Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '15

 
Kategori
Astroloji
 

26 - 01 Şubat 2015 haftalık burç astroloji: 28 Ocak yoğun ama 29 Ocak Ay İkizlerde süper !

26 - 01 Şubat 2015 haftalık burç astroloji: 28 Ocak yoğun ama 29 Ocak Ay İkizlerde süper !
 

haftalık burç


 Haftalık ve senelik astroloji yorumlarımızda 21 Ocak için parasal konulara dikkat çekmiştik. Gerçekten de 21 Ocak öncesi yani 20 Ocak'da faiz indirimleri sonucu dolar ve altın fiyatları arttı. Dövizdeki artış yüzünden işletmeler biraz tedirgin oldu. Altındaki artış yüzünden de kuyumcuların satışı azaldı ve darphaneye talep düştü. Bu arada 20 Ocak günü 4 bakanın Yüce Divan sorgulaması yapıldı ve 4 bakan Yüce Divana gitmekten kıl payı kurtuldu. Hukuk ve yasaları simgeleyen Jüpiter Aslan burcunda kötü konumda olduğundan AK parti de Aslan burcunda kurulduğundan Ak partili 4 bakan Jüpiter tarafından gerçekten zorlandı. Jüpiterin bu zorlaması Şubatın sonuna kadar devam edecek. Bu arada oy verenlerin astrolojik haritaları da 4 bakan için çok önemliydi. Çünkü transitlerin haricinde etkileşimde olduğumuz kişilerin haritaları da transitler kadar etkili olmakta ve olayların akışını değiştirebilmektedir. Olaylar küçüldükçe de (tıpkı kuantumdaki atom altı partiküllerin yerini ve hızını kestirmek) tahmin etmek zorlaşır. Olay ne kadar büyükse ve çok kişiyi ilgilendiriyorsa o kadar netleşir.

 

28 Ocak Çarşamba Venüs rahat ettiği Balık burcuna geçiyor. Ama bu gün haftanın en yoğun günlerinden olabilir. Çünkü Güneş, Merkür Kova.da, Ay Boğa.da, Jüpiter Aslan.da kötü konumda olacak. Ayrıca 28 Ocak günü Merkür de -2 katsayısıyla Kova burcunda haftanın en kötü konumundaki gezegenler arasında yer alacak. Yani 28 Ocak günü Kova burcunu simgeleyen kişi ve olaylar (özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik ve bilimsel konular) Merkürü simgeleyen kişi ve olaylardan (her türlü iletişimden, her türlü hizmetten, komşu ülkelerden) olumsuz etkiler alabilirler. Ayrıca Kova burcunu simgeleyen kişi ve olaylar Güneşi simgeleyen kişi ve olayların aracılığıyla (nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular) Jüpiteri simgeleyen kişi ve olaylardan da (yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim, din, felsefe, fanatik kişiler) olumsuz etkiler alabilirler.

28 Ocak günü Ay Boğa burcunda kötü konumda olacağından bu günde Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konular Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprak bütünlüğünü, sosyal ve siyasi konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Vatani konularda talepkarlıklar olabilir. Para konularında, sosyal ve siyasi konularda ise dalgalanmalar olabilir.

Özetlersek 28 Ocak gününde Natal gezegenleri Kova, Boğa ve Aslan burcunda olanlar gezegenlerinin simgelediği konularda dikkatli olmalılar. Ayrıca Kova, Boğa ve Aslan burçları astrolojik evlerimizden hangisine denk geliyorsa o evlerle ilgili konulara da dikkat etmek gerekebilir.

Ama 29 Ocak günü Ay İkizler burcunda diğer gezegenlerden alacağı olumlu açılarla +7 katsayısıyla haftanın en iyi konumundaki göksel objelerden olacağından vatani konular, ülke güvenliği veya üretimle ilgili konular İkizler burcunu simgeleyen ülke genelinde her türlü iletişimi, her türlü hizmeti, komşu ülkeleri ve ticari ilişkileri olumlu yönde etkileyebilir. 29 Ocak günü vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda beceriklilik ve iletişim artabilir. Her türlü iletişimde (internet, telefon, vs), her türlü hizmette (sağlık, eğitim, vs), komşu ülkelerde ve ticari konularda güven ve verim artabilir. Ancak İkizler burcunun yöneticisi Merkür Kova burcunda kötü konumda olacağından her türlü bilgi, belge, yazışma ve iletişim vatani konuların da desteğiyle Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları yada teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir.

29 Ocak günü ayrıca Neptün de Balık burcunda Venüs ve Marsın da desteğiyle +18 gibi yüksek bir katsayıya ulaşıyor. Bu günde Balık burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda yani Büyük Kurum ve kuruluşlarda (Kamu veya Özel şirket), hayırsever kurumlarda, vakıflarda, başka devletlerin kurumlarında insanlık adına özverili ve idealist çalışmalar olabilir. Kamu yada özel şirketler insanlık yararına olabilecek yeni girişimlerden (Mars), sosyal ve siyasi konulardan (Venüs) olumlu destek alabilirler. Bu arada ülkemizdeki Balık burcu ünlüleri de Mars (asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni girişimler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar), Venüs (sosyal ve siyasi konular, para konuları, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar) ve Neptünü (Büyük kurum ve kuruluşlar, vakıflar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar) simgeleyen konulardan olumlu destek alabilirler.

31 Ocak Cumartesi ve 01 Şubat Pazar günleri de 28 Ocak kadar yoğun olmasa da haftanın bir diğer yoğun günleridir. Cumartesi ve Pazar günleri Kova burcunu simgeleyen kişi ve olaylar Güneşi simgeleyen kişi ve olaylardan Jüpiterin körüklemesiyle olumsuz etkiler alabilirler.

31 Ocak ve 01 Şubat için olası mantıklı kombinasyonlar:
- Özgürlükçü kişi ve gruplar, nüfuzlu kişilerin, liderlerin, gençlerin aracılığıyla yabancı ülke ve kültürlerden, din ve felsefe gibi konulardan, hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilirler.

- Geleceğe yönelik plan ve projeler, nüfuzlu kişilerin, liderlerin aracılığıyla hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilirler.

- Bilimsel ve teknolojik konular, nüfuzlu kişilerin, liderlerin aracılığıyla hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etkiler alabilirler.

- Spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etkiler alabilirler.
  

Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/01/26-01-subat-2015-haftalk-burc-astroloji.html

 

Ocak 2015 burç, haftalık burç, haftalık astroloji, Ocak astroloji, 2015 Ocak burç, 2015 haftalık burç, Ocak 2015

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..