki otoriter, başkan konumundaki kişilerden baskı görmeye devam etmekteler. Kişisel olarak Satürn astrolojik haritamızda hangi evimize denk düşüyorsa o konularla ilgili baskılarla karşılaşabiliriz. Bu arada Sayın Başbakanımızın Güneşi Balıkda yönetici gezegeni Terazi burcunda yani Teraziye bakan Balık olduğundan, aslen yay burcu olup yönetici gezegeni Oğlak (Satürn etkisi) olan Sayın Kılıçdaroğlu'nun baskıcı ve inatçı tutumuyla karşı karşıya kalabilir. Ayrıca MHP Başkanı Devlet Bahçelinin doğum tarihi de doğru ise (01-01-1948) Aslan burcuna bakan bir Oğlak. Kendisi Aslan burcundan gelen özelliklerle hükmetmeyi seven Oğlak burcundan gelen özelliklerle otoriter bir kişilik. Kısaca Oğlak burçlarının Terazilere baskıcı olacakları bir hafta olacak.

Merkür Aslan burcunda bu hafta hep iyi konumda ama en iyi konumda olduğu günler Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleridir. Bu günler iletişim ve hizmet sektörüyle uğraşanların süper iyi oldukları günler. İletişim (gazetecilik, internet, telefon vs.) ve hizmet sektörü (sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar vs.) konularında yaratıcı gelişmeler olabilir. Aslan burçları ve nüfuz sahibi, tanınmış kişiler iletişim, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi ve çalışanlarından olumlu etkiler almaktalar. Merkür bu kişilere bu günlerde mantık, muhakeme, yazma, konuşma ve iletişim becerisini en üst seviyede sunuyor.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..