Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '13

 
Kategori
Astroloji
 

25 Şubat - 03 Mart: Olumlu değişimler ve büyük kurum ve kuruluşlarda kavga ve kurnazlıklar!

25 Şubat - 03 Mart: Olumlu değişimler ve büyük kurum ve kuruluşlarda kavga ve kurnazlıklar!
 

Astroloji


Geçen hafta tutan tahminlerimizden bazılarına değinirsek 18 Şubat Pazartesi günü çıkan Silivri Cezaevi önündeki olaylar, BDP'lilerin Sinop turunda çıkan olaylar Neptünün Balık burcunda kötü konumda olduğunu belirttiğimiz güne denk gelmiştir. Ayrıca geçen hafta yaptığımız yorumlarda 23 Şubat Cumartesi ve 24 Şubat Pazar günlerine dikkat çekmiştik. Çünkü Merkür Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşların (Kamu, Devlet yada Özel Kuruluşlar) aldatıcı fikirlere, sahtekarlıklara ve kurnazlıklara karşı dikkatli olması gerekebilir. Örneğin İmralı görüşmeleri, vs.

Bir süredir çok iyi konumda olan Plüto bu hafta da iyi konumda olmaya devam ediyor. Özellikle 02 Mart Cumartesi Plüto +7 katsayısı ile haftanın en iyi konumunda olacak. Plütonun Oğlak burcunda süper konumda oluşundan ötürü Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerin her konuda eskimiş değerleri dönüştürme eğilimi artarak devam edecek. Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler her konuda olumlu önemli değişimlere imza atabilirler. Bankacılık, borç paralar, vergiler konularında da önemli değişiklikler, yenilikler olabilir.

Mars Balık burcunda Perşembe, Cuma ve Cumartesi kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, Hapishane, Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, vs.), artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) saldırı, öfke, zorlama, zalimlik, kabalık, düşüncesizlik, kavga ve hoşgörüsüzlük ile karşı karşıya kalabilirler. Bu günlerde merhametli, duyarlı, hassas, insancıl ve özverili kişiler Marsın kötü etkisini üzerlerine çekebilirler. Özetle insancıl ve özverili davranırken zalim, kavgacı, kaba ve hoşgörüsüz insanlarla yüz yüze gelebiliriz.

Merkür de Balık burcunda Pazartesi ve Çarşamba kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, Hapishane, Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, vs.), artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) kurnazlık ve hilekarlıklarla karşı karşıya kalabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlarla ilgili, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlarla ilgili yada artistik konularla uğraşanlarla ilgili asılsız dedikodular, skandal haberler olabilir. Merhametli ve özverili davranırken sinirli ve dikkafalı insanlarla karşı karşıya kalabiliriz.

Güneş ise Salı günü Balık burcunda iyi konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Hastane, Hapishane, Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, vs.), artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, nüfuzlu kişilerle bir araya gelebilirler. Artistik konularla uğraşanların sahne gösterleriyle ilgili yaratıcılıkları artabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayırsever kurum ve kuruluşlar nüfuzlu insanlardan destek alabilirler.

Jüpiter Perşembe günü İkizler bucunda haftanın en iyi konumunda olduğundan bilgi ve iletişim ağı ile uğraşanlar (gazeteci, entel, vs.), ticaret yapanlar, çok yönlü, konuşkan, espirili, akıllı, mantıklı ve beceri sahibi kişiler iyimser, cömert, idealist, maceracı kişilerle bir araya gelebilirler. Perşembe günü idealist fikirler, hukuk ve yasalarla ilgili konuşmalar ve yazılar, yabancı ülke ve kültürlerle (kürt, alevi vs.) ilgili olumlu fikirler, yazılar gündeme gelebilir. 

Ay Cuma günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan birebir ilişkiler, diplomatik konular, sosyal ve sanatsal konular aşırı duyarlı ve güvensiz kişiler yüzünden olumsuz etkilenebilir. Cuma günü üretimle uğraşanların üretkenliklerinin düşebileceği bir gün.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 25 Şubat - 03 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Jüpiter 3.evde Prş çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Samimi ilişkiler kurabilir, yakın çevrenizden cömertlik görebilirsiniz.)

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 12.evde Salı çok iyi :  Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 12.evde Pzt, Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Gizli düşmanlarınızın hilekarlıkları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Mars 12.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Gizli Düşmanlarınız yüzünden kavga etmek zorunda kalabilirsiniz.)

Yükselen Boğa

Jüpiter 2.evde Prş çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Para konularında cömert kişilerle karşılaşabilirsiniz.)

Ay 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 11.evde Salı çok iyi :  Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 11.evde Pzt, Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 11.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen İkizler

Jüpiter 1.evde Prş çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Samimi başlangıçlar yapabilir, başkaları üzerinde iyimser, cömert bir etki bırakabilirsiniz.)

Ay 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 10.evde Salı çok iyi :  Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 10.evde Pzt, Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 10.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Yengeç

Ay 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 9.evde Salı çok iyi :  Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 9.evde Pzt, Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 9.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 12.evde Prş çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Sıkıntı ve sorunlarınıza iyimser gözle bakabileceksiniz, gizli düşmanlarınızla samimi de olabilirsiniz.)

Yükselen Aslan

Ay 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 8.evde Salı çok iyi :  Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.(Ortak paralar, borçlar ve bankacılık konularında yapıcı olabilirsiniz.)

Merkür 8.evde Pzt, Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Ortak paralar, borçlar ve bankacılık konularında hilekarlıklara dikkat.)

Mars 8.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.
(Ortak paralar, borçlar ve bankacılık konuları sizi zorlayabilir.)

Jüpiter 11.evde Prş çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, cömert, samimi, idealist. (Cömert ve samimi arkadaşlıklar kurabilirsiniz. İdealist grup ve organizasonlar içinde yer alabilirsiniz.)

Yükselen Başak

Ay 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 7.evde Salı çok iyi :  Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik. (Birebir ilişkilerde kendinden emin ve yapıcı olabilirsiniz.)

Merkür 7.evde Pzt, Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 7.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 10.evde Prş çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Cömert iş teklifleri olabilir; iş verenleriniz ile samimi olabilirsiniz.)

Yükselen Terazi

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 6.evde Salı çok iyi :  Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 6.evde Pzt, Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 6.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 9.evde Prş çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında İyimser, cömert, samimi, idealist.

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 5.evde Salı çok iyi :  Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 5.evde Pzt, Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 5.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Jüpiter 8.evde Prş çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Ortak paralar, bankacılık konularında cömert getiriler olabilir. Başkaları ile samimi kaynaşmalar olabilir.)

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 4.evde Salı çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 4.evde Pzt, Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 4.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Ev ve aile içi konularda ani öfke ve kavgalar olabilir.)

Jüpiter 7.evde Prş çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, cömert, samimi, idealist.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Güneş 3.evde Salı çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 3.evde Pzt, Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Mars 3.evde Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Varsa kardeşleriniz yada yakın çevrenizle ani öfke ve kavgalar olabilir.)

Jüpiter 6.evde Prş çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında İyimser, cömert, samimi, idealist.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Kova

Güneş 2.evde Salı çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik.

Merkür 2.evde Pzt, Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.(Para kayıplarına dikkat !)

Mars 2.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Para konularında ani öfke ve kavgalar olabilir.)

Jüpiter 5.evde Prş çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, cömert, samimi, idealist. (Hobilerinizi yaparken, eğlence ve oyunlardan kazançlı çıkabilirsiniz.)

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız.)

Yükselen Balık

Güneş 1.evde Salı çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında yapıcılık, kendine güven, irade, kendinden eminlik. (Başkaları üzerinde kendinden emin bir izlenim bırakabilirsiniz.)

Merkür 1.evde Pzt, Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik. (Yeni başlangıçlarda kurnazlıklara dikkat.)

Mars 1.evde Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, zorlama, sabırsızlık, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Fiziksel zorlanmalara ve kazalara dikkat.)

Jüpiter 4.evde Prş çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, cömert, samimi, idealist.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 11.evde Pzt, Salı, Cuma, Cts, Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi yenileyebilirsiniz.) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..