Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '15

 
Kategori
Astroloji
 

25 temmuz-06 eylül venüs gerilemesinin burçlar üzerindeki etkileri

25 temmuz-06 eylül venüs gerilemesinin burçlar üzerindeki etkileri
 

venüs gerilemesi


25 Temmuz- 06 Eylül 2015 tarihleri arasında dünyadan bakış ile Venüs burçlar kuşağında geri gidiyor gibi görünecek. 31 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda geri gidecek olan Venüs, sonrasında Aslan burcunda geri hareketine devam edecek. Venüs astrolojik bağlamda; sevgi, öz-sevgi, ikili ve sosyal ilişkiler, duyusal hazlar, cinsellik, aşk, estetik değerler, kadınlar, sanatçılar, para, diplomatik ilişkiler ve benzeri kavramlar ile ilişkili görülmektedir. Venüs’ün geri gittiği dönemlerde tüm bunlar ile ilgili sorunlar ve ödenmesi gereken karmik borçlar devreye girebilir. İkili ve sosyal ilişkilerde, sanatsal projelerde, estetik operasyonlarda, aşk hayatımızda ve diplomatik ilişkilerde problemler baş gösterebilir. Retro enerji karma ile de ilişkili olduğu için, daha önceden ekmiş olduğumuz bazı olumsuz içerikli tohumların bedelini bu dönemde ödememiz mümkündür. Olumlu açıdan değerlendirildiğinde ise; yarım kalmış eski aşkların yeniden gündeme gelmesi, ilham ile yaratıcılık gücü kazanmak ve ilahi aşka götüren şifa çalışmaları ile etkin olarak ilgilenmek için uygun bir süreci ifade eder.

Dünya genelinde, ülkelerin diplomatik ilişkilerini yürütürken daha temkinli olması gereken, Türkiye’nin ise özellikle ekonomik anlamda dikkat etmesi gereken bir sürece işaret etmektedir.

Şimdi gelin beraberce bu sürecin burçlar üzerindeki -*/*-etkilerine bakalım. Eğer biliyorsanız yükselen burcunuza göre okumanızı öneriyorum…

KOÇ

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; aşk ve cinsel hayatınızla ilgili sorunlar devreye girebilir. Şüphe, ihanet, güç savaşları ve eski defterlerin tekrar açılması söz konusu olabilir. Çocuklarınızla olan ilişkinizde problemler ortaya çıkabilir. Borsa, kumar gibi risk ve spekülasyon içeren konularda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

BOĞA

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; ailevi ilişkilerinizde sorunlar ve özellikle güç savaşları devreye girebilir. Ev ve emlak konuları açısından çok dikkatli olmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz bir aile büyüğü ile bir araya gelebilirsiniz.

İKİZLER

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; kardeşler, kuzenler ve komşular ile ilişkilerinizde sorunlar devreye girebilir. İletişim konularında yalan, iftira ve güç savaşları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni bir sözleşme imzalarken son derece dikkatli olmalısınız. Yurtiçi seyahatlerinizde aksilikler ortaya çıkabilir.

YENGEÇ

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; maddi kazanımlarınız ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalar ortaya çıkabilir. Maddi açıdan kandırılmaya açık bir dönemde olacaksınız. Araba alma kararınız varsa ertelemenizde fayda var.

ASLAN

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; ikili ve sosyal ilişkilerinizde şüphe, takıntı, yalan, iftira, güç savaşı ve ihanet ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunurken de son derece temkinli olmanız gerekiyor. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

BAŞAK

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; şifa çalışmalarına yönelebilirsiniz. Fiziki ve ruhsal arınmayı sağlamak, bağımlılıklardan arınmak için uygun bir dönem. Ancak Arkanızdan çevrilen bazı işler ortaya çıkabilir, ihanet ve skandallar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

TERAZİ

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; özellikle sosyal çevreniz ile ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Güç savaşları devreye girebilir. Üyesi olduğunuz sosyal topluluklarda ilişkilerinize ekstra özen göstermeniz gereken bir süreç… Estetik operasyonları ertelemekte fayda var…

AKREP

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; kariyeriniz konusunda daha temkinli olmalısınız. Özellikle patron gibi hayatınızdaki otorite figürleri ile ilgili sorunlar devreye girebilir. Şüphe, takıntı, entrika ve güç savaşları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

YAY

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; hukuki konularla ilgili ekstra temkinli olmalısınız. Yüksek eğitim, medya yayımcılık konuları ve akademik konular ile ilgili sorunlar devreye girebilir. Yurtdışı seyahatlerinizde bazı aksilikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

OĞLAK

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; kredi, borç, alacak, miras, ortak yatırım ve eşinizin maddi durumu ile ilgili sorunlar devreye girebilir. Bu konulara yönelik olarak entrika ve güç savaşları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Estetik operasyonları ertelemekte fayda var.

KOVA

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; özellikle evlilik ve ortaklık gibi yakın ilişkilerinizde şüphe, takıntı, yalan, entrika, ihanet ve güç savaşları devreye girebilir. Yeni sözleşmeler imzalarken ekstra temkinli olmanızda da fayda var.

BALIK

01 Ağustos- 06 Eylül arasında; yanınızda çalışan kişilerle ilişkilerinizde ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Güç savaşları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinizin ve evcil havyalarınızın sağlığına ekstra özen göstermelisiniz.

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..